Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-16, 19:59   #3691
czarodziejka18
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Cytat:
Napisane przez dewastacja Pokaż wiadomość
Smutno i takie okropne uczucie, że on może teraz sobie siedzieć z jakąś nową
Oj nie kracz bo i mnie jakoś tak zmroziło jak sobie o tym pomyślałam

Blanka mój Aniołek
czarodziejka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:00   #3692
dianeczka0291
Raczkowanie

Cytat:
O właśnie to chyba najgorsze uczucie jakie może być, że siedzi z inną .! dewastacja Ty tak strasznie cierpisz może tak w końcu trzeba wziąć się za siebie i zacząć żyć nowym życiem. Przecież otworzył się nowy rozdział w Twoim życiu ja wiem, że łatwo napisać jest coś takiego jeżeli nie jest się w takiej sytuacji. No ale tak cierpisz cały czas pomóż samej sobie i próbuj przerwać jakoś ból lub chociaż zmniejszyć
dianeczka0291 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:04   #3693
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Ja nawet nie mam tego "może", wiem, że pewnie teraz szaleje z jakąś panienką, pewnie znów pójdą do łóżka... potem z następną. I czuję się okropnie źle, on zawsze tak lekko traktował seks, a ja głupia oddałam mu całą siebie. Nie wyobrażam sobie niczego intymnego z kimkolwiek innym
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:13   #3694
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
A u mnie minęły 2 miesiące i 10 dni (przed chwilą dokładnie obliczyłam) i jutro zaczynam szukać zakonu.

Boooże, już bardziej się sobą zająć nie umiem, na siłowni dziennie 2h, zajęcia do wieczora.. i lipa, dalej nie czuję się zadowolona ze swojego życia. Czego do jasnej cho.lery mi brakuje? no czego!?
ani mi sie waz szukac jakiegos zakonu. przeciez tam nie bedziesz mogla sluchac slipknota!!! przemysl to ;P
Stary 2011-04-16, 20:26   #3695
dewastacja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarodziejka18 Pokaż wiadomość
Oj nie kracz bo i mnie jakoś tak zmroziło jak sobie o tym pomyślałam

Cytat:
Napisane przez dianeczka0291 Pokaż wiadomość
O właśnie to chyba najgorsze uczucie jakie może być, że siedzi z inną .! dewastacja Ty tak strasznie cierpisz może tak w końcu trzeba wziąć się za siebie i zacząć żyć nowym życiem. Przecież otworzył się nowy rozdział w Twoim życiu ja wiem, że łatwo napisać jest coś takiego jeżeli nie jest się w takiej sytuacji. No ale tak cierpisz cały czas pomóż samej sobie i próbuj przerwać jakoś ból lub chociaż zmniejszyć
Z tym, że wiesz u mnie wszystko jest strasznie świeże, nie minął nawet tydzień . Jak na razie i tak robię postępy, bo dziś nie płakałam ani razu, tylko ten ucisk w środku nie może minąć

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Ja nawet nie mam tego "może", wiem, że pewnie teraz szaleje z jakąś panienką, pewnie znów pójdą do łóżka... potem z następną. I czuję się okropnie źle, on zawsze tak lekko traktował seks, a ja głupia oddałam mu całą siebie.
A może wpadnie z jakąś paskudą (tak, wiem nie życz drugiemu...).

Cytat:
Nie wyobrażam sobie niczego intymnego z kimkolwiek innym
Ja tak samo.

dewastacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:33   #3696
dianeczka0291
Raczkowanie

Cytat:

Z tym, że wiesz u mnie wszystko jest strasznie świeże, nie minął nawet tydzień . Jak na razie i tak robię postępy, bo dziś nie płakałam ani razu, tylko ten ucisk w środku nie może minąć

-
.
Kurde ja nie jestem po rozstaniu ale mój też podczas trwania naszego związku zadawał mi czasem taki ból, że myślałam, że serce pęknie mi z żalu i mniej więcej wiem co czujesz I bardzo dobrze i mam nadzieje, że w ogóle nie będziesz płakała. A widziałam, że wcześniej pisałaś, że ktoś do Ciebie napisał po flirtuj trochę oczywiście nie tak za ostro ale to mi się wydaje, że jest dobrym lekarstwem i nie przejmuj się tym co on po myśli o Tobie .! Mógł komentować Twoje zachowanie jak byliście razem a teraz niech się buja od twoich prywatnych spraw .!
Jak tak Was czytam to jest aż przerażające ile dziewcząt cierpi przez facetów bo im nagle uczucia się pozmieniały, bo oni są młodzi chcą się wyszaleć przecież mogą z nami.! Uważam, że ich ciężej zrozumieć niż kobiety.

Edytowane przez dianeczka0291
Czas edycji: 2011-04-16 o 20:35
Stary 2011-04-16, 20:35   #3697
dewastacja
Raczkowanie

czarodziejka18 - ja naprawdę nie wiem czemu ale cały czas widzę w Twoim awatarku królika

Stary 2011-04-16, 20:36   #3698
solideja
Zadomowienie

Cytat:
A może wpadnie z jakąś paskudą (tak, wiem nie życz drugiemu...).
Jak mam lepsze dni to czasem tak sobie myślę, chociaż wiem, że nie powinnam Zawsze drażniło mnie to jego podejście do seksu... A teraz jeszcze "ja taki jestem" (że wciąż mówi, że kocha, ale łata swoją dziurę w sercu po mnie już od pierwszego tygodnia po rozstaniu przewijając się przez łóżka różnych panienek...).

Cytat:
Jak tak Was czytam to jest aż przerażające ile dziewcząt cierpi przez facetów bo im nagle uczucia się pozmieniały, bo oni są młodzi chcą się wyszaleć przecież mogą z nami.! Uważam, że ich ciężej zrozumieć niż kobiety.
A ja to rozumiem... To jeden z powodów dla których ja odeszłam. Nie wyobrażałam sobie przyszłości w "złotej klatce", z wiecznymi pretensjami o to z kim i gdzie się widuje, kogo poznaje, komu co wysyłam na gg/fb/tel, o to od kogo i jakie smsy dostaję, z człowiekiem, który nie pasował do żadnego innego towarzystwa niż do swoich koleżanek-modelek. Jestem młoda, chcę się wyszaleć (chociaż to nie jest równoznaczne z brakiem partnera), ale nie chcę mieć nikogo. Jak człowiek jest w związku to sam narzuca sobie jakieś "kajdany" w głowie - a tu nie pójdę, bo... a z nim się nie spotkam, a to zrezygnuje z tego, żeby nie było mu przykro, a to nie zaprosili nas oboje... itp. Albo ta druga strona przegina i też jest nieciekawie.

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-04-16 o 20:41
Stary 2011-04-16, 20:38   #3699
dewastacja
Raczkowanie

Cytat:
Kurde ja nie jestem po rozstaniu ale mój też podczas trwania naszego związku zadawał mi czasem taki ból, że myślałam, że serce pęknie mi z żalu i mniej więcej wiem co czujesz I bardzo dobrze i mam nadzieje, że w ogóle nie będziesz płakała. A widziałam, że wcześniej pisałaś, że ktoś do Ciebie napisał po flirtuj trochę oczywiście nie tak za ostro ale to mi się wydaje, że jest dobrym lekarstwem i nie przejmuj się tym co on po myśli o Tobie .! Mógł komentować Twoje zachowanie jak byliście razem a teraz niech się buja od twoich prywatnych spraw .!
Wiesz, to jest mój drugi poważny dla mnie związek, jednocześnie też drugi z kolei, gdzie zostałam kopnięta w dupę. Dlatego jak na razie straciłam wiarę, że są na świecie normalni faceci.

Stary 2011-04-16, 20:56   #3700
dianeczka0291
Raczkowanie

Cytat:

A ja to rozumiem... To jeden z powodów dla których ja odeszłam. Nie wyobrażałam sobie przyszłości w "złotej klatce", z wiecznymi pretensjami o to z kim i gdzie się widuje, kogo poznaje, komu co wysyłam na gg/fb/tel, o to od kogo i jakie smsy dostaję, z człowiekiem, który nie pasował do żadnego innego towarzystwa niż do swoich koleżanek-modelek. Jestem młoda, chcę się wyszaleć (chociaż to nie jest równoznaczne z brakiem partnera), ale nie chcę mieć nikogo. Jak człowiek jest w związku to sam narzuca sobie jakieś "kajdany" w głowie - a tu nie pójdę, bo... a z nim się nie spotkam, a to zrezygnuje z tego, żeby nie było mu przykro, a to nie zaprosili nas oboje... itp. Albo ta druga strona przegina i też jest nieciekawie.
Ale to też zależy od tego jakie panują zasady w związku. U mnie np.nie ma kontroli smsów nie smsów i takich rzeczy. I wychodzimy oddzielnie. Tylko mój ostatnio sprawił mi przykrość bo przez cały tydzień nie znalazł dla mnie na prawdę w ogóle czasu i oczywiście przeprosiny i w ogóle blee blee blee. Ale jak ludzie są dłuższy okres czasu to przykre jest, że ktoś zostawia drugą osobę przez to bo on chce się bawić a gdzie jakiekolwiek uczucia ?
Stary 2011-04-16, 21:31   #3701
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Ale to też zależy od tego jakie panują zasady w związku. U mnie np.nie ma kontroli smsów nie smsów i takich rzeczy. I wychodzimy oddzielnie. Tylko mój ostatnio sprawił mi przykrość bo przez cały tydzień nie znalazł dla mnie na prawdę w ogóle czasu i oczywiście przeprosiny i w ogóle blee blee blee. Ale jak ludzie są dłuższy okres czasu to przykre jest, że ktoś zostawia drugą osobę przez to bo on chce się bawić a gdzie jakiekolwiek uczucia ?
Masz rację. Ja teraz mam spaczone spojrzenie na związki, dlatego tak piszę. Po prostu każdy z tym domaganiem się o spędzanie z nim czasu... Przeraża mnie to. Tydzień? U mnie nie było takiej opcji żebym nie znalazła czasu przez tydzień... awantura by była murowana :P

Z obserwacji kolegów wiem, że z tym "bawieniem się" to często kwestia jak facet jest długo ze swoją pierwszą partnerką i targają nim wątpliwości czy to "to" bo nigdy nie spróbował niczego innego. Innych przypadków zostawienia, żeby się bawić nie znam
Stary 2011-04-16, 21:42   #3702
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Masz rację. Ja teraz mam spaczone spojrzenie na związki, dlatego tak piszę. Po prostu każdy z tym domaganiem się o spędzanie z nim czasu... Przeraża mnie to. Tydzień? U mnie nie było takiej opcji żebym nie znalazła czasu przez tydzień... awantura by była murowana :P

Z obserwacji kolegów wiem, że z tym "bawieniem się" to często kwestia jak facet jest długo ze swoją pierwszą partnerką i targają nim wątpliwości czy to "to" bo nigdy nie spróbował niczego innego. Innych przypadków zostawienia, żeby się bawić nie znam
To po co w ogóle pozwalają żeby się angażować? Po co wchodzą w związki? Niech se podrywają, przelatują te laski, ale niech nie dają nadziei na to, że może coś z tego być...

Cholera, chyba też mam spaczone spojrzenie na to

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 22:00   #3703
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
To po co w ogóle pozwalają żeby się angażować? Po co wchodzą w związki? Niech se podrywają, przelatują te laski, ale niech nie dają nadziei na to, że może coś z tego być...

Cholera, chyba też mam spaczone spojrzenie na to
Cóż, to zależy od faceta... Tych co znam mają takie myśli po 2-3 latach związku. A to jak je rozwiązują to też osobna działka. Jedni zostawiają, bo to zbyt ich przytłacza, a inni trwają w tych związkach, bo miłość przeważa nad tymi wątpliwościami.

To jeszcze jestem w stanie zrozumieć.

Zadałabym inne pytanie - jak to jest, że faceci potrafią być czuli, kochani, cudowni, całować w czółko, no zachowywać się jak cudo nie z tej ziemi dla dziewczyny, prawić jej bajery i rowery, kiedy nie mają zamiaru żeby cokolwiek z tego było albo nawet nie odezwać się potem (np. po drugim, trzecim spotkaniu)??? Tego zrozumieć nie mogę. Bo ja jak odkrywam po 2-3 spotkaniu że nic z tego nie będzie to albo mówię wprost albo widać po mnie że jestem znudzona, zirytowana (i w końcu mówię wprost), ale takie zachowanie???
Stary 2011-04-16, 22:03   #3704
annonim
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
A u mnie minęły 2 miesiące i 10 dni (przed chwilą dokładnie obliczyłam) i jutro zaczynam szukać zakonu.
Jeśli Ty szukasz zakonu, to ja chyba powinnam się zabić
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 22:15   #3705
ver_million
Rozeznanie

dziewczyny, umieram. zostaly mi 4 z 12 stron zadan z termodynamiki i jutro musze rozpykac jedna maturke z fizyki na korki... czacha mi paruje... ucze sie od 18:30 i mam serdecznie dosc...
Stary 2011-04-16, 22:25   #3706
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Cóż, to zależy od faceta... Tych co znam mają takie myśli po 2-3 latach związku. A to jak je rozwiązują to też osobna działka. Jedni zostawiają, bo to zbyt ich przytłacza, a inni trwają w tych związkach, bo miłość przeważa nad tymi wątpliwościami.

Zadałabym inne pytanie - jak to jest, że faceci potrafią być czuli, kochani, cudowni, całować w czółko, no zachowywać się jak cudo nie z tej ziemi dla dziewczyny, prawić jej bajery i rowery, kiedy nie mają zamiaru żeby cokolwiek z tego było albo nawet nie odezwać się potem (np. po drugim, trzecim spotkaniu)??? Tego zrozumieć nie mogę. Bo ja jak odkrywam po 2-3 spotkaniu że nic z tego nie będzie to albo mówię wprost albo widać po mnie że jestem znudzona, zirytowana (i w końcu mówię wprost), ale takie zachowanie???
Może myślą, że w taki sposób one poczują się lepiej niż żeby brutalnie zakończyć znajomość Durni faceci, durne myślenie

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
Jeśli Ty szukasz zakonu, to ja chyba powinnam się zabić
Idę sobie podciąć żyły, zaraz wracam

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
dziewczyny, umieram. zostaly mi 4 z 12 stron zadan z termodynamiki i jutro musze rozpykac jedna maturke z fizyki na korki... czacha mi paruje... ucze sie od 18:30 i mam serdecznie dosc...
Ja to w ogóle podziwiam Cię za tę fizykę... Ja bym pewnie nie rozwiązała zadań dla 1 gimnazjum, a co dopiero zadań maturalnych...

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

Stary 2011-04-16, 22:28   #3707
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość

Ja to w ogóle podziwiam Cię za tę fizykę... Ja bym pewnie nie rozwiązała zadań dla 1 gimnazjum, a co dopiero zadań maturalnych...
ja tez siebie podziwiam, nie wiem co mi strzelilo, ale to jakis punkt honoru byl. w koncu przez ostatnie dwa lata uczylam sie tylko i wylacznie fizyki, mialam zawsze wypracowane oceny i zawsze czailam co sie dzieje, wiec stwierdzilam, ze niby czemu nie. do tego momentu wszystko ok, ale zostaly 2 tygodnie i trzeba szybko gonic, zebym chociaz zdazyla jeszcze raz wszystko przejrzec przed maturka. zwlaszcza jak wyprowadzac niektore wzory... masakra generalnie, bo ja mam krotka pamiec i nie, ze nie kojarze co, gdzie moge wcisnac, ale zwyczajnie nie pamietam. a ostatnie pol roku zamartwiania sie mi nie pomogl musze poszukac mojej lecytynki
Stary 2011-04-16, 22:55   #3708
pika87
Rozeznanie

Cytat:

kurcze to mojego chyba przytłoczyło po 3 latach jak już były przytłoczenia konkretne plany!!! ... a może się odkochał? albo odkochał się z powodu przytłoczenia? juz mi się mózg lasuje
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 22:55   #3709
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
ja tez siebie podziwiam, nie wiem co mi strzelilo, ale to jakis punkt honoru byl. w koncu przez ostatnie dwa lata uczylam sie tylko i wylacznie fizyki, mialam zawsze wypracowane oceny i zawsze czailam co sie dzieje, wiec stwierdzilam, ze niby czemu nie. do tego momentu wszystko ok, ale zostaly 2 tygodnie i trzeba szybko gonic, zebym chociaz zdazyla jeszcze raz wszystko przejrzec przed maturka. zwlaszcza jak wyprowadzac niektore wzory... masakra generalnie, bo ja mam krotka pamiec i nie, ze nie kojarze co, gdzie moge wcisnac, ale zwyczajnie nie pamietam. a ostatnie pol roku zamartwiania sie mi nie pomogl musze poszukac mojej lecytynki
Ja nie czaję w ogóle
Więc kobieto, szacun

"

Stary 2011-04-16, 22:56   #3710
pika87
Rozeznanie

tzn. bez tego drugiego przytłoczenia (sorry ale po 2 piwach jestem )
Stary 2011-04-16, 23:01   #3711
ver_million
Rozeznanie

wiecie co wam powiem, jak dzisiaj wysylalam fragment rozmowy mojej z eksem lily to stwierdzilam, ze on naprawde nadety jest
generalnie jak sobie fragmencik jego wypowiedzi przypomne, pt. bo ja potrzebowalam powodu do nienawisci, wiec on mi ten powod zalatwil, ale z drugiej strony to nie bylo wcale celowe, tylko ja mialam kogos, kto bezczelnie mi donosil, i ze jakby chcial to by bylo na moich oczach. mam ochote napisac mu, ze byl takim jednym wielkim bledem w moim zyciu, ze najlepiej to niech zapomni o wszystkim co miedzy nami bylo. az mnie qr..wica bierze jak sobie przypomne to jego durne zachowanie. CO ZA BURAK!
niech sobie go tamta pieknosc dlugonozna bierze, chociaz ona go i tak nie zechce, ale moze jak jej sie odwidzi i go zechce, to ja jej wpolczuje... oj z calego serca.
Stary 2011-04-16, 23:12   #3712
pika87
Rozeznanie

Cytat:
wiecie co wam powiem, jak dzisiaj wysylalam fragment rozmowy mojej z eksem lily to stwierdzilam, ze on naprawde nadety jest
generalnie jak sobie fragmencik jego wypowiedzi przypomne, pt. bo ja potrzebowalam powodu do nienawisci, wiec on mi ten powod zalatwil, ale z drugiej strony to nie bylo wcale celowe, tylko ja mialam kogos, kto bezczelnie mi donosil, i ze jakby chcial to by bylo na moich oczach. mam ochote napisac mu, ze byl takim jednym wielkim bledem w moim zyciu, ze najlepiej to niech zapomni o wszystkim co miedzy nami bylo. az mnie qr..wica bierze jak sobie przypomne to jego durne zachowanie. CO ZA BURAK!
niech sobie go tamta pieknosc dlugonozna bierze, chociaz ona go i tak nie zechce, ale moze jak jej sie odwidzi i go zechce, to ja jej wpolczuje... oj z calego serca.
oj kochana jak ja bym ci przysłała ostatnią mailową rozmowę z moim eksem to ... dopiero żenada!!! ja nie wiem co facetom strzela do tych pustych łbów ale to napewno nie jest nic mądrego (kurcze dałabym dużo żeby wiedzieć co teraz on myśli, co go skłoniło do tego)! postanawiam dzisiaj się juz tym nie przejmować bo zaraz idę spać. wogóle super dzień był dzisiaj - po 1 sobota spedzona w domu, po 2 dowiedziałam się, że nie zaliczyłam koła (pierwszy raz na tych studiach) i teraz muszę je jakoś poprawić a po 3 zadzwonił do mnie taksówkarz? i ochrzanił, że mu kawały robie jak ja sobie w domku spokojnie i nieszkodliwie siedziałam - a już napewno taksówki nie zamawiałam
Stary 2011-04-16, 23:15   #3713
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
oj kochana jak ja bym ci przysłała ostatnią mailową rozmowę z moim eksem to ... dopiero żenada!!! ja nie wiem co facetom strzela do tych pustych łbów ale to napewno nie jest nic mądrego (kurcze dałabym dużo żeby wiedzieć co teraz on myśli, co go skłoniło do tego)! postanawiam dzisiaj się juz tym nie przejmować bo zaraz idę spać. wogóle super dzień był dzisiaj - po 1 sobota spedzona w domu, po 2 dowiedziałam się, że nie zaliczyłam koła (pierwszy raz na tych studiach) i teraz muszę je jakoś poprawić a po 3 zadzwonił do mnie taksówkarz? i ochrzanił, że mu kawały robie jak ja sobie w domku spokojnie i nieszkodliwie siedziałam - a już napewno taksówki nie zamawiałam
goraca kapiel, zrelaksuj se ja ide ogladac film a jutro kolejny sobie na wieczor zaladuje i bedzie fajnie
ale to jest tepak, nie mam ochoty juz chodzic do tej szkoly i na niego wiecej patrzec...
Stary 2011-04-16, 23:29   #3714
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
kurcze to mojego chyba przytłoczyło po 3 latach jak już były przytłoczenia konkretne plany!!! ... a może się odkochał? albo odkochał się z powodu przytłoczenia? juz mi się mózg lasuje
Z nimi nigdy nic nie wiadomo
Stary 2011-04-17, 00:02   #3715
lily92920
Zakorzenienie

Odpisał!!!

Że dobrze, możemy się spotkac i oddać sobie swoje rzeczy. Ale odpisałam, że po maturach, bo narazie nie mam czasu i ochoty!

Cytat:
No wiesz, seeks A tak serio to nie wyobrażam sobie jak na razie seksu z nikim innym jak eks. To jest przykre :/
Nie, to nie jest przykre. To jest normalne Ja obecnie jestem na etapie snucia fantastycznych myśli w roli głównej z moim metalkiem, ot co, każdy sobie może pomarzyć...
Za to z eksem sobie tego W-O-G-O-L-E nie wyobrażam na chwile obecną...

Cytat:
nie mowie, zeby moj do mnie wracal, bo juz dzisiaj z lily mialysmy z niego dobra smianke, jakbym byla wredna to bym wstawila to tutaj na widok publiczny, ale nie zrobie tego, bo az glupio, poza tym niech nie probuje... przez niego nawet nie myslalam o tym, zeby skladac do innego miasta papiery na studia... a teraz hulaj dusza, piekla nie ma
Tak właśnie było!
Spoko, Mała, mówiłam Ci, 6 miesięcy i cała Polibuda jest nasza!

Cytat:
Napisane przez Nuestro_dulce_amor Pokaż wiadomość
Ja do mojego tez bym juz po tym wszystkim nie wrocila
Ja do mojego też!

Cytat:
Napisane przez Discover _The_Truth Pokaż wiadomość

lily92920 Mam tylko wstęp mojej prezentacji + mam do przeczytania całego fausta + bibliografia przedmiotu :P Ambicje mam... Nie ma co ;D
Ja pracy nie mam, choć rodzicom naściemniałam, że połowa jest już napisana!!!

Cytat:
Rozum swoje, serce swoje, ale chyba nadal go kocham...
Przejdzie Ci!

Nie myśl o tym złamasie. Ciesz się, że Ci żadnych badyli na parapet nie składa!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-04-17 o 00:09
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 00:16   #3716
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Uch...przypadkowe spotkanie z eks...nie jest wcale łatwe, bez względu na to kto kogo zostawił.

Kuźwa, jak mi było dziwnie, stać koło niego i nie móc złapać za rękę...jednak przyzwyczajenie ma dużą moc.
Stary 2011-04-17, 00:21   #3717
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Uch...przypadkowe spotkanie z eks...nie jest wcale łatwe, bez względu na to kto kogo zostawił.

Kuźwa, jak mi było dziwnie, stać koło niego i nie móc złapać za rękę...jednak przyzwyczajenie ma dużą moc.
Ojjjj...

Elve , dlaczego się rozeszliście? Jestem do tyłu!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-04-17 o 00:24
Stary 2011-04-17, 00:26   #3718
mimimka
Zadomowienie

Dziewczyny, dzis dostalam okres, skapy ale jest...

I oczywiscie czuje sie tak do dupy, ze jutro nie jade na zawody... Nie chcialabym dostac krwotoku przy tak duzym wysilku. Swietnie
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!

Edytowane przez mimimka
Czas edycji: 2011-04-17 o 10:07
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 00:44   #3719
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Elve , dlaczego się rozeszliście? Jestem do tyłu!
Kilka powodów było...ale generalnie nie potrafię się zaangażować tak bardzo jak bym chciała...i jak on zasługuje.
Stary 2011-04-17, 00:45   #3720
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzis dostalam okres, skapy ale jest...

I oczywiscie czuje sie tak do dupy, ze jutro nie jade na zawody... Nie chcialabymdostac krwotoku przy tak duzym wysilku. Swietnie
Jakie zawody, o co chodzi?!

Ach ta matura...

Ale dobrze, że okres jest!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości