|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zlituj się mój książę drogi i z pierścieniem padnij pod nogi! cz. 35
ok dziewczynki - wyruszam w droge - odezwe sie z Danii...
w ogole jestem najwieksza oferma na swiecie - sprawdzilam kolezance autobuz z jeleniej do wrocka zamiast odwrotnie ale sytuacja opanowana
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis trzymaj się kochana
Udanego wyjazdu. Odezwij się jak dotrzesz
|
|
|
|
#483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc sama zauważyłam, że ta nazwa jest mocno zakorzeniona w umysłach ludzi Cytat:
tż dużo tankuję służbowy samochód![]() Cytat:
![]() bezpiecznej podróży i odezwij się jak dojedziesz |
|||
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Arrkis szczęśliwej drogi ![]() boli mnie brzuch, a okresu ni ma i muszę się uczyć na zerówkę.
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry.
Zazdroszczę przeokrutnie spotkania. Zrywam się rano licząc na jakąś relację, albo nie wiem, ze któraś pijana dorwie się do kompa i coś poopowiada. A tu guzik... Arrakis, szczęśliwej podróży, nie smutaj Aleks, to może mały warszawski zlocik na sushi? |
|
|
|
#487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry, Ja wczoraj pokłóciłam się ze współlokatorką, trochę z Tż, potem pojechaliśmy na urodziny koleżanki. Po drodze Tż bankomat zjadł kartę A dziś chyba pójdę do spowiedzi, bo muszę mieć podpis na karteczce, że byłam. Gorzej jak rozgrzeszenia nie dostanę ![]() Przy okazji jedna znajoma nie dostała rozgrzeszenia dzień przed swoim ślubem |
||
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis szczesliwej i bezpiecznej podrozy
A mozna Tylko te co z lampa byly robione wydaja sie ciemniejsze
|
#489 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
Wciaz sie przyzwyczajam bo dopiero tydzien temu scielam z dlugosci prawie do talii do tuz ponad ramionami i mi dziwnie jak nie ma mnie co smyrac po plecach
|
#491 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
ślicznie
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Simply bardzo ładnie
![]() a ja się uczę
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w moim pierwszym poście w tym wątku
![]() 1. Rain, nie przeginaj 2. Simply, boski kolor i dlugość 3. Co do spotkania... ...było swietnie w sumie to jest nadal, bo siedzimy u Carmi Justyna jest superchichotką . Co wiecej, uznala, ze duzo klne (fakt...) i ze na forum jestem za powazna, bo nie uzywam czesto " ". Wiec od tej pory wale samym " " ![]() Bisia ma wielkie bimbaly, jest przesliczna i bardzo sympatyczna, Choji jest cicha, no i zmyla sie rano, jak spalysmy, na zajecia. Gwizdak jest w ciazy (sic!) Frezi, Kama, Med i Kawa - bez zmian. dalej tak samo fantastyczne.Magda i Maya sa swietne, ale Maya mniej, bo spala na kanapie A sama impreza: lazania, alkohol, frytki, czipsy, alkohol, popcorn, alkohol, pancake, ciacho marchwiowe, alkohol, było fajowsko będę miala za kim tesknic
|
|
|
|
#495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jejku jak było super!!! pozdrawiam Was ![]() kurde też miałam iśc na zajecia ale zebrać się nie mogę
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
To fajnie, że zlot zgodnie uznajecie za udany
Miłej jego końcówki wszystkim |
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dooooobry
ponadrabiam Was za chwilę, na razie muszę dojść do siebie ![]() Na spotkaniu było tak REWELACYJNIE, że serce mi pękało jak musiałam wyjść Gwizdaczek wygląda cudownie i jest kochana. Byłam w szoku, że Rem ma w nicku "_" na początku, a nie na końcu Basia jest milutka i bardzo się cieszę, że mogłam ją znowu spotkać Bisia oczywiście powaliła mnie bimbałkami Med ma śliczne włosy nie mogłam się napatrzeć i chciałam jej ukraść chustę Wiemy już, że Choji czyta się "Czoji" najeczka jest tak urocza, że miałam ochotę ją porządnie wyściskać i wcale nie klnie za dużo tylko jak klnie, to tak to wygląda fajnie! I w porównaniu do jej uśmiechów w realu, to rzeczywiście ilość " " jest niewymierna. Magda ma wieeeelkie oczy i jest bardzo fajną osóbką O Kawie chyba nie muszę Wam pisać, sucz nad suczami i jesteśmy z tego dumne Maya jest specjalistą w swojej dziedzinie, udzieliła nam wiele cennych porad, a poza tym, to mogłabym z nią godzinami gadać No i w końcu znowu spotkałam moją najukochańszą Carmi, która nawet jak podchodzi do mnie pomachać oczami, to wygląda, jakby chciała mnie uściskać... Co było trochę przerażające Najpierw spotkałyśmy się w Galerii. Szłyśmy jak wycieczka zorganizowana, brakowało tylko, żeby Carmi niosła w górze czerwony parasol z napisem "grupa I" uzupełniłyśmy prowiant, dziewczyny zakupiły bilety powrotne, po czym ruszyłyśmy na autobus. Okolica, w której mieszka Carmi - ciast marchewkowe pyszzzzzne, lazagne powalające właściwie przegadałyśmy i prześmiałyśmy cały wieczór, zakrapiając dużą ilością drinków (kaca nie mam, ale łeb mi zaraz odpadnie!). Miałyśmy widownię podczas robienia zdjęć, bo mieszkanko na parterze i jacyś goście stali i patrzyli nam przez balkon Bardzo mi się miło zrobiło, jak dziewczyny poszły mnie odprowadzić J. pozdrawia pasażerki na gapę ![]() Tadaaaam! Pewnie teraz mnie cofnie za ilość emotek ![]() Edit: Nie cofnęło!
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-04-17 o 12:17 |
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju jak wam zazdroszczę
a TŻ miał szalony pomysł żeby jechać na 3 dni do Krakowa od piątku,ale dokumentów nie miał
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiedziałam, że jak przeczytam relacje, to będę Wam zazdrościć jeszcze bardziej niż wczoraj
i dalej będę się podniecać, że ten wątek jest wyjątkowy. na którym dziewczyny z różnych stron Polski się spotykają i mają takie kontakty. ja już poznałam 3 super-zazdrośnice i chcę więcej![]() a mi tż wmawiał, że choji się czyta czodżi. i często jak pyta co u peggy, to pyta też o choji ![]() http://motyiek.wrzuta.pl/audio/46eEu...e_cafe_-_buena wkręciłam się w tą piosenkę |
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, Justi dzięki za opisy
i pytanie "czy faktycznie ma duże bimbałki?" faceci
|
|
|
|
#501 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ehh ta rzeczywistość ![]() uwielbiam i poleca, ![]() Cytat:
szerokiej drogi pisz do nas koniecznie co i jak u Ciebie Cytat:
pyszności![]() jejuuuuuuu, ale było suuuuper!!!!!!! carmel i jej gotowanie MISTRZOSTWO!!!!!justysia i jej TŻcik (a zwłaszcza jego pojemny samochód) super! Madzia się uzewnętrzniłą przy nas - kochana ![]() Rem załatwi mnie w urzędzie bez kolejki i powie, że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo najeczka i jej biedny kikutek - bosko się obok Ciebie śpi i koło carmelki oczywiście też ![]() Bisia te bimbałki choji - kto robi fotki o 6:30 rano śpiącym i opitym zazdrośnicom?? jak będę na demotywatorach to Cię dorwę ![]() Gwizduń - po dłuższej rozmowie z TŻtem.... mam nadzieję, że jeśli mam być w tej ciąży to że dotykanie Twojego brzuszka przyniesie mi szczęście i wszystko będzie dobrze ![]() Kawuszka - jaki pięny makijaż zrobiłaś carmelce - oczywiścię chcę fotkę bo taki też chcę na swój ślub Mayeczka - jesteś mega sympatyczną osóbką... i uważaj bo spałaś koło Gwizdaka (NA KANAPIE - nie to co my NA ZIEMII ) - nie wiadomo co się z tego "urodzi" ![]() Basia i rem musiały wcześnie wyjść ![]() tak nas wiele było, że teraz już nie wiem czy o wszystkich pamiętałam palnijcie mnie w łeb jak nie ![]() a no i oczywiście med (przepraszam ) - kochana pięknie Ci w tej fryzurce!!![]() DZIĘKUJĘ ZA KOLEJNE FANTASTYCZNE SPOTKANIE I PROSZĘ O WIĘCEJ!!!!!!!! ![]() Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2011-04-17 o 12:36 |
|||||
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
ale faaaaajne relacje
zazdroszcze Wam!!!Peach, powaliłas mnie z tym czodżi !!!
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie tez
ciekawe sad sobie taki nick wytrzasnela
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jeszcze bardziej zazdroszczę po Waszych opisach
Ale widać, że spotkanie udane To kiedy następne? Tylko może gdzieś bliżej centrum Polski? ![]() Arrakis, udanej podróży Osz, jeszcze trochę i będziemy wybierać następny film na BP - coś polecasz? ![]() Trzeba wracać do nauki
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Super, że spotkanie tak się udało
![]() Powiem dwie rzeczy- zazdroszczę + Bisia... pokaż bimbałki!!!
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza... wszystkie w drodze albo leczą kaca
![]() Zaraz wrzucę na pocztę fotki z wczoraj/dzisiaj
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
J. wyszedł już z szoku? ![]() Dziewczyny dziękuję za spotkanie, było naprawdę super i żałuję, że tak szybko się skończyło. Po tym jak odprowadziłyśmy dziewczyny na dworzec poszłyśmy z Mayą i Gwizdakiem na Rynek, na obiad do baru mlecznego i na lody. Siedziałyśmy na plantach jedząc te lody i wygrzewając mordki w słońcu. Ok. 15:00 odprowadziłam dziewczyny na PKP i wróciłam do domu. Tylko teraz się okazało, że ich pociąg się spóźni 2 godziny... Masakra..
|
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem! Nadrobiłam...
Smerfetka, nie powiedziałabym, że zrobienie prawka nie jest trudne... ![]() Carmi, zazdroszczę lasagne, na pewno była pyszna ![]() Arrakis, szerokiej drogi, jedź ostrożnie i daj znać jak tylko dojedziesz! Powodzenia! ![]() Crozee, weź Ty może już zacznij szukać tej sukni co? :P Majasn, gratuluję "rocznicy" ![]() Rain, Twoja Ty na serio z tymi żonkilami? ![]() Zwies, Twoja suknia na pewno jest piękna... widzę ją oczami wyobraźni ![]() Simply, fajna fryzurka! A kolor świetny! Bisia, pokaż bimbałki!!! Naj, myślę, że nie pobijesz mnie z przeklinaniem! ![]() Cieszę się że zlot się udał! Zazdroszczę znow ehhh... Ja wczoraj byłam cały dzień na wycieczce, a wieczorem piliśmy, standardowo Teraz sobie odpoczywam
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karmelku, J. bardzo się podobało super wrażenie na nim zrobiłyście ![]() A ja właśnie zgrywam fotki, wrzucę później link na poczcie, a zaraz kilka zdjęć w mniejszym formacie, żeby już był jakiś podgląd na wczorajsze harce
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

ale sytuacja opanowana

Udanego wyjazdu. Odezwij się jak dotrzesz

więc sama zauważyłam, że ta nazwa jest mocno zakorzeniona w umysłach ludzi

i muszę się uczyć na zerówkę.

ponadrabiam Was za chwilę, na razie muszę dojść do siebie
nie mogłam się napatrzeć i chciałam jej ukraść chustę 
ehh ta rzeczywistość