|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cześć !
Gratuluję ! ![]() Kupiłam cienie ! KOBO. 306 - sweet violet z połyskiem i 112 violet matowy. Teraz czas na próbę. Jakieś ciemne te odcienie. Zobaczę czy pani specjalistka rację miała co do kolorów i harmonią koloru tęczówek i powiek położę pokotem ludzi na ulicy. Byle nie ze śmiechu !!! Miłego dnia |
|
|
|
|
#2702 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Daj znać, jak spisały się na oku i czy jesteś zadowolona z efektu kolorystycznego Ja mam ostatnio manię na fiolety, w tym te paznokciowe. Bardzo-bardzo. Poszukuję teraz ładnego odcienia jasnego fioletu, lawendy w wersji normalnej i perłowej/chromowej/metalicznej... Moja wishlista lakierowa rozrosła się do niebotycznych rozmiarów od przeglądania lakierowych blogów . Jakież cudeńka...Nie wytrzymam, muszę zamówić... ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- http://thenailphile.blogspot.com/search/label/Zoya
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Ale jakoś smutno mi się zrobiło jak przypomniał naszą pierwszą rozmowę (pamiętał nawet o czym gadaliśmy!) i stwierdził, że moja odpowiedź jest ostatnią naszą rozmową na stopie uczeń-nauczyciel... ![]() Polazłam do drogerii... W jednej kupiłam szminkę, a w drugiej farbę i żółty cień do powiek (nie wiem po co mi taki,ale ok )
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
I'm baaaaaack!
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam black i myślałam, że się na czarno jednak zafarbowałaś
Mnie sio przed chwilą farbła...
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym, chciała... ![]() A jak Cię farbła? ![]() Muszę się Wam do czegoś przyznać ![]() Kupiłam: pomadki Catrice Gentle Nude i Noisette Cocktail ![]() pędzelek do pudru UB ![]() lakier z serii Ultimate Nudes Petit Four As Dessert ![]() |
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
niby na ciemne capuccino(jakkolwiek się to pisze
), ale mam jeszcze mokre włosy więc efekty są średnie
|
|
#2708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta pomadka to serio kolor nude? ![]() Cytat:
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-04-15 o 20:29 |
||
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pedzel UB np ![]() No nude to taki jasny kolor bezowy/jasny rozowy http://www.google.pl/images?hl=pl&bi...og&sa=N&tab=wi
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ona jest taka http://ewwwa-makeup.blogspot.com/201...ntle-nude.html Czyli nie taka typowo nude ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-04-15 o 21:29 |
|
|
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no to niebardzo, bo ona jest rożowo-fioletowa a ja potrzebuje jakiejś bardziej naturalnej
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może Essence? http://lusterko-em.blogspot.com/2011_04_01_archive.html Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-04-15 o 21:53 |
|
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
No musze popatrzeć jak bede w naturze kiedys
|
|
#2715 | |
|
|
Cytat:
i też nie wiem po co ![]() Chociaż użyłam go kiedyś, ale myślałam, że będzie bardziej cytrynowy a nie taki słoneczny. Ale zmieszany z koralowym i czerwonym daje świetny efekt na powiekach, można się naprawdę fajnie umalować Hello ![]() Miałam zapytać, co tam dokładnie kupiłaś, ale już se doczytałam ![]() Dawaj słocze ![]() Ja w ty tygodniu tylko koralowy cień z limitki Sensique i naklejki na pazury zamówiłam właśnie z ebaya. Chciała też lakiery, ale ostatecznie zrezygnowałam [fiolet za ciemny, błękit za bardzo zgaszony, a nad biało-złotym się jeszcze zastanawiam ]Ale zrobiłam też nieplanowane zakupy w zeszłym tygodniu z przecenionych kosmetyków [i dobrze, bo dzisiaj w N stały już tylko dwie sztuki przebrane i plułabym sobie w brodę, gdybym znowu to odkładała]. Teraz muszę dokonać bardzo trudnego wyboru, który lakier do pazurrów kupić , bo wszystkich na raz to nie mogę Catrice dopiero przed samiutkimi świętami
|
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ze to nie z neta
|
|
|
#2717 |
|
|
Z neta, no a jak
![]() Jak będę miała trochę czasu, to Wam powklejam. Szukam też kogoś do spółki na zakupy w www.cherryculture.net, może macie na coś chętkę? Poczekam do promo 20% off.
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
mysle, ze chętka to zawsze bedzie
gorzej z funduszami
|
|
#2719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
A więc - szczęściem zdecydowałam się na próbę przed pójściem pod prysznic. Jedno oko z błyskiem, drugie - bez. Efekt końcowy : omatulukukochana ! Stallone po trzeciej części Rocky'ego i drugiej Rambo lepiej wyglądał. Zobaczyłam w lustrze typowy, stuprocentowy przykład przemocy w rodzinie. Pani wizażystka z TV jest głupia i ma wszy jak ruskie czołgi. Mnie żadne fiolety nie pasują. Przypomniałam sobie, że parę lat temu, tak jak teraz na fiolety, była moda na róże. Próbowałam i efekt był podobny. Skazana jestem na odcienie złota, brązu . Zrobię podejście raz jeszcze, ale mam nie najlepsze przeczucie. Cytat:
A witamy, witamy ! Zakupoholiczka ! Dawaj fotki ! I jakiej farby użyłaś. Lecę koty ganiać . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Kasiu używałam farby z Joanny nr 240 jeśli dobrze pamiętam Fotki wrzucę jak wyjdę na nich normalnie
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam VD
wkurza mnie Elena xDAga, ja od kwietnia na kosmetyki wydałam ponad 100zł Kasiu ja tam nie wierzę, ze cienie dopiero się do koloru oczu, lipa jakaś xD |
|
|
|
|
#2722 | |
|
|
Hehehe, to tak jak u mnie. Zbieraj, zbieraj
![]() Cytat:
Ech szkoda, ale jak to mówią, nic na siłę. Ja podobno w niebieskości nie powinnam malować się, bo mi tęczówkę ma gasić, ale olewam i noszę, w nosie mając dobre rady ![]() Pewnie będę jak już fundusze uzbieram .A który pink konkretnie chcesz? Byłam dziś w Naturze z samiuśkiego rana, opętana newsem z wątku, że już więcej nowości wyłożyli ![]() Wróciłam z pomadką cupcake [nie wiem po co ![]() Cienie holo, na które się napalałam, chyba jednak do mnie nie przemówiły [mam podobne sypkie], inne kolory lakierów do zastanowienia. No i na razie nowości przyjechały tylko do pierwszej szafy
|
|
|
|
#2723 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś farbowałam 239 Joanny {mleczna czekolada}. Fajna, tylko na moich pozostałościach chny - zbyt ciemna. Chciałam polepszyć i ostatnio położyłam Wellę i , jak już pisałam, omijajcie te farby dziesiąta ulicą.
Cytat:
Cytat:
No właśnie ! Te takie kanonowe "dobory" to glupawka. Przecież to zależy od wielu czynników, np. karnacji skóry i dominującego koloru ubrania. Nie ma dwóch takich samych osób. No może bliźniaki jednojajowe . Ja mam "wyłupiaste" oczy i wydawałoby się, że muszę wsadzić je "w głąb", a tym samym używać ciemnych pasteli / cieni. A tu wręcz przeciwnie - jasna zieleń i złoto. Czym jaśniej, tym lepiej. Spróbuję raz jeszcze tych fioletów, już na poważnie.Cytat:
Nie oglądam lakierów do paznokci, bo zwariuję. |
|||
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja mówie o takim dobieraniu, ze zielonookim pasują fiolety, brązowookim niebieskie/zielone itp
|
|
|
|
|
#2725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam kilka takich fioletowych odcieni i kiedy pierwszy raz się umalowałam (w ten sam sposób w jaki maluję się innymi cieniami) wyglądałam dokładnie tak samo ale metodą prób i błędów doszłam do tego jak w takim kolorze wyglądać normalnie a nawet ładnie Oj tam, oj tam ![]() Ja jeszcze nie oglądałam, obejrzymy sobie z TŻ'em jutro przy śniadaniu - jajecznica z pieczarkami będzie ![]() Nieźle Ja to wydałam na samą kolorówkę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą cieni/kredek nie potrzebuje bo tak na dobrą sprawe bo sie nimi nie maluje (jeszcze sie nie nauczyłam )
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
A propos moich ostatnich zakupów - na wątku Catrice pisałam ale tutaj nie - kiedy wyszłam z Natury popatrzyłam na paragon bo coś mi się nie zgadzało i faktycznie - na pomadkach była naklejona cena 11,99 a na kasie wyszło 8,99, przy pędzelku w szafie było 18,99 a na kasie 15,99 - nie wracałam i nie kłóciłam się z panią, że powinna mi sprzedać kosmetyki po takiej cenie jak na półce
|
|
|
|
|
#2728 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Mi w oko wpadły te wszystkie złamane fiolety typu Adina, Faye, Zara Cytat:
Chodź i se weź ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
} to wpadłam jak wicher i kupiłam. Nie wiem czy znacie akurat te numerki cieni. Prawdę pisałyście : z KOBO są dobre. Muszę dokładniej przejrzeć, co mają.Ty nie myśl, tylko napisz : drogie te cudeńka ? Ostrzegam - spadniecie z krzeseł ze śmiechu. W najskrytszych myślach nie przypuszczałam, że kiedykolwiek poczuję i napiszę coś takiego. Wczoraj z nudów przelatywałam kanały w TV, bo jakoś nic interesującego nie mogłam znaleźć. Kliknął mi się kanał z bodajże jakąś listą przebojów. Tylko nie pamiętam już jaki to program. Te piosneczki to takie polo-diskowe potupajki były. Nawet całości nie obejrzałam . I efekt ... Od wczoraj chodzę i podśpiewuję : http://www.youtube.com/watch?v=n9kppKlCMqY Tak mnie wzięło. Upodobanie muzyczne mi się zmieniły . Miłego dnia |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

. Jakież cudeńka...

, bo wszystkich na raz to nie mogę

.
.