|
|
#1381 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 986
|
Dot.: Nasze Codzienne Jad³ospisy XIV
Cytat:
co do cyferek - nie, one nie s± najwa¿niejsze, ale s± de/motywuj±ce wiem, ¿e przy @ nastêpuje zatrzymanie wody, jednak nie wiem, jak to siê ma do brania tabletek Cytat:
no nic, zobaczymy, co i jak w poniedzia³ek, wtedy dla odmiany siê pomierzê ![]() Dzisiejsze lu¼ne R I placki bananowe II ¶niadania nie by³o, pó¼no wsta³am, ale wpad³y dwa LuGo! III pier¶ kurczaka duszona w papryce (wszystkie kolory), pó³ woreczka ry¿u br±zowego, dwie kostki czekolady mlecznej IV serek wiejski z ³ych± musu jab³kowego V jajecznica na ma¶le z szynk±
|
|
|
#1382 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 024
|
U. sobotnie.
1¶n - owsianka - 3 ³y¿ki owsianych, 2 ¿ytnich, ³y¿ka s³onecznika, ³y¿eczka kaszki lnianej, 3 suszone ¶liwki, dwie gar¶cie nerkowców, szklanka mleka. 2¶n - twaro¿ek 150 g i po gar¶ci w³oskich i nerkowców. obiad - miseczka kremu z broku³ów, pier¶ z kaczki i trochê kalafiora. 2,5 h rower kolacja - trochê pó³t³ustego twarogu z jogurtem naturalnym, jagodami, dwiema gar¶ciami otrêbów ze ¶liwk± i du¿± ilo¶ci± suszonych ¶liwek. hm.
|
#1383 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 885
|
No to moje U/R z dzisiaj
Proszê o ocenkê¦niadanie: 250g serka wiejskiego z pomarañcz±, od¿ywka wêglowodanowa. 3h 45 min roweru Obiad (potreningowy): 4 kostki czekolady z ¿urawin±, 300 ml zupy ogórkowej, 1/2 torebki pêczaka kujawskiego, kotlet z piersi kurczaka w panierce, sa³atka warzywna, plaster szynki konserwowej. Podwieczorek: Kasza manna (4 ³y¿ki) na mleku z rodzynkami, jab³kiem, 2 plastrami ananasa z puszki, cynamonem i ³y¿eczk± miodu. Kolacja: bêdzie prawdopodobnie sa³atka warzywna z tuñczykiem i makrel± wêdzon±, tudzie¿ jajka. |
|
|
|
#1384 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 704
|
Cytat:
![]() Zatrzymywanie wody do tabletek ma siê nijak, je¶li wa¿y³aby¶ siê w czasie @ to wtedy mia³o by co¶ do rzeczy, wiêc tak tylko przysz³o mi do g³owy odno¶nie tego wzrostu wagi. Moje R plus problem 1. jajecznica z dwóch jajek, pó³ cebuli, plasterek wêdliny, kromka razowca z serkiem tzatziki, pomarañcza, kawa z mlekiem 2% 2. 3 ³ychy naturalnego, 150ml jogurtu pitnego truskawkowego, 5 winogron, 2 ³y¿ki otrêbów jab³kowych 3. fritatta - 3 jajka, 1/4 papryki, 1/3 cukini, 3 rzodkiewki, cebula, 2 plasterki wêdliny, 3 ³y¿ki kuskus, 3 ³y¿ki pieczarek, ca³o¶æ na oliwie z oliwek 4. 100ml joguru i sa³atka cezar albo jakie¶ warzywo problem po ka¿dym posi³ku, nawet tym niskokalorycznym wygl±dam jak w zaawansowanej ci±¿y. Dodam jeszcze, ¿e nie napycham siê, jem normalnie. Za rad± wiza¿anki stosuje espumisan easy i herbatê koperkow± wieczorem ale szczerze mówi±c nie widzê wiêkszych efektów. Mo¿e wiecie sk±d siê to bierze i jak temu zaradziæ? Ja ju¿ zupe³nie nie mam pomys³ów a strasznie mi to przeszkadza. Bardzo Was prosze o ocenê eRki a jaszcze bardziej o jakie¶ rady odno¶nie mojego problemu ![]() |
|
|
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 424
|
RRRRR
¶: 2 kromki razowca posmarowane twaro¿kiem na to szyneczka, pomidor, kefir 2¶: capucino milka, 1sztuka lu go czekoladowego o: pier¶ z kuraka, surówka z selera k1: kromka ¿ytniego z twaro¿kiem, pó³ ma³ej makreli, pomidor k2: wie¶niak z szyneczk±, pomidor i jak?
|
|
#1386 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 262
|
Cytat:
cieszê siê, ¿e przynajmniej starasz siê byæ na U ![]() brak owoców, podwieczorku, wêgli do obiadu fajnie, ¿e wpad³y orzeszki, dawno NNKT u Ciebie nie wadzi³am powiedzmy, ¿e te otrêby rekompensuj± brak chleba w kolacji ![]() Cytat:
brak podwieczorku i NNKT, ma³o bia³ka a co do Twojego problemu - je¿eli leczenie wzdêæ na w³asn± rêkê nic nie daje, to radzê udaæ siê do lekarza Dzisiejsze lu¼ne Utrzymanie ![]() ¦niadanie: 6 ³y¿ek mieszaniny p³atków (owsiane, orkiszowe, pszenne, ¿ytnie) na szklance mleka 2% z serkiem wiejskim (200 g), mas³em orzechowym, miodem, bananem i pestkami s³onecznika; Inka karmelowa z mlekiem i miodem II ¶niadanie: du¿a grahamka na pó³ z past± twaro¿kow± (twaróg pó³t³usty, jogurt naturalny, warzywa, przyprawy)/mas³em, sa³at± lodow±, polêdwic± z indyka i ogórkiem konserwowym; koktajl (mleko 2%, banan, pasek gorzkiej czekolady) Obiad: pier¶ z kurczaka sma¿ona w krakersach; pieczone frytki z ketchupem i dipem czosnkowym na jogurcie naturalnym; sa³atka Coleslaw; szklanka Pepsi Podwieczorek: serek homogenizowany naturalny (250 g) z miodem, gruszk±, pistacjami i rodzynkami -> moja ostatnia mi³o¶æ Kolacja: porcja sa³atki z makaronu pe³noziarnistego, sera feta i warzyw; zbo¿ówka z mlekiem i miodem + 2l wody Edytowane przez emelie Czas edycji: 2011-04-16 o 19:35 |
||
|
|
|
#1387 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 704
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 676
|
Utrzymanie:
(Brak jednego posi³ku, bo pó¼no wsta³am) 1. Owsianka (5 ³y¿ek p³atków, jogurt naturalny 135g wymieszany z cynamonem, wkrojony banan, 2 ³ychy p³atków migda³owych, ³ycha suszonej ¿urawiny, ³y¿eczka miodu) 2. Du¿a porcja ziemniaczków ze szczypiorkiem, jajo sadzone, kilka ogórków kiszonych Po: pomarañcza 3. 2 czubate ³y¿ki masy makowej (z puszki), 5 ³y¿ek serka wiejskiego (mam ten w wiaderku), pomarañcza - wysz³a tego spora miseczka. A jakie to by³o pyszne... 4. 1/2 du¿ej wêdzonej makreli, kromka chleba graham posmarowana serkiem ¶mietankowym z ogórkiem ¶wie¿ym, szczypiorkiem, rze¿uch±, suszon± bazyli± i pieprzem zio³owym Po: marchewka I jak to wygl±da?
|
#1389 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 358
|
U
i jak??
|
|
|
|
#1390 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
P
¦: kie³baska bia³a z chrzanem, dwie kromki razowego z mas³em: z serem ¿ó³tym, pomidorem, ogórkiem, bazyli± i sol± zio³ow±, z salcesonem, chrzanem, pomidorem i bazyli±, kiwi. II¶:Ogromny Kielich takiego czego¶: Jogurt naturalny, ogrom musli crunchy gruszkowego, banan, rodzynki, cynamon,(my¶la³am, ¿e ty³ka nie podniosê po tym Ob: zupa ogórkowa z miêskiem, ziemniaczkami itp, itd. pó³ jab³ka mutanta (mama kupi³a nowe )P: 3 du¿e danonkowe placki: 2 z nutell±, 1 z mas³em orzechowym crunchy, szklanka karotki 100%, jab³ko mutant K: bu³ka sojowa (90g) : pó³ z serkiem kremowym Toskania, pomidorem, szczypiorem i bazyli±, pó³ z mas³em, szyn± pomidorem i bazyli±. herbata z ,,ironi±''. pó¼niej bêdzie pewnie kawa³ek sernika, bo s±siadka przynios³a. ![]() Stara³am siê urozmaiciæ. Na kolacjê mia³y byæ cannelloni, ale okaza³o siê, ¿e makaron jest przeterminowany i jak?
|
#1391 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 121
|
cze¶æ
![]() *miseczka musli(gotowce oraz crunchy sante,granola orzechowa i czekoladowa i zwyk³e corn'flakes) z mlekiem z roztopionym mas³em orzechowym,bananem,pomara ñcz±+rodzynki,¿urawina,mo rele(suszki) i mieszanka studencka mleko z miodem i cynamonem*gdzie¶ tam danio brzoskwiniowy z rodzynkami *pomidorowa z zacierk± i mieskiem; fryty z ketchupem rybka w cie¶cie, kapusta zasma¿ana (domowy obiadek) kompotuu du¿o *dwie karomki domowego razowca z mas³em orzechowym i nutell±, kubek mleka,i znów gar¶æ rodzynek.. *McFlurry z lionem, ciastko jab³kowe *makaron spaghetti z sosem s³odko-kwa¶nym,wêdlin± jak±¶ podsma¿an±, ogrom sera na wierzchu oraz ró¿ne przyprawy, cola, trzy(?) kuleczki ferrero rocher(u ch³opaka i dlatego niekoniecznie zdrowo ale nO..) teraz wróci³am do domu i jem sobie banana ale jestem ju¿ tak napchana ¿e nic wiêcej nie pomieszczê Skurczy³ mi siê ¿a³±dek i jem o wiele mniej bo kolacjê jad³am ko³o 18 i nie czujê g³odu wiêc siê bardzo ciesze bo takto mog³am je¶c i je¶æ i ci±gle g³odna by³am ![]() i jak?
|
#1392 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Cytat:
)
|
|
#1393 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 620
|
P
¦n: 2 kromki chleba z wêdlina drobiowa, ogórkiem i rzodkiewka II ¦n: Jogurt 150g truskawkowy Obiad: bulionówka roso³u z makaronem + gruby plaster pieczonego schabu, 2 ziemniaki [takie ¶rednie, nie malutkie], troche duszonych pieczarek Podw: lód ro¿ek + jab³ko Kolacja: bu³a pszenna + 125 g twarogu i jak? Dzisiaj akurat nie wpadly zadne bakalie, ani duzo warzyw, ale jem je bardzo czesto. |
|
|
|
#1394 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
Musia³am ju¿ zje¶æ te cholerne otrêby bo mnie zatka³o co¶ ostatnio i niestety, ¶liwki te¿ mnie nie ruszy³y, ale zawsze mam tak przed @, nienawidzê tego. a wczoraj by³am z mam± na orzechowych zakupach i mam duuuu¿y zapas. ![]() A u Ciebie jak zwykle - pysznie. Je¿yki to jedne z moich ulubionych s³odyczy w ogóle.
|
|
#1395 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 162
|
Ile mogê schudn±æ jedz±c od 1000 do 1500 kcal, w zale¿no¶ci od dnia. Spalaj±c w;
poniedzia³ek 3100 kcal wtorek 4300 ¶roda 3600-4000 czwartek 2900 pi±tek 3400 sobota 9200 niedziela 9200 plus dni wolne od szko³y tyle samo Mam 17 lat. Wa¿ê 80 kg, 160 wzrostu. Moje zapotrzebowanie by utrzymaæ wagê wynosi 3000 kcal. Proszê o odp.
|
|
|
|
#1396 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
Powinno siê zdrowo chudn±æ do 1 kg na tydzieñ, w innym przypadku szybko jest jojo i ca³a praca idzie na marne. Wiêc radzê nie obcinaæ kalorii a¿ tak bardzo, bo to bezsensu, przy takim wysi³ku fizycznym spowolnisz sobie metabolizm a tego na pewno nie chcesz.
|
|
#1397 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Z reszt±, skoro zapotrzebowanie wynosi 3000 kcal to my¶lisz, ¿e jedzenie 2 lub 3x mniej bêdzie dla Twojego organizmu dobre?
|
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 390
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1399 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 162
|
Ale przecie¿ ruch jest wa¿n± cze¶ci± odchudzania. Ja chcê schudn±æ szybko do 50 i to do czerwca bo slub w rodzinie. Nie ka¿dy mo¿e je¶æ tyle co wy i chudn±æ...1500 kcal to wcale nie jest ma³o. A niby jak mogê spowolniæ sobie metabolizm æwiczeniami skoro one metabolizm podkrêcaj±.Cwicze bardzo du¿o dziennie; bieganie rano ok 4, bieganie popoludniu, aerobic, taniec, gimnastyka, skakanka i tak okolo 9 godzin dziennie plus wf w szkole...Nie rouzmiecie mnie... prosze o odp |
|
|
|
#1400 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 721
|
Cytat:
|
|
|
#1401 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 108
|
Mojeee Uuuu:
I. 3 kromki chleba ze s³onecznikiem posmarowane mas³em: - 2 x z makrel± ogórkiem i rzodkiewka - z polêdwic± sopock± ogórkiem i rzodkiewk± kilka pomidorków koktaliowych, pó³ ogromnego grejpfruta (?); zielona herbata II. (przek±ska na mie¶cie): banan, kilka moreli suszonych III. 3 go³±bki z ry¿em bez zawijania ( nie jaki¶ pomys³ na ... tylko wed³ug mojej mamy =] ), du¿o surówki koperkowej IV. capuccino; sa³atka z melona, mango, rodzynek, orzechów V. dwie kromki chleba górskiego z mas³em; puszka makreli w sosie pomidorowym, kilka rzodkiewek By³am u gastrologa. Okaza³o siê, ¿e nudno¶ci, biegunki i wzdêcia nie s± od s³odyczy. Wykryto u mnie nietolerancjê laktozy Jak by³am ma³a mia³am skazê bia³kow±. Zupe³nie nie mam pojêcia co teraz je¶æ. (mogê od czasu do czasu kefiry, zsiad³e mleko i jogurty ) Jakie¶ propozycje ? Muszê siê zaopatrzeæ w produkty sojowe.
|
|
#1402 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26407832]No to moje U/R z dzisiaj Proszê o ocenkê¦niadanie: 250g serka wiejskiego z pomarañcz±, od¿ywka wêglowodanowa. 3h 45 min roweru Obiad (potreningowy): 4 kostki czekolady z ¿urawin±, 300 ml zupy ogórkowej, 1/2 torebki pêczaka kujawskiego, kotlet z piersi kurczaka w panierce, sa³atka warzywna, plaster szynki konserwowej. Podwieczorek: Kasza manna (4 ³y¿ki) na mleku z rodzynkami, jab³kiem, 2 plastrami ananasa z puszki, cynamonem i ³y¿eczk± miodu. Kolacja: Sa³atka z tuñczyka, makaronu, broku³ów, jajka i czosnku, 1 jajko na miêkko z miseczk± sa³atki z obiadu [/QUOTE] Up up?
Edytowane przez 97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 Czas edycji: 2011-04-17 o 08:36 |
|
|
|
|
#1403 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 800
|
Cytat:
![]() co do nietolerancji, da siê z tym ¿yæ je¶li szukasz jaki¶ inspiracji, poczytaj sobie jad³ospisy Abigal, ona z tego co pamiêtam praktycznie w ogóle nie je nabia³u. Polecam ci smoothie, jakie¶ pasty warzywne na kanapki - z fasoli chocia¿by, batoniki owsiane. tofu to jest fajna rzecz, ¶wietnie 'ch³onie' smaki. mo¿na nawet z niego zrobiæ sernik :P. |
|
|
|
|
#1404 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 359
|
moje wczorajsze p. sn. tradycyjna owsianka (4 lyzki platkow, jogurt naturalny 180g, kiwi, truskawki, po lyzce otrebow i zarodkow pszennych, 10orzechow laskowych, 10g rodzynek, 15g suszonych moreli, cynamon + kromka razowca z maslem orzechowym. 2sn. grahamka 100g z maslem, plastrem sera zoltego, salata ob. zupa jarzynowa, surowka z pekinki, marchewki i malego jablka z 1,5 lyzeczki oliwy z oliwek, piers kurczaka gotowana(140g surowej), pol woreczka kaszy gryczanej, sok wycisniety z 2 pomaranczy. podw.(jedzony w nerwach i placzu..) szejk (kefir 230g zmiksowany z bananem), 15g slonecznika, 30g suszonych moreli, 10g daktyli. tu okropny bol zoladka..:-( kol. 4 kromki razowca z maslem, ponad pol makreli wedzonej (60g), jajko na twardo, pomidor, salata,rzodkiewka tu lezalam,nadal okropny bol brzucha.... ok 22:30 serek wiejski 200g z pomidorem i pozniej siemie lniane wypilam.. *gramy wiem,bo mam wage.. i dzis znow musze zwiekszac, bo waga stoi kilka dni.,. ale nie poddam sie,bo juz tyle mi sie udalo... 7,5-8 kg okolo..
|
|
|
|
#1405 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 129
|
Skomplikowana, ja wiem, ¿e to trudne, ale sama widzisz, ¿e waga stoi. A tak nie mo¿e byæ. Nie masz ochoty miêdzy posi³kami poprzegryzaæ jakich¶ ciastek? To nie jest zapychaj±ce, np. kilka delicji W tzw. MIÊDZYCZASIE, albo jakie¶ rodzynki w czekoladzie/orzeszki w czekoladzie. Teraz jest du¿o opcji, mog± byæ takie tradycyjne np milki, ale te¿ s± czasami w sklepach na wagê ró¿ne owoce w czekoladzie, to nie jest zapychaj±ce a podbijesz trochê. Spróbuj postawiæ na bardziej kaloryczne rzeczy.
|
|
|
|
#1406 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Z nudów dodajê wczorajsze utrzymanie: ; ))
¦niadanie: 2 kromki chleba "7 zbó¿" posmarowane almette chrzanowym, posypane duuu¿± ilo¶ci± rze¿uchy, jajecznica(2 jaja) na ³y¿ce mas³a z szynk±, pomidorem i cebul±, kawa inka na mleku z ³y¿eczk± miodu. ¦niadanie 2: Kromka chleba graham z mas³em, sa³atka. (oscypek, winogrona, pomidory, sa³ata, papryka, ³y¿ka oliwy z oliwek) Obiad: Sma¿one udko z kurczaka, 3 gaki ziemniaków z koperkiem, mizeria, szklanka soku z syropem malinowym. Deser: 2 kostki czekolady, kawa z mlekiem. Podwieczorek: Serek homogenizowany z chipsami bananowymi, rodzynkami w czekoladzie,wiórkami kokosowymi i migda³ami, grejpfrut, kawa z mlekiem. Kolacja: 2 gofry: 1. z twarogiem i d¿emem, 2. z musem jab³kowym, winogronami, kiwi i truskawkami, kubek mleka. |
|
|
|
#1407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chcesz schudn±æ 30 kg w 2 i pó³ miesi±ca? A potem co? 40 z powrotem, nie. Nie ka¿dy mo¿e je¶æ tyle CO MY I CHUDN¡Æ? no pewnie, zwal winê na wszystkich dooko³a. liczy siê to co jesz a nie ile tak w du¿ym skrócie. Zadajesz pytanie, odpowiadamy Ci sensownie a Ty swoje. i chodzi³o o to, ¿e zmniejszaj±c dawkê kalorii przy tak du¿ym ruchu Twój metabolizm zwyczajnie stanie, bo organizm bêdzie chcia³ za wszelk± cenê prze¿yæ. Biegasz o 4 rano? Jeste¶ pewna, ¿e to dobry pomys³?
http://www.alezdrowe.eu/ https://www.facebook.com/alezdrowe.eu?fref=ts zapraszam ; ) Edytowane przez pozytywna-wariatka Czas edycji: 2011-04-17 o 11:13 |
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 439
|
mo¿e te¿ dodam wczorajsze U ?
- po³owa wêdzonej makreli, chyba z 2/3 du¿ej ciemnej bagietki ze s³onecznikiem, czê¶æ skubanaa tak o w jakim¶ tam odstêpie czasowym ,czê¶æ z turkiem naturalny, sa³at± i rzodkiewk±- sok marchewkowy, kawka z mlekiem - jajo sadzone, ziemniaki z koperkiem, szklana kefiru (lub wiêcej ni¿ szklana) - podczas pieczenia trochê podjedzonych rodzynek i wiórków, pó¼niej kilka muffin marchewkowych (4?,5?) , te¿ w jakim¶ odstêpie, kilka herbat... mam wra¿enie, ¿e o czym¶ zapomnia³am, ale sama nie wiem...
|
|
#1409 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 768
|
bardzo proszê o rady..
R/malutkie U; 3¶liwki suszone I.(11)placuszki 1h wolnego spcerku z psemm II.(14;30)risotto z kaszy gryczanej ![]() (pieczarki,cebulka,marche w,pietruszka,gar¶æ czerwonej fasoli,przyprawy ró¿niaste,miêsko z uda indyka,³ycha kaszy gryczanej i ³ycha olwy z pestek winogron) pychaa ![]() III.(chyba ko³o 18)ok 100g makreli w sosie pom.(pó³ puszki)+pomidorek i cebulka IV.(20;30)wiejski i znów pomidor bo nic innego niemam bez sensu jest bo niemam czasu normalnie je¶æ bo wychodzê bo obiedzie i jeden posi³ek mijam i potem wracam o 19-20 g³odna jak wilk i jem b.du¿o (np. wczoraj 4kanapki z piêknym ok³adem bo mi burcza³o w brzuchu) wiêc sobie tak dzi¶ jako¶ zaplanowa³am... mam nadzieje ¿e mi siê uda.. bêdzie ok?
"Dopóki walczysz, jeste¶ zwyciêzc±. " ¶w. Augustyn zarêczona 30.03.2012 mama maleñkiego Mi³oszka 17.07.2012 nied³ugo ¿ona nied³ugo matura wygra³am swoje ¿ycie ! Edytowane przez zielona_zabcia Czas edycji: 2011-04-17 o 11:43 |
|
|
|
#1410 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 79
|
Moja redukcja na dzi¶:
¶niadanie: owsianka z mlekiem, 2 kostki gorzkiej czekolady II ¶niadanie: 2 kromki chleba razowego, bia³y ser, ogórek obiad: pier¶ z kurczaka, zielona fasola podwieczorek: 30 g pistacji kolacja: pieczona ryba, ogórek Bardzo proszê o opinie... Nie wydaje Wam siê, ¿e za du¿o tego jak na redukcjê? Pewnie to Waszym zdaniem g³upie, ale ja strasznie schizujê, ¿e przytyjê jedz±c w ten sposób... (wcze¶niej by³am na South Beach).
Nowe w±tki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

a je¶li chodzi o wp³yw @ to organizm ma wtedy tendencjê do zatrzymywania wody wiêc ca³kiem mo¿liwe, ¿e ten wynik jest tym spowodowany.
co do cyferek - nie, one nie s± najwa¿niejsze, ale s± de/motywuj±ce 

)