Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-16, 20:08   #931
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

My z mężem akurat się tak dobraliśmy, że jak on nie ma na coś ochoty to ja też, ogólnie lubimy bardzo spędzać czas sami z sobą, gdzieś sobie jechać sami bez celu, spontanicznie. A teraz kiedy jestem w ciąży jak ktoś chce do nas wpaśćalbo ktoś nas zaprasza to mąż zawsze mówi, że to wszystko zależy od tego jak się ja będę czuła i nie raz poprostu odmawiamy
dla mężusia

my mamy podobnie, każda wizyta jest konsultowana tak jak i wyjścia wspólne czy osobne ale ogólnie my to raczej typ domowników na szczeście oboje tak samo mamy grono znajomych z którymi się umawiamy na "domówki" ale nie jakoś super często bo są już dzieciaci więc teraz do nich dołączymy
a swoją drogą to my z tych co na palcach u ręki mogą policzyć dni spędzone osobno, po prostu nie nudzimy się w swoim towarzystwie (choć zainteresowań nie mamy identycznych) i to jest dla mnie bardzo ważne
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:31   #932
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Dziubek u nas bardzo podobnie Mąż jak wraca z pracy to już siedzi ze mną, albo mnie gdzieś zabiera. Wiadomo na siłownie ani na mecze z nim nie jeżdże Każdy ma też swoje zainteresowania i oboje to akceptujemy, a reszte czasu to spędzamy razem i lubimy to. Często się śmiejemy, że jesteśmy takie "domowe lamusy" Gorzej jakby jedno było takie hulaj dusza a drugie domator

Ale dziewczyny każdy facet ma jakieś "odchyły" taka już ich natura Musicie też popatrzec z ich strony, jak oni to widzą, bo inaczej nie dojdziecie w pewnych sprawach do porozumienia. Trzeba się nauczyć czasem myśleć jak oni

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

a Ty Nerola to chyba powinnaś leżeć, co?
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:32   #933
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Dziubek u nas bardzo podobnie Mąż jak wraca z pracy to już siedzi ze mną, albo mnie gdzieś zabiera. Wiadomo na siłownie ani na mecze z nim nie jeżdże Każdy ma też swoje zainteresowania i oboje to akceptujemy, a reszte czasu to spędzamy razem i lubimy to. Często się śmiejemy, że jesteśmy takie "domowe lamusy" Gorzej jakby jedno było takie hulaj dusza a drugie domator

Ale dziewczyny każdy facet ma jakieś "odchyły" taka już ich natura Musicie też popatrzec z ich strony, jak oni to widzą, bo inaczej nie dojdziecie w pewnych sprawach do porozumienia. Trzeba się nauczyć czasem myśleć jak oni

polecam książkę pt. dlaczego mężczyźni nie słuchają a kobiety nie umieją czytac map!!! duuuuużo wyjaśnia
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:32   #934
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Ela napisała na lubelskim wątku ze leży ciągle w szpitalu i narazie nie urodziła, pozostanie w nim do rozwiązania.
To dobrze, że na razie jakoś leci. Niech dzidzia siedzi jak najdłużej, najlepiej do 37 tygodnia

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:44   #935
Natka_
Zakorzenienie

Trzymam kciuki za Elę napewno dotrzyma!
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:56   #936
nerola
BAN stały

Bartessa i Natka
No powinnam ale cieżko jak T. coś robi w "warsztacie"(właśnie zaczyna działać)a ja mam 3 dzieci do pilnowania,chatę ,obiad.
Po świętach już przyjaciółka będzie co dzień i zajmie się wszystkim.

My wszelkie decyzje podejmujemy wspólnie.Nikt nie jeździ,nie chodzi gdzieś tam bez drugiego.
Zawsze pytamy jakie mamy plany,gdzie i do kogo i na ile czasu jedziemy i to zawsze razem.Teraz T. nie jeżdzi nigdzie sam:do znajomych,rodziny.Jedynie sprawy sam załatwia,lekarzy.

Jestem myślami z Elą i maleństwem.
Jeszcze choć kilka tygodni i będzie dobrze.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 21:49   #937
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Aha Brumek koleżanka na uczelni opowiadała, że jej siostra wymiotowała całą ciążę i lekarz polecił jej pić podgrzaną coca colę i podobno pomogło. Od razu pomyślałam o Tobie, więc piszę
Natka, jesteś kochana
Brzmi obrzydliwie, ale może i spróbuję
Stary 2011-04-16, 21:52   #938
marzena_S
Zadomowienie

Brumek, bardzo współczuję z powodu dziadka.

Również jestem myślami z Elą, musi być dobrze, a maleństwo na pewno jeszcze w brzuchu posiedzi.
Wczoraj oglądałam na onet vod Cud narodzin, w którym była pokazana walka o życie jednej z bliźniaczek która urodziła się w 23(!) tyg.
Dziewczynka była bardzo malutka, ale przeżyła i jak wypisywali ją do domu to się aż poryczałam.

Dołączam się do "samotnych w związku".
Mój tż ma niestety taki charakter pracy, że nie ma go czasem po kilkanaście godzin w domu, lub nawet kilka dni.
Za to jak już jest to stara mi się to wynagrodzić wspólnie spędzonym czasem- szczególnie teraz kiedy z wiadomych powodów nie mogę sobie z koleżankami wyskoczyć na piwko czy jakieś balety.
Na dodatek bez uczelni i pracy tęsknie za nim ze zdwojoną siłą i marzę, żeby z kimś się spotkać i porozmawiać.
Na szczęście nie mogę narzekać na towarzystwo do spacerów bo mam psa, który do wyjścia jest gotowy o każdej porze dnia i nocy.

Co do arbuza, to dzisiaj zaatakowałam biedronkę i znalazłam ostatnią, wymarzoną i wyśnioną piękną soczystą połówkę arbuza:slin a:- zjadłam cały kawałek za jednym zamachem.
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 22:06   #939
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
My z mężem akurat się tak dobraliśmy, że jak on nie ma na coś ochoty to ja też, ogólnie lubimy bardzo spędzać czas sami z sobą, gdzieś sobie jechać sami bez celu, spontanicznie. A teraz kiedy jestem w ciąży jak ktoś chce do nas wpaśćalbo ktoś nas zaprasza to mąż zawsze mówi, że to wszystko zależy od tego jak się ja będę czuła i nie raz poprostu odmawiamy
U nas podobnie zawsze razem decydujemy czy gdzies jedziemy czy nie, i czy kogos zapraszamy do nas teraz tym bardziej mąż prawie każdą wolną chwilę spędza ze mna bo ja leże, a gości jeśli zapraszamy to tez uzaleznione jest od tego jak sie w danym momencie czuję zawsze wiemy gdzie jest drugie i tez raczej osobno nie wychodzimy, chociaz kazde z nas czasem lubi sie spotkac: on w meskim czy ja w damskim gronie i tak jest fajnie

Nerola a Ty tez masz leżeć

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
TŻ dzwonił z pracy, ale rozmowa się nie kleiła. Wróci z pracy, to na pewno siądzie przez telewizorem bo dziś jakiś ważny mecz. Plany były, że obejrzymy go razem, ale chyba wyląduję z książką w łóżku.
Nom dzis mecz moj zapaleniec tez oglada z bratem hehe

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale ten mechanizm za pomocą którego wypina się gondolę i wpina spacerówkę itp to takie byle jakie plastiki, które mogą się szybko wyłamać ( takie czerwone "jopki"), i jedyne to mi sie nie widzi. Niby często się nie wymienia gondoli na spacerówki, ale jak będziemy gdzieś jeździć to przy składaniu wózka do bagażnika trzeba ściągać. Niby wózek ma rok gwarancji..
Nie zwrocilam uwagi ale dzieki ze napisalas to zlukam jak bede na kupnie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Patik Ja takie coś mam przy Tako,
wózek kupiłam używany i nic się nie dzieje,
naprawdę sprawnie chodzi
a nawet jak weźmiesz nowy to zawsze masz gwarancje,
ale jak Ci to nie pójdzie to pójdzie coś innego,
lecz myślę że to raczej jest robione solidnie
Mam nadzieje ze to jednak nie problem z tym wypinaniem bo mam zamiar czesto zmieniac gondole z nosidelkiem np podczas zakupow

Oliweczka pokaż sukienkę ?

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Też oglądam ten film. Kiedyś już go widziałam, ale ja mam tak, że obejrzę coś a za miesiąc nie pamiętam o co chodziło
Ja mam tak samo ogladam cos a pozniej za jakis czas moge od nowa bo zapominam o czym bylo hehehe

Za Ele i jej dzieciaczka rowniez trzymam kciuki, zeby dotrwali do 37 tygodnia

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...

Edytowane przez Lilkaa82
Czas edycji: 2011-04-16 o 22:11
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 22:33   #940
sygine
Zadomowienie

I ja się dołączam do kciuków za Elę
Brumek współczuję z powodu dziadka Trzymaj się dzielnie, bo niestety taka kolej rzeczy. Mi już tylko jedna babcia została i dla P. też jest już tą jedyną, więc mam nadzieję, że długo jeszcze pożyje

A ja dziś dokonałam zakupów tym razem dla siebie i oto co nabyłam
http://allegro.pl/wyprzedaz-koszula-...544438572.html
http://allegro.pl/mama-eko-kropki-bi...546569959.html
http://allegro.pl/alles-mama-bianca-...522502641.html
Koszulkę kupiłam w sklepie, a staniki na all, bo nie ma oczywiście mojego rozmiaru w sklepie Normalnie dojna krowa ze mnie
Muszę jeszcze kupić jedną koszulkę do karmienia, ale chyba z krótkim rękawem jakby czasem chłodny lipiec miał być Szlafrok obiecała mi teściowa na imieniny, więc powoli zbieram wszystko co potrzebne

A jeśli mowa o mężach - jacy są, to mój też taki dosyć domator (tylko w tym tygodniu dość często wybywał z domu popołudniu, ale pomagał kumplowi więc wybaczam) Zresztą podobnie jak ja, chociaż mam dni że chciałabym iść do ludzi, póki jeszcze normalnie chodzę a nie kulam się... Ale najważniejsze że bardzo dobrze czujemy się w swoim własnym towarzystwie i kochamy nad życie
Stary 2011-04-16, 23:19   #941
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Koszulkę kupiłam w sklepie, a staniki na all, bo nie ma oczywiście mojego rozmiaru w sklepie Normalnie dojna krowa ze mnie
Bardzo ładna bielizna. Swoją drogą niezły masz rozmiar, a myślałam, że to mnie wysadziło
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 07:23   #942
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
polecam książkę pt. dlaczego mężczyźni nie słuchają a kobiety nie umieją czytac map!!! duuuuużo wyjaśnia
O tak no i inne z tej serii też - czytalam niedawno "dlaczego mężczyźni kłamią a kobiety płaczą"

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Bardzo ładne! ten ostatni fason nie dla mnie ale i tak mi się podoba

Oliweczka, dołączam - pokaż sukienkę ja też szukam czegoś na wesele i to za 4 tygodnie.... coś w tym stylu myslicie że może być? http://moda.allegro.pl/sale-mama-lic...553214297.html tzn nie będę wyglądać jak balonik w niej?

A w ogóle to dzień dobry wstałam, upolowałam kupon na chusteczki i kawę popijam

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2011-04-17 o 07:24
aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 08:26   #943
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Brumek strasznie mi przykro

sweet śliczny kolorek wóziadla chłopca idealny
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 08:58   #944
brunetka2000
Zakorzenienie

Witam
Widzę, że dużo nie naskrobałyście Ja wczoraj byłam na wsi, wietrzyłam się i opalałam na słoneczku
OD DZISIAJ ZOSTAŁO MI 100 DNI
DZISIAJ URZĄDZAMY STUDNIÓWKĘ
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 09:04   #945
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Aha Brumek koleżanka na uczelni opowiadała, że jej siostra wymiotowała całą ciążę i lekarz polecił jej pić podgrzaną coca colę i podobno pomogło.
ciepła cola no ale jak ma pomóc :P

u nas dziś piękna pogoda, ale niedziela handlowa i forma TZ pracuje, więc siedze sama w domu.

Dziewczyny kupujecie rożek, bo własnie nie wiem do czego to sie przydaje, do tego lipiec/sierpien to pewnie bedzie goraco i dzidzie otulać w to?

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 09:07   #946
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Witam
Widzę, że dużo nie naskrobałyście Ja wczoraj byłam na wsi, wietrzyłam się i opalałam na słoneczku
OD DZISIAJ ZOSTAŁO MI 100 DNI
DZISIAJ URZĄDZAMY STUDNIÓWKĘ

A ja przechodziłam wczoraj krysys papierosowy, ale dałam rade

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 09:21   #947
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość

Mam nadzieje ze to jednak nie problem z tym wypinaniem bo mam zamiar czesto zmieniac gondole z nosidelkiem np podczas zakupow
Wiesz co Ja się dopiero że tak powiem uczę obsługiwać wózek
i na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie wyciągać gondolki
razem z dzieckiem
a tak to nie ma problemu wystarczy tylko wyciągnąć jedną stronę wyżej i druga już normalnie wychodzi, a wsadzanie to pikuś

Ania sukienka powiem Ci ładna,
ale Ja osobiście nie dam za sukienkę która kosztuje tyle samo co normalna a tą wykorzystam tylko raz

Carmela też się zastanawiałam nad rożkiem, najprawdopodobniej go dostanę a jak nie to kupię najtańszy, po to aby mąż nie bał się brać dzidziusia no i potem taki rożek może służyć jako kołderka,
a w sierpniu i w lipcu nie raz są chłodniejsze dni
Na allegro znajdziesz za 15 zł już nowy.

No i niedziela.
Chodzi za mną jakieś pyszne ciasto,
ale nie mam wszystkich składników
Maż do 19stej w pracy,
ale potem ma 2 dni wolne

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 09:36   #948
pieleszka
Wtajemniczenie

cześć kobietki

a u nas znowu jakieś chmury wiszą i brzydko jest...nie ma słoneczka...a ja sobie na dzisiaj zaplanowałam długi spacer...i co ja teraz będę robiła???

ja wczoraj miałam teściów u siebie - chyba ze trzy godziny byli, ale dałam radę potem koleżanka wpadła, a później szybko padłam przed tv... na szczęście już dzisiaj po południu wraca małżonek (cały weekend był w szkole) to skończą się samotne nocki
co do świąt to my w niedzielę jedziemy do teściów, a w poniedziałek do moich rodziców, także gotować nic nie muszę a i tak na pewno obie mamuśki mnie zaopatrzą w świąteczną wałówkę na cały tydzień

idę zjeść jakieś śniadanko, bo na razie tylo kawkę spożyłam i zaczyna mi dokuczać mały głód

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

A ja przechodziłam wczoraj krysys papierosowy, ale dałam rade
no ja ostatnio mam takie kryzysy średnio raz w tygodniu...zwłaszcza jak się na coś wkurzę.... tak jak na początku było mi łatwo przestać palić i nie ciągnęło wcale, a wręcz odrzucao mnie od fajek tak teraz już chyba przeszło, bo zapaliłabym z chęcią ale jestem dzielna i wiem, że nie zapalę dopóki nie urodze i nie wykarmię dzidzi...a potem to się zobaczy, czy nadal będzie ciągnęło

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 09:40   #949
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Brunetka
carmela ja mam rożek mi się przydał do karmienia zwłaszcza na początku
Stary 2011-04-17, 09:44   #950
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Carmela też się zastanawiałam nad rożkiem, najprawdopodobniej go dostanę a jak nie to kupię najtańszy, po to aby mąż nie bał się brać dzidziusia no i potem taki rożek może służyć jako kołderka,
a w sierpniu i w lipcu nie raz są chłodniejsze dni
Na allegro znajdziesz za 15 zł już nowy.
Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
carmela ja mam rożek mi się przydał do karmienia zwłaszcza na początku
to chyba kupie jakis tani, wiadzialam na all za 21zl z wkładem kokosowym, od tego uzytkownika rodzyneczki, jak bede reszte u niego kupowała to dorzuce i ten rożelk.

Stary 2011-04-17, 09:58   #951
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja mam rożek Drewex pod kolor tej pościeli co zamówiłam z misiem.Ten wkład wywaliłam.Bo z Nim jest taki sztywny rożek później możesz do przykrycia używać albo podkładać dziecku do zabawy itd

ja już uciekam bo Tż śniadanko robi a ja jeszcze w łóżku a później wyjeżdżamy do znajomych na cały dzień
Miłej Niedzieli Mamuśki
Stary 2011-04-17, 10:00   #952
zanetaa88
Zakorzenienie

Carmela wyprawkę szykujesz?

Dziewczyny Ja mam taki dylemat co do aspiratora do noska,
wiem że polecałyście FRIDA, co ile wymieniałyście te filtry?
I czy je można kupić w razie czego w aptece?
Jakie macie zdanie na temat tych zwykłych gruszek,
z wymiennymi wkładkami plastikowymi ?
Bo Ja nie wiem co mam wybrać

Stary 2011-04-17, 10:05   #953
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cześć dziewuszki

juz wstałam zjadłam śniadanko i teraz sie szykuje poooowoli d owyjscia. Idziemy z R poświęcić nasza pierwsza wspólną małżeńską palmę a potem na spacer i na gofry nie moge sie doczekac chociaz pogoda jest bleeee to ja wreszcie rusze sie z domu

blondynkapoznan
- ja ma mjeden z wkladem dostalam nowiutki a drugi jak sie okazalao bede miala w komplecie z łózeczkiem z tamtego siec sie wkladu pozbede i bedzie kolderka

brunetka congratulations

zanetko - ja tez myslalam o aspiratorze ale ma odruch wymiotny jak widze to co wciagam do niego...u chrzesniaka tak wciagalam i az mi sie cofneło...szukam takiego zebym nei musiala widzec co tam jest a najlepszy bylby elektryczny ale taki prawie 200 zl kosztuje

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-04-17 o 10:11
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 10:11   #954
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
no ja ostatnio mam takie kryzysy średnio raz w tygodniu...zwłaszcza jak się na coś wkurzę.... tak jak na początku było mi łatwo przestać palić i nie ciągnęło wcale, a wręcz odrzucao mnie od fajek tak teraz już chyba przeszło, bo zapaliłabym z chęcią ale jestem dzielna i wiem, że nie zapalę dopóki nie urodze i nie wykarmię dzidzi...a potem to się zobaczy, czy nadal będzie ciągnęło
A ja Wam powiem, że mnie teraz w ogóle nie ciągnie, a na początku to też mnie odrzucało. Ale wiem, że po wykarmieniu dzidzi na pewno wrócę do papierosów, bo mnie to po prostu smakuje Ja byłam palaczem umiarkowanym, bo dziennie max 3 papieroski zapaliłam (no chyba, że przy imprezie )

A tak w ogóle to dzień dobry Liczyłam na słonko dziś, ale się chyba przeliczyłam, bo chmury wiszą

Ja już po śniadanku, mąż śpi (a nie mówiłam), ale jak wstawałam to "zmusiłam" go do małego co nieco Może taki początek dnia sprawi, że całość będzie równie udana
Idę umyć i wyprostować włoski i się pomalować. Zrobię się dziś na bóstwo...duuuuże bóstwo

Dominik 29.07.2011r

Edytowane przez jacieeeee
Czas edycji: 2011-04-17 o 10:17
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 10:33   #955
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dzień dobry,

A ja dzisiaj znów samotny dzień mam. Mąż do 16 na uczelni, a po jedzie do stomatologa. Także nie wiem o której wróci.

Dzisiaj zaczęliśmy 26 tydzień

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 10:36   #956
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Sygine
piękna ta bielizna
Brunetka
to razem świętujemy

ja tez obchodzę studniówkę !!

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 10:37   #957
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Carmela wyprawkę szykujesz?
Już niewiele nam brakuje (niewiekle rzeczy-ale za to drogich )

Ja kupiłam Fride plus dodatkowo filtry (tanie są) w aptece też widziałam.

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
zanetko - ja tez myslalam o aspiratorze ale ma odruch wymiotny jak widze to co wciagam do niego...u chrzesniaka tak wciagalam i az mi sie cofneło...szukam takiego zebym nei musiala widzec co tam jest a najlepszy bylby elektryczny ale taki prawie 200 zl kosztuje
Jest NOSEK do podłączenia do odkurzacza, nie trzeba zaciągać

Stary 2011-04-17, 10:42   #958
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość

Wiesz że nie pomyślałam o tym
Ja to bardziej patrzyłam pod kątem tego,
że są te filtry, a jak są filtry to te bakterie się lokują w filtrze
i ma to zapobiegać bakteriom...
Nie chce aby było wszystko super sterylne,
bo potem dzieciątko będzie mało odporne.
Koleżanka znowu powiedziała mi że poleca właśnie tą Fride,
albo zwykła gruszkę jaką my miałyśmy...
I nie wiem

Mnie się nic nie chce
Pogoda do du **
Spać mi się chce,
i mam SUPER LENIA

CARMELA wiem właśnie, że są tanie,
tylko czy naprawdę dobre?
Bo tak się zastanawiam właśnie,
jak ciągniesz do siebie to gdzie te wszystkie smarki idą
Ja właśnie robię tez listę co mi potrzebne
i czekam na wypłatę

Dostałam 3 prześcieradełka, wystarczą ?

Edytowane przez zanetaa88
Czas edycji: 2011-04-17 o 10:49
Stary 2011-04-17, 10:53   #959
Kolina
Zadomowienie

dzien dobry
zagladam na chwilke, nadrobilam do 15 strony... od poniedzialku bede nadrbaiac wiecej i w koncu powinnam byc na biezaco

ja nadal u siostry w Leeds, ale wracam dzisiaj wieczorem do Polski
troche sie stresuje ladowaniem, bo poprzednie bylo nie przyjemne
troszke tu po sklepach dzieciowych pochodzilam, faktycznie wiele rzeczy tanszych i dla ciezarnych tez wiekszy wybor i ceny lepsze

uciekam, mamy jechac na przejazdzke

aha, moja mama ma dzisiaj urodziny

caluski
Stary 2011-04-17, 10:53   #960
SweetAngel1984
Zadomowienie

Madziulka, Słoneczko

Carmela - odkurzacza powiadasz

zanetko - dla mnie najlepszy były taki

http://allegro.pl/cleanoz-elektryczn...557329954.html

http://allegro.pl/aspirator-terraill...551139104.html
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości