|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
to nawet nie tak źle, mama pytała u krawcowej to tak powiedziała, że średnio wydaja panny młode 2500 zł ...
właśnie czytam wcześniejsze wpisy , i też wpisy na blogu... i mam nadzieję, że szybko się wdrożę ![]() powiem Wam tylko, że początki planowania ślubu były niezwykle ciężkie, bo nie moglismy się z rodzicami dogadać na temat sali i koniec końców staneło na osp, bo wychodzi sporo taniej ( na sali, którą braliśmy pod uwagę chcieli 250zł/os /2 dni i to cena na ten rok jest ;/ ) aktualnie bardzo martwią mnie moje włosy też;d bo farbowałam na ciemny brąz, a po zaręczynach doszliśmy z tż do wniosku, że może lepiej naturalny blond? i tak póki co zapuszczam, nie farbuję i baardzo o nie dbam ![]()
#2402 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
ja na pewno będę miała farbowane coś między jasny brązem a ciemnym blondem. Dobra dziewczyny idę spać bo mnie czeka długa noc bo Niko marudny jest w końcu pierwsza noc w nowym miejscu. Buziaczki dobranoc
![]() ![]()
#2403 |
Zakorzenienie
|
też już lecę
![]() dobranoc
#2404 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne butki i bez paska wydają mi się ładniejsze. Dokładnie ten zespół ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Lecę spać. A TZ jeszcze nie dzwonił ![]() ![]()
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() haaaa pierwsza pierwsza ![]() zapomniałam wczoraj dziewczynom podziękować za opinie a więc dziękuję bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2406 |
Zakorzenienie
|
Hej hej hej
![]() jagodzia my to jak zwykłe od samego rana ![]() Ja jeszcze w łóżku leżę i nie chce mi się wstawać
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-17 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do ceny zawsze możesz się dogadać, żeby Ci zatrzymała suknię i kupisz, jak uzbierasz - możesz się tak umówić, że jak będzie ktoś inny chciał ją kupić, to wtedy Ty masz pierwszeństwo (w razie czego możesz wtedy na szybko pożyczyć od kogoś i oddać, jak uzbierasz). Ale ogólnie sprzedanie sukni to niełatwa sprawa, więc myślę, że Dziewczyna się zgodzi. Cytat:
![]() Co do Twojego problemu ginekologicznego, to Ci nie pomogę, bo nie wiem, co takie plamienia oznaczają, ale nie sądzę, żeby to było coś poważnego... Tak czy siak do gina iść warto, bo lepiej dmuchać na zimne. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A w ogóle to zobaczcie, co znalazłam: http://www.vismaya-maitreya.pl/natur...eczy_raka.html jeśli któraś z Was ma wśród rodziny lub znajomych osobę chorą na raka, to warto może wypróbować.
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-04-17 o 09:47 |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() witam wszytskich w słonecznej PL ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 |
Zadomowienie
|
![]()
Witajcie
![]() ![]() jagodzia133 - bardzo ładna ta Twoja suknia ![]() sikoreczka111- Witaj ![]() ![]()
![]() |
#2413 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czuj się jak u siebie ehh wczoraj mieliśmy wypadek samochodowy w Warszawie masakra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jestem też wściekła bo jak przyjechali Łukasza znajomi by pomóc to ja przestałam się liczyć i ważny był tylko samochód nawet nie wiecie jak mogło być mi wczoraj przykro z tego powodu TŻ mnie nie zauważał stał tylko ze swoimi kumplami i oglądali samochód a ja jak ten biedny żuczek stałam sobie z boku i odpalałam papierosa od papierosa ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-04-17 o 11:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkich w tym również nowe Pmki
![]() jagodzia133 - osobiście suknia nie w moim guście ale na Tobie wygląda bardzo ładnie i absolutnie nie powiedziałabym ze nosisz rozmiar 42. Twoje ramiona wyglądają podobnie do ramion Kici. ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Ja już parę lat temu, jeszcze z byłym chłopakiem miałam stłuczke w W-wie i na dodatek chłopak wjechał w dupe Magdalenie Cieleckiej. To dopiero była jazda ale zwyczajnie siedziałam w tym rozwalonym aucie i się nie wtrącałam bo chłopak wtedy cały w nerwach jest.
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie założyłam sobie profil na Goldenline i na Karierawfinansach, tak się zawzięłam. ZNAJDĘ TĘ ROBOTĘ, choćbym miała użyć gróźb karalnych żeby mnie zatrudnili ![]() ![]() Eh ale dosyć o głupotach. Czas się skupić na najważniejszym: jadę na święta do TEŚCIOWEJ ![]() I teraz nie wiem, bo będzie na pewno kupa żarcia, bo oni tam sobie nie żałują, więc TŻ mi mówi żebym już nic nie przygotowywała. Ale jakoś mi tak niezręcznie przyjeżdżać na gotowe, może bym chociaż malusieńkiego mazurka upiekła. Sama już nie wiem, TŻ mówi że oni tam pieką na święta tyle ciast, że potem połowę trzeba wyrzucić, ale z drugiej strony jeszcze nie jedli MOJEGO mazurka, a założę się że im posmakuje i zjedzą go w pierwszej kolejności ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez bahari Czas edycji: 2011-04-17 o 11:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmuj się zestresował się chłopak wiadomo trochę kasy wybuli i może też w jakiś sposób mu głupio przed Tobą że tak się stało ale jego męska duma nie pozwala mu okazać słabości. Zadzwoń do niego i zapytaj się czy juz ochłonął bo nie chcesz czuć się odrzucona z powodu tego samochodu i powiedz że jak już uzna że są rzeczy ważniejsze to niech siedo Ciebie odezwie
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-17 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() My z TZ niestety swieta spedzamy na Wyspach, we dwoje. I oczyiwscie bede musiala sie sama wszystkim zajac! :P Staram sie jeszcze o tym nie myslec, bo po pierwsze smutno, a po drugie czeka mnie gora roboty, do ktorej mi sie nie spiszy :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MY dziś z TŻ idziemy oglądać garniaki ;d mamy wesele z poprawinami , więc teraz będziemy kupować garniaka na poprawiny ... bo TŻ nie ma żadnego, a w maju mamy komunię i w czerwcu wesele ![]()
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
__Paulinka__witamy w ojczyźnie
![]() kindziulindzia najważniejsze, że nic Wam się nie stało!!!!!!! A samochód rzecz nabyta, powiedź TŻ (kiedyś tam, jak już ochłonie) że samochód i tak za jakiś czas zmieni. Teściowej współczuję bardzo. Kochana faceci już tak mają...teraz samochód jest najważniejszy, ale za chwilę doceni to, że tylko samochód ucierpiał. Daj mu trochę czasu. Jeśli masz możliwość rozerwij się dzisiaj, poprzebywaj z ludźmi, obejrzyj dobry film i uśmiechnij się do lustra, bo jesteś fajna laska i żaden samochód z Tobą nie wygra!!!!!!!! bahari ten mazurek to bardzo dobry pomysł i miły gest. Nawet, gdyby mieli całe stoły zawalone mazurkami, nic nie popije twojego "prezentu". Sam fakt, że coś upiekłaś, starałaś się coś przynieść bedzie dużym plusem dla Ciebie, a teściowa na pewno się ucieszy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2422 |
Zadomowienie
|
Witajcie kobietki
![]() ehh wczoraj mieliśmy wypadek samochodowy w Warszawie masakra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jestem też wściekła bo jak przyjechali Łukasza znajomi by pomóc to ja przestałam się liczyć i ważny był tylko samochód nawet nie wiecie jak mogło być mi wczoraj przykro z tego powodu TŻ mnie nie zauważał stał tylko ze swoimi kumplami i oglądali samochód a ja jak ten biedny żuczek stałam sobie z boku i odpalałam papierosa od papierosa ![]() Dobrze, że wam się nic nie stało poważnego. Nie gniewaj się na swojego tż bo pewnie on tez to bardzo przeżył a jak każdy mężczyzna ma hopla na punkcie swojego auta i tego co z nim się stało. Ja kedyś też spowodowałam stłuczkę i bardzo to przeżyłam o bożym świecie w tedy nie myślałam tylko jak do tego mogło dojść. Zastanawiałam się ile kasy popłynę na remont auta więc jestem wstanie go zrozumieć. Jak dojdzie do siebie to wszystko będzie jak należy ![]() Ja dziś byłam dwie godzinki w szkole zaliczyłam zajęcia z warsztatów informatycznych i do domku ![]() ![]() Jeśli chodzi o mazurka jak najbardziej możesz zrobić i zanieść pewnie wszystkim będzie smakował wyśmienicie a jak nie mazurek to jakieś jajeczka faszerowane lub sałatkę.
![]() ![]() ![]() ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png ![]() ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2011-04-17 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
sorry dziewczyny ale tym razem się w wami nie zgadzam i nie popuszczę!!
skoro dla faceta przyszło pora by założyć rodzinę to czas najwyższy by dorosnąć i brać za nią odpowiedzialność a gdyby tak z tyłu siedziało nasze dziecko to też tak lajtowo byście do tego podeszły?? raczej nie wypadek był tylko i wyłącznie przez jego głupotę więc za tą głupotę odpowie czas zacząć myśleć a nie "cwaniaczyć" na drodze i myśleć że się jest najlepszym rajdowcem na świecie bp z przecinakeim 9tramwajem) jeszcze nikt nie wygrał
![]() |
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież gdyby coś wam się stało czy jechało by z wami dziecko to zapewne by się przejął tym i sytuacja wyglądała by inaczej. Uszkodzeń doznał samochód więc w danej sytuacji przejął się tym. Ciesz się że tylko tyle. Natury faceta co do prowadzenia nie zmienisz raczej wiem bo próbuję od lat i nic (w sensie mojego taty a nie TŻ bo TŻ jakoś bierze pod uwagę to o co go proszę)
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-17 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli nie jedzenie to możesz zrobić jakis świąteczny stroik na stół ![]() TŻ mi zapowiedział, że planuje zaprosić moich rodziców na obiad, żeby sie zapoznali tydzień po świętach. Właściwie to oni sie znają, w sensie wiedzą kto jest kto i pare razy się widzieli, ale u nas jest tak przyjęte że trzeba oficjalnie się spotakć... Przegladam suknie i żada mnie nie zachwyca ![]() Górę chcę właśnie taką i kształt A, ten tren nie koniecznie. Chociaż zauważyłam, że jesli sukienka sama w sobie jest skromna to ma tren, chyba żeby dodac jej czegoś niezwykłego ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() po świętach idziemy z TŻ na pierwsze nauki niedługo zostanie rok do ślubu, ale ten czas leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo no to podziwiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bahari a ja jadę z TŻtem teściami i jego siostrą na rodzinne święta (w niedzielę ruszamy i w poniedziałek wracamy)poznać całą resztę rodziny ![]()
![]() |
#2429 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
Ma w ofercie i filmowanie i foto (oczywiście z plenerem w innym dniu). My go mamy zaklepanego na sierpień. Super pozytywny człowiek. Nie braliśmy go w ciemno. Robił też fimy reklamowe na potrzeby firmy, w której pracuję. Jest super i nie zabija ceną ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.