Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 14:18   #1111
Vaniliova11
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja dziś z rana upuściłam sobie troszke krwi, na morfologie i odczyn coombsa.

po południu jedziemy na drugie zajęcia do szkoły rodzenia.

ale jestem jakaś nie dożycia, wcale nie wiem co się dzieje wokół mnie

Wczoraj zrobiłam zdjęcie brzucha, ale mam wrażnie, ze na żywo jest mniejszy

29 tydz.
Cudny ja mam odwrotne wrażenie . Na żywo mój bebolek wydaje sie większy a na zdjeciu mniejszy
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:24   #1112
sygine
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Ja dzisiaj zrobiłam pranie ciuszków dla Młodego i sąsiedzi niektórzy chyba nadwyrężony kręgosłup będą mieli tak wyciągali szyje żeby zobaczyć co się dzieje
No i oczywiście wyprałam wszystkie ciuszki plus pokrowiec z nosidełka a zapomniałam całkowicie o kocykach i rożkach i ręcznikach, które leżą zapakowane w szafie Czyli skleroza ciążowa dopadła i mnie... Ale jeszcze nie wszystko stracone, bo w tym tygodniu dostanę kolejne ciuszki od kuzynki i wtedy przepiorę wszystko co mi pozostało
Stary 2011-04-18, 14:28   #1113
SweetAngel1984
Zadomowienie

Czesc kochaniutkie...ja dzis pozniej bo wszystko dzis mamo późnione.....

za dzisiejsze wizyty

za rozpoczete nowe tc

Shira - tez ma mkroliczka

Bartessa - no rozbroiły mnie te fotki normalnei jak komiks

my dzis rozpoczynamy 22 tc

od rana jakas jestem zalatana a niby nic pożytecznego nie zrobilam.......
wstałąm wywiesilam posciel na balkon do wietrzenia........zmyłam gary.i poszlam na zakupy...i jakos sie tak zeszlo ze dopier owrocilam i nogi mi odpadaja.............za to kupilam same smakolyki.......poszlam na targ z warzywami i kupilam
- arbuza
- mlode ziemniaczki, koperek + zsiadle mleko na jutro na obiadek
- pomidorka malinowego
- ogoreczka swiezego
- kalafiorka
- rzodkiewczke
sama świerzyzna mniaaaaaaaaaaaaaaam
noi jakies tam serki jogurty pieczywko wedlinke....same smakolyki...tylko nie moglam tego doniesc za cholere musialam 2 razy odpoczywac hehe jak staruszka pozatym dopadl mnei atak kataru kichania i dusznosci (alergia) i jak doszlam do domu to wydmuchalalm paczke chutek oczy ma mjak krolik i ledwo oddycham...a lekow zadnych bo lekarz poweidzal ze w ciazy nie wolno mi takze wezcie mnei dobijcie
gotuje kluseczki i moze wreszcie cos zjem.......

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-04-18 o 14:31
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:32   #1114
brunetka2000
Zakorzenienie

Witam w piękny, słoneczny dzień

Chciałam podziękować za kciuki, moja wątróbka jest już całkowicie zdrowa Nie muszę już przyjmować tylu leków
Ale niestety hemoglobina mi spadła lekarz kazał mi jeść kaszankę no ale cóż się nie robi dla maleństwa
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:36   #1115
zanetaa88
Zakorzenienie

Fuj kaszanka
Żelazo znajduję się też w zielonych warzywach
Dzisiaj na obiad zupa krem brokułowa

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:38   #1116
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość

a pisałyście widziałam o karuzelach to też dziś kupiłam http://allegro.pl/karuzelka-fisher-j...565138136.html
Ja też chaialm wygrac ta aukcje i odebrac osobiscie karuzelke
ale boje sie ze te FP beda szybko zjadaly baterie, a sa na te grube (nie paluszki)

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
A ja sobie kupiłam tunikę ciążową w Lidlu
Też chcialam brac ta turkusowa, ale chyba za niska jestem , albo tunika za długa

za to wziełam czarne pasy ciążowe, fajne!

A teraz pytanko ktora z Was tłumaczyła list po niemiecku, bo ja też dzis dostałam i chciałabym z grubsza zobaczyć co tam jest napisane

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:39   #1117
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość

Chciałam podziękować za kciuki, moja wątróbka jest już całkowicie zdrowa Nie muszę już przyjmować tylu leków
Ale niestety hemoglobina mi spadła lekarz kazał mi jeść kaszankę no ale cóż się nie robi dla maleństwa
No to super wieści, że wątroba już ok

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
pozatym dopadl mnei atak kataru kichania i dusznosci (alergia) i jak doszlam do domu to wydmuchalalm paczke chutek oczy ma mjak krolik i ledwo oddycham...a lekow zadnych bo lekarz poweidzal ze w ciazy nie wolno mi takze wezcie mnei dobijcie
gotuje kluseczki i moze wreszcie cos zjem.......
Witam w klubie alergiczek- mnie też już kichanie dopadło, a teraz na dodatek jakaś alergia skórna Rano miałam czerwoną plamę na szyi, ale na szczęście zeszła. Jednak najgorsze jest to że od 3 dni mam takie krosteczki po prawej stronie pępka i swędzą nieludzko. Nie mam pojęcia skąd, bo żadne guziki od spodni mnie w tym miejscu nie dotykają Piję na razie wapno, ale jak nie przejdzie do środy to idę do rodzinnego.
Stary 2011-04-18, 14:40   #1118
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zrobiłam pranie ciuszków dla Młodego i sąsiedzi niektórzy chyba nadwyrężony kręgosłup będą mieli tak wyciągali szyje żeby zobaczyć co się dzieje
No i oczywiście wyprałam wszystkie ciuszki plus pokrowiec z nosidełka a zapomniałam całkowicie o kocykach i rożkach i ręcznikach, które leżą zapakowane w szafie Czyli skleroza ciążowa dopadła i mnie... Ale jeszcze nie wszystko stracone, bo w tym tygodniu dostanę kolejne ciuszki od kuzynki i wtedy przepiorę wszystko co mi pozostało
Ja też robie pranie ciuszków które dostałam od kuzynki kuzyn nałogowy palacz i ubranka strasznie przesiąknęły fuj
Rano byłam w pracy z l4 i dowiedziałam sie że jedna koleżanka jest w ciąży śmiałam sie że ciąża jest zaraźliwa bo ostatnio dotykała mojego brzucha
Zaraz jedziemy do szkoły rodzenia temat na dziś karmienie piersią
Stary 2011-04-18, 14:42   #1119
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Ja też robie pranie ciuszków które dostałam od kuzynki kuzyn nałogowy palacz i ubranka strasznie przesiąknęły fuj
Rano byłam w pracy z l4 i dowiedziałam sie że jedna koleżanka jest w ciąży śmiałam sie że ciąża jest zaraźliwa bo ostatnio dotykała mojego brzucha
Zaraz jedziemy do szkoły rodzenia temat na dziś karmienie piersią
O to u nas ten temat jutro będzie i panie mają też w promocji laktatory medeli, więc się zastanawiam czy się nie skusić - ręczny z tego co wiem mają po 70 zł, a o elektryczny zapomniałam pytać
Stary 2011-04-18, 14:45   #1120
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:

Super, że z wątrobą ok a kaszana....Bleeeee!!!!

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:46   #1121
Vaniliova11
Zadomowienie

Sygine Sweetangel do klubu alergiczek ja też sie niestety dołacze kichanie katar i czerwone oczy jak u królika to moja codzienność
Brunetka za zdrowa watrobe . Kaszanka ja mam anemie i gin kazała brać żelazo
Stary 2011-04-18, 14:49   #1122
sygine
Zadomowienie

Kaszankę to mam dzisiaj na obiad i wolę ją jeść niż wątróbkę
Stary 2011-04-18, 14:50   #1123
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
O to u nas ten temat jutro będzie i panie mają też w promocji laktatory medeli, więc się zastanawiam czy się nie skusić - ręczny z tego co wiem mają po 70 zł, a o elektryczny zapomniałam pytać
Czytałam ze laktotory medeli sa najlepsze ale i najdroższe . No jak za 70zł ręczny to naprawde okazja jak u nas by były to bym kupiła
Stary 2011-04-18, 14:51   #1124
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
spoko, ale ja same półki i szuflady mam bo drążki w innej mam. ale wysle co mam. jak bede miala (jesli) druga na przedpokoju to tez wstawie
Byłoby suuuper

Skoro o zakupach, to i ja się pochwalę: dziś przyszedł adapter do pasów - kupiłam nowy za około 110 zł i jest ok - niech tylko małż przyjedzie to się przymierzę w aucie
Na allegro wylicytowałam laktator ręczny avent i 2 pary butów oraz 2 staniki do karmienia (za 2 zł!!)- jak przyjda to wrzuce fotę

Wszystkie dziś sprzątają, więc i ja się wziłęam - sypialnia aż błyszczy, pranie się w słoneczku suszy i obiad na jutro marynuje, a teraz przerwa

Dzisiaj jeszcze tylko z kwaiatmi zrobię porządek, przygotuję pranie na jutro i jak małż wróci, to coś pewnie jeszcze zrobimy Inaczej sie do świąt nie wyrobię. A chciałabym w triduum pashalne pochodzic wieczorami do kościoła...

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Tak tak-wszystko trzeba przeprać, bez względu na to, czy nowe, czy używane
Ja cokolwiek do ubrania kupię dla siebie czy mężą, to zawsze piorę

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
W ciazy zwieksza sie ilosc krwi wiec serce musi szybciej pompowac, i zwieksza sie puls, ja na poczatku ciazy tez zglosilam mojej gince ze mam wysoki puls (+- 95 lub wiecej przy niskim cisnieniu) i powiedziala ze to normalne w ciązy, zeby sie tym nie martwic, bo wiecej krwi w nas teraz krazy
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Lilka mi też ginka powiedziała ze puls 95 jest w ciąży normalnym stanem, bo tez mam wysoki, i serce mi czasami wali, ale biorę też leki na tarczycę a one podobno tez podnoszą, więc wodaqua nie martw się, skoro ciśnienie ok a puls lekko podwyższony
Dzięki Dziewczyny! Coraz bardziej jestem spokojna
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:52   #1125
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:

a ja chetnie za Ciebie moge zjesc przed ciaz nie moglam nawet patrzec na to cos ale teraz kaszaneczke chetnie

ciesze sie ze wyniki sa OK

zanetko nie smutaj sie mój tez dzis na stolernie pojechal wujowi pomoc i chyab tak do swiat bedzie jezdzil
brokułki....mniammmm

Syngie,Vaniliova - ciesze sie ze nie jestem sama ale tez bardzo wspolczuje bo to jest masakrystycznie meczace........

Czas edycji: 2011-04-18 o 14:54
Stary 2011-04-18, 14:53   #1126
Shira_83
Zadomowienie

tak piorę kurtki zimowe jak wyschną to do wora i kuku
Lilkaateż trzymam za Was!!
Patik dziękija będę prać co mi wpadnie pod ręce
Zmalowana ta tunika jest śliczna bardzo mi się podoba
sweet hahahahkróliczek to taki sarkazm bo to wilka gadzina nie wiem czemu taki gigant z niego jest
brunetka za wątróbkę!!

ale dobre krupnioki dziś na obiad
Stary 2011-04-18, 14:58   #1127
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:

witam i ja w słoneczny dzień

Nie było mnie od soboty a tu tyyle stron

obiadek ugotowany i w domu uprzatniętę
męzuś za pół godzinki wróci z pracy to będzie mi weselej bo sama w domu siedzię cały dzien.

Wiecie co, w ciągu dnia dzisiaj pochłonęłam dwa lody w rożku i tak mi dobrze - właśnie przed chwila drugiego

ale mi mała wczoraj dokazywała wieczorem - jak nigdy chyba jeszcze, normalnie nie mogłam się skupić na oglądaniu tv wieczorem..

a dzisiaj z rana to samo, zjadłam śniadanie i harce na całego.. oszalało to małe dziewczę coś ostatnio

aha - ja tam kaszankę lubie - ale nie taką sklepową tylko taką z "własnego wyrobu" - mamy znajomego gościa który się zajmuje takimi rzeczami masarskimi i robi pyszną kaszankę - ja uwielbiam na ciepło odsmażoną z cebulką plus ziemniaczki i ogórek koszony do tego - mnia ale na zimno - fuj, sklepowa też mi nie podchodzi bo nie mam zaufania do takich rzeczy ze sklepu..

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
ja dzisiaj jestem zamulona na maksa

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
jaka zmulona? pogoda taka śliczna że aż się chce wszystko bardziej ja rano pranie zrobiłam i porządków troszkę i mi się wietrzy w pokoju. Wiosna

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-18 o 14:57
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:59   #1128
SweetAngel1984
Zadomowienie

Shira - no ja tez tak ironicznie bo moj to kawal krola ok. 3,5 - 4 kg wazy ale kocham go ponad zycie a raczej ja bo to samiczka

dziewczyny a wlasnie jak to z tymi laktatorami jest???? lepszy reczny wczy elektryczny? bo ja bylam nastawiona na elektryczny ale nie wiem juz sama ?

dobra zjedzone a teraz opuszczam was bo musze troche polezec z nogami w gorze bo mi zaraz chyba odpadną..............

Czas edycji: 2011-04-18 o 15:04
Stary 2011-04-18, 15:05   #1129
zanetaa88
Zakorzenienie

Beata lodyyyyyyyyyyyy
Mam ochotę na takiego dobrego z Biedronki

Sweet Ja nigdy nie miałam problemu z alergią,
ale mój tato znowu chyba ma za Nas wszystkie (siostry)
bo jak nie weźmie jakiejś tam tabletki to kicha okropnie,
więc wyobrażam sobie co przechodzisz

Te siedzenie w domu już mnie dobija !
Co do kwiatków, to mój wspaniały maż kupił jednego boroka
i stoi w salonie, ale zamiast iść po szklankę wody i go podlać
to miał tylko pod ręką piwo
teraz kwiatek traci liście a mój mąż się śmieje że jest na kacu

Krem z brokuł zrobiony,
nawet nie mam na niego ochoty

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:06   #1130
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też-taką siwą- a Ty?
Ja też siwą Ani fioletowa, ani seledynowa mi się nie podobały. Jak za 25 zł to jest całkiem niezła Troszkę tylko rękawki mi się nie podobają. Wolę jakie ' bliżej ręki ', a nie takie motylki

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Pytanko mi się nasunęło: pierzecie nowe okrycia kąpielowe i kocyki?
Ja piorę wszystko

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:09   #1131
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
Shira - no ja tez tak ironicznie bo moj to kawal krola ok. 3,5 - 4 kg wazy ale kocham go ponad zycie a raczej ja bo to samiczka

dziewczyny a wlasnie jak to z tymi laktatorami jest???? lepszy reczny wczy elektryczny? bo ja bylam nastawiona na elektryczny ale nie wiem juz sama ?

dobra zjedzone a teraz opuszczam was bo musze troche polezec z nogami w gorze bo mi zaraz chyba odpadną..............
Lepszy chyba elektryczny tylko że dużo droższy . Ja kupie ręczny najwyżej sie namacham
Stary 2011-04-18, 15:12   #1132
Shira_83
Zadomowienie

[QUOTE=SweetAngel1984;2643 7228]Shira - no ja tez tak ironicznie bo moj to kawal krola ok. 3,5 - 4 kg wazy ale kocham go ponad zycie a raczej ja bo to samiczka

hihihihihi no to widzę ze nie tylko mój króliczek zmutował
Stary 2011-04-18, 15:21   #1133
meszsares
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
A teraz pytanko ktora z Was tłumaczyła list po niemiecku, bo ja też dzis dostałam i chciałabym z grubsza zobaczyć co tam jest napisane
Carmela jesli mozesz poczekac z odpowiedzia do wieczorka to wrzuc mi na pw ten list. Zrobilabym od reki, ale za ok 10 minut budzi sie moj dziec, wiec sie nie ludze, ze da mi cos popisac na Wizazu dopoki maz nie wroci, ech I Twoj nr tel - moze bedzie mi latwiej i krocej zadzwonic

Vaniliova - i slusznie ze kupujesz reczny, elektryczny duzo drozszy, a recznym wcale a wcale sie nie namachasz- bardzo fajnie sie sciaga pokarm recznym, ja sciagalam duzo i baardzo mi sie to podobalo hi hi.

Edytowane przez meszsares
Czas edycji: 2011-04-18 o 15:28
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:24   #1134
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Kaszankę to mam dzisiaj na obiad i wolę ją jeść niż wątróbkę
a taka kaszanka z grilla, chyba jest smaczna, dawno nie jadłam i juz mam ochote

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Ja piorę wszystko
Ja też !

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:25   #1135
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dziewczyny jaki jest najlepszy monitor oddechu z nianią elektroniczną?
Męża brat wraca z Anglii do Polski pod koniec miesiąca i chce kupić dla naszego synka na prezent tylko mamy mu powiedzieć jaki.

Stary 2011-04-18, 15:31   #1136
patik87
Zakorzenienie

Cytat:

To super. Ja zapraszam na kaszankę, teściowa mnie uraczyła, ale ja nawet lubię
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:35   #1137
zanka205
Zakorzenienie

byłam dziś u lekarza w przychodni
serduszko małej biło, szyjka super trzyma więc jest ok
dostałam skierowanie na badania i na nieszczęsną glukozę znowu

nie wiem jak to znowu przeżyję
no i dostałam kilka ulotek i próbek

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:39   #1138
JustPi
Rozeznanie

zanka na pewno dasz radę z tą glukozą ale wiem, że to paskudztwo i niestety mam świeżo-sobotnie wspomnienia po 75 i na pamiątkę śiniaki na obu rękach Trafiłam na beznadziejne pielęgniarki
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 16:09   #1139
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Któraś pytała o legginsy dobrze kryjące ( chyba Oliweczka ).

http://allegro.pl/legginsy-getry-cia...542004467.html

Ja polecam te. Dzisiaj mi przyszły i jestem zadowolona Dobrze kryją, wygodne, mięciutkie.

Stary 2011-04-18, 16:42   #1140
youyou
Zakorzenienie

Ja znowu się zdrzemnęłam jak Filip spał i jakoś tak dzień szybciej leci

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość

wkladki laktacyjne nie wiem ktore dobre, na poczatku wszystkie do bani i chodzilam z tetra w staniku
oj ja też na początku tetrę wkładałam!
jak karmiłam Filipa jednym cycem to z drugiego tak tryskało mleko że szok, tylko tetra pomagała

Shira to kciuki za jutrzejszą wizytę

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość

Kochana ciesz sie ze mozesz sobie wyjsc z mezem o 15, lub sama wczesniej ze mozesz posiedziec na sloneczku i wogole Ja i youyoy musimy lezec plackiem i nic nam nie wolno robic oprocz wstawac siku ale damy rade bo to dla naszych pociech wiec Ty Kochana tym bardziej !!
no właśnie dziewczyny cieszcie się że możecie w miarę normalnie funkcjonować, bo my plackiem w łóżku 24h

Lilkaa też trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę , ciekawe jak Twoja szyjka się trzyma?

Cytat:

Dziewczyny polećcie jakieś fajne leginsy- tylko kryjące. Mam z gatty, ale one nie są w 100% kryjące i nie mogę trafić na takie super.
Ja kupiłam parę dni temu takie:
http://allegro.pl/leginsy-ciazowe-ge...518234829.html
http://allegro.pl/leginsy-ciazowe-3-...517834151.html

Ale jeszcze nie przyszły więc nie wiem czy polecam

Cytat:

kaszankę z patelni od czasu do czasu to baardzo lubie

Edytowane przez youyou
Czas edycji: 2011-04-18 o 16:49
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości