|
|
#3781 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
łooo ale masz cyca ![]() ja nop dostalam puszapa triumpha 70A (mniejszych ni majom) i jak go załoze to jest moja klata, puszap a w srodku echooochooochochooooo ![]() Cytat:
nom czuje to-ma potencjał i serio najbardziej mi sieu podoba, bo ja drukowanych to nie lubieu
|
|
|
#3782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Polly bo puszapy to so o kant dupy potłuc tak naprawde.... kiedyś też nosiłam, ale potem jak się uśfiadomiłam to mi o trzy numery cyc "urósł" , i nei mam teraz staników z gąbkami ani innymi podnośnikami, w sumie to teraz najlepiej lubię miękkie... no ale nieraz trzeba se dobrze ekhem zabezpieczyć to wzięłam.
I się nie łam kapselki so dobre, bo nie obwisajo
|
|
#3783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3784 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja jak sie uswiadomiłam to wyszło ze takich małych nie produkujo ![]() , bo mi wyszło jakies 60 C . micielański jest ino dobry ![]() fiecialam , mialam odrazu napisac ze drukowana moze byc ino w wizerunki szatana
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------ Pragnę uroczyście zawiadomić, że szykuje nam się w Katosach (Rachel nie czyta) wypierdzielisty w kosmosik zlot - być może dołączy też Betty, ohohohoho! |
|
|
|
|
#3786 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a mnie dopadła klątwa red
-scieranie kurzy mi sie nasiliło-juz scieram co 2gi dzień....i umyłam dziś lodówke (chyba pierwszy raz w zyciu )
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie stanikowe. Chciałabym taki właśnie nie robiący cyca
tylko żeby ładnie zebrał i podtrzymał to co mam ale bez dodatkowej i zbędnej ekspozycji. W jakich fasonach powinnam szukać, żeby nie wyglądać jak gruba Xena?Kupiłam sobie używkę Senuous Noir. Chodzę koło nich i chodzę i w sumie podoba mi się tylko początek. Ale stwierdziłam, że przetestuję globalnie - najwyżej się pozbędę.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-16 o 22:52 |
|
|
|
#3790 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wannę wyszorowałam i basta , bo mnie pintki bolo
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Ja niestety musiałam jeszcze podłogę, kafelki i lustro ścierać, bo pochlapałam wszystko wokół Sama też byłam cała wilgotna i rozpalona... |
|
|
|
|
#3792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie to kłopotliwe bo ja w łazience jestem z kotem i w jednym kącie zrobię ład to w drugim już mam kocie stópki![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- na którym kanale te trópki
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,przepraszam,
że tak wpadam ni z gruchy ni z pietruchy na ten wątek,ale mam do Was pytanie.Czy można gdzieś kupić stacjonarnie atomizerki?
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie niestety za mdły
![]() Lukam sobie na mecz RMA: FCB Za dużo Ronaldo
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Oesu, przekroczyłam 3.000 pościaków
|
|
|
|
|
#3796 | |||
|
Zakorzenienie
|
iii to jeszcze....
![]() aaaaa czy ja się kfaliłam że mam kabanoski łososiowe? ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
A jak któś nie lubi trópków, to może pooglądać kanibali - zaraz Hannibala dają na 1
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Fuck
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3802 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Straszne!!!Cytat:
iiiiii, super!!! Zwłaszcza Gargamel Też tak myślę No nie? Ale może coś w tym jest, Kamena po spotkaniu na żywo podsumowała mnie jako "rozchichrane słodziątko" czy jakoś tak ![]() Wstawiasz tab w takich nawiasach jak quote przy cytowaniu a pomiędzy nimi napis, który chcesz umieścić na transparencie. I już ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3804 | ||
|
Wiedźma
|
Teziak, pomyśl, ze od tego się ekspresowo chudnie.
A to ma coś wspólnego z rozumem? Bo mię się właśnie wydało, że nic, a nic. Nie, no... Zauroczyć=ć się z wzajemnością... Toż to tragedia, No to już dawno powinnyśmy wszystkie mieszkać w Rybniku. E... W sumie tam jest szpital psychiatryczny. ![]() Cytat:
Cytat:
No jak so? Nie wiesz, so to fuck?
|
|
#3806 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
A z KrK już Annmarie jedzie. ![]() Przyjedź na zlot - zadbamy o Twoją edukację teoretyczną.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2011-04-17 o 00:00 |
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbek nie zna takich brzytkich wyrazuf ![]() A Gaspard Uliel jest mmmm.... A Gong Li to już wogóle...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-17 o 00:00 |
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za odp. Potrzebuję jednej osobie ,,na szybko'' zrobić próbkę i nie mam w co jej przelać. A może jakies inne sposoby,nie musi być z atomizerem.Może jakieś fiolki?W czym bezpiecznie można zrobić odlewkę?
|
|
|
|
|
#3810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

. micielański jest ino dobry
)

Straszne!!!

boję się że się zawieruszę gdzieś we świecie