DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-17, 16:59   #3181
basia_ww
Zakorzenienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
Helo!
Ja dziś mam P, więc jutro ważenie
A ja Wam powiem, że jestem teraz strasznie na siebie zła, że wtedy, za pierwszym razem nie utrzymałam diety do końca. Wiem, ze teraz nie ma co rozpamiętywać i żałować, ale jednak..... Po pierwsze, lepiej mi waga spadała, a po drugie pomimo grzeszków, nie miałam zastoi, ani wzrostów Może ktoś mnie pocieszyć??

basia_ww - juchu!!! w duchu skaczę ze szczęścia razem z Tobą!!!
Kochana Ty zawsze masz dobre słowo i na spadki jak i na nasze wzrosty - za co Ci dziękujemy, a z mojego spadku ciesze się niesamowicie

Dominic nie ma co się teraz rozczulać nad tym co się stało, i dlaczego tak się stało że nie udało Ci skończyć diety za pierwszym razem, najważniejsze to że wróciłaś i chcesz osiągnąć swój cel, a na pewno go osiągniesz - tego jesteśmy pewne - a to że teraz kiloski lecą słabiej to jest tego plus że trwalej, i nie będą chciały już do nas wrócić i tak trzeba sobie to tłumaczyć, ja wierzę że będzie dobrze - kto jak nie my da radę??
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:01   #3182
Anneke696
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Anneke696 szkoda że się poddałaś. Tutaj tyle możliwości... myślisz że poradzisz sobie na tamtej diecie? Skoro weekend Cie pogrążył i się posypało.
Przecież spadki nie będą zawsze takie super, z czasem idzie coraz wolniej. Zastoje tez się zdarzają, to rzecz absolutnie normalna.
Ciekawa jestem jak to się dalej potoczy, bo Tobie brakuje motywacji, bo gdyby Ci zależało to byś dała jeszcze trochę radę.
No ale to moje zdanie.
Pomimo wszystko życze powodzenia i mam nadzieję że czasem do nas wpadniesz
muszę sobie poradzić, nie dopuszczam innej myśli. tak macie racje, to brak motywacji, bo miałam nadzieję na lepsze efekty w 3 miesiące. co do weekendu to bardzo to uogólniłam i generalnie cały ten proces rezygnacji był bardziej złożony. pomyślałam, że skoro sama się łamię muszę szukać kogoś, kto ustrzeże mnie przed kompletnym poddaniem się. a kolejną dietę traktuję jako nowe i wyzwanie i mam już wzrost nadziei, zobaczymy po miesiącu jakie będą efekty i wtedy będzie się oceniać czy dobrze robię czy nie.
co do samej diety nie była dla mnie za ciężka, to kwestia psychiki, myślę, że z tą będzie gorzej pod względem jedzenia, będzie bardziej restrykcyjna. sama wiem, że potrzebowałam nowego bodźca i kogoś kto mi najzwyczajniej w świecie pomoże.
dam znać
Anneke696 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:14   #3183
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
mama mi ciągle mówi że mam za grube uda
nie słuchaj mamy

Cytat:
A ja Wam powiem, że jestem teraz strasznie na siebie zła, że wtedy, za pierwszym razem nie utrzymałam diety do końca. Wiem, ze teraz nie ma co rozpamiętywać i żałować, ale jednak..... Po pierwsze, lepiej mi waga spadała, a po drugie pomimo grzeszków, nie miałam zastoi, ani wzrostów Może ktoś mnie pocieszyć??
nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem za to teraz wracasz bogatsza o doświadczenia - wiesz co można stracić... i wiesz że nie warto odpuszczać przed końcem!
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:18   #3184
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

ja kocham to forum Was mocno kocham

wsparcie jest baardzo ważne, sama wiem, że gdyby nie to, już po 2-3 tyg pewnie zaczęłabym podjadać różne śmieciowe jedzenie.... tym bardziej, że jest ogromna różnorodność potraw, nie trzeba czynić tej diety monotonnej

ostatnio koleżanka z roku powiedziała, że już długo się trzymam diety... 42 dni, długo ? rozśmieszyła mnie tym strasznie, dla niej istnieją tylko diety tygodniowe itp. i jakieś plasterki na odchudzanie, myśli laska, że w ten sposób schudnie... a na obiad ziemniaki, wieprz w tłustym sosie itp. no cóż... są ludzie i podludzie
jeszcze jej kopara opadnie ! i zobaczymy, czy dalej będzie mówiła jaki to wujcio Dukan jest zły
Stary 2011-04-17, 17:23   #3185
popolka
BAN stały

przyjechała ciotka z wujkiem i nie poznali mnie

Cytat:

popolka - nie, no u nas tu na forum, to naprawdę, same szprychy, lachony, lasencje, laleczki i nie wiem co jeszcze mam napisać!!!!
Kochana, masz wspaniałą figurę!!!!!!!!!!!!!

--
dziękuje

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
nie słuchaj mamy

tż tez tak mówi
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:27   #3186
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
my teeeeż

ja się pobiłam na tej diecie. zresztą na takiej dłuższej byłam raz w życiu - w liceum, schudłam z 65 na 58, no a potem zaczął się związek z TŻ... a potem mieszkanie z nim - no i przybyło mi 20 kg... wtedy te 7 kg schudłam w 3 miesiące, nie jedząc ziemniaków, makaronów... samo mięso i warzywa, z tym, że mama gotowała, więc mięso było tłuste, smażone w głębokim oleju i z panierką:P no i wolno szło. i ćiwczyłam codziennie 40 min! więc 7kg w 3 miesiące to kiepski wynik:P a teraz mam prawie 2x tyle na liczniku w 3,5 miesiąca, ćwiczę od niedawna, troszkę i jem słodycze
Stary 2011-04-17, 17:50   #3187
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:

wsparcie jest baardzo ważne, sama wiem, że gdyby nie to, już po 2-3 tyg pewnie zaczęłabym podjadać różne śmieciowe jedzenie.... tym bardziej, że jest ogromna różnorodność potraw, nie trzeba czynić tej diety monotonnej

ostatnio koleżanka z roku powiedziała, że już długo się trzymam diety... 42 dni, długo ? rozśmieszyła mnie tym strasznie, dla niej istnieją tylko diety tygodniowe itp. i jakieś plasterki na odchudzanie, myśli laska, że w ten sposób schudnie... a na obiad ziemniaki, wieprz w tłustym sosie itp. no cóż... są ludzie i podludzie
jeszcze jej kopara opadnie ! i zobaczymy, czy dalej będzie mówiła jaki to wujcio Dukan jest zły
Hmmmmm tak samo myślę wiecie co jest najfajniejsze??? że jak mamy problem to nie zostajemy z nim same bo od razu możemy kliknąć na forum i zawsze ktoś odpowie na nasze wołanie, rozmawiamy o naszej dietce, wymieniamy się nie tylko złymi ale też wzniosłymi momentami, motywujemy wzajemnie. Mamy po prostu wspólny cel, który nas łączy i przez to czujemy się rozumiane jedna przez drugą. Też Was koooooooooooocham za to po prostu że jesteście, a to, że mogę komuś pomóc, nawet w najmniejszym stopniu, sprawia, że czuję się potrzebna, a to wszystko dzięki WAM Jeszcze fajniej byłoby widywać Was i wpadać na kawkę i ciacho
Stary 2011-04-17, 18:06   #3188
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Jestem właśnie po kolacji, kurcze ale sobie zrobiłam dzisiaj ucztę, lody i teraz jeszcze pomidorki , ogórki, rzodkiewka, mmm sałata i wędlinka. Zrobiłam sobie pyszne zawijaski
Pyyyyycha Ale jestem w połowie cyklu i cały czas myślę co by tutaj słodkiego zjeść Coś muszę zjeść jeszcze słodkiego później bo normalnie padnę Lody nie pomogły
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:14   #3189
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
haha - typowo kobieco kopary mają koleżankom opaść, mają zazdrościć itd. jak ja to w nas babki lubię

Cytat:
przyjechała ciotka z wujkiem i nie poznali mnie

tż tez tak mówi
będziesz bogata - tak mówią, jak ktoś kogoś nie pozna...

rodziców trzeba słuchać... ale nie zawsze tż mądrze prawi i bardzo słusznie namówił cię na spódniczkę
Stary 2011-04-17, 19:16   #3190
mroziq
Zadomowienie

Witam Kochane

Ale miałam dzisiaj sprawdzian woli... Pojechaliśmy w odwiedziny na wieś do prababci,oczywiście jak to na wsi dużo osób,ze 4 pokolenia Obiad,niestety tłusty kurczak,mielone na tłuszczyku,tłusty rosołek na swojskiej kurce...Zjadłam tylko sałatkę (na szczęście dni PW!)...A potem ? PYSZNE ADWOKATOWE CIACHO Z MASĄ BUDYNIOWĄ NA HERBATNIKACH !! (Rafaello) Patrzyłam na tych wszystkich ludzi jedzących sobie te słodkości do kawki i wyobrażałam sobie jak to się rozpływa w ustach i jakie jest słodkie !! Ale nie skusiłam się... Chociaż w momentach zwątpienia myślałam,że jeden kawałek mi nie zaszkodzi

Za to w domku sobie dogodziłam,zrobiłam chili con carne (bardzo lubię )
Najadłam się i z pełnym brzuszkiem nic mi się nie chce

I nie uwierzycie ! Pierwszy raz udało mi się dostać SYRUP LIDLOWY!! Hahahah na kolację sobie zrobię z serkiem homo...Zobaczymy czy warte było takiego wyczekiwania przeze mnie Zawsze się za nim rozglądałam,aż wkońcu swego czasu straciłam zapał i dzisiaj przez przypadek i mało człowieka nie zabiłam,tak szybko biegłam
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 19:32   #3191
popolka
BAN stały

Planujecie juz co zrobicie na święta? ja w planach mam narazie tylko babke piaskową i piernika

Ostatnio coś mnie wzięło żeby zabawić sie we fryzjerkę i opitoliłam tż włosy a że nie umiałam zrobić tak z długościami to maszynka go wszystko na jedną długość teraz szukam coś żeby przyspieszyć mu porost włosów żeby poszedł do fryzjera i mu coś zrobił z tym

Cytat:
haha - typowo kobieco kopary mają koleżankom opaść, mają zazdrościć itd. jak ja to w nas babki lubię

będziesz bogata - tak mówią, jak ktoś kogoś nie pozna...

rodziców trzeba słuchać... ale nie zawsze tż mądrze prawi i bardzo słusznie namówił cię na spódniczkę
ale zauwazyła że cycki mi strasznie spadły
Stary 2011-04-17, 19:54   #3192
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

cyckami się nie martwimy !

moje jakoś oklapły okrutnie, zawsze były takie fajne, jędrne i sterczące... a teraz lipa

ale smaruję nabytkiem dokupię ten z eveline i będzie bosko

zawsze miałam problem z kupnem stanika, bo na mój rozmiar ( nie powiem ile bo nie wiem ) zawsze były takie zwykłe... a masa takich ślicznotek powystawiana, ale rozmiary maleńkie
także nie ma tego złego

mroziq gratki dla silnej woli klask i:
Stary 2011-04-17, 20:03   #3193
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
Zgodnie z obietnicą wrzucam fotki z dzisiejszej sesyjki
Taki bonusik- ostatnie foto z przed diety - waga 88 kg
Osobiście na tym trzecim mi się najbardziej podoba w tym momencie waga w granicach 77 w porywach 76 kg pokazuję
Nie mogę się doczekać tych 60kg

jej ślicznie ładna jesteś i tan biuścik mmm ;D też chce taki duży ;d

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Tak zobaczyłam zdjęcia Paati i sobie pomyślałam, że pokaże moje zmiany.... Sama byłam w szoku jak zobaczyłam różnicę - a najgorsze jest to, że gdy zaczęłam się odchudzać, to ważyłam jeszcze jakieś 5 kg więcej....

szok ! ;D jest super

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

hej dziewczyny ! spadki świetne - a zdjęcia jeszcze lepsze ! gratuluje wszystkim , bardzo żałuje ,że nie mogę odpisać każdej z was ale nauki mam ful nie wiem jak dam z tym radę , na dodatek dziś miałam poranną nie planowaną głodówkę ( bo zapomniałam śniadania ) i omal nie zemdlałam. Ale jest już ok , drzemka po południu a zaraz biorę się za naukę. Waga jak na razie stoi - ale najważniejsze że nie wzrasta. Obawiam się tylko tego ,że słyszałam od jednej osoby z rodziny ,że gorzej wyglądam na twarzy - ale to może podyktowane zmartwieniem ,że sobie zrobię krzywdę? Fakt faktem twarzy nigdy pucatej nie miałam.
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 20:10   #3194
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Mroziq jestem baaardzo z Ciebie dumna! Ja też nie lubie takich zjazdów rodzinnych bo wiele pokus, ale najważniejsze że sobie dałaś raadę wielkieoby tak dalej

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość

.
Gdyby się tak ułożyć w takiej pozycji i lekko ścisnąć każdy biust będzie wydawał się duży
Mój duży to był przed dietą teraz w biustonoszach przeciągi mam
Sporo ubyło, więc na tym zdjęciu można powiedzieć że złudzenie optyczne

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 20:13   #3195
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

hej
byłam właśnie z TŻtem w centrum handlowym po spodnie dla niego. i zobaczyłam sukienkę z H&Mu którą widziałam na Szafie... no i przymierzyłam... cudna jest wcisnęłam się w 38 no ale nie kupię w ciemno mniejszej....jeśli poczeka do czerwca na mnie to kupię na wesele zdjęcia dołączam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 25447_1n.jpg (30,8 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez tchnienie-wiatru
Czas edycji: 2011-06-08 o 21:35
tchnienie-wiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 20:24   #3196
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

szok ! ;D jest super

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

hej dziewczyny ! spadki świetne - a zdjęcia jeszcze lepsze ! gratuluje wszystkim , bardzo żałuje ,że nie mogę odpisać każdej z was ale nauki mam ful nie wiem jak dam z tym radę , na dodatek dziś miałam poranną nie planowaną głodówkę ( bo zapomniałam śniadania ) i omal nie zemdlałam. Ale jest już ok , drzemka po południu a zaraz biorę się za naukę. Waga jak na razie stoi - ale najważniejsze że nie wzrasta. Obawiam się tylko tego ,że słyszałam od jednej osoby z rodziny ,że gorzej wyglądam na twarzy - ale to może podyktowane zmartwieniem ,że sobie zrobię krzywdę? Fakt faktem twarzy nigdy pucatej nie miałam.
Mnie też właśnie mówią,że na buzi nie wyglądam korzystnie :/ Ale to pewnie przez zmianę nagłą... Zawsze byłam pyzata i takie pucki miałam zamiast policzków,a teraz uwydatniła mi się kość policzkowa

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
hej
byłam właśnie z TŻtem w centrum handlowym po spodnie dla niego. i zobaczyłam sukienkę z H&Mu którą widziałam na Szafie... no i przymierzyłam... cudna jest wcisnęłam się w 38 no ale nie kupię w ciemno mniejszej....jeśli poczeka do czerwca na mnie to kupię na wesele zdjęcia dołączam

Śliczna ! Też by mi się taka na wesele przydała... W lipcu idę Ale pewnie jakąś starą wezmę Ze studniówki. Jest czarna i zwiewna,do tego 36 rozmiar (powinna być większa,ale przy tiulowej (jak ja to mówię-firankowej ) nie widać tego:P)
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 20:26   #3197
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:
hej
Jak Ty cudownie wyglądasz kobieto!! Ciebie chyba lada moment III faza czeka co?

Stary 2011-04-17, 20:28   #3198
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak Ty cudownie wyglądasz kobieto!! Ciebie chyba lada moment III faza czeka co?
haha,nie ta sukienka wyszczupla i lustra pewnie też:P jeszcze min. 5 kg, a chciałabym 10. zależy jak będę wyglądać
Stary 2011-04-17, 20:40   #3199
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
hej
Normalnie jesteś moją idolką Chyba sobie wydrukuję i powieszę na lodówce i będę napawać się myślą, że kiedyś i ja w lustrze taki widok zobaczę

Jedno jest jednak pewne... jak będą częściej takie niedziele to nastąpi to.... nigdy Miałam dziś zastępstwo na kasie, ludzi full, więc padam na pysk, mleczarnia przyjeżdża jutro, więc lodówka w sklepie świeci pustkami... Całe moje dzisiejsze żarło to (wiem, wiem... BATYYY): 2 jedynki indycze na surowo z musztardą (), jogurt muller z kulkami czekoladowymi - zeżarty bez kulek choć ślina ciekła... i 2 kotlety z cycka kurzego, smażone, ale panierkę zeskrobałam... Teraz sobie zrobię sałatkę - jajo, szynka, ogórek, ziółka i jogurcik. Dzisiejsze żarcie to porażka, ale takie dni mam rzadko... Ogólnie mam wrażenie, że za mało jem, choć głodna nie chodzę... A wagowo też kaszana... po I fazie mam -2,4kg...(6dni) - porównując - jak pierwszy raz dukałam to po 10 dniach miałam -8... (10 dni więzło się z książki, nie z testu)

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 20:44   #3200
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Planujecie juz co zrobicie na święta? ja w planach mam narazie tylko babke piaskową i piernika
ja planuję paschę (muszę chyba sama przepis wymyślić bo te internetowe mi nie leżą ), babkę piaskową/drożdżową i może jeszcze jakieś ciasto z kakao żeby było

Cytat:
zawsze miałam problem z kupnem stanika, bo na mój rozmiar ( nie powiem ile bo nie wiem ) zawsze były takie zwykłe... a masa takich ślicznotek powystawiana, ale rozmiary maleńkie
także nie ma tego złego
eh przy moich też wszystko co mi się podobało było za małe :/ czasem chciałam taki bardziej młodzieżowy, bez koronek, na codzień - np. taki bawełniany ze snoopym jak w h&m a tu tylko do D więc .upa blada

Cytat:
hej
boska sukienka i ślicznie ci w niej! oby się uchowała do czerwca... ale już w rozmiarze 36
Stary 2011-04-17, 20:45   #3201
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:
haha,nie ta sukienka wyszczupla i lustra pewnie też:P jeszcze min. 5 kg, a chciałabym 10. zależy jak będę wyglądać
Głupia jesteś Tak ślicznie wyglądasz, nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszcze kobieto!

Stary 2011-04-17, 20:48   #3202
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
boska sukienka i ślicznie ci w niej! oby się uchowała do czerwca... ale już w rozmiarze 36
mam taką nadzieję!
Cytat:
Głupia jesteś Tak ślicznie wyglądasz, nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszcze kobieto!
oj, nie bij naprawdę ta sukienka ładnie maskuje moje boczki i uda, którym jeszcze daleko do ideału

Edytowane przez tchnienie-wiatru
Czas edycji: 2011-04-17 o 20:55
tchnienie-wiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 21:14   #3203
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Witam Kochane

Ale miałam dzisiaj sprawdzian woli... Pojechaliśmy w odwiedziny na wieś do prababci,oczywiście jak to na wsi dużo osób,ze 4 pokolenia Obiad,niestety tłusty kurczak,mielone na tłuszczyku,tłusty rosołek na swojskiej kurce...Zjadłam tylko sałatkę (na szczęście dni PW!)...A potem ? PYSZNE ADWOKATOWE CIACHO Z MASĄ BUDYNIOWĄ NA HERBATNIKACH !! (Rafaello) Patrzyłam na tych wszystkich ludzi jedzących sobie te słodkości do kawki i wyobrażałam sobie jak to się rozpływa w ustach i jakie jest słodkie !! Ale nie skusiłam się... Chociaż w momentach zwątpienia myślałam,że jeden kawałek mi nie zaszkodzi

Za to w domku sobie dogodziłam,zrobiłam chili con carne (bardzo lubię )
Najadłam się i z pełnym brzuszkiem nic mi się nie chce

I nie uwierzycie ! Pierwszy raz udało mi się dostać SYRUP LIDLOWY!! Hahahah na kolację sobie zrobię z serkiem homo...Zobaczymy czy warte było takiego wyczekiwania przeze mnie Zawsze się za nim rozglądałam,aż wkońcu swego czasu straciłam zapał i dzisiaj przez przypadek i mało człowieka nie zabiłam,tak szybko biegłam
OOOOOOOCH jak ja uwielbiam rafaello aż się rozmarzyłam, ale... nie, nie, nie!!! rafaello poszło w zapomnienie. A Twoja silna wola nabrała tylko jeszcze większej mocy przez takie kuszenia. Ogromne gratulacje, że się nie dalaś

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
hej
Trzeba było podpisać, że to Twoja i nikt ma jej nie ruszać pasuje Ci ta kiecunia i żadnych boczków ani ud tam nie ma!!! Jest za to piękna talia, którą trzeba podkreślać
Stary 2011-04-17, 21:18   #3204
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Trzeba było podpisać, że to Twoja i nikt ma jej nie ruszać pasuje Ci ta kiecunia i żadnych boczków ani ud tam nie ma!!! Jest za to piękna talia, którą trzeba podkreślać
no właśnie zakrywa co trzeba! no ale jak jeszcze schudnę to mi z biustu spadnie także jeśli znajdę w czerwcu 36 i będzie pasować to napewno ją kupię ale narazie... czekam

jutro spełnia się moje marzenie wielkie! jadę do Łodzi na koncert Rogera Watersa kocham The Wall Pink Floydów strasznie i marzyłam, żeby zobaczyć to przedstawienie na żywo... no i Waters robi trasę ostatnią w życiu- po ponad 20 latach przerwy w koncertowaniu! bilety mam od roku i to już jutro!
Stary 2011-04-17, 21:20   #3205
popolka
BAN stały

Cytat:
hej
jejkuu ale ślicznie wygladasz !!!
bez gadania głupot że jeszcze 10kg 3 sie kłania
po ile ta sukieneczka stoi?
Stary 2011-04-17, 21:24   #3206
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
jejkuu ale ślicznie wygladasz !!!
bez gadania głupot że jeszcze 10kg 3 sie kłania
po ile ta sukieneczka stoi?
150 zł dlatego nie kupiłam:P jakby kosztowała mniej to może w ciemno bym brała:P

ej dziewczyny, jeszcze min.5 kg, bo mam jeszcze co zrzucać, to ta magiczna kiecka,naprawde:P
Stary 2011-04-17, 21:33   #3207
popolka
BAN stały

Cytat:
150 zł dlatego nie kupiłam:P jakby kosztowała mniej to może w ciemno bym brała:P

ej dziewczyny, jeszcze min.5 kg, bo mam jeszcze co zrzucać, to ta magiczna kiecka,naprawde:P
kiedy to są te promocje ??
Stary 2011-04-17, 21:35   #3208
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
kiedy to są te promocje ??
czerwiec/lipiec!!!!!! i mam nadzieję, że gdzieś w Polsce znajdę tę cudną kiecuszkę za pół ceny we właściwym rozmiarze
Stary 2011-04-17, 21:39   #3209
popolka
BAN stały

Cytat:
czerwiec/lipiec!!!!!! i mam nadzieję, że gdzieś w Polsce znajdę tę cudną kiecuszkę za pół ceny we właściwym rozmiarze
trzeba będzie zaprzyjaźnić sie z jakimś pracownikiem h&m
Stary 2011-04-17, 21:44   #3210
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
jutro spełnia się moje marzenie wielkie! jadę do Łodzi na koncert Rogera Watersa kocham The Wall Pink Floydów strasznie i marzyłam, żeby zobaczyć to przedstawienie na żywo... no i Waters robi trasę ostatnią w życiu- po ponad 20 latach przerwy w koncertowaniu! bilety mam od roku i to już jutro!
aż zazdroszczę - też ich lubię!

Cytat:
a ile ty masz wzrostu? bo nie widać żeby było co zrzucać... no i rozmiar 38
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości