|
|
#3841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
Niech się zastanowi albo w jedną albo w drugą. A koleżanka, już prawie rok z nikim nie sypia, przynajmniej tak mówi, plotki się roznoszą, wiec myśle, że ktoś by sie wygadał, gdyby się bzykała na prawo i lewo. Wierze jej, po prostu zabierała się do związków od d*** strony, ale chyba dostała nauczkę.
|
|
#3842 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
, ale za bardzo przejmuje się głupotami, nie cierpie tego w sobie i walczę z tym jak tylko mogęTak sobie myślę Bejbe, 100% pewności przecież nigdy nie będę miała.. |
||
|
|
|
#3843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bylam u niego tylko raz, wiec opisuje sytuacje na podstawie tego razu byliśmy tam 3 dni, większość czasu go nie było, tam gdzie zostałam "ukolowana" nie było ani telewizora, ani komputera, nie miałam co ze soba zrobić, a z mamą się nie mogłam dogadać.... nawet nie wiedziała, jak mam na imię....
|
|
#3844 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
No jak dla mnie to nie ma w tym nic niezrozumiałego ;] Są laski, z którymi się jest w związku, szanuje się je, kocha itd i są laski, z którymi się sypia
![]() Tak samo jest z facetami zresztą. ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#3845 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
Chodzi tylko i wyłącznie o hipokryzję.
|
||
|
|
|
#3846 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- A tak swoją drogą... Ofelka, rozmawiałaś z nim o tym? Powiedziałaś mu to, co napisałaś tutaj właśnie nam?
|
|
|
#3847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Zrobię to co powinnam, czyli: idę się uczyć .
|
|
|
|
|
#3848 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nie pisałam ostatnio - problemy z netem i z brakiem czasu. Może zacznę od tego, że jestem w świetnej formie ![]() Po rozstaniu z chłopakiem zamiast siedzieć i zamulać wzięłam się za siebie, odświeżałam znajomości, chodziłam na domówki - robiłam wszystko to na co miałam ochotę. Jeśli chodzi o mojego byłego - leczy się. Nie robi z siebie idioty nie skacze koło mnie jak dzieciak ale widze , że próbuje stanąć na nogi i chce dla siebie i dla mnie się zmienić. Ma co raz lepszy kontakt z rodzicami - gdzie wczesniej nie było mowy o wspólnej rozmowie. Jego mama często do mnie dzwoni i dziękuje mi. W sumie, nie wiem czy jest za co - sam udał się na terapię. Powiedział, że będzie czekał tak długo aż stwierdzę, że jest sens, że dam mu szansę. Niczego nie chce przyśpieszać. Wczoraj byłam na ognisku - nasi wspólni znajomi. On wypił piwo i bez nawalenia się świetnie się bawił. W sumie.. bawiliśmy. Wiem, że może to być przykrywka, dlatego nie zapeszam. Czekam na właściwy moment. On powiedział, że to psycholog to był najlepszy pomysł jaki mógł być. Co o tym myślicie? |
|
|
|
#3849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Ale czy jeśli skorzystało się z usług dziwki, to później daje prawo do tego, żeby chodzić na prawo i lewo i ją/jego obrażać?Moim zdaniem nie, bo po co? To objaw jakiejś idiotycznej frustracji. |
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będąc z nim masz wiele do stracenia i sporo do zyskania i odwrotnie, próbując możesz sporo zyskać i stracić. Jedni mówią 'ciesz się życiem, kto nie próbuje ten nie ma, czy lepiej żałować że się coś zrobiło niż żałować że się nie zrobiło", ale hola hola, gdy w grę wchodzą uczucia i oddanie po części siebie to ja już w te propagowane hasełka nie wierzę. Weź pod uwagę, że na tym może ucierpieć Twoje serce po rozstaniu, Twoje kontakty z całym rokiem (tak, wszyscy wiemy jak zazwyczaj wygląda bycie z eksem w jednej klasie/na jednej uczelni - jednym słowem porażka i masakra). Ciężko zdecydować i powiedzieć jednoznacznie, bo kurde.. może to ja jestem jakaś ostrożna, może i wpakowałabym się w coś takiego tymbardziej teraz po rozstaniu, bo brakuje faceta, nie ukrywam - jak każdej z nas. Ale do jasnej anieli, gdyby to był facet z uczelni to faktycznie lipton i przemyślałabym to pięć razy.. Spróbuj - a nóż się uda.. ale żebyś potem nie żałowała ![]() Pewność.. ale powiedz mi ile teraz w Tobie jest tej pewności na tak a ile na nie?
|
|
#3851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też powinnam dostać ziemniaka, bo też już nie wiem czego chce.
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Też chcę ziemiora - nie wiem czy iść do Benedyktynek, do Elżbietanek czy Karmelitanek
|
#3853 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Że to jak na razie za mało jak na "su*ę" rzuconą przy rozstaniu.
Poza tym nie wiemy co zdiagnozował psycholog, na co on jest chory. Bo jeśli to choroba uleczalna, to można poczekać na efekty, ale jeśli tylko zaleczalna, jak alkoholizm...to ja bym się bała.
|
|
#3854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
" ze słodkim uśmieszkiem, jego mina zbitego psa, bezcenna. Rozmawiałam z nim o tym, że nie odwróce tego co było, to jest przeszłość i mogę się jej nie czepiać, ale nie chce żeby tak mówił. Niby dotarło, ale po 2 miesiącach, przy jakieś tam okazji znowu gadał to samo. A mi się nie chce mu przypominać za każdym razem, że przecież On też ją bzykał
|
|
#3855 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Raczej braku klasy i dobrego wychowania ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
Powtarzać, że to on się dał bzyknąć jej może się w końcu nauczy, jak mu się powie raz i drugi, jaki to łatwy bzyczek był.
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2011-04-17 o 18:25 |
||
|
|
|
#3856 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że ogólnie rokowania są pomyślne. Jeśli facet sam zdecydował się coś ze sobą zrobić, to tylko dobrze o nim świadczy. Mój były nie podjął takich kroków . Z tego co opisałaś, to facet po rozstaniu zachowuje się bardzo pozytywnie. Fajnie, że się nie narzuca, fajnie, że powiedział, że będzie czekał. No i że dalej potraficie się ze sobą bawić. Teraz tylko kwestia, czy chcesz do niego wrócić. Dlaczego się rozstaliście? Cytat:
.
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-04-17 o 18:27 |
||
|
|
|
#3857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3858 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tylko w nocy, jak przełożone będą spać żeby nie było że mam gości..
|
#3860 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
W ping ponga? no ja Cie prosze..
|
#3862 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Wolałabym bierki pod wodą
![]() możemy się pomodlić a wieczorem poskakać na pryczy
|
#3864 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Rozeznanie
|
Terapia z tego co wiem od jego matki to nie terapia alkoholowa, tylko raczej leczenie nerwicy którą alkohol ostrzy.
Dlaczego się rozstalismy? Chłopak ze spokojnego człowieka zrobił się strasznym nerwusem, ranił wszystkich bliskich , nie szczędził mi takich słów jak " s**a " . Zaczął olewać szkołę, nawet najlepsi kumple zauważyli, że coś z nim nie tak. Czy chciałabym wrócić? Chciałabym, ale to nie jest takie proste po tym wszyskim. Muszę mieć 100 procentową pewność , że będe mogła. Czas pokaże. Na razie ta terapia. Co pózniej ? Zobaczymy. Edytowane przez Yuuka Czas edycji: 2011-04-17 o 19:16 |
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Albo innych fajnych rzeczy o których nie wypada mówić na forum
ah, jakie szalone może być życie zakonnicy.
|
#3867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę, coś mi się psuje :/
|
|
|
|
#3869 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie smutaj, przejdź się na spacerek, świeże powietrze zdziałuje cuda Cytat:
![]() W ogóle ja nie wiem co się dzieje... Następna koleżanka została singielką... Te chłopy pogłupiały
|
|
#3870 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pamiętam. Wrzucałam nawet cały wykaz zakonów w Polszy i wybierałyśmy jakieś klauzurowe! Cytat:
Cytat:
No co Ty za stereotypy tutaj wprowadzasz?! Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

Niech się zastanowi albo w jedną albo w drugą. A koleżanka, już prawie rok z nikim nie sypia, przynajmniej tak mówi, plotki się roznoszą, wiec myśle, że ktoś by sie wygadał, gdyby się bzykała na prawo i lewo. Wierze jej, po prostu zabierała się do związków od d*** strony, ale chyba dostała nauczkę.

.
. Można gdzieś na wakacje wyskoczyć razem czy coś. No ale jeśli rzeczywiście wiesz, że jakbyś pojechała do niego to zajmowałby się wszystkim, tylko nie Tobą... to coś jest naprawdę nie tak, jak powinno być.
.
.

.

Nie smutaj, przejdź się na spacerek, świeże powietrze zdziałuje cuda