|
|
#4501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. VIII
??? a gdzie mamy taka?
|
|
#4502 |
|
Konto usunięte
|
Recenzja nowego korektora Essence stay all day 16h - http://vexgirl.blogspot.com/2011/04/...aler-long.html
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Laski powiedzcie mi czy szminki essence nawilżają usta ? Nie moge zapomnieć fenomenu AM z Catrice i szukam jakiś nawilżających szminek znowu.
|
|
#4505 |
|
Raczkowanie
|
mam dwie, od niedawna. nawilżenia nie zauważyłam w ogóle. powiedziałabym raczej, że podkreślają trochę niedoskonałości ust, mimo, że są kremowe bardziej niż mniej. ale nawilżać nie nawilżają.
polecam Ci rimmel rich moisture cream. genialna pomadka, nawilża i ładnie pachnie.
|
|
#4506 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny mające pomadkę w kolorze nude - macałam dziś tester, ale jakoś słabo kryjąca mi się wydała. Jak to wygląda na ustach? widać kolor?
|
|
#4507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. I te produkty z jednej 1 mnie zakręciły, bo w Douglasie jest jedna szafa .
|
|
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4509 |
|
Wtajemniczenie
|
kupiłam dziś sobie pędzelek do smoka, aż byłam w szoku, że tak sporo było
![]() dwie szminy: coralize me i cupcake'a ![]() czekam jeszcze na eyelinery i pędzelek i będe juz usatysfakcjonowana ![]() a potem tylko blossoms |
|
|
|
|
#4510 |
|
Raczkowanie
|
Kobitki
znalazłam zdjęcia obu szaf. Myślę, że u nas będą wyglądać tak samo (pierwsza wygląda 1. http://4.bp.blogspot.com/-IeXbYtYYbH...0/IMG_7718.JPG 2. https://lh5.googleusercontent.com/-W...0/DSC03233.JPG Uwaga, będę przemawiać wieści z Lublina: Olimp Stara część - uzupełniona szafa (niektóre lakiery wykupione) Olimp Nowa część - uzupełniona 1. szafa (błyszczyki SWM trochę poprzebierane) Świętoduska - uzupełniona 1. szafa (byłam świadkiem tego wspaniałego procesu pytałam o drugą szafę, ale pani odpowiedziała, że nie wie - teraz zajmuje się pierwszą ; pani uzupełniała szafę posługując się instrukcją ze zdjęciami, aaaaleeeeż mnie świerzbiły łapki, żeby tam zajrzeć, czy jest też układ drugiej szafy, ale łaski bez, sama sobie (i Wam) znalazłam hiehie, jeszcze jedno dziewcze dyskretnie zaglądało, czy to nie czasem któraś z Wizażanek? Hę? HĘĘĘĘ? ok. 14:00)Ametystowa - niiiic (ale dzwoniłam w piątek i niby pani mówiła, że przyszło dużo i wspomniała żeby przybyć w poniedziałek)
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
|
|
#4512 |
|
Rozeznanie
|
matko jak patrzę na zdjęcie tej drugiej szafy to nie wiem którą skarbonkę już rozbijać
dziewczyny jak galeria łódzka? bo tam tylko jest szansa na cuda z drugiej szafy. |
|
|
|
|
#4513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ALe ja jestem zadowolona z szminki Essence. Nie ma jakiegoś mega nawilżania ale też nie wysusza ust![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4516 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W Galerii M DN są dwie szafy i dużo towaru, w Kwadracie jedna szafa i zawsze pustki :/ ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- na 1000-lecia Państwa Polskiego, tam gdzie są delikatesy Piotr i Paweł |
|
|
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w buteleczce wygląda niezbyt ciekawie za to na pazurkach super
|
|
|
|
|
|
#4520 |
|
Raczkowanie
|
Łeee
Hańba mi w takim razie . Zamroczyło mnie chyba od tych wszystkich nowości, bo nie widziałam tych szaf. Tzn. 1. już widziałam na żywo Gdybym miała te fotki wcześniej, powiększyłabym je do rozmiarów plakatu, powiesiła na ścianie i przeprowadzała symulacje zakupów . Ręce w górę po lakierki C&G, lewa niżej po błyszczyki, jeszcze niżej po pomadeczki, prawa noga w prawo, lewa dostawić, lewa ręka po MD, prawa po rękawiczki, potem niżej po pękacze i SYFy, przysiad po linery, w tył zwrot, mijamy slalomem panie ekspedientki i inne klientki iiii do kasy! A kot by mi statystował. ![]() W sumie jeszcze nic straconego, bo druga szafa u mnie jeszcze pusta. A! I wiecie co mi się przypomniało o poranku? Jedna z pań w Naturze miała pomalowane paznokcie różnymi nowymi lakierami C&G (pewnam na 98%), mam nadzieję, że egzemplarzami, które odłożyła i zabierze ze sobą do domciu, a nie tymi z półki
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze teraz mam jeszcze ochotę na ten nowy korektor po oczy
on jest w 1 szafie nie?
|
|
|
|
|
#4522 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
|
#4523 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co dziewczyny, wy tak strasznie narzekacie na panie ekspedientki to jak pochwale te z natury, w której wczoraj byłam
Stałam już pewnie z 15 minut przy szafie, bo było parę nowości to oglądałam, aaa i patrzyłam jeszcze jak szafy się zmieniły A żadna z nich nie podeszła, tylko stała gdzieś dalej. (Pana ochroniarza też nie było) No i nagle podeszły dwie dziewczyny i zaczęły oglądać lakiery. Po chwili stwierdziły, że będą sprawdzały kolory na paznokciach i już chciałam im zwrócić uwagę, kiedy szybsza była pani ekspedientka, która natychmiast podeszła i powiedziała, że nie ma takiej możliwości One zaczęły ją przekonywać, że tylko na małym paznokciu, a ona stanowczo, że nie I dodała, że wszystko nagrywa się na kamery i że będą musiały kupić produkt, jeżeli go otworzą ![]() Normalnie w szoku byłam
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
ja potrzbuję czegos co mi zakryje czerwone, przesuszone kreski w zew kącikach oczu, a co najwazniejsze nie wysuszy okolic oczu a nawilży
|
|
|
|
|
#4525 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oby więcej takich ekspedientek |
|
|
|
|
|
#4526 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak się czasami zastanawiam ile kasy bym zaoszczędziła gdyby nie wpływy blogów i youtube ;P.
A co do korektora to i mi się podoba, ale nie będzie to mój prorytetowy zakup. Najpiękniejsza z nowości jest szminka "All about cupcake". Jak zobaczyłam swatche na blogu Ewy to normalnie się zakochałam .
|
|
|
|
|
#4527 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() .Ja dalej wzdycham do błyszczyka Candy Bar. All about cupcake jakoś mnie nie urzekła (na razie oczywiście). A korektor chyba kupię (jak do Wrocławia dotrą nowości płynące z Niemiec chyba przez Ocean Spokojny), mimo że nie planowałam. Moja "oczna" panda jest koszmarna.
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niby wyskakuje mi ze jest ale na stronie DN nie ma jej w spisie.. MAm bony Sodexo i sprawdziłam gdzie je honorują i niespodzianka wlasnie w naturze tez, tylko ja obracam się w okolicach rynku..
|
|
|
#4530 |
|
Klientka w krawacie
|
Nie ma tam Natury. Panie w Feniksie prowadziły kiedyś swoją drogerię pod szyldem drogerii Natura na franchsingu. Najbliższe od miasta Natury masz w Ferio i Magnolii.
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

. I te produkty z jednej 1 mnie zakręciły, bo w Douglasie jest jedna szafa 

; pani uzupełniała szafę posługując się instrukcją ze zdjęciami, aaaaleeeeż mnie świerzbiły łapki, żeby tam zajrzeć, czy jest też układ drugiej szafy, ale łaski bez, sama sobie (i Wam) znalazłam
hiehie, jeszcze jedno dziewcze dyskretnie zaglądało, czy to nie czasem któraś z Wizażanek? Hę? HĘĘĘĘ?

ALe ja jestem zadowolona z szminki Essence. Nie ma jakiegoś mega nawilżania ale też nie wysusza ust
będzie -> 55 
.