|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Ty też jeszcze stworzysz związek idealny
Zobaczysz! Ja bedę trzymac za Ciebie kciuki
|
|
#123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
ja za zaistniala sytuacje winie tance. bo jak byly dawkowane umiarkowanie czyli 2 razy w tygodniu plus tz mial swoja silownie to bylo extra a teraz jest walka bo tz juz w sumie teraz chce tanczyc na jakims tam poziomie gdzie naprwde nie uda mu sie dojsc. smutne to ale tak juz jest. nie mozna miec talentu do wszystkiego
|
||
|
|
|
#124 |
|
Konto usunięte
|
Mój związek nie jest idealny.
Ale na pewno D. jest taki jakiego chciałam i potrzebowała. Wiem, że mnie kocha i mu zależy. No i jak tak obserwuję i mam porównanie z poprzednim facetem, to kurde dobrze mam. Ktoś tam na górze dał mi niezly prezent. ![]() Doskonale Cię rozumiem. Myślę, że to nie jest odpowiedni mężczyzna. Jestem takiego samego zdania jak Mutny. Znajdziesz swojego idealnego Tżta i stworzysz udany zwiazek - tylko daj sobie szansę! |
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle no właśnie nic jeszcze nie wiemy..pani doktor kazała mu zrobić badania krwi, zrobił i teraz z wynikami ma iść i ustalić co dalej.. Generalnie chodzi o to, ze ma karat przez cały rok-i jak był ostatnio w przychodni babeczka mu pow zeby szedł do alergologa
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
Idę spać, bo robię się głodna i nie zasną, a jeszcze mnie głowa pobolewać zaczyna i się kręcić.
Dobranoc. |
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle dobranoc
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
ja pierdziu. musze sie zebrac w sobie i zrobic projekt jutro i jak najszybciej skonczyc prace mgr... mam nadzieje ze TŻ nie wyleci z lekcjami indywiduwalnymi w czwartek i srode bo ukatrupie
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
No to miejmy nadzieje, ze w spokoju skończysz pisać pracę
chociaż ja to bym powiedziała wprost-że nie mam teraz czasu
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane idę sapć bo juz mi oczy lecą, poza tym zimno mi strasznie mimo, ze pod kocem siedzę
dobranoc
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ to jeszcze spoko. gorzej ze trener pewnie bedzie fochowal sie na mnie. juz ostatnio tzn w czwartek? mielismy zajecia cos tam kazal cwiczyc w domu, po poerwsze nie mialam ochoty a po drugie czasu nie bylo bo w piate robilam tesciowej pazury a w sobote od rana latalam z ciocia po sklepach, no a mielismy lekcje i pytal czy cwiczylismy to B. oczywiscie. a ja NIE
nie mialam czasu. to trener patrzyl na mnie spod byka
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
Widzę że w końcu domęczyłyście poprzedni wątek i mamy nowy oby pełen nowych zaręczonych![]() Alunia fajnie że tata tak się ucieszył. Co do planów mieszkaniowych to myślę że adaptacja poddasza nie jest złym pomysłem na pewno nie będzie was tyle kosztować 40 m to baardzo dużo moim zdaniem jak na was dwoje poza tym dom ogród nie musisz się daleko wynosić a wizja wspólnego życia baardzo bliska Wszystko zależy od ustawienia i wykorzystania przestrzeni jak zrobicie to funkcjonalnie to będziecie mieć na prawdę poczucie dużego komfortu więc sam metraż nie wiele mówi kochana. Myślę że to na prawdę dobry pomysł i można by na serio sobie to skalkulować... Kasia myślę że nie ma co od kwasów zaczynać nowego wątku nikt tu nie działa przeciw nikomu żadnych spisków nie organizujemy tytuł jest a jak chcemy inny to im więcej napiszemy tym szybciej ten wątek zamkniemy więc do... klawiatur dziołuszki![]() Isabelle i Kinia zastanawia mnie wasz pogląd bo wspominałyście o możliwości cywilny wcześniej potem kościelny+wesele Na prawdę byłybyście do tego skłonne chciałybyście tak? Ja bym wolała "jeden" ślub ale to moje odczucie Po prostu jakoś by mi się to nie podobało Może też dlatego że ja chcę kościelny ślub...Sylvi szkoda że musisz tak wiele poświęcać dla tż bez przyjemności dla siebie...W sumie podziwiam że i tak sobie świetnie dajesz radę mimo nawału tylu obowiązków Bo na pracę mgr poświęcić czas trzeba i tu by się chciało i tu a jeszcze tyle intensywnych treningów. Mam nadzieję że lekarka znajdzie przyczynę twego złego samopoczucia mojej to się niestety nie udaje i kończy się na leczeniu skutków a nie likwidowaniu przyczynyMutny nie spodziewałam się że utrzymanie się w Padwie was tyle wyniesie myślałam że więcej... No a pewnie zarobki tam wyższe ludzie mają nie? No cóż polska rzeczywistość się kłania |
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Annanke, to było tylko za mieszkanie, jeszcze dojdą koszty dojazdu do uniwerku (jedno z nas na pewno będzie dojeżdzać) no i jedzenia, a to jest sporo droższe niż w Polsce Ale pewnie będziemy jeść same makarony z sosem i parówki No a co do pensji, to oczywiście, że dużo wyższe ![]() Pamiętam, jak kiedyś sprawdzaliśmy mieszkania w Belgii tak z ciekawości, to wyszło, że za jakieś 1500zł można było jakieś mieszkanko sobie wynając (ceny jak w Polsce)... Ale pensja minimalna wynosiła 1300 ojro... (na chwilę obecną to jest 4 razy więcej niż w Polsce) już nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie ceny europejskie tylko wypłaty w złotówkach
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, a koleżanka jest na Erasmusie i sobie dorabia??
oo, to bardzo fajnie bo ja nie byłam pewna, czy uczelnia nie ma jakichś zastrzeżeń co do pracy, ale jak widać nie na pewno nie omieszkamy sobie jakiejś roboty poszukać ![]() ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Przyszłam się jeszcze pochwalić, że skończyłam licencjata Co prawda wymaga jeszcze drobnych szlifów (no i poprawek 1 i 2 rozdziału), ale na dzisiaj mi już starczy ![]() A teraz spaaaaać Dobranoc
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ! Ja juz wstalam bo tż do mnie dzwoni , żebym wstawala i na 8 byla gotowa bo ma niespodzianke
![]() ciekawe co ![]() Isabelle i Sylvi moja koleżanka z klasy też zaszla w ciąże , biorąc tabletki.. Gaja to niech przyjdzie teściówka i pomoże ![]() Mutny gratulacje , że skończylas już prace ![]()
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-18 o 06:02 |
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#140 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo zaslugujesz na to!!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mialam w planach okna myc, a tu znowu jakos pochmurno za oknem i nie wiem czy bedzie padac czy nie ![]() Dzien dobry
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!
![]() Jlys, ciekawe, co to za niespodzianka ![]() Ala, skończyłam w tym sensie, że mam już wszystko napisane, łącznie z zakończeniem, ale muszę wprowadzić jeszcze poprawki do 1 i 2 rozdziału dzisiaj to zrobię
|
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj babcia ma wyjść ze szpitala. Jeśli tak, to pojadę wieczorem ją odwiedzić.
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Ala, przecież niedawno myłaś okna :P ile razy można myć okna hehehe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mylam bo wtedy deszcz padal
![]() Wow, nawet zakonczenie masz?
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Obejrzeliśmy wczoraj "Rytuał". Polecam. A dziś o 8:45 zapukał do nas listonosz z foremkami do babeczek, więc TŻ od rana szczęśliwy, bo będzie miał w czym robić swoje wypieki Nawet mi śniadanie z tej okazji robi ![]() Mutny, wow! skończ i za mnie mgr Podziwiam za samozaparcie ![]() Sylvi, to dziecko to by katastrofa była mała, nie? ten Twój sam jeszcze wychowania potrzebuje |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was w nowej części
![]() Dziś muszę posprzątać, przygotować nas do wylotu, pozbierać dokumenty i posprawdzać czy wszystko mamy. Więc już pewnie nie wejdę. Postaram sie pisać z Polski, jak coś załatwimy to się pochwalę ![]() 3majcie sie dziewczynki i do nastepnego razu
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Okna w pokoju umyte
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo Ala. Umyj i u mnie w salonie, plis
![]() Blue, powodzenia ![]() A ja właśnie skończyłam pisać scenariusz do oferty Stacji i sprawdziłam maturę. To chyba koniec konstruktywnych rzeczy na dziś
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Jaka dziś piękna pogoda ![]() Sylvi wiadć jest z tych co uważa, że jego zajęcia są najważniejsze ![]() Mutny i to jest "śmieszne" właśnie-że ceny mamy takie same jak za granicą, ale pensje nie... i gratulacje skończenia ![]() Alunia żebyś wiedziała ![]() Isabelle no to dobrze, że ma wyjść ![]() Gaja właśnie się wczoraj zastanawiałam czy warto to oglądać-ale jak warto to pewno z Tż obejrzę w weekend ![]() Bluesky to czekamy
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mutny gratuluje napisania licencjata. zazdraszczam:P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

Ale na pewno D. jest taki jakiego chciałam i potrzebowała. Wiem, że mnie kocha i mu zależy. No i jak tak obserwuję i mam porównanie z poprzednim facetem, to kurde dobrze mam. Ktoś tam na górze dał mi niezly prezent. 

dobranoc
Bo na pracę mgr poświęcić czas trzeba i tu by się chciało i tu a jeszcze tyle intensywnych treningów. Mam nadzieję że lekarka znajdzie przyczynę twego złego samopoczucia mojej to się niestety nie udaje i kończy się na leczeniu skutków a nie likwidowaniu przyczyny