Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-17, 17:50   #3841
Ofelia 20
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Hipokryta straszny :/. W ogóle nie lubię takiego zachowania. Jak taka łatwa i tak go to irytuje, to po co w ogóle się za nią brał? A dziewczynie współczuję. Znam ten typ... Może jeszcze kiedyś jej przejdzie?
.
No własnie o to mi chodzi, skoro tego nie popiera, to po co z nia spał, jezeli nie toleruje łatwych panienek. I po co odstawia takie cyrki, mówiąc, że ona się nie szanuje.... a on się szanuje? Skoro wsadza swojego małego tam gdzie przed nim było ich już 20 Niech się zastanowi albo w jedną albo w drugą. A koleżanka, już prawie rok z nikim nie sypia, przynajmniej tak mówi, plotki się roznoszą, wiec myśle, że ktoś by sie wygadał, gdyby się bzykała na prawo i lewo. Wierze jej, po prostu zabierała się do związków od d*** strony, ale chyba dostała nauczkę.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:51   #3842
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Taaa, znamy, znamy.

A czy Ty musisz już decydować czy chcesz związku? Nie możesz po prostu pocieszyć się kontaktem z panem Pachnącym bez nazywania rzeczy po imieniu?
Czyli że co, mam z nim być i udawać że z nim nie jestem? W sumie to tak właśnie robię.

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Siaaa - nie pakuj się w coś, czego nie jesteś pewna. Może te ciągotki do niego to tylko jakiś impuls? A on jest tak samo denny jak każdy inny facet. Dobra bajera i dziewczyna jest jego. Czy aby na pewno on takie końskie zaloty urzeczywistnia względem Ciebie? Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości względem niego to nie ryzykuj, bo możesz żałować. Dopiero jak będziesz miała 100% pewność to wpakuj się w to, w innym wypadku możesz na tym ucierpieć.
On na pewno nie jest jakiś denny, to na prawdę w porządku chłopak, troche jajcarz, baardzo pozytywnie nastawiony do życia. Mówił mi nieraz, że on każdy związek bardzo dobrze wspomina, i że potrafi w wielu złych rzeczach znaleźć jakieś plusy (to chyba dobrze?). Ze mną jest troche inaczej, tzn. poczucie humoru mamy identyczne, ale za bardzo przejmuje się głupotami, nie cierpie tego w sobie i walczę z tym jak tylko mogę.
Tak sobie myślę Bejbe, 100% pewności przecież nigdy nie będę miała..
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:55   #3843
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:

Akurat odległość to nie jest aż taki straszny problem. Dla chcącego nic trudnego, w końcu jesteście dorośli . Można gdzieś na wakacje wyskoczyć razem czy coś. No ale jeśli rzeczywiście wiesz, że jakbyś pojechała do niego to zajmowałby się wszystkim, tylko nie Tobą... to coś jest naprawdę nie tak, jak powinno być.

A, to ja niezorientowana jestem. Ale jak wy piszecie w takim tempie wiadomości, to nawet nie jestem w stanie nadrobić .
Ja wiem, że odległość nie musi być problemem, że zawsze można coś wymyślić, ale jakoś w niego nie wierze.... i tu tkwi cały problem i moje obawy.
Bylam u niego tylko raz, wiec opisuje sytuacje na podstawie tego razu byliśmy tam 3 dni, większość czasu go nie było, tam gdzie zostałam "ukolowana" nie było ani telewizora, ani komputera, nie miałam co ze soba zrobić, a z mamą się nie mogłam dogadać.... nawet nie wiedziała, jak mam na imię....

Stary 2011-04-17, 18:01   #3844
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Niech się zastanowi albo w jedną albo w drugą.
No jak dla mnie to nie ma w tym nic niezrozumiałego ;] Są laski, z którymi się jest w związku, szanuje się je, kocha itd i są laski, z którymi się sypia

Tak samo jest z facetami zresztą.

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Czyli że co, mam z nim być i udawać że z nim nie jestem? W sumie to tak właśnie robię.
Ale po co masz być w związku? Nie możecie się po prostu na luzie pospotykać? Poznać się? Pobawić w romantyczne podchody, żebyś zatęskniła za posiadaniem prawa na wyłączność?
Stary 2011-04-17, 18:04   #3845
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Ja wiem, że odległość nie musi być problemem, że zawsze można coś wymyślić, ale jakoś w niego nie wierze.... i tu tkwi cały problem i moje obawy.
Bylam u niego tylko raz, wiec opisuje sytuacje na podstawie tego razu byliśmy tam 3 dni, większość czasu go nie było, tam gdzie zostałam "ukolowana" nie było ani telewizora, ani komputera, nie miałam co ze soba zrobić, a z mamą się nie mogłam dogadać.... nawet nie wiedziała, jak mam na imię....
Hmm, no nie wiem, jeśli tak to naprawdę ma wyglądać to bez sensu rzeczywiście. Tzn. nie wyobrażam sobie, że jadę do faceta, a on mnie zostawia samą sobie. Oczywiście jest opcja, że te trzy dni kiedy u niego byłaś były jakieś pechowe, ale... I tak dziwnie jakoś .

Cytat:
No jak dla mnie to nie ma w tym nic niezrozumiałego ;] Są laski, z którymi się jest w związku, szanuje się je, kocha itd i są laski, z którymi się sypia

Tak samo jest z facetami zresztą.
Jasne, masz rację. Tylko czy Ty później obrażasz tych facetów, którzy są tylko "do łóżka"? Chodzi tylko i wyłącznie o hipokryzję.
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:09   #3846
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Jasne, masz rację. Tylko czy Ty później obrażasz tych facetów, którzy są tylko "do łóżka"? Chodzi tylko i wyłącznie o hipokryzję.
Jak ktoś mnie pyta, czy mi się taki czy owaki podoba, to mówię wprost, że z dziwką bym się nie związała, bez względu na płeć.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

A tak swoją drogą...

Cytat:
I po co odstawia takie cyrki, mówiąc, że ona się nie szanuje.... a on się szanuje? Skoro wsadza swojego małego tam gdzie przed nim było ich już 20 Niech się zastanowi albo w jedną albo w drugą.
Ofelka, rozmawiałaś z nim o tym? Powiedziałaś mu to, co napisałaś tutaj właśnie nam?
Stary 2011-04-17, 18:09   #3847
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Ale po co masz być w związku? Nie możecie się po prostu na luzie pospotykać? Poznać się? Pobawić w romantyczne podchody, żebyś zatęskniła za posiadaniem prawa na wyłączność?
Mogę... mam nadzieję, że on też, bo nie chce dać mu kosza. Żeby nie było - on na mnie nie naciska w żaden sposób.

Zrobię to co powinnam, czyli: idę się uczyć.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:09   #3848
Yuuka
Rozeznanie

Cześć dziewczyny
Nie pisałam ostatnio - problemy z netem i z brakiem czasu.
Może zacznę od tego, że jestem w świetnej formie
Po rozstaniu z chłopakiem zamiast siedzieć i zamulać wzięłam się za siebie, odświeżałam znajomości, chodziłam na domówki - robiłam wszystko to na co miałam ochotę. Jeśli chodzi o mojego byłego - leczy się. Nie robi z siebie idioty nie skacze koło mnie jak dzieciak ale widze , że próbuje stanąć na nogi i chce dla siebie i dla mnie się zmienić. Ma co raz lepszy kontakt z rodzicami - gdzie wczesniej nie było mowy o wspólnej rozmowie. Jego mama często do mnie dzwoni i dziękuje mi. W sumie, nie wiem czy jest za co - sam udał się na terapię. Powiedział, że będzie czekał tak długo aż stwierdzę, że jest sens, że dam mu szansę. Niczego nie chce przyśpieszać.

Wczoraj byłam na ognisku - nasi wspólni znajomi. On wypił piwo i bez nawalenia się świetnie się bawił. W sumie.. bawiliśmy. Wiem, że może to być przykrywka, dlatego nie zapeszam. Czekam na właściwy moment. On powiedział, że to psycholog to był najlepszy pomysł jaki mógł być.

Co o tym myślicie?
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:10   #3849
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Jak ktoś mnie pyta, czy mi się taki czy owaki podoba, to mówię wprost, że z dziwką bym się nie związała, bez względu na płeć.
No jasne, że nie, w końcu nie od tego są dziwki (bez względu na płeć, chociaż niektórzy zdają się o tym zapominać ). Ale czy jeśli skorzystało się z usług dziwki, to później daje prawo do tego, żeby chodzić na prawo i lewo i ją/jego obrażać?

Moim zdaniem nie, bo po co? To objaw jakiejś idiotycznej frustracji.
Stary 2011-04-17, 18:10   #3850
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:

On na pewno nie jest jakiś denny, to na prawdę w porządku chłopak, troche jajcarz, baardzo pozytywnie nastawiony do życia. Mówił mi nieraz, że on każdy związek bardzo dobrze wspomina, i że potrafi w wielu złych rzeczach znaleźć jakieś plusy (to chyba dobrze?). Ze mną jest troche inaczej, tzn. poczucie humoru mamy identyczne, ale za bardzo przejmuje się głupotami, nie cierpie tego w sobie i walczę z tym jak tylko mogę.
Tak sobie myślę Bejbe, 100% pewności przecież nigdy nie będę miała..
No to w czym problem? Wóz albo przewóz.
Nie będąc z nim masz wiele do stracenia i sporo do zyskania i odwrotnie, próbując możesz sporo zyskać i stracić. Jedni mówią 'ciesz się życiem, kto nie próbuje ten nie ma, czy lepiej żałować że się coś zrobiło niż żałować że się nie zrobiło", ale hola hola, gdy w grę wchodzą uczucia i oddanie po części siebie to ja już w te propagowane hasełka nie wierzę. Weź pod uwagę, że na tym może ucierpieć Twoje serce po rozstaniu, Twoje kontakty z całym rokiem (tak, wszyscy wiemy jak zazwyczaj wygląda bycie z eksem w jednej klasie/na jednej uczelni - jednym słowem porażka i masakra). Ciężko zdecydować i powiedzieć jednoznacznie, bo kurde.. może to ja jestem jakaś ostrożna, może i wpakowałabym się w coś takiego tymbardziej teraz po rozstaniu, bo brakuje faceta, nie ukrywam - jak każdej z nas. Ale do jasnej anieli, gdyby to był facet z uczelni to faktycznie lipton i przemyślałabym to pięć razy.. Spróbuj - a nóż się uda.. ale żebyś potem nie żałowała

Pewność.. ale powiedz mi ile teraz w Tobie jest tej pewności na tak a ile na nie?

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:16   #3851
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Za to że nie wiem czego chce... Masakra jakaś, raz chce być sama, niezależna, potrzebuje spokoju, odpoczynku od chłopa, za chwile myślę sobie o Pachnącym i przecież on jest taki, że ach, ech i och. Boje się pchać w nowy związek, bo nie chce się ograniczać, ale z drugiej strony wiem, że on nigdy mnie nie ograniczy jak np. eks. Oni są zupełnie różni. Pachnący jest jakimś cholernym ideałem, nie umiem się przed nim bronić, a nie wiedzieć czemu chce...pomieszało mi się w głowie. I znowu rozmyślam nad tym zamiast się uczyć. On teraz był chory parę dni, jutro się widzimy, to co jest między nami to jakaś denna telenowela typu "Prosto w serce".

Mogę się podzielić. Wolałabym nie mieć tego ziemniaka i wiedzieć czego chce.
Wiesz kto nie ryzykuje ten nie wygrywa

Ja też powinnam dostać ziemniaka, bo też już nie wiem czego chce.

Stary 2011-04-17, 18:18   #3852
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też powinnam dostać ziemniaka, bo też już nie wiem czego chce.
Też chcę ziemiora - nie wiem czy iść do Benedyktynek, do Elżbietanek czy Karmelitanek

Stary 2011-04-17, 18:21   #3853
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Co o tym myślicie?
Że to jak na razie za mało jak na "su*ę" rzuconą przy rozstaniu.

Poza tym nie wiemy co zdiagnozował psycholog, na co on jest chory. Bo jeśli to choroba uleczalna, to można poczekać na efekty, ale jeśli tylko zaleczalna, jak alkoholizm...to ja bym się bała.
Stary 2011-04-17, 18:21   #3854
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Ofelka, rozmawiałaś z nim o tym? Powiedziałaś mu to, co napisałaś tutaj właśnie nam?
Tak już dawno mu o tym mówiłam, bo mi to bardzo przeszkadzało, samo zajście i to jak się o niej wyraża. Jak zaczął sie nakręcać i mówić "ona taka jest bzyka każdego"itd to ja na to "no właśnie, Ty też dałeś sie bzyknąć" ze słodkim uśmieszkiem, jego mina zbitego psa, bezcenna. Rozmawiałam z nim o tym, że nie odwróce tego co było, to jest przeszłość i mogę się jej nie czepiać, ale nie chce żeby tak mówił. Niby dotarło, ale po 2 miesiącach, przy jakieś tam okazji znowu gadał to samo. A mi się nie chce mu przypominać za każdym razem, że przecież On też ją bzykał

Stary 2011-04-17, 18:24   #3855
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Pewność.. ale powiedz mi ile teraz w Tobie jest tej pewności na tak a ile na nie?
Ja myślę, że u niej jest panika, strach przed nazwaniem tego związkiem, przed oficjalnym stwierdzeniem faktu. I dobrze, Siaaaa, najpierw się poznajcie i bądźcie pewni czego chcecie od siebie, nie popełnij mojego błędu

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Moim zdaniem nie, bo po co? To objaw jakiejś idiotycznej frustracji.
Raczej braku klasy i dobrego wychowania

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
A mi się nie chce mu przypominać za każdym razem, że przecież On też ją bzykał
A dobrze by było.
Powtarzać, że to on się dał bzyknąć jej może się w końcu nauczy, jak mu się powie raz i drugi, jaki to łatwy bzyczek był.

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2011-04-17 o 18:25
elvegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:25   #3856
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Nie pisałam ostatnio - problemy z netem i z brakiem czasu.
Może zacznę od tego, że jestem w świetnej formie
Po rozstaniu z chłopakiem zamiast siedzieć i zamulać wzięłam się za siebie, odświeżałam znajomości, chodziłam na domówki - robiłam wszystko to na co miałam ochotę. Jeśli chodzi o mojego byłego - leczy się. Nie robi z siebie idioty nie skacze koło mnie jak dzieciak ale widze , że próbuje stanąć na nogi i chce dla siebie i dla mnie się zmienić. Ma co raz lepszy kontakt z rodzicami - gdzie wczesniej nie było mowy o wspólnej rozmowie. Jego mama często do mnie dzwoni i dziękuje mi. W sumie, nie wiem czy jest za co - sam udał się na terapię. Powiedział, że będzie czekał tak długo aż stwierdzę, że jest sens, że dam mu szansę. Niczego nie chce przyśpieszać.

Wczoraj byłam na ognisku - nasi wspólni znajomi. On wypił piwo i bez nawalenia się świetnie się bawił. W sumie.. bawiliśmy. Wiem, że może to być przykrywka, dlatego nie zapeszam. Czekam na właściwy moment. On powiedział, że to psycholog to był najlepszy pomysł jaki mógł być.

Co o tym myślicie?
Jeśli mogę spytać - jaka to terapia, bo nie kojarzę?

Myślę, że ogólnie rokowania są pomyślne. Jeśli facet sam zdecydował się coś ze sobą zrobić, to tylko dobrze o nim świadczy. Mój były nie podjął takich kroków .

Z tego co opisałaś, to facet po rozstaniu zachowuje się bardzo pozytywnie. Fajnie, że się nie narzuca, fajnie, że powiedział, że będzie czekał. No i że dalej potraficie się ze sobą bawić.

Teraz tylko kwestia, czy chcesz do niego wrócić. Dlaczego się rozstaliście?

Cytat:
Ja myślę, że u niej jest panika, strach przed nazwaniem tego związkiem, przed oficjalnym stwierdzeniem faktu. I dobrze, Siaaaa, najpierw się poznajcie i bądźcie pewni czego chcecie od siebie, nie popełnij mojego błędu

Raczej braku klasy i dobrego wychowania
Kompromisowo możemy stwierdzić, że tego i tego .

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2011-04-17 o 18:27
Stary 2011-04-17, 18:30   #3857
dewastacja
Raczkowanie

Cytat:
może się w końcu nauczy, jak mu się powie raz i drugi, jaki to łatwy bzyczek był.
Właśnie

dewastacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:36   #3858
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Też chcę ziemiora - nie wiem czy iść do Benedyktynek, do Elżbietanek czy Karmelitanek
U mnie są Salezjanki, zapraszam. Będę Cię odwiedzać
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:40   #3859
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
U mnie są Salezjanki, zapraszam. Będę Cię odwiedzać
Ale tylko w nocy, jak przełożone będą spać żeby nie było że mam gości..

Stary 2011-04-17, 18:42   #3860
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Ale tylko w nocy, jak przełożone będą spać żeby nie było że mam gości..
Ewentualnie w dzień, żeby pograć razem w ping-ponga Parę lat temu chodziłem do nich
Stary 2011-04-17, 18:44   #3861
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Ewentualnie w dzień, żeby pograć razem w ping-ponga Parę lat temu chodziłem do nich
W ping ponga? no ja Cie prosze..

Stary 2011-04-17, 18:46   #3862
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
W ping ponga? no ja Cie prosze..
Co? Nie lubisz? No to dla urozmaicenia pomodlimy się wspólnie
Stary 2011-04-17, 18:48   #3863
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Co? Nie lubisz? No to dla urozmaicenia pomodlimy się wspólnie
Wolałabym bierki pod wodą
możemy się pomodlić a wieczorem poskakać na pryczy

Stary 2011-04-17, 18:52   #3864
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Wolałabym bierki pod wodą
możemy się pomodlić a wieczorem poskakać na pryczy
No widzisz, trochę zajęć by się znalazło. Pouczymy się telemarku
Stary 2011-04-17, 18:53   #3865
Yuuka
Rozeznanie

Terapia z tego co wiem od jego matki to nie terapia alkoholowa, tylko raczej leczenie nerwicy którą alkohol ostrzy.

Dlaczego się rozstalismy?
Chłopak ze spokojnego człowieka zrobił się strasznym nerwusem, ranił wszystkich bliskich , nie szczędził mi takich słów jak " s**a " .
Zaczął olewać szkołę, nawet najlepsi kumple zauważyli, że coś z nim nie tak.

Czy chciałabym wrócić?

Chciałabym, ale to nie jest takie proste po tym wszyskim. Muszę mieć 100 procentową pewność , że będe mogła. Czas pokaże.

Na razie ta terapia. Co pózniej ? Zobaczymy.

Edytowane przez Yuuka
Czas edycji: 2011-04-17 o 19:16
Stary 2011-04-17, 18:57   #3866
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz, trochę zajęć by się znalazło. Pouczymy się telemarku
Albo innych fajnych rzeczy o których nie wypada mówić na forum
ah, jakie szalone może być życie zakonnicy.

Stary 2011-04-17, 19:00   #3867
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Albo innych fajnych rzeczy o których nie wypada mówić na forum
ah, jakie szalone może być życie zakonnicy.
No i wyszło, że zakonnicą być nie możesz A o tych innych fajnych rzeczach to ja ostatnio chyba za dużo myśle, zwłaszcza w przypływie zwierzeń mojego przyjaciela
Stary 2011-04-17, 19:07   #3868
Yuuka
Rozeznanie

Kurczę, coś mi się psuje :/
Stary 2011-04-17, 19:15   #3869
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
no ale taką, co ma jeszcze serducho w całości łatwiej wyrwać

ps. ja np z centrum
Ja też z centrum

Cytat:
Napisane przez dewastacja Pokaż wiadomość
Smutno mi tak strasznie
Nie smutaj, przejdź się na spacerek, świeże powietrze zdziałuje cuda

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Wiem że nie jest łatwo

Do mnie dzisiaj eks dosiadł się w kościele i nie wiedziałam co robić
Objawiło go

W ogóle ja nie wiem co się dzieje... Następna koleżanka została singielką... Te chłopy pogłupiały

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 19:19   #3870
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Jeden mi się tam wyjątkowo podoba, całkiem w moim guście..

A co do zakonu to nawet się interesowałam - nie trzeba być 'czystym' żeby zostać zakonnikiem/zakonnica/księdzem. Wystarczy bardzo żałować popełnionych grzechów :p
[/COLOR][/SIZE]
Który?

Pamiętam. Wrzucałam nawet cały wykaz zakonów w Polszy i wybierałyśmy jakieś klauzurowe!

Cytat:
Dziewczyny, a co sądzicie o takich portalach jak sympatia itp. ?

Jest w tym jakiś sens?
Ja w tym sensu nie widze. No ale jednak część osób sie tam poznaje...

Cytat:
I ja wiem, że tutaj jest wiele fajnych dziewczyn, no ale dlaczego większość na południowym wschodzie?
Ty już nie zaczynaj...

Cytat:
No zmienia, zmienia, tylko kurcze to kolano za chude

Cytat:

Ale halo, to nie facet powinien bronić kobietę?
No co Ty za stereotypy tutaj wprowadzasz?!

Cytat:
no pewnie, dabl blasta, raket fjuel i wszyscy przy Tobie wymiękają

No tak, żarty żartami, ale facet powinien być takim gorylem kobiety

Ja mogę być, 60 cm w bicepsie
104 na wdechu w cycach... Przebijesz mnie?!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości