|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Dominic nie ma co się teraz rozczulać nad tym co się stało, i dlaczego tak się stało że nie udało Ci skończyć diety za pierwszym razem, najważniejsze to że wróciłaś i chcesz osiągnąć swój cel, a na pewno go osiągniesz - tego jesteśmy pewne - a to że teraz kiloski lecą słabiej to jest tego plus że trwalej, i nie będą chciały już do nas wrócić i tak trzeba sobie to tłumaczyć, ja wierzę że będzie dobrze - kto jak nie my da radę?? |
|
|
|
|
#3182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do samej diety nie była dla mnie za ciężka, to kwestia psychiki, myślę, że z tą będzie gorzej pod względem jedzenia, będzie bardziej restrykcyjna. sama wiem, że potrzebowałam nowego bodźca i kogoś kto mi najzwyczajniej w świecie pomoże. dam znać
|
|
|
|
|
#3183 | |
|
Konto usunięte
|
nie słuchaj mamy
![]() Cytat:
za to teraz wracasz bogatsza o doświadczenia - wiesz co można stracić... i wiesz że nie warto odpuszczać przed końcem!
|
|
|
|
|
#3184 |
|
Rozeznanie
|
ja kocham to forum
wsparcie jest baardzo ważne, sama wiem, że gdyby nie to, już po 2-3 tyg pewnie zaczęłabym podjadać różne śmieciowe jedzenie.... tym bardziej, że jest ogromna różnorodność potraw, nie trzeba czynić tej diety monotonnej ostatnio koleżanka z roku powiedziała, że już długo się trzymam diety... 42 dni, długo ? ![]() ![]() jeszcze jej kopara opadnie ! i zobaczymy, czy dalej będzie mówiła jaki to wujcio Dukan jest zły ![]()
|
#3185 | |
|
BAN stały
|
przyjechała ciotka z wujkiem i nie poznali mnie
Cytat:
tż tez tak mówi |
|
|
|
|
#3186 |
|
Wtajemniczenie
|
my teeeeż
ja się pobiłam na tej diecie. zresztą na takiej dłuższej byłam raz w życiu - w liceum, schudłam z 65 na 58, no a potem zaczął się związek z TŻ... a potem mieszkanie z nim - no i przybyło mi 20 kg... wtedy te 7 kg schudłam w 3 miesiące, nie jedząc ziemniaków, makaronów... samo mięso i warzywa, z tym, że mama gotowała, więc mięso było tłuste, smażone w głębokim oleju i z panierką:P no i wolno szło. i ćiwczyłam codziennie 40 min! więc 7kg w 3 miesiące to kiepski wynik:P a teraz mam prawie 2x tyle na liczniku w 3,5 miesiąca, ćwiczę od niedawna, troszkę i jem słodycze
|
|
#3187 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiecie co jest najfajniejsze??? że jak mamy problem to nie zostajemy z nim same bo od razu możemy kliknąć na forum i zawsze ktoś odpowie na nasze wołanie, rozmawiamy o naszej dietce, wymieniamy się nie tylko złymi ale też wzniosłymi momentami, motywujemy wzajemnie. Mamy po prostu wspólny cel, który nas łączy i przez to czujemy się rozumiane jedna przez drugą. Też Was koooooooooooocham za to po prostu że jesteście, a to, że mogę komuś pomóc, nawet w najmniejszym stopniu, sprawia, że czuję się potrzebna, a to wszystko dzięki WAM![]() Jeszcze fajniej byłoby widywać Was i wpadać na kawkę i ciacho
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem właśnie po kolacji, kurcze ale sobie zrobiłam dzisiaj ucztę, lody i teraz jeszcze pomidorki , ogórki, rzodkiewka, mmm sałata i wędlinka. Zrobiłam sobie pyszne zawijaski
![]() Pyyyyycha Ale jestem w połowie cyklu i cały czas myślę co by tutaj słodkiego zjeść Coś muszę zjeść jeszcze słodkiego później bo normalnie padnę![]() |
|
|
|
#3189 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kopary mają koleżankom opaść, mają zazdrościć itd. jak ja to w nas babki lubię będziesz bogata - tak mówią, jak ktoś kogoś nie pozna... ![]() rodziców trzeba słuchać... ale nie zawsze tż mądrze prawi i bardzo słusznie namówił cię na spódniczkę
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane
![]() Ale miałam dzisiaj sprawdzian woli... Pojechaliśmy w odwiedziny na wieś do prababci,oczywiście jak to na wsi dużo osób,ze 4 pokolenia Obiad,niestety tłusty kurczak,mielone na tłuszczyku,tłusty rosołek na swojskiej kurce...Zjadłam tylko sałatkę (na szczęście dni PW!)...A potem ? PYSZNE ADWOKATOWE CIACHO Z MASĄ BUDYNIOWĄ NA HERBATNIKACH !! (Rafaello) Patrzyłam na tych wszystkich ludzi jedzących sobie te słodkości do kawki i wyobrażałam sobie jak to się rozpływa w ustach i jakie jest słodkie !! Ale nie skusiłam się... Chociaż w momentach zwątpienia myślałam,że jeden kawałek mi nie zaszkodzi ![]() Za to w domku sobie dogodziłam,zrobiłam chili con carne (bardzo lubię ) ![]() Najadłam się i z pełnym brzuszkiem nic mi się nie chce ![]() I nie uwierzycie ! Pierwszy raz udało mi się dostać SYRUP LIDLOWY!! Hahahah na kolację sobie zrobię z serkiem homo...Zobaczymy czy warte było takiego wyczekiwania przeze mnie Zawsze się za nim rozglądałam,aż wkońcu swego czasu straciłam zapał i dzisiaj przez przypadek i mało człowieka nie zabiłam,tak szybko biegłam
|
|
|
|
#3191 | |
|
BAN stały
|
Planujecie juz co zrobicie na święta? ja w planach mam narazie tylko babke piaskową i piernika
Ostatnio coś mnie wzięło żeby zabawić sie we fryzjerkę i opitoliłam tż włosy ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3192 |
|
Rozeznanie
|
cyckami się nie martwimy !
moje jakoś oklapły okrutnie, zawsze były takie fajne, jędrne i sterczące... a teraz lipa ale smaruję nabytkiem dokupię ten z eveline i będzie bosko zawsze miałam problem z kupnem stanika, bo na mój rozmiar ( nie powiem ile bo nie wiem ) zawsze były takie zwykłe... a masa takich ślicznotek powystawiana, ale rozmiary maleńkie także nie ma tego złego ![]() mroziq gratki dla silnej woli ![]() ![]() klask i:
|
#3193 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jej ślicznie ładna jesteś i tan biuścik mmm ;D też chce taki duży ;d---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
szok ! ;D jest super ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- hej dziewczyny ! spadki świetne - a zdjęcia jeszcze lepsze ! gratuluje wszystkim , bardzo żałuje ,że nie mogę odpisać każdej z was ale nauki mam ful nie wiem jak dam z tym radę , na dodatek dziś miałam poranną nie planowaną głodówkę ( bo zapomniałam śniadania ) i omal nie zemdlałam. Ale jest już ok , drzemka po południu a zaraz biorę się za naukę. Waga jak na razie stoi - ale najważniejsze że nie wzrasta. Obawiam się tylko tego ,że słyszałam od jednej osoby z rodziny ,że gorzej wyglądam na twarzy - ale to może podyktowane zmartwieniem ,że sobie zrobię krzywdę? Fakt faktem twarzy nigdy pucatej nie miałam.
|
||
|
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Mroziq jestem baaardzo z Ciebie dumna! Ja też nie lubie takich zjazdów rodzinnych bo wiele pokus, ale najważniejsze że sobie dałaś raadę wielkie
oby tak dalejCytat:
![]() Mój duży to był przed dietą teraz w biustonoszach przeciągi mam Sporo ubyło, więc na tym zdjęciu można powiedzieć że złudzenie optyczne
|
|
#3195 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() byłam właśnie z TŻtem w centrum handlowym po spodnie dla niego. i zobaczyłam sukienkę z H&Mu którą widziałam na Szafie... no i przymierzyłam... cudna jest
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-06-08 o 21:35 |
|
|
|
#3196 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Śliczna ! Też by mi się taka na wesele przydała... W lipcu idę Ale pewnie jakąś starą wezmę Ze studniówki. Jest czarna i zwiewna,do tego 36 rozmiar (powinna być większa,ale przy tiulowej (jak ja to mówię-firankowej ) nie widać tego:P)
|
||
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta sukienka wyszczupla i lustra pewnie też:P jeszcze min. 5 kg, a chciałabym 10. zależy jak będę wyglądać
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba sobie wydrukuję i powieszę na lodówce i będę napawać się myślą, że kiedyś i ja w lustrze taki widok zobaczę Jedno jest jednak pewne... jak będą częściej takie niedziele to nastąpi to.... nigdy Miałam dziś zastępstwo na kasie, ludzi full, więc padam na pysk, mleczarnia przyjeżdża jutro, więc lodówka w sklepie świeci pustkami... Całe moje dzisiejsze żarło to (wiem, wiem... BATYYY): 2 jedynki indycze na surowo z musztardą ( |
|
|
|
|
#3200 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
), babkę piaskową/drożdżową i może jeszcze jakieś ciasto z kakao żeby było ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3202 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
naprawdę ta sukienka ładnie maskuje moje boczki i uda, którym jeszcze daleko do ideału
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-04-17 o 20:55 |
||
|
|
|
#3203 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aż się rozmarzyłam, ale... nie, nie, nie!!! rafaello poszło w zapomnienie. A Twoja silna wola nabrała tylko jeszcze większej mocy przez takie kuszenia. Ogromne gratulacje, że się nie dalaś![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
pasuje Ci ta kiecunia i żadnych boczków ani ud tam nie ma!!! Jest za to piękna talia, którą trzeba podkreślać
|
|
#3204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale jak jeszcze schudnę to mi z biustu spadnie także jeśli znajdę w czerwcu 36 i będzie pasować to napewno ją kupię ale narazie... czekam![]() jutro spełnia się moje marzenie wielkie! jadę do Łodzi na koncert Rogera Watersa
|
|
|
#3205 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bez gadania głupot że jeszcze 10kg 3 sie kłania po ile ta sukieneczka stoi? |
|
|
|
|
#3206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego nie kupiłam:P jakby kosztowała mniej to może w ciemno bym brała:Pej dziewczyny, jeszcze min.5 kg, bo mam jeszcze co zrzucać, to ta magiczna kiecka,naprawde:P
|
|
|
#3207 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3208 |
|
Wtajemniczenie
|
czerwiec/lipiec!!!!!! i mam nadzieję, że gdzieś w Polsce znajdę tę cudną kiecuszkę za pół ceny we właściwym rozmiarze
|
|
#3209 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3210 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

Może ktoś mnie pocieszyć??
w duchu skaczę ze szczęścia razem z Tobą!!! 

za to teraz wracasz bogatsza o doświadczenia - wiesz co można stracić... i wiesz że nie warto odpuszczać przed końcem!

klask i:
- waga 88 kg
Chyba sobie wydrukuję i powieszę na lodówce