|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Zależy jakie są stawki w Twoim zawodzie u Ciebie w mieście. I podać coś w tym zakresie, ewentualnie ze trzy stówki więcej, żebyś miała z czego schodzić
![]() Chociaż coś Wam opowiem, ku pokrzepieniu . Kolega z firmy był nękany przez konkurencję telefonami z propozycją zmiany pracy. W końcu się wkurzył i pyta: ile proponujecie? A ile Pan by chciał? To on: 10tys Na co oni OK ![]() Nie muszę dodawać,że ten Pan już u nas nie pracuje ![]() Mogli by do mnie tak zadzwonić
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3963 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no dopra-taka suma by mi wystarczyła ![]() co do stawek to w tym zawodzie jest tak ze od nikogo sie nic nie dowiesz , a fogle teraz jest ponoc kryzys i pensje poszły w dół
|
|
|
#3964 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no jadeu, ale bym kciała być tu i tu ![]() też mam ten problem zawsze ![]() Wróciłam po pół dnia pracy i pół dnia wizyty u rodziców. Następny pracujący weekend dopiero za 3 tygodnie |
|||||||||||
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może najpierw testowo wystartuj na rozmowę w miejsce, na którym średnio Ci zależy. I jak spytają ile, to podaj z 500 zł więcej niż masz teraz i obserwuj reakcję. Chociaż jak podpytywałam jakiś czas temu znajomych architektów, to zazwyczaj dostają 2,3-3,2 na rękę. Ale to pewnie od miasta zależy.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-17 o 22:06 |
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie moje sole...?--------- Kliknęłam farbę do kudłów
|
|
|
|
|
#3967 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylko ze ja nie wybieram miejsc lucze po ogłoszeniach 2,3-3,2 ...2,3 to ja zarabiałam 2 lata po studiach ...ale 2.3-3,2 to mają na umowę o prace i cała kwota na umowie? to jesczze by obleciało ![]() . W starej firmie u nas to była tak ze kazdy miał tyle ile udąło mu sie wyrwać ...i tak np laska odpowiedzialana za wszystko przy jednym projeecie-łącznie z obsługa kredytową zarabiała 500 zł mniej ode mnie, a ja nie musialam robic nic procz porysowania sobie troche ![]() w sumie kurde studenci jak przychodza to chcą 2500 na ręke ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- a jeszcze co do anegdotek to ja chcialam sie dac podkupic konkurencji, konkurencja była zachwycona i zaproponowała mi prace....ale za mniej niz w starej firmie i bez umowy o prace
|
|
|
#3968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poproszę na PW numer konta ![]() Sokół jest symbolem zwycięstwa, zwierzchności, ducha, światła, wolności i nadziei. W Egipcie stanowi zasadę niebiańską, jest księciem ptaków, atrybutem bogów światła i Słońca, a także świata podziemnego. U Rzymian funkcjonował jako ptak wróżebny W mitologii perskiej i chrześcijaństwie jako najwiekszy wróg węża W starożytnej Grecji symbolizował światło. słońce, wróżbę i wyrocznię związaną z Apollinem jako posłem bogów. Nadawano mu również symbol zdolności wzniesienia się w nową świadomość. W kręgach masońskich symbolizuje bodajże boga uniwersalnego.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-17 o 23:59 |
|
|
|
|
#3970 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tez tak sobie potem pomyslałam,ze moze chciali mu dać 20 tyś
|
|
|
#3971 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
PS. To Spo mnie tego nauczyła ![]() Zdrastwujtie! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Przez pół dnia czytałem felietony o żarciu Magdy Gessler, poza tym wieczorem spałem, i dzień mi minął
|
||||
|
|
|
#3972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Czy ktos wie jaka jest róznica między Sądem Biskupim a Sądem Metropolitalnym ?
|
|
#3973 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sokół bardzo mi do ciebie pasował - a bardziej go wybrałam intuicyjnie- pasował mi do silnej osobowości, no i z racji tego, że często fotografujesz skrzydlaki. Jutro/dziś napiszę na PW. A powiem Ci, że miałam tremę tu wchodzić i zapamiętale siedziałam nad nowym obrazkiem, az zapomniałam włożyć okulary ![]() Oj, gaśnie nam życie nocne, gaśnie... ktoś wie, kiedy wraca Flo? Coż dalej, szary człowieku? Spać- i tyle.
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Flo pojechała na tydzień , z tego co pamietam.
|
|
#3976 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
odespałam
![]() Mi też się z nią troche kojarzysz no własnie, słyszałam ostatnio jak rekruter w jakimś programie mówił, że to bardzo ważne pytanie i że ludzie rzadko kiedy odpowiadają na nie tylko się wykręcają i unikają podania konkretnej sumy. Dla niego to rozmowa to jak transakcja kupna-sprzedaży i chce wiedzieć na ile dany delikwent się wycenia i jakie ma oczekiwania. Lepiej powiedzieć więcej niż za mało. Cytat:
przejdę do was za 8 tyś? albo chociaż wyślij cv zmykam, nie piszcie za dużo
|
|
#3977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony prawda jest niestety taka,że w dużej części firm zapłacą Ci tyle ile sobie wywalczysz ![]() Z tym podkupieniem to na Twoim miejscu chyba bym im tam popuściła ze śmiechu ![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-18 o 06:22 |
||
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
między jedną kolejką lekarza a drugom
wchodzeu i co widzeu ![]() Madzik - jeden procent mego smutku ze nie będę na zlocie to właśnie to że kce zobaczyć te wasze bezcenne miny ( sorry jaskre macie? ja tam nie wrzuciłam ani jednego łądnego zdjecia - mam jedno ładne ale tam fogle już nie wyglądam jak ja więce bez sensu) na razie a kiedyś live zobaczycie - radzeu pozdejmować soczewki ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- jeszcze nie wiem do kogo kurdeu byłam, widziałąm - nie zwycieżyłam - to JE loofa no niestety - umiera na artretyzm i suchoty ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
ja to nawet zauważyłąm ze mi takie stany są od czasu do czasu potrzebne - to podminowanie i mord w oczach - źle by mi było chyba bez tego nie posłuchałaś Madziksowego zakazu linczków i w sumie dobrze - cena zbójecka ale wrzucone w Ulubione jest podręcznym pomysłem na prezent dadaaaaaaam - corne som takie wszędzie takich szukałąm moze Cena uczyni Cuda |
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
ja mnie sie wczoraj we chorobie we łożu we potach gorączkowych zachciało pachnieć RÓZĄ -
ale to by był miks zapachu z wyglondem no ale MP było za zimne a Stella Nude za letka, za zwiewna, za syntetyczna mi sie zachcialo takom ze ogrodu Piniek Indigo Kenzo fonhauaś???? ja z nim kiedyś na nadgarstku pojechałąm do domu ( zimna pora tym razem) i we aucie roztaczało woń ze mogłabym 10 ml mieć - lekko pijana sie czułąm od niego
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 10:02 |
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wstałem dopiero
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też Indigo chodzi po głowie.
I dzień dobry! Zważyłam się- nie wierzę- 56,5 a chcę do końca IV 53 Jednocześnie z wczorajszej rozpusty zostały mi 2 czekolady- dlatego, drogi wizażu- czy mogłabym zacząć OD JUTRA??? ![]() ![]()
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3988 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale miałam stracha... lapek mi dednął przywitał mnie niebieski ekran z tłumem pisanych maczkiem informacji i nie chciał się nawet właczyć w końcu się udało , ale próby uruchomienia w trybie awaryjnym powodowały że padał , jakimścić cudem udało mi się posprawdzać co mu sieu stało, i uruchomiłam . i działa. uffff... włosy sobie wczoraj cięłam, sama ofkors.... z kolorem nie wiem co w końcu mam robić , czym robić żeby był dobry odcień napisałam mi jedna doświadczona z Matrixem wizażanka że neutrale to lepiej nie... ech... nie wiem nic.....coście polecały na spokojność , bo nie pamiętam ![]() Validol kiepawy jest
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz zacząć od maja Skrb, ja przytulę na spokojność
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

jakby co to nie fiem jaką sume walić 
. Kolega z firmy był nękany przez konkurencję telefonami z propozycją zmiany pracy. W końcu się wkurzył i pyta: ile proponujecie? A ile Pan by chciał? To on: 10tys
Na co oni OK 

Gdzie moje sole...?

wchodzeu i co widzeu 
( sorry jaskre macie? ja tam nie wrzuciłam ani jednego łądnego zdjecia - mam jedno ładne ale tam fogle już nie wyglądam jak ja więce bez sensu)
a kiedyś live zobaczycie - radzeu pozdejmować soczewki 
przywitał mnie niebieski ekran z tłumem pisanych maczkiem informacji