|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Cytat:
I od razu żywsze kolorki ubranka Ja poszukam niedługo zdjęć i zrobię jakiegoś miksa
|
||
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Na udderzeniówce i tak tracimy samą wodę wiem czym tu się szczycić :P
Mroziq bardzo dziękuje kochaniutka
Tattoomaniaczka Początkowa Włosomaniaczka Akcja : Zapuszczanie włosów trwa Edytowane przez Paati89 Czas edycji: 2011-04-16 o 22:04 |
|
|
|
#3093 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Rozeznanie
|
No "ale jednak". Jak to czytalam w jakims art. ze to jest wlasnie TEZ motywujące-stajemy na wadze a tam sporo mniej i juz radocha
|
#3095 |
|
Raczkowanie
|
wszystkie foty wrzucaja hihi tez bym sie pochwalila ale mi sie wydaje ze ja nic nie chudne i sie wstydze
|
|
#3096 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki kochane za miłe słowa i czekam na Wasze fotki
![]() Ja już mykam spać. Słodkich snów! |
|
|
|
#3097 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja mam problem bo nie mam zdjęć sprzed diety takich żeby sylwetkę było widać no i nie mam się jak porównać
|
|
|
|
|
#3098 |
|
Raczkowanie
|
własnie przegladam swoje i tez nie mam nic z przed diety żeby porównać,po prostu sama twarz fotografowałam,hehe i teraz nie mam nic do porównania,z teraz mam fotke to wrzucę za 10 kg mniej
|
|
#3099 | ||
|
Szara Eminencja
|
Pati89, jaka różnica
Cytat:
Leci PW Cytat:
Wróciliśmy z TŻ z krzyku 4 -
|
||
|
|
|
#3100 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#3101 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane a wy nie na imprezach?
za spadki.Muszę was trochę nadrobić bo lecicie jak woda Cytat:
---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
|
|
#3102 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!!!
Witam Was w deszczowy, niedzielny poranek. Dziś wreszcie PW więc moja upragniona pomidorówka doczeka się zrobienia wzrost nadal się utrzymuje a PW tylko go pogłębi, ale co mi tam- przyszedł to kiedyś pójdzie:PPowolutku zbieram się do kościółka, ale później do Was zajrzę jeszcze
|
#3103 |
|
BAN stały
|
ahoj
![]() a na wadze stoi nadal jak od kilku dni równiutkie 59 piszemy petycje żeby wujciowi nobla dali?
|
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od 7 na nogach, kurde nawet w niedziele nie można się wyspać
![]() Wciągnęłam jajeczniczkę z wędlinką i pomidorkami, szczypiorem ![]() Teraz popijam kawusie... Jest szaro, buro a taaaakie słonecko zapowiadali i co?
|
#3105 |
|
Rozeznanie
|
to Słonko chyba ja calutkie zabrałam
![]() :brzyda l:w zach-pom cieplutko niesamowicie jest ![]() :brzyda l:witam kochane ;* laseczki fotkujące.... szczęka mi opadła ! ! !
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane - ale dziś piękna niedziela
nie tylko w związku z przebijającym się zza chmur słoneczkiem ale wreszcie dziś ujrzałam spadek, cierpliwość została nagrodzona bałam się dzis stanać na wagę, i w sumie stawałam kilka razy bo nie mogłam uwierzyć no musiałam się pochwalić a teraz dziewczynki chciałam Wam pogratulować Waszych spadków, i pochwalić Wasze piękne rezultaty które prezentujecie na zdjęciach miłej niedzieli |
|
|
|
#3107 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
PATI I KARMELEK cudo pieknie normalnie az sie zapatrzylam.a u mnie magiczne -20kg juhuuu
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Pandzia dziękuje bardzo
Ale Ci zazdroszcze tych 20 kg! O jaaaaa
|
#3109 |
|
Wtajemniczenie
|
czy tu ktos zyje??
ech w niedziele w pracy jakas masakra---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- zleci Ci zobaczysz ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- ja za 5kg rzucam fajki zobacze co sie bedzie dzialo z moja waga
|
#3110 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
napewno widać! wrzucaj zdjęcie-ocenimy![]() Cytat:
![]() Popolka, ale Ci fajnie;D jedzonko z pizza hut i nadal 59, zazdraszczam :P pokazuj zdjęcia jakieś!!!!!![]() u mnie -0,1, ważne, że tendencja spadkowa:P trochę się martwię o to zdrowie, zwłaszcza widząc takie artykuły (nie czytałam, żeby nie popaść w paranoję...) no i jeśli ketony będą nadal po 8 dniach PW (po świętach) to znaczy, że coś jest nie tak i będę się musiała pożegnać z Dukanem
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz mykam z Tż na zlot fotografów z jakiegoś tam forum
![]() ![]() Coś pogoda im nie dopisuje to może wcześniej wrócimy Nie chce mi się jechać ale jadę kontrolnie co by oblukać te piękne pani fotograf
|
#3112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnio mi powiedziala znajoma ze jej kolezanka wlasnie zakwasila nerki i jest to proces nieodwracalny i jezdzi na dializy .ja to i tak grzesze na tej diecie juz dawno mialabym 80kg ale to pizza a to chipsy a to ryba w panierce ale wracam zaraz. Takze dostarczam organizmowi rozne rzeczy, bo tak na logike samo bialko moze byc niebezpieczne. A jak sie ma dni z warzywkami to ich sie az tak duzo nie naje. Ale patrzac jakos inne osoby pochudly nawet 70kg i nic
|
|
#3113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3114 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
secundo - "całkowita eliminacja zielonych warzyw"? warzyw jemy (powinniśmy jeść i mam nadzieję że tak robicie ) naprawdę dużo, na prawdę porównajcie to np. z tym ile u was w domu się jada, u moich dziadków jak bywam jest to niestety często porcja do obiadu a poza tym niewiele a czasem wcale i wiem że nie jest to rzadkość w wielu domachjak je się te warzywa to nie zakwasimy "straszliwie" organizmu.... kwaśne pH moczu chroni przed kamieniami nerkowymi ... brak tłuszczów omega? a ryby to co? wiem że bywa z tym różnie bo niektórzy nie lubią ale osobiście zjadam je codziennie, napewno lepiej niż przy normalnym żywieniu... w III fazie wprowadza się trochę więcej węgli niż autor pisze a i nawet II faza nie jest ich pozbawiona całkowicie bo to niewykonalne (tylko w białku jaj ich nie ma...) zgodze sie z tym że jak ktoś nie nabrał zdrowych nawyków to może być kiepsko ale to na każdej diecie.... popatrzcie na blogach dukanowych jak POPRAWIAJĄ się wyniki badań laboratoryjnych... no i samopoczucie! a dodam od siebie: może brak mi silnej woli ale nie zniosłabym diety gdzie czerwone mięso mogę jeść np. 1/mies, drób 2/tydzi i 1/tydzień rybę... i moje krwinki też by tego nie zniosły bo zaraz miałabym anemię :/ bo taką mam tendencję do niej że muszę codziennie żelazo z mięska sobie dostarczyć bo inaczej klapa... nie ukrywam dukan ma też minusy ale KAŻDA dieta też, a nadwaga tym bardziej... to tyle z mojej strony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale miałam wstać o 8 żeby się uczyć a tu budzik zadzwonił i mówię sobie jeszcze minutę się poprzeciągam i co? wstałam o 9 ![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#3115 | |
|
Wtajemniczenie
|
zgadza sie
ja tez jem czesciej rybki niz wczesniej. Po drugie kasjerk u nas w markecie jest na diecie tluszczowej zrzucila chyba ze 25kg jest tak sucha ze nie moge patrzec na nia. I jakos nikt nie mowi ze ta dieta tez szkodliwa. Nie ma co. Ja nie rzucam dukana![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
ja mysle ze to przejsciowe nie lam sie. Pamietam jak na uderzeniowce bolala mnie glowa i cisnienie mi spadlo i mialam odstawic juz. Ale Ciocia mi powiedziala zebym to olala na tydzien i przeszlo a gdybym rzucila wazylabym dzis nie 85kg tylko 105 albo i wiecej
|
|
#3116 | ||
|
Konto usunięte
|
super postanowienie!
żeby ci się udało!Cytat:
eh niestety najlepszy obraz by dało badanie pH krwi tętniczej a jest to badanie inwazyjne, szpitalne i nie można go sobie od tak zrobić :/ Cytat:
|
||
|
|
|
#3117 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
Przygarniecie mnie? postanowiłam dużo zmienić w swoim życiu, również wagę A i rzucam palenie, od 2 tygoni nie palę ) Tabex pomaga...Zaczęłam dukać w czwartek 14/04. do teraz do może 1 kg zszedł (ale pewnie woda). Waga początkowa 96,6 !! wzrost 72 cm, biodra 122 brzuch (najszersze) 107 udo 81 ramiona 32 biust 109 łydki 44. Wg testu Dukana wyszło, że I faza 7 dni, a od 21.04 II faza- 181 dni... Chciałabym osiągnąć 65 kg. Staram się jeść 5-6 x dziennie, serki, jogurty, jaja, cycki z kuraka (wczoraj robiłam nugetssy-> to powołe syn mi zjadł więc dziś chyba ryba będzie. Zdaża mi się ogórek, bez warzyw i owoców mi ciężko ( Kuszą mnie ZAKAZANE przekąski Muszę sobie jakieś przekąski napichcić do pracy. II etap planuję 5/5, więc PW wyjdzie na święta ale pózniej szykuje sie wyjazd na działkę do znajomego...Niestety w weekendy pracuję 7:30-18:30 mam nadzieję, że juz niedługo też bedę chudzinka Pozdrawiam Was
|
|
#3118 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
A u mnie słoneczko za oknem nieśmiało się przebija z chmurki. Wstałam o 9:30 - jak nigdy! Na wadze -200 ale i tak dalej nadwyżka.Gratuluję Wam spadeczków ![]() A co do szkodliwości diety.... Ja już nawet tego nie komentuję, bo nie ma takiej potrzeby. Wiem, że teraz odżywiam się lepiej niż kiedyś a jak się to komuś nie podoba to niech skika na drzewo
|
|
|
|
#3119 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dla mnie samo zakwaszenie żeby prowadziło do niewydolności nerek to trochę mało... możliwe że miała np. już wcześniej słabe nerki... dlatego PAMIĘTAJMY O BADANIACH!!! żeby wszystko wyłapać odpowiednio wcześnie...tak jak tchnienie - widzi że są ketony ale mała ilość więc to nic dziwnego przy naszej diecie ale skontroluje to po PW i wtedy będzie jakiś obraz sprawy jak już grzeszyć "dla zdrowia" to może lepiej czymś innym niż pizzą i chipsami
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Rozeznanie
|
kochane moje
jak dla mnie każda dieta ma jakieś ale, większe lub mniejsze ale bycie ponad 100 kg spaślakiem też wcale nie jest zdrowe u mnie np. zaczęły się już problemy z nadciśnieniem (fajki też swoje robią), czasami kuło mnie serducho, zanim wdrapałam się na 2 piętro w kamienicy to miałam wrażenie, że płuca wypluje. w dukanie bardzo podoba mi się to, że nie ma licznika czasowego typu dieta tygodniowa/dwutygodniowa bo te moim zdaniem są najgorsze, głodujemy tak naprawdę przez ten czas a później ludziska się rzucają na lodówkę i myślę, że najważniejsze to nie popadać w paranoję, tłuszcz dozwolony do 4% ? zjedz czasami coś co ma 5 i dalej będziesz żyć
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

- waga 88 kg

Ja poszukam niedługo zdjęć i zrobię jakiegoś miksa 
Tak to wygląda z innego profilu

żeby ci się udało!