|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Cytat:
Też się rozmarzyłam
|
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie zero stresu
jakoś tak mam CZAAAAAAAAAAAAsssssssss:b rzydal:się nie przejmuję zdążę ze wszystkim Najbardziej martwię się drukarką (muszę ja odinstalować i zainstalować raz jeszcze, bo skończył się tusz i nie wiem który bo coś nie tak jest ze sterownikami, a płytę ma moja siostra) bo muszę zrobić winietki i mapę stołów |
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy to przez moje dzisiejsze samopoczucie ale mi sie odechcialo wesela
i wkurza mnie, choć staram się o tym nei mysleć, o gościach:/
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem się troszkę postresuję, np. ten welon mnie zasmucił, no i jakoś tak wydaje mi się że nie ma rewelacji w moim wyglądzie w sukience. A reszta? Będzie co ma być. Wiadomo czasem się zestresuję, ale ogólnie to jest luz.
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
takaya, zaraziłaś się od TŻtów tym "mam czassss"
![]() I_K, ja leciałam na Gran Canarię z Anglii, bo tam jeszcze tańsze oferty były. Opłacało się bardziej Passion, gośćmi się nie martw, i tak nie masz na to wpływu. Najwyżej ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Dark,wg mnie wyglądzasz bardzo ładnie do tego jeszcze dojdzie fryzurka, makijaż i cała reszta, i będzie cacy! |
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Passion nie łam się, jeszcze chęć ci wróci, zobaczysz
|
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby nie goście to było by o połowę problemów mniej z tym całym weselem ![]() Mnie to już po prosty śmieszy! Te wszystkie cyrki z nimi ![]() Teść się na nas wczoraj obraził, że nie zaprosiliśmy z osobami towarzyszącymi wnuków jego siostry, hehe a najlepsze że ich matka wcale się nie gniewa, tylko babka zadzwoniła się pożalić i teściu szczelił focha Edytowane przez I_K Czas edycji: 2011-04-18 o 13:56 |
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym powiedziała że to jeszcze nie stres tylko już mnie powoli zaczynają denerwować te przygotowania
![]() jeszcze wyskoczyła mi oprycha na ustach a TŻ się ode mnie zaraził i smarka ![]() i powiem wam jak teściowa mówiła że jestem chora bo chcę winietki albo rzuciłam pomysłem żeby z nami siedzieli tylko świadkowie na co się oburzyła ![]() tak po spotkaniu w sobotę na sali z moimi rodzicami nagle na wszystko jest otwarta ![]() także rodzice nie będą siedzieć przy nas a na stołach będą listy z nazwiskami ![]() i po co się tak pluła do mnie jeszcze cała niedziela świąteczna z rodziną TŻ-ta |
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam, że moja teściówka też ma inwencję twórczą taką ostatnio, że myślałam, że
ale stwierdziłam.... dopóki nie wchodzi z buciorami w Nasze życie, to niech sobie rządzi np. jak tylko ktoś odmówił, to ona od razu ma na to miejsce jakąś rodzinkę którą widziała z 10 lat temu. Poprostu z kosmosu |
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i już będę szczęśliwa
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
tylko mojemu TŻowi współczuję, bo on musi tego wysłuchiwać
![]() I_K, Twój teściu to pierwszy facet, o którym słysze, że focha strzelił ![]() T'ai, to teraz już wiesz jak rozwiązywac problemy z teściami... poprzez swoich rodziców!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Mi w sumie odmawiaja z konkretnych powodów, rozumiem to, ale wiecie, żal i tak jest
![]() w sumie z rodziny TŻ, choć mała, to odlicza sie praktycznie wszyscy
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A no siezaraziłam, ale dzięki temu nie staję na głowie bo bym zwariowała,że jeszcze winietki, że mapa stołów, że tkanina nie kupiona, że tusz się skończył a maszyna jest zepsuta ![]() Ale se stwierdziłam,że zdążę jak wezmę sie za wszystko za dwa tygodnie. Najwyżej będę siedziała cały weekend i szyła a później codziennie będę drukowała winietki ![]() Cytat:
)
|
|||
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po sobocie " w sumie ahhh nie mam za wiele do powiedzenia bo to Moniki rodzice i tak płacą za salę" ![]() ja z nią po prostu na ślubne tematy już od dawna nie gadam ![]() a to co mówi to coś przytakuję, potakuję
|
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najpierw bardzooo mi było przykro, a potem stwierdziłam, że olewam. Niech będą Ci, którzy chcą być z nami w tym dniu. A reszcie niech żyłka pierdząca pęknie!
|
|
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że jak ja będę w kółko z TŻ-em na parkiecie mój tata poprosi moją mamę do tańca załóżmy to będzie siedziała sama jak kołek przy tym stole ![]() a tak to se posiedzi z rodzinką normalnie przy stole 10-os |
|
|
|
|
#4278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie grunt to się za bardzo nie przejmowac, bo do maja zbzikujemy Takaya, tak naprawdę jest jeszcze czas... my też z winietkami jeszcze nie ruszyliśmy, bo teścióka jeszcze doprasza, i lista nie zamknięta. ale zacznę zaniedługo robić tych co już mamy potwierdzonych. wg mnie Mlodzi niech siedzą z tymi, co chcą..w koncu to ich dzień. Rodzice już swoje weselicha mieli ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz i po co ja się wtedy tak denerwowałam
jak teraz będzie tak jak chciałam
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za ludzie
|
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
przy moich rodzicach i pani na sali nagle zmieniła nastawienie
![]() lepiej późno niż wcale ale mogła mnie nie wkur..... ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- DELL też cię takie wzruszenie ogarnęło przy układaniu podziękowań dla rodziców? ja coś tam podejrzałam w necie, coś dodaję od siebie i normalnie już mi się płakać chce
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
najważniejesze, że będzie tak jak to sobie wymyśliłaś
niech jest tak, jak Wy sobie życzycie, a nie pani na sali - no kto to widział! tylko tak jak piszesz, co się człowiek nadenerwuje to jego ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
ale chcę to zrobić, bo tak sobie kiedyś wymarzyłam...i robię to dla nich, bo wiem, że po cichutku na to czekają.... ale dużo mnie to będzie kosztować! ale w porównaniu z tym co dla mnie zrobili, to i tak wg mnie to mało.... |
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że ja to układam by im dać takie na piśmie nie wiem czy będę w stanie coś wydusić z siebie do mikrofonu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai z tym na piśmie to też fajny pomysł... bo jak się nie da wydusić ani słowa, to będzie na papierze.
mam nadzieję, że mi się uda... ! |
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko tekst troszkę dam zmodyfikowany, znaczy napiszę to co dla mnie najważniejsze będziemy trzymać za ciebie
|
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, może sobie też przygotuję cos takiego... w razie "W" ![]() dzięki |
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Dark prześlę Ci jeszcze parę propozycji będziesz miała do myślenia bo jest tego dużoooooo
Dziewczyny a ja jeszcze chyba w tym tygodniu będę miała pogrzeb kuzyn wczoraj zmarł
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, Wasze teściowe przynajmniej sie interesują
![]() dla mojej najlepiej jakby tego wesela nei było, pomijając jej sympatie do mnie, to tylko płacze, że kasy nie ma, a do roboty sie nei chce iść.... Generalnie to jakoś nei dopytuje co mamy zalatwione, co robimy
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lecę będę dzwonić do właściciela sali, bo mam się spotkać z kobietka od kwiatów aby ustalić dekoracje itp
![]() Wysłałam tez maila z załącznikiem dla fotografa alby wiedział mniej więcej o jakie detale mi chodzi ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Kuleczko o boże a co miał jakiś wypadek? |
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczka, strasznie mi przykro.
Passion, nie wiadomo co lepsze.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i wkurza mnie, choć staram się o tym nei mysleć, o gościach:/

i już będę szczęśliwa