|
|
#3721 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-04-17 o 00:50 |
|
|
|
|
#3723 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Czy żałuję? Nie wiem. Dzisiaj mi było cholernie dziwnie, że nie mogłam go wziąć za rękę, ale nie wiem ile w tym uczucia, a ile przyzwyczajenia... Dziwnie jest. Mam do niego wielki sentyment, mnóstwo szacunku, uwielbiam i tak dalej...ale z jakiegoś powodu nie mogłam się zaangażować mocniej. Trochę zawinił on, mnóstwo ja i moja przeszłość, z którą dopiero w sumie zaczynam się porządnie rozliczać...
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu chodzi o Twoje szczęście. Widać, że facetowi zalezy skoro sie dalej stara i wogóle. Ale decyzja i główny głos w dyskusji nalezy do Ciebie Wiesz, co jest dla Ciebie najlepsze I skoro masz się dusić w tym związku z Nim, to rozumiem powody Twojego rozstania. Pomyśl, czy widzisz sie z nim dalej? Chciałabyś założyć z nim rodzine? Wiesz o co kaman... Zobaczysz, jak sie dalej wszystko potoczy. Może kiedyś jeszcze cos Wam z tego wyjdzie...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-04-17 o 01:08 |
|
|
|
|
#3725 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dzięki Liluś
Wiesz, cały czas popełniamy błędy, mimo tego, że latka lecą...nikt nie jest idealny...nieomylny...zob aczymy jak będzie. Tak czy siak, strona porzucająca też może się czuć kijowo... A, do dziewczyn, które wierzą w siłę bliskości fizycznej po rozpadzie związku - miałam ochotę się przytulić, jak złapaliśmy się za ręce na dowidzenia, to miałam kłopot z puszczeniem i tak dalej, pewnie jakby doszedł alkohol, to by się skończyło na czymś więcej niż cmoku w policzek...ale. Czy by to coś zmieniło w moich uczuciach? Nie.
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2011-04-17 o 01:19 |
|
|
|
#3726 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem, czy AGH nie jest lepsze
|
#3727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No nic, oplate przenioslam na kolejny, a dzis mam prawie potop szwedzki ![]() Moj nowy mi zasugerowal wlasnie zebym sobie odpuscila bo si ebede meczyc. Takie zawody to caly dzien... na dworze... Nawet zadbac o higiene nie ma gdzie ![]() Brzuch mnie boli, ala ![]() Pozniej sie moze troszke przejade na rowerze.... Wysilek fizyczny podczas okresu moze byc ale nei za bardzo forsujacy... Tam z pewnoscia bym sie przeforsowala, mogloby byc zle
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-04-17 o 10:09 |
|
|
|
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja już się nie przejmuję nim...
)Okazało się że byłam z osobą, której wcale nie znałam, a zakochalam sie w zludzeniu. Równie dobrze mogłabym kochać Brada Pitta Czy kogoś tam jeszcze... Postanowilam Nie patrzec na niego Tylko zadbac o siebie A przede wszystkim o swoje zdrowie. Po tym jak wczoraj potraktowal mnie jakbym byla dla niego obcym czlowiekem wiem, ze nie byl wart moich lez...Ciesze sie ze ten patologiczny zwiazek sie skonczyl, ale patologiczny nie byl z mojej winy, a z jego... W koncu to do mnie dotarlo! Nie zniszczylam tego zwiazku ja, tylko on...!;P ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Czuje sie taka... Taka wolna... Pelna zycia i energii (Mimo przeziebienia i okresu:P)
|
|
|
|
#3729 |
|
Rozeznanie
|
No i taki cierpliwy człowiek jak ja, właśnie tą cierpliwość powoli traci...
![]() Brakuje mi kogoś, nie umiem się ostatnio wyzbyć myśli, że ta wielka love "jak przyjdzie, to przyjdzie". To chyba wszystko przez to, że mój najlepszy przyjaciel ostatnio się z kimś związał. Mam sporo zajęć, pracuje nad kondycją jak tylko mogę, a mimo to dalej czuję się jakiś pusty. Może ja pójdę na zakonnika
|
|
|
|
#3730 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie ma to jak pójść po wydawałoby się najmniejszej linii oporu, co?
A potem się dziwimy, że tylu duchownych bez powołania, z gromadą kochanek i nieślubnych dzieci ![]() Skończcie to pitolenie o zakonach, proszę. Osoby, które odwróciły się od Kościoła ze względu na takich a nie innych księży/zakonników, to średnio bawi
|
|
#3731 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
ale maiłam dzisiaj sen!!! ale jak się obudziłam to czar prysł niestety i szara rzeczywistość no ale mamy już niedzielę więc weekend prawie z głowy ale z koleżanką jestem dzisiaj umówiona więc może jakoś pójdzie
|
|
|
|
#3732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3733 |
|
Rozeznanie
|
I myślisz, że Ci uwierzymy?
|
#3734 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wiary też?
![]() Będziesz się trzymać zasad...ciekawe jak, skoro już Cię nosi
|
|
#3735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć masz racje, jakieś tam błedy się zawsze będzie popełniac... Million chce na polibude iść. Ja na uj. Ale spoko, bede mieszkac z kuzynem, co jest na AGH, także koledzy będą go odwiedzać tak czy siak... Cytat:
I tak nikt Ci tutaj nie uwierzy... Za późno! Nie możesz już składać ślubów czystości, więc sorry Winnetou...
|
||
|
|
|
#3736 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jesli Ty pojdziesz na zakonnika to was oboje przestane lubic. pf
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-04-17 o 11:24 |
|
|
|
|
#3737 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że się wydało, bo zaraz Reggae znowu zacznie kombinować! ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
Ja wczoraj robiłam mega porządki i znalazłam za łóżkiem jego kostkę od gitary. Wzięłam i wrzuciłam do pudełka z jego szpargałami. Kurcze, jak sobie pomyśle, że bede misiała sie z nim spotkać, to mi sie skóra na dupie marszczy! Ale narazie chill out, bo to dopiero po maturach!
|
|
|
|
|
#3739 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podarlam wszystkei bilety z filharmonii, kina, autobusowe, zostaly mi dwa jego zdjecia i szczerze powiedziawszy nie wiem co z nimi zrobic, bo szkoda, bo jedno calkiem ladne, szkoda drzec. a druga rzecz, ze wyciagnelam obraczke od exexa, i sie zastanawiam czy jej nie nosic, bo to taki zwykly srebrny kawalek metalu i w sumie mi sie podobal, kurcze sama nie moge dojsc do tego, czy ma dla mnei wartosc sentymentalna czy nie. mam ochote nosic, ale jakos tak glupio.
|
|
#3740 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#3741 |
|
Raczkowanie
|
Kolejny dzień bez kontaktu z nim i o dziwo mniej boli
.
|
#3742 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Po jaką cholerę chcesz koniecznie zaznaczać swoją obecność w jego życiu? Jak ma pożałować, to pożałuje bez takich manifestacji. Nie prosił o oddanie tego, to nie oddawaj.
Cytat:
|
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3744 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wcale nie tak o dziwo
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie no pójde
Tylko boje się, że coś mi wywinie. Np. zrobi mi straszną awanture albo wrecz przeciwnie, zachce mu się cudownego pojdenania... Widzisz, niedługo będzie jeszcze lepiej! Cytat:
Dawno zmarł? Jak to przyjełaś?
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Rozeznanie
|
lily twój przynajmniej chce załatwić tą sprawę, bo u mojego eksa skończyło się tylko na słowach. heh, mój tata stwierdził, że on napewno czeka na odpowiedni moment - czyli jaki? jak będzie odpowiednie ustawienie planet, biorytm ... ? no ale wkońcu to on jest facetem więc może rozumie więcej niż ja, bo ja myślę, że eks czeka, aż ja załatwię tą sprawę, albo padnę do stóp i będę błagać o spotkanie (o nie, nigdy w życiu, nawet jesli miałabym nigdy nie odzyskać swoich rzeczy!!!)
|
|
|
|
#3747 |
|
Raczkowanie
|
No kto jak kto ale ja bym nie dała rady?
![]()
|
#3748 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie żyje. Miesiąc temu dostałam na nk informację od jego siostry... Na pogrzebie nie mogłam i nie miałam sił być, ale na grób jeżdżę dość często. I nie wierzę, że on tam leży. Ciągle czekam na maila, wierzę, że za kilka miesięcy zadzwoni. Kiedyś dużo przez niego cierpiałam, ale jednak w obliczu śmierci wszystko się zaciera... Jak go kiedyś jeszcze spotkam, to mu wpierdzielę, takich numerów się nie robi ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- No raczej
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej, musze mysleć tylko o maturze teraz! Bo raz myśle o spotkaniu z nim, a raz o metalu. Śnił mi sie dzisiaj! Wiecie co powiedział? Pytam go: -no to K. sie pewnie na mnie skarżył - wez olej debila Wierzymy w Ciebie!
|
|
|
|
|
#3750 |
|
Rozeznanie
|
dobra Elve
masz racje. po co zaznaczac, masz racje. zreszta w sumie, chyba juz sie nie interesujemy soba nawzajem, ja tam wierze,ze gdzies czeka na mnie ktos lepszy, no ale nie chce miec tego w domu, a sprzedac takie cos ciezko. nie wiem co z ta obraczka, bo tam zadnych grawerow nie ma, jest taka zwykla, a ja lubie srebro wiec chyba ja bede nosic zobacze
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

I skoro masz się dusić w tym związku z Nim, to rozumiem powody Twojego rozstania. Pomyśl, czy widzisz sie z nim dalej? Chciałabyś założyć z nim rodzine? Wiesz o co kaman... Zobaczysz, jak sie dalej wszystko potoczy. Może kiedyś jeszcze cos Wam z tego wyjdzie...