|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
malutkie to muzeum ale jednocześnie urocze No i już pewne, że kiedyś w moim mieszkaniu zawisną reprodukcje kilku prac Muchy ![]() Moja wychowawczyni z liceum mówiła, że za jej czasów to właśnie wśród uczniów krążyło takie wydanie z wyciętymi opisami przyrody ![]() Przeczytałam całe "Nad Niemnem" ale myślałam, że umrę momentami
|
|
#3932 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
więc niestety, nic mi do głowy nie przychodzi...
|
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek trochę szło.Co do prezentu, to może nie złoto tylko srebro? Jakoś tak łatwiej je dopasować do innych rzeczy. Ale moja sugestia jest stronnicza, bo ogólnie to mam alergię na łączenie złota ze srebrem, dlatego jestem przeciwniczką kupowania dzieciom złotych ozdób, bo pewnie nie za wiele ich będą mieć w swojej kolekcji i może się zdarzyć, że - o zgrozo - ubiorą złotą ozdobę od Ciebie do jakiejś innej, srebrnej A ja w ogóle nie czytałam Nad Niemnem
|
|
#3934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja ostatnio kupiłam tam na wage... patelnie i jestem mega zadowolona ![]() wróciłam własnie z pracy... nożki mi odpadają |
||
|
|
|
#3935 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Byli też ludzie sprzedający zwykłą biżuterię |
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz padnę i nie wstanę
![]() Doniesienia z konkursów: DAX - "Gratulujemy zwycięzcĄ" KIT KAT - "uŻądzenie" GALERIA KR. - "wszystkim kobietĄ" Jaki prezydent taki kraj
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie kompletnie nie potrafią dobierać końcówek. O tą i tę nie wspomnę Idę spać
|
|
#3938 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja polecam mecze krakowskiej drużyny Tigersów ![]() Jak było? A mnie się podobało "Nad Niemnem" ![]() Dziewczyny, trzymajcie kciuki za moją konsekwencję wobec powziętego postanowienia
|
|
|
#3939 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Dziewczyny, karnet open za 59 zł na 3 miesące na siłownię lub zajęcia fitness na gruponie
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie miałam o tym pisać ![]() Malla, trzymam się - psiak ma dzisiaj operację, będę się za niego modlić w duchu, musi być dobrze!
|
|
#3941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę kolczyki zamawiać ![]() Uchhh, wlazłam na konto i się okazało że mi ściągnęło z karty za elfa więcej niż była zablokowana kwota wg której robiłam rozliczenie
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-04-18 o 07:31 |
||
|
|
|
#3942 |
|
Konto usunięte
|
kochana Melko ja też Cię lubię
Gdybym mogła mieć zwierzaka to już bym dawno sobie go sprawiła a mi się nie podoba ton Sdc w jaki ona się do mnie zwraca na forum.I nie napisałam że się na d** znacie i że wam się układa i takie tam.....tylko nie lubię jak ktoś mnie zaczyna atakować. Mnie też pewne wypowiedzi się nie podobają ale o tym ni9e piszę bo nie chcę wszczynać tym burd. Na tym ten temat kończę i już ani raz się nie wyżalę, a ni tu ani nigdzie indziej. Będe dusic w sobie i pokazywac jak to jest cudownie, jak tylko zacznie mi się jakiś dołek. bo skoro tak lepiej Koniec tego tematu, raz na zawsze. |
|
|
|
#3943 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Nie pal już, jeszcze nie jesteś gotowa na to, by raz na jakiś czas się sztachnąć...
|
|
|
#3944 | ||||||
|
Pani Buka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co do rozwoju 2, jesteś chyba jakimś dewiantem, dla mnie to najnudniejszy przedmiot ever ![]() Cytat:
Cytat:
swoją drogą nigdy nie rozumiałam problemu z końcówkami, przecież się nawet MÓWI "zwycięzcom gratulujemy" i "zwycięzcą jest..." Cytat:
trzymamy!jest mi chyba trochę źle ostatnio ale długo by pisać, najgorzej że nie wiem kiedy sytuacja wyjaśni się "wte albo wewte" i w związku z czym permanentnie się stresuję...
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-04-18 o 10:03 |
||||||
|
|
|
#3945 |
|
Matka Smoka
|
Oooo przegapiłam zamowienie kolczykowe i nawet tak bardzo nie cierpię - chyba lepiej ze mną
![]() Cholerko - czy jak mam zamrożoną karkówkę to najpierw rozmrozić, czy taka zamrożoną zalać wodą z solą? Potrzebuję prosty przepis na makowca z masą makową z puchy. |
|
|
|
#3946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie to postanowienie? Cytat:
Mi się tak ponakładało wszystko... praca, związek, rodzina... I już wczoraj nie wytrzymałam, do tego okres więc podminowanie 10x większe niż normalnie ![]() Edit: Udało mi się kupić na wiosce krem ziaja 25+ nawilżający - matujący. W Krakowie w stacjonarnej drogerii nie widziałam jeszcze, a szukałam Powalająca cena 10,20 pln.Po pierwszym użyciu czuję że się będziemy lubić, na pewno dzięki wrażeniu nawilżenia a nie przetłuszczenia, i za zapach
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-04-18 o 10:35 |
||
|
|
|
#3947 |
|
Nie depcze krokusów
|
Blair - zakończyć kontakt z panem, który wyrucha wszystko, co pokaże kawał cycka. Nie pal, nie pal, nie pal już!!!
Lalaith - zdziwiłabyś się, jaka jest prawda o naszym wspólnym koledze, zupełnie się tego nie spodziewałam.
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to się podku znaczy podminowałam się, kawał świni!!!!
|
#3949 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Przypomnialo mi się - na spotkaniu w zeszłym tyg. miała byc hiper i wyjaśnić Coastal? Opowie któraś? |
|
|
|
|
#3950 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie było Hiper na spotkanku.
|
|
#3951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękna pogoda, a ja mam do nauki nuuudy ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
ale to dlatego, że mam jeszcze kilka par kolczyków nie noszonych z zamowienia cholerki ![]() Malla,
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
|
|
#3952 |
|
Konto usunięte
|
a czego się Melka uczysz??
wczoraj miałam zajęcia z przemiłym kompetentnym pasjonatem z PK,młody doktor, uśmiechnięty, mówiący z radością, kochający to co robi. Naładował mnie pozytywną energią i zainteresował przedmiotem.
|
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że robiłam codziennie po trochu, bo jakbym miała siedzieć teraz nad tym non stop to bym padła, a chciałabym sprobować zaliczyć tego kolosa. Tacy pasjonaci są właśnie fajni, najgorzej bylo na NA u M. na I roku, bo się skupiał na tym, że nie lubi tego wykładać i czlowiek sam już nie mógł tego pojąć
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
aaa jakie słoneczko genialne! przeszłam się z hotelu do biura na piechotkę i od razu mi lepiej
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Hiper prosiła o pomoc w ogarnięciu pigmentów oraz o decyzję co z pigmentami Blair, a skoro wszystkie olały to nie dziwcie się, że zamówienia nie ma.
Edytowane przez Neciak89 Czas edycji: 2011-04-18 o 12:04 |
|
|
|
|
#3956 |
|
Konto usunięte
|
Melka, historia myśli jest genialna
uwielbiałam te zajęcia i do dziś jestem wyznawczynią prof J. i dr M cudowni ludzie. A kolosa ani egzamu nie musiałam zdawać bo bo miałam bdb z ćwiczeń za aktywność ![]() a NA u pana M polegała na tym że pan M mówił do rękawa siedząc do sali tyłem
|
|
|
|
#3957 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. też mam etykę w biznesie i jako jedyny egz. na tych studiach na być ustny, co w sumie ja wolę, ale mam wrażenie że to jest takie pitu, pitu- nic konkretnego Cytat:
niemożliwe Blair co z elfem? będzie przed świętami? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja chrześnica za tydzień kończy 2lata a ja już mam problem z prezentem. Stanęło na dziecięcym namiocie, który bagatela kosztuje 96zł aż mnie skręca że za taką bzdurę muszę płacić taką kasę.ja nie jestem zwolenniczką kupowania złotej biżuterii, bo po prostu w tym się nie chodzi. ja przynajmniej nie założyłam nawet raz oprócz pierścionka od chrzestnego, ale zaczęłam go nosić dopiero kilka lat temu. Chciałam reszte pchnąć w lombardzie żeby mi nie leżało, ale trochę mi tak głupio ![]() Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to w dodatku opisówka, więc kojarzenie nie wystarczy. No nic, zobaczymy jak będzie. Na razie idę do wanny i chyba podskoczę do sklepu, zeby chociaz troszkę pogody zlapać, a potem do notatek
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Konto usunięte
|
yy to jak ja studiowałam to był chyba test
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Egzamin jest testowy, kolokwium u dra Bobera mam opisowe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

malutkie to muzeum ale jednocześnie urocze