Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 12:07   #2101
malina333
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV

Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o sposób wypowiedzi dziewczyn, to ja myślę, że wszyscy jesteśmy za surowi. Inaczej się mówi do kamery czy na egzaminie, a inaczej w codziennym życiu. Choć przyznaję rację, że sposób wypowiadania się może być drażniący. Też mam swoją ulubienicę w tej dziedzinie.
ja mam czasem wrażenie, że na wizażu większość dziewczyn to polonistki, które błędów nigdy nie robią
tak jak pisałam wcześniej - błedy katOsu nie przeszkadzają mi w odbiorze jej filmików

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:08   #2102
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dagmara1988 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, a po co w ogóle o tym dywagować, czy KatOsu ma prawdziwe usta?!!
Powiem wam szczerze, że weszłam przypadkiem na to forum i troche mnie przeraża jakaś dziwna zawiść i negatywne nastawienie Polek. Ostatnio czytałam komentarze pod filmikiem Joythedreamer(którą uwielbiam) i tak sie zastanawiam po co takie pierdoły ludzie piszą, np "nie mlaskaj". Przeciez taki komentarz nie ma kompletnie sensu, jak się coś nie podoba, to wyłącz filmik i zajmij się swoim życiem! Ja też mam osoby które uwielbiam na YT i te subskrybuje i nie pisze im takich bzdetów żeby np nie robiły dziubka z ust kiedy robią fotki ( kiedyś taki komentarz wyczytałam pod zdjeciami na blogu Brunettes Heart...;/) a jesli nie przepadam za jakąś osobą, to PO PROSTU jej nie oglądam b0 nie jestem masochistką!
Tak samo jest z osobami które używają droższych kosmetyków, czemu od razu ma to znaczyć, że są puste i rozpieszczone jak to nie raz możemy wyczytać??! Często mam wrażenie, że duża część osób oglądających filmiki robi to tylko po to, aby coś wyszukać, jakąś pierdołe do której by sie przyczepić i ponarzekać sobie choć troszeczke.
A może po prostu, osoby które piszą te farmazony ruszą mózgiem choć przez chwile, i pomyślą, że te dziewczyny mają jakąś pasje, którą się chcą podzielić, i jeśli możemy z tych filmików wyciągnąć coś dobrego ( np ja nauczyłam się malować dzięki YT, juz nie mowie o odkryciu mnóstwa perełek kosmetycznych) to przestańmy uprzykrzać im życie pisząc, że masz za dużą twarz, usta bądz małżowiny uszne! Nie psujmy atmosfery, ani niczyjego nastroju bez sensu.

Troche wychillujcie dziewczynki i bedzie dobrze.

Wrzuciłaś wszystkich do jednego wora.. nie każda siedząca na tym forum Wizażanka zachowuje się w ten sposób. Co więcej, nie tylko Polki zachowują się w ten sposób. Wystarczy obejrzeć filmiki dziewczyn ze Stanów, Anglii - tam również są niepochlebne komentarze. To zupełnie naturalne i tak jest ze wszystkim. Ludzie oceniają, czepiają się, bywają chamscy. Więc Twój post raczej tego nie zmieni

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:10   #2103
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lissome Pokaż wiadomość
możesz sobie sprawdzić dazzledust25, sara1755, samanthaschuerman,
wszystkie są blondynkami, te 2 pierwsze mają bardzo jasną cerę, choć nie jestem pewna co do koloru oczu

pixi2woo też ma duże usta (naturalne) i znam też osobiście jedną dziewczynę z takimi
dziekować

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:28   #2104
Lea_
Wtajemniczenie

Chyba wolno mi napisać, że twarz KatOsu wydaje mi sie nieproporcjonalna.
Kurcze nie bądźmy juz takimi obrończyniami moralności.

I wcale jej nie zazdroszcze, bo zaraz się pewnie i tego dowiem

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:34   #2105
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Wrzuciłaś wszystkich do jednego wora.. nie każda siedząca na tym forum Wizażanka zachowuje się w ten sposób.

W subskrypcjach na YT mam tylko tych , których chce oglądać I tak też robię I jestem zadowolona

Dlatego nie wiem Dziewczyny czy na nasze kosmetyczne pogaduchy, które nie czarujmy się pojawiają się częściej niż temat YT, nie powinnyśmy złożyć osobnego wątku
Stary 2011-04-18, 12:35   #2106
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość

W subskrypcjach na YT mam tylko tych , których chce oglądać I tak też robię I jestem zadowolona

Dlatego nie wiem Dziewczyny czy na nasze kosmetyczne pogaduchy, które nie czarujmy się pojawiają się częściej niż temat YT, nie powinnyśmy złożyć osobnego wątku

Rośnijcie
Stary 2011-04-18, 12:49   #2107
peggy_blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość
też jestem za, nie musiałybyśmy się hamować w obawie przed mega offtopem
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:52   #2108
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość

ten wątek to i tak mega offtop

Stary 2011-04-18, 12:53   #2109
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
ten wątek to i tak mega offtop
No to co?
Stary 2011-04-18, 12:59   #2110
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
No to co?
no to kto zakłada mega offtopy z youtuba?

Rośnijcie
Stary 2011-04-18, 13:02   #2111
Dagmara1988
Raczkowanie

hehe ja wiem, że wiele odpowiedzi na takie komentarze zaczynają się od " napewno jej zazdrościsz, i dlatego tak piszesz..." I ja nie mam zamiaru Ci tego wmawiać.
Moim postem chciałam tylko wyrazić swoje zdenerwowanie na dziewczyny które wypisują różne głupoty pod filmikami. A Ty zawsze możesz powiedzieć, że KatOsu jest nieproporcjonalna, nikt Ci nie zagrozi, tylko PO CO to robic?
Dagmara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:02   #2112
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
no to kto zakłada mega offtopy z youtuba?

Fajny pomysł na tytuł
"Mega offtopy z youtuba"

Stary 2011-04-18, 13:44   #2113
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
hehe ja wiem, że wiele odpowiedzi na takie komentarze zaczynają się od " napewno jej zazdrościsz, i dlatego tak piszesz..." I ja nie mam zamiaru Ci tego wmawiać.
Moim postem chciałam tylko wyrazić swoje zdenerwowanie na dziewczyny które wypisują różne głupoty pod filmikami. A Ty zawsze możesz powiedzieć, że KatOsu jest nieproporcjonalna, nikt Ci nie zagrozi, tylko PO CO to robic?
po to żeby sobie pogadać ;] jakoś dziwne, że nikt się nie oburza jak chwalimy urodę nieesi, digital czy kogokolwiek tam innego, jak piszemy o ta ma ładne oczy, a ta włosy. etc. czasem się chwali, czasem nie, wymieniamy poglądy w przeróżnych dziedzinach, czasem robią się offtopy i panuje szerokopojęta wolność słowa mówisz: nie podoba Ci się ktoś kto kręci, jego filmiki, nie subskrybuj, nie oglądaj. a ja mówię, że jeśli komuś nie podoba się to co wypisuje się w danym wątku wcale nie musi do niego dołączać, albo prowadzić dyskusji w danej kwestii.

Edytowane przez lupinka
Czas edycji: 2011-04-18 o 13:45
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:00   #2114
ckin2u
Zakorzenienie

ale ona ma wlosy http://www.youtube.com/user/colakaro...30/ti230BRsVqw ... i ladny makijaz + karnacja (opalenizna?) ehh podziwiam te dziewczyny, ze sa takie hm doskonale :P
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:08   #2115
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
po to żeby sobie pogadać ;] jakoś dziwne, że nikt się nie oburza jak chwalimy urodęnieesi, digital czy kogokolwiek tam innego, jak piszemy o ta ma ładne oczy, a ta włosy. etc. czasem się chwali, czasem nie, wymieniamy poglądy w przeróżnych dziedzinach, czasem robią się offtopy i panuje szerokopojęta wolność słowa mówisz: nie podoba Ci się ktoś kto kręci, jego filmiki, nie subskrybuj, nie oglądaj. a ja mówię, że jeśli komuś nie podoba się to co wypisuje się w danym wątku wcale nie musi do niego dołączać, albo prowadzić dyskusji w danej kwestii.

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 14:15   #2116
Dagmara1988
Raczkowanie

uu powiało grozą!
Dołączyłam się, tak z braku laku, nie szperałam po wyszukiwarce tego wątku aby się z Wami kłócić. Napisałam posta mając "szczytny cel i nadzieje" na to, że ktoś kto wypisuje takie beznadziejne komentarze pod filmikami w stylu " nie mlaskaj" czy "masz dużą głowe" troszke się ogarnie. I nadal nie wiem, jaki cel ma pisanie, czy Katosu ma duże usta. I nie mówie, cze tutaj są same takie dziewczyny, nie chce wrzucać Was do jednego wora.

Tak na koniec tylko dodam, że ostatnio usłyszałam takie hasełko " idzie baba i ma za złe" i tak czasami jak czytam komenty na YT to mam wrażenie, że to powiedzonko jest akuratne co do niektórych. Dlatego kończe moje wypowiedzi i życzę wam dużo uśmiechu i pozytywizmu
Dagmara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:16   #2117
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
ale ona ma wlosy http://www.youtube.com/user/colakaro...30/ti230BRsVqw ... i ladny makijaz + karnacja (opalenizna?) ehh podziwiam te dziewczyny, ze sa takie hm doskonale :P
Mi się ona kojarzy z Jolą Rutowicz...
Oczywiście nie mówię o stylu, tylko są starsznie podobne, niczym siostry.
Mnie nie zachwyca wyglądem w ogóle.

Pozatym jakoś nie lubię jej oglądać, bo ma taką dziwną manierę jak mówi..Taki miły głos na siłę... Sprawia wrażenie jakby uważała się za taką wszechwiedzącą ą ę

Ale oglądam ją czasem, bo jednak ma czasem coś ciekawego do powiedzenia
Np filmik o brwiach był super!

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:22   #2118
ckin2u
Zakorzenienie

tzn mnie tez nie powala jakos bardzo - podobaja mi sie jej wlosy, cera i jej karnacja albo no opalenizna :Pma takie jedwabiste cialo, aczkolwiek ma cos w sobie co mnie drazni jak mowi ale ogolnie pogladac moge bo mowi czasami fajne rzeczy
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:27   #2119
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
uu powiało grozą!
Dołączyłam się, tak z braku laku, nie szperałam po wyszukiwarce tego wątku aby się z Wami kłócić. Napisałam posta mając "szczytny cel i nadzieje" na to, że ktoś kto wypisuje takie beznadziejne komentarze pod filmikami w stylu " nie mlaskaj" czy "masz dużą głowe" troszke się ogarnie. I nadal nie wiem, jaki cel ma pisanie, czy Katosu ma duże usta. I nie mówie, cze tutaj są same takie dziewczyny, nie chce wrzucać Was do jednego wora.

Tak na koniec tylko dodam, że ostatnio usłyszałam takie hasełko " idzie baba i ma za złe" i tak czasami jak czytam komenty na YT to mam wrażenie, że to powiedzonko jest akuratne co do niektórych. Dlatego kończe moje wypowiedzi i życzę wam dużo uśmiechu i pozytywizmu
A ty naprawde w życiu nie oceniłaś czyjegoś wyglądu negatywnie? Nawet w myślach? Wątpię

I domyślasz się co znaczy "Forum plotkowe"?
Że PLOTKUJEMY TUTAJ!

Ty tego nie lubisz, więc nikt Cię nie zmusza czytać tego, czy się tutaj wypowiadać. My to lubimy i sprawia nam to przyjemność, więc to robimy.

Mam nadzieję, że teraz już rozumiesz co ma na celu pisanie, że ktoś ma duże usta, małą głowę, czy mlaska..

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
tzn mnie tez nie powala jakos bardzo - podobaja mi sie jej wlosy, cera i jej karnacja albo no opalenizna :Pma takie jedwabiste cialo, aczkolwiek ma cos w sobie co mnie drazni jak mowi ale ogolnie pogladac moge bo mowi czasami fajne rzeczy
Ja podobnie

Cerę mam sama nie najgorszą, więc sie nie zachwycam youtubowiczkami z ładną cerą. Pozatym mam na uwadze to, że w obiektywie zawsze ta cera wygląda duzo lepiej
Włosy tez mnie nie powalają, zazdroszcze tylko tym co mają gęste. Bo długie i to sama mam
Ale ze mnie wredziocha.

Zapuszczam:

Stary 2011-04-18, 14:58   #2120
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
po to żeby sobie pogadać ;] jakoś dziwne, że nikt się nie oburza jak chwalimy urodę nieesi, digital czy kogokolwiek tam innego, jak piszemy o ta ma ładne oczy, a ta włosy. etc. czasem się chwali, czasem nie, wymieniamy poglądy w przeróżnych dziedzinach, czasem robią się offtopy i panuje szerokopojęta wolność słowa mówisz: nie podoba Ci się ktoś kto kręci, jego filmiki, nie subskrybuj, nie oglądaj. a ja mówię, że jeśli komuś nie podoba się to co wypisuje się w danym wątku wcale nie musi do niego dołączać, albo prowadzić dyskusji w danej kwestii.

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
A ty naprawde w życiu nie oceniłaś czyjegoś wyglądu negatywnie? Nawet w myślach? Wątpię

I domyślasz się co znaczy "Forum plotkowe"?
Że PLOTKUJEMY TUTAJ!

Ty tego nie lubisz, więc nikt Cię nie zmusza czytać tego, czy się tutaj wypowiadać. My to lubimy i sprawia nam to przyjemność, więc to robimy.

Mam nadzieję, że teraz już rozumiesz co ma na celu pisanie, że ktoś ma duże usta, małą głowę, czy mlaska..

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Ja podobnie

Cerę mam sama nie najgorszą, więc sie nie zachwycam youtubowiczkami z ładną cerą. Pozatym mam na uwadze to, że w obiektywie zawsze ta cera wygląda duzo lepiej
Włosy tez mnie nie powalają, zazdroszcze tylko tym co mają gęste. Bo długie i to sama mam
Ale ze mnie wredziocha.
NO ! Dobrze powiedziane

Tez zazdroszcze tym co mają geste włosy, sama mam długie ale dosyć suche i nie jest ich jakoś wyjątkowo dużo. Miałam koleżankę, która miała piękne grube i gęste włosy. W życiu już więcej nie spotkałam się z podobnymi . Zawsze po cichu marzyłam , żeby ścięła te włosy bo zieleniałam z zazdrości, no i co? Ścięła w końcu i wyglądały jeszcze lepiej

Edytowane przez Lea_
Czas edycji: 2011-04-18 o 14:59
Stary 2011-04-18, 15:10   #2121
Pilar1899
keep calm and contour on

Cytat:
nowy filmik u BH

Co do katOsu - lubię jej makijaże i dlatego oglądam filmiki. Sposób wysławiania się nie przeszkadza mi w odbiorze.
Ciężej zrozumieć BH
zdecydowanie, BH mówi niewyraźnie i ma dosyć irytujący ton,dlatego czytam tylko jej bloga,a filmiki rzadko oglądam Katosu nie mówi źle, mi to nie przeszkadza. Ale szczerze mówiąc nie zachwycają mnie jej makijaże, znam na wizażu lepiej malujące dziewczyny. Zaraz będzie,że sama się nie umiem malować to zazdroszczę

obejrzałam jakiś stary filmik Creme de la creme i padłam a...beeeeeeeeeeeeeeeee ...ce..

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.

Edytowane przez Pilar1899
Czas edycji: 2011-04-18 o 15:24
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:11   #2122
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Mi się ona kojarzy z Jolą Rutowicz...
Oczywiście nie mówię o stylu, tylko są starsznie podobne, niczym siostry.
Mnie nie zachwyca wyglądem w ogóle.

Pozatym jakoś nie lubię jej oglądać, bo ma taką dziwną manierę jak mówi..Taki miły głos na siłę... Sprawia wrażenie jakby uważała się za taką wszechwiedzącą ą ę

Ale oglądam ją czasem, bo jednak ma czasem coś ciekawego do powiedzenia
Np filmik o brwiach był super!
też mam takie skojarzenie
ale włosów i cery zazdroszczę

Rośnijcie
Stary 2011-04-18, 15:25   #2123
satelitka
Przyczajenie

wracajac do tematu youtuba....

nie moge znalezc tego, czego poszukuje czyli jakiejs recenzji, wiec pisze do Was:

czy znacie moze marke Stargazer (sprzedawana chyba w Topshopie lub NewLooku i online)???? jesli tak lub znacie kogos, kto na YT lub blogu zrobil ciekawa recenzje--dajcie znac!!

chce kupic rzesy, no i moze kilka cieni.....ale wolalabym wczesniej zapoznac sie z Wasza opinia na temat ich produktow

dziekuje
satelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:26   #2124
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
NO ! Dobrze powiedziane

Tez zazdroszcze tym co mają geste włosy, sama mam długie ale dosyć suche i nie jest ich jakoś wyjątkowo dużo. Miałam koleżankę, która miała piękne grube i gęste włosy. W życiu już więcej nie spotkałam się z podobnymi . Zawsze po cichu marzyłam , żeby ścięła te włosy bo zieleniałam z zazdrości, no i co? Ścięła w końcu i wyglądały jeszcze lepiej
O nieee

Ja własnie mam takie średnio gęste i średnio grube włosy i muszę sobie pomagać tapirowaniem. Wtedy wyglądają spoko, tylko nie zawsze mam czas

Zapuszczam:

Stary 2011-04-18, 15:35   #2125
malina333
Zakorzenienie

fajny makijaż w stylu J. Lo
http://www.youtube.com/watch?v=xFf-9..._order&list=UL

Rośnijcie
Stary 2011-04-18, 15:36   #2126
peggy_blue
Zakorzenienie

ja lubię swoje włosy, mogłyby tylko wytrzymywać dłużej bez mycia niż dzień ale ostatnio fryzjerka mnie obskubała przy cieniowaniu i mam 2 długości, które nie chcą ze sobą współpracować

tej dziewczyny ala Jola wcześniej nie widziałam, zaraz coś oglądnę
Stary 2011-04-18, 15:46   #2127
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez satelitka Pokaż wiadomość
wracajac do tematu youtuba....

nie moge znalezc tego, czego poszukuje czyli jakiejs recenzji, wiec pisze do Was:

czy znacie moze marke Stargazer (sprzedawana chyba w Topshopie lub NewLooku i online)???? jesli tak lub znacie kogos, kto na YT lub blogu zrobil ciekawa recenzje--dajcie znac!!

chce kupic rzesy, no i moze kilka cieni.....ale wolalabym wczesniej zapoznac sie z Wasza opinia na temat ich produktow

dziekuje
Znamy, kupiłam parę cieni sypkich tej firmy, w NewLooku kilka lat temu. Były beznadziejne.. ale nie wiem jak reszta produktów, więc niestety, nie pomogę

Mi się ta dziewczyna też kojarzy z Jolą R

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 16:14   #2128
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
ja lubię swoje włosy, mogłyby tylko wytrzymywać dłużej bez mycia niż dzień ale ostatnio fryzjerka mnie obskubała przy cieniowaniu i mam 2 długości, które nie chcą ze sobą współpracować

tej dziewczyny ala Jola wcześniej nie widziałam, zaraz coś oglądnę
Moje włosy też muszą być myte codziennie Strasznie mnie to denerwuje Ja już włosów nie cieniuje od lat. Moje kłaczensy są za cienkie i lekkie do takich fryzur
Stary 2011-04-18, 16:19   #2129
peggy_blue
Zakorzenienie

Cytat:
Moje włosy też muszą być myte codziennie Strasznie mnie to denerwuje Ja już włosów nie cieniuje od lat. Moje kłaczensy są za cienkie i lekkie do takich fryzur
ja właśnie od gimnazjum nie cieniowałam, ale mnie ta zaraza fryzjerka namówiła no nic, na razie podpinam i kombinuję

colakarolina przypomina mi Magdę Schejbal w wersji ciemnowłosej
Stary 2011-04-18, 16:27   #2130
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
ja właśnie od gimnazjum nie cieniowałam, ale mnie ta zaraza fryzjerka namówiła no nic, na razie podpinam i kombinuję

colakarolina przypomina mi Magdę Schejbal w wersji ciemnowłosej
Ja też ostatnim razem robiłam cieniowanie w gimnazjum A teraz musze przyciac koncówki Przycięcie stadardowo-max 2cm

peggy Twoj awatar jest przeuroczy

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości