Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 15:13   #4561
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
bassienka; to moze Ty bedziesz pierwsza
a ciekawe jak tam Grazin Miała o 12 USG
pisala, ze jakby sie okazalo, ze jednak dziewczynka, albo jakies inne anomalia wystaia to naposize smsa
a tak to do konca tygodnia moze neta nie miec bo remont robia
Stary 2011-04-18, 15:21   #4562
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Hej, dzisiaj u mnie prawie 20 stopni i gorąco na maksa Zaliczyłam więc dość długi spacer, bo żal nie korzystać z pogody.
Mam nastrój do d... bo u bliskich przyjaciół są poważne kłopoty i raczej nikt nie może pomóc. Na dodatek jak zobaczyłam się dzisiaj w wystawach sklepowych to załamałam ręce, wielki tyłek, nogi i w ogóle ehhh Mam wrażenie, że brzuch rośnie mi codziennie po kilka cm. więc z ciekawości się zmierzyłam (wyszło 102). Jeszcze miesiąc trzeba wytrzymać.
Widzę, że nadal czekamy na radosne wieści. Najwidoczniej dzieciaczkom jest dobrze w brzuchach i nie spieszno im wychodzić

Gusia
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:21   #4563
bassienka
Zadomowienie

GG do bassienka Send a message via Skype™ to bassienka

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Super!!! Kolejny maluszek szykuje się do wyjścia
No to ciekawe czy Oliwcia pojawi się przed czy po świętach
Cytat:
bassienka; to moze Ty bedziesz pierwsza
a ciekawe jak tam Grazin Miała o 12 USG
Wolałabym przed świętami
Pierwsza nie muszę być Obym juz tylko miała Małą po tej stronie brzucha.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
super
mala dziewuszka
No właśnie o to cały czas chodziło, ze była malutka. Emilke urodziłam też z wagą 2800g, wiec jak teraz będzie też tak samo, to sie cieszę

ALBUMY
[*] 18.06.2010
bassienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:21   #4564
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez bassienka Pokaż wiadomość
Hej
Ja juz po wizycie. I wszystko dobrze Oliwka waży prawie 2800g Szyjka zgładzona, na razie rozwarcia nie ma, ale mam skurcze. No i gin mi powiedział, ze jego zdaniem w tym tygodniu powinnam urodzić W każdym bądź razie mam we czwartek ktg, mój gin na dyżur w szpitalu, wiec zobaczymy, moze właśnie wtedy powitam moje Maleństwo na świecie...

Kolejny dzieciaczek gotowy do wyjścia
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:23   #4565
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Hej, dzisiaj u mnie prawie 20 stopni i gorąco na maksa Zaliczyłam więc dość długi spacer, bo żal nie korzystać z pogody.
Mam nastrój do d... bo u bliskich przyjaciół są poważne kłopoty i raczej nikt nie może pomóc. Na dodatek jak zobaczyłam się dzisiaj w wystawach sklepowych to załamałam ręce, wielki tyłek, nogi i w ogóle ehhh Mam wrażenie, że brzuch rośnie mi codziennie po kilka cm. więc z ciekawości się zmierzyłam (wyszło 102). Jeszcze miesiąc trzeba wytrzymać.
Widzę, że nadal czekamy na radosne wieści. Najwidoczniej dzieciaczkom jest dobrze w brzuchach i nie spieszno im wychodzić

Gusia
u mniue tez 20 stopni
pieknie jest

Cytat:
Napisane przez bassienka Pokaż wiadomość
Wolałabym przed świętami
Pierwsza nie muszę być Obym juz tylko miała Małą po tej stronie brzucha.

No właśnie o to cały czas chodziło, ze była malutka. Emilke urodziłam też z wagą 2800g, wiec jak teraz będzie też tak samo, to sie cieszę
a czemu o to chodzilo, by byla malutka?
Stary 2011-04-18, 15:26   #4566
Agnieszka.M
Rozeznanie

Witam dziewczyny!
U mnie dzisiaj od rana awarie. Ja tu wstałam ciekawa, czy kwiatecek już urodziła, włączam komputer, a tu nie ma internetu, to sobie myślę - pooglądam tv, ale okazało się, że nie ma kablówki. Postanowiłam więc poczytać sobie książkę "Mamo tato co ty na to?", ale jakoś mnie znudziła i zasnęłam, obudziłam się po godzinie, chciałam włączyć komputer, żeby sprawdzić, czy powróciła łączność ze światem, ale okazało się, że nie ma prądu
Zadzwoniłam wściekła do męża, a on się tylko zaśmiał, że zapomniał mi powiedzieć, że rano wieszali kartkę na korytarzu, że do 15-ej nie będzie prądu. Myślałam, że go skopie Jakbym wiedziała, to bym kazała się zawieść do mamy, albo koleżanki, jak jechał rano do pracy. Ale jakoś przeżyłam te awarie i już jestem z wami
Na pierwszej stronie zmian nie widzę, więc wnioskuje, że Alanka jeszcze nie ma po drugiej stronie brzuszka. No cóż, biorę się za nadrabianie, co się tu wydarzyło od rana

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:35   #4567
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ja już po wizycie...małej się chyba nie podobało bo od tego czasu strasznie się wypycha i znowu mnie brzuch boli a u gina było wszystko super zrobił mi wymaz na paciorkowce, mało przyjemne następna wizyta 4.05 a potem to już chyba poród

Gusia wszystkiego dobrego
A ten wymaz z pochwy i z odbytu też??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 15:37   #4568
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
A ten wymaz z pochwy i z odbytu też??
u mnie tylko z odbytu

ide sie szykowac i na 17,40 jade na ktg i wizytke
Stary 2011-04-18, 15:48   #4569
anula_81
Zakorzenienie

Wlasnie odpisalam i wcielo mi posta..grr!
no coz jeszcze raz

wiec wrocilismy! chyba z 10 kilometrow na piechotke zrobilismy, ale juz ledwie szlam z powrotem, spojenie lonowe tak mnei boli, ze nawet jak leze teraz to pulsuje, masakra! przegielam chodzic nie moge, ale wiadomo tu zakupy tu kawka tu pojdziemy tu to tam tu na poczte tu do sklepu
a pogoda cuuudna latooo!! szokujace temperatury doslownie

kupilam zosience kilka czapeczek na lato wkleje wam zdjatka, ale potem bo je od razu do pranka wrzucilam oraz sliczny sweterek(tez dla Zosi)
na pocieszenie powiem, ze kupilam sobie ciuszki tez dzinsy!! ktore wchodza m na dupcie) i koszulki na lato! (idealne na teraz hihih) a spodnie uwaga przecenione z 400 NOK(200 zl) na....49(25 zl!!!) zal bylo nie kupic

wklejam zdjecia brzuszka, widac moj nowy komplecik hihihi) w albumie w profilu wkleje z buzka

a tak w ogole to lato w pelni masakram, ukrop a smiesznie sie czujemy bo drzewa jeszcze kompletnie bez lisci i ledwie paczki wypuszczaja a my tu na letniaka paradujemy

a teraz odpisuje bo najpierw staralam sie doczytac

Paulizia mnei Rennie tez nie pomoglo, ogolnie nic mi nie pomaga, wiec zaczelam sie po prostu przyzwyczajac do niej, ale na pocieszenie podobno po porodzie przechodzi jak reka odjal
a filmik cuuudny! nawet moj TZ ogladal jak zaczarowany

Dziewczonka mnie tez w nocy mecza skurczybyki, ale ja to przyjmuje za cos normalnego wiec na razie sie nie martwie
a jak samopoczucie?

Siasku ty masz lenia? zasluzylas, troche ostatnio przezylas jednak co?
ja mam dzis totalnie odwrotnie gdyby mnie nie bolaly tak te kosci miednicy i spojenia to bym pewnie juz naklejala naklejki na sciane, a tak to musze przystopowac chwilke

moria44 dokladnie, trzeba czekac na porod, przyjdzie jak przyjdzie zgadzam sie z Toba i Siaskiem ja tez niby mam urodzic wczesniej, ale znam mnostwo historii co takie co mialy wczesniej rodzic przenosily, wiec korzystam z tego ze moge chodzic jeszvze choc po dzisiejszym to nic pewnego i korzystam z pieknej pogody
a ty juz wielkie odliczanie
a co do rocznicy, popieram MIMBI, zamowcie sobie romantyczna kolacje, bo pewnie dluzsze wyprawy z tygodniowa Iguska nie wchodza w gre a tak jak ktos poda przywiezie, to bedzie romantycznie i odpoczniecie

matall fajnie, ze twoj TZ tak ladnie dogadal sie z siostrami w szpitalu dacie rade, co? widze swiatelko w tunelu

Kwiatecku biedny ale sie nameczysz* Kciuki!!

eweska mam nadzieje kochana, ze w szpitalu podejma szybka decyzje, bo ptrzeciez bez sensu zebys trwala w takim zawieszeniu, szczegolniem, ze twoj TZ daleko i nei wie czy przyjechac... trzymam kciuki

Camomileeee cuudny pokoik!! sliczny naprawde taki mega w moim stylu, cudenko! normalnie twoja ksiezniczka bedzie miala pieknie

Daisy ogladalam nie to wesele, ogladalam to o weselu na wsi z Tamara Arciuch przygnebiajace o polskiej rzeczywistosci w malych miasteczkach..
co do szpitala to moze oddaali nowe porodowki, ja nie wiem nie widzialam, ja bylam tam w kwietniu zeszlego roku bo moj gin mnie skierowal bo mialam dalej resztki po poronieniu i zakazenie , ale naprawde wspominam to jako traume, moze teraz jest lepiej, nie bierz mnie pod uwage, bo tam bylam raz w zyciu, ale naprawde modlilam sie zeby nigdy przenigdy tam juz nie wrocic.
podoba ci sie u nas? to przylatuj na wielkanoc najlepiej bo pogoda nas rozpieszcza

mary ty tylko 12 na plusie... zaplacze sie chyba... tez tak chce...ja juz 16...dzis rano sie wazylam ;((
ale ale spodnie kupione wiec chociaz mam sie w co zmiescic po porodzie
gratuluje udanej wizyty u mnie tez hemoglobina leci bo jakos nie mam serca do przyjmowania tego zelaza regularnie

no odpisalam, teraz wstawiam zdjecie i ide.....grillowac
wiadomo takie slonko na tarasie)

dzisiaj lososiek z grilla
37 t 1d forum.jpg

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:59   #4570
Lolka1212
Zadomowienie

Hej Brzuchatki

Wchodzę na wątek, widze sonde i aż się przeraziłam, że już dziewiąta część!! Ale czas leci.. Nie dawno przecież otwarcie nowego wąteku świętowałyśmy

Lecę nadrabiać..
Stary 2011-04-18, 16:00   #4571
Catia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
mary ty tylko 12 na plusie... zaplacze sie chyba... tez tak chce...ja juz 16...dzis rano sie wazylam ;((
ale ale spodnie kupione wiec chociaz mam sie w co zmiescic po porodzie

Załącznik 3904420
16?? tez nie jest źle Anula... ja mam już 22

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 16:01   #4572
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Hej Brzuchatki

Wchodzę na wątek, widze sonde i aż się przeraziłam, że już dziewiąta część!! Ale czas leci.. Nie dawno przecież otwarcie nowego wąteku świętowałyśmy

Lecę nadrabiać..
Ja myślę, że jutro, najpóźniej w środę zaczniemy 10 część
Bo 9 to się już kończy
A my nadal same dwupaki

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 16:02   #4573
Catia88
Rozeznanie

i Anula- śliczny masz brzuszek bardzo zgrabniutki!

Stary 2011-04-18, 16:04   #4574
spice1985
Zadomowienie

Hej Wam. Widzę że mój tytuł zajmuje zaszczytne 3 miejsce Lolka to już będzie 10 część, ta którą otworzymy zapewne jutro
Moria nie mogę się doczekać Twojego maluszka, koniecznie nam tu zdjęcie zammesuj
Camommile piękny pokoik, podobają mi się jasne mebelki, chociaż sama swoje mam kremowo-venge
agus rozpakowuj się na litość boską

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 16:09   #4575
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość

Dziewczonka mnie tez w nocy mecza skurczybyki, ale ja to przyjmuje za cos normalnego wiec na razie sie nie martwie
a jak samopoczucie?
Załącznik 3904420
Dziękuję kochana czuje się dobrze
Od rana na "wygnianiu" leżę na leżaku, kiełbaskę z grila wciągnęłam - życ nie umierac
A najważniejsze, że...... NIE MA BIAŁKA W MOCZU!!!

Ale u nas jeszcze takiego lata nie ma , jak teraz zaszło słońce to zimno brrr.... nie zgadzam się, żeby w Norwegii było cieplej niż tu, noooo

Bassienko super, że na wizycie wszystko dobrze

Cammomile pokoik śliczny rewelacja

Ewesko denerwujące jest naprawdę to trzymanie Cie w niepewności, rozumiałabym jeżeli maluszki byłby niedonoszone, ale teraz - na co oni czekają?

Moria naprawdę ciężko mi podsunac Ci jakis pomysł z rocznica ślubu, bo bedziesz tylko tydzień po porodzie. Jedyne co wchodzi w grę to chyba tylko przyjemny wieczór we dwoje (tzn. troje )

Aaaaa i podbijam pytanie - czy wymaz na paciorkowce jest tylko z pochwy czy z odbytu również?? Czeka mnie ta przyjemnosc w środę
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 16:18   #4576
the_sania
Wtajemniczenie

hej lasencje

u nas dziś również przepiękna pogoda i z TŻ siedzieliśmy na balkonie, jak takie dziadki, wygrzewaliśmy się na słońcu po obiedzie swoją drogą polecam winiary pomysł na kociołek boloński pyyyyycha !

ja również miałam dziś wizytę i cieszę się, że tak jak u mnie jest w porządku, tak i u was jestem zamknięta i wszystko ok.
przez 18dni przytyłam tylko kilogram a normalnie tyłam 1kg/7dni także jestem pozytywnie zaskoczona! waga start 52kg, a jest 70kg.

w końcu zawiesiliśmy Marcelkowi firanki z Kubusia Puchatka w pokoju, ślicznie to wygląda.

co do nazwy obecnej części, to powiem tak: nie głosowałam w sondzie, bo się spóźniłam, ale zdziwiłam się, że tak się pospieszyłyście z tymi mamusiami bo pewnie żadna się nie rozpakuje... dziś zapewne skończymy tę częśc, no ewentualnie jutro.

Kwiatecek jeszcze nas trzyma w niepewności, a raczej Alanek

Mary 12 kilo to jest pikuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! proszę mi tu nie lamentować

Ewesko trzymam kciuki za szybkie cc, co by nie trzymali Cię bez sensu przez święta

Anula jejjj u was naprawdę ciepło ! ładny brzuszek

Cammomile pokoik cudowny !

Bassienka ale super, jakbyś w tym tygodniu urodziła

Moria z tą rocznicą to ciężko mi coś wymyślić, bo wydaje mi się, że nie będzie czasu na takie rzeczy, jak noworodek będzie w domu. ale mam nadzieję, że mylę się i dacie radę spędzić choć spokojny wieczór przy winku (pokarm odciągniesz)

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2011-04-18 o 16:21
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 16:20   #4577
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Aaaaa i podbijam pytanie - czy wymaz na paciorkowce jest tylko z pochwy czy z odbytu również?? Czeka mnie ta przyjemnosc w środę
Ja będę miała pobierany w czwartek, z pochwy i odbytu.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 16:24   #4578
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

heeej
u mnie dzis cuuuudna pogoda rano mama ugotowała barszcz czerwony najadła sie i poooooszłam(pojechałam na miasto)nałaziłam sie jak osioł(kiedys mogłam wiecej ) wkurzyłąm sie na swoja babke a teraz boli mnie nerka(chyba) i leze
spadkałam kolezanke z podstawówki urodziła 4tyg temu synka (malusi) w 37tc 2.5kg i 52cm a teraz po tych4 tyg ma juz 3.5kg rośnie chłopak jak na drozdzach rodziła 2htyle ze bóle co 15 min miała juz wieczorem i cała noc a rano w domu jej juz wody odeszły
Porod wspamina miło ,nie nastraszyła mnie jak inne
Stary 2011-04-18, 16:24   #4579
matallewar
Zakorzenienie

Dziewczonka U mnie z pochwy i odbytu gin pobierał.

Wstawiam nowe zdjęcia brzucha. Pewnie nic się nie zmieniło, więc dla urozmaicenia wrzucę pierwsze zdjęcie, które dodałam na forum i to sprzed tygodnia. Mam wrażenie, że mi się obniżył brzuch, ale po zdjęciach nie widać... Chociaż może? Jak sądzicie?

1. 21 tc
2. 35 tc (skończone)
3. i 4. z dzisiaj (35tc i 7dc)*

*tc liczone wg @, bo wg gina i usg to już 37,7
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuszek_21tydz.jpg (6,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzuszek_35tyg_1d_2.jpg (17,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzuszek_35tyg_7d.jpg (16,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzuszek_35tyg_7d_2.jpg (14,0 KB, 16 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 16:28   #4580
Catia88
Rozeznanie

Cytat:
ja miałam tylko z pochwy

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

1. 21 tc
2. 35 tc (skończone)
3. i 4. z dzisiaj (35tc i 7dc)*

*tc liczone wg @, bo wg gina i usg to już 37,7
Mnie się wydaje,że brzuszek na 3 i 4 zdj. jest troszkę niżej niż na 2

Stary 2011-04-18, 16:30   #4581
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Ja będę miała pobierany w czwartek, z pochwy i odbytu.
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dziewczonka U mnie z pochwy i odbytu gin pobierał.
Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
ja miałam tylko z pochwy
No to 2:1 że z odbytu też pobierze

Matall moim zdaniem brzuszek wysoko nie obniżył sie, jest po prostu większy
Stary 2011-04-18, 16:30   #4582
the_sania
Wtajemniczenie

Matall idzie trochę w dół. bardzo nieznacznie, ale jest ciu niżej, niż na drugiej no i pierwszej focie

ej wymaz z odbytu ?!

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-04-18, 16:32   #4583
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

wczoraj kupiłam małemu reczniczek w lidlu, i ogladałam te staniki do karmiania,ale faktycznie wstretne sa,takie sztuczne
i byłąm w netto ,tam kupiłam cudne(pierwsze) butki dla Stasia( bo na 99% bedzie tak miał na imie)
a tego wymazu tez jeszcze nie miałam
jak spotykam kolezanki w miescie,to kazdy z wilelkimi oczami mowi TO TY JESZCZE SIE TOCZYSZ?????? swinie nie??
zmierzyłam sie w brzuchu i mam 124cm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 16:32   #4584
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Slonka moje zaraz Was nadrobie ale wpadłam na chwilke spytac - nie wiecie czy mozna stoperan przy biegunce.. albo co mozna?
bo mi zaraz gabrycha wyleci druga strona... leje sie ze mnie

i znow lece qWa

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 16:33   #4585
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
hej lasencje

u nas dziś również przepiękna pogoda i z TŻ siedzieliśmy na balkonie, jak takie dziadki, wygrzewaliśmy się na słońcu po obiedzie swoją drogą polecam winiary pomysł na kociołek boloński pyyyyycha !

ja również miałam dziś wizytę i cieszę się, że tak jak u mnie jest w porządku, tak i u was jestem zamknięta i wszystko ok.
przez 18dni przytyłam tylko kilogram a normalnie tyłam 1kg/7dni także jestem pozytywnie zaskoczona! waga start 52kg, a jest 70kg.

w końcu zawiesiliśmy Marcelkowi firanki z Kubusia Puchatka w pokoju, ślicznie to wygląda.

co do nazwy obecnej części, to powiem tak: nie głosowałam w sondzie, bo się spóźniłam, ale zdziwiłam się, że tak się pospieszyłyście z tymi mamusiami bo pewnie żadna się nie rozpakuje... dziś zapewne skończymy tę częśc, no ewentualnie jutro.
Kochana głosowac jeszcze można do jutra , wystraszyłas mnie, że ja też nie zdążyłam
Super, że po wizytce wszystko dobrze , pochwal się no tymi zasłonkami
Stary 2011-04-18, 16:33   #4586
the_sania
Wtajemniczenie

Daisy wydaje mi się, że w TAKIEJ sytuacji gorzej nie wziąć, niż wziąć. a mała już jest duża i nie powinno jej to zaszkodzić

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-04-18, 16:34   #4587
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Slonka moje zaraz Was nadrobie ale wpadłam na chwilke spytac - nie wiecie czy mozna stoperan przy biegunce.. albo co mozna?
bo mi zaraz gabrycha wyleci druga strona... leje sie ze mnie

i znow lece qWa
Wiem, że na 100% można Smecte, ale czy Stoperan

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 16:35   #4588
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana głosowac jeszcze można do jutra , wystraszyłas mnie, że ja też nie zdążyłam
Super, że po wizytce wszystko dobrze , pochwal się no tymi zasłonkami
nie no chodzi mi o głosowanie o tytuł na obecną częśc, gdzie wygrał tytuł "osiem czesci juz za nami, w tej bedziemy mamusiami"

zaraz pyknę fotę

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-04-18, 16:35   #4589
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

gorzka czekolada
kisiel na sucho
mąka ziem z woda rozrobiona
tabletek nie brałam w ciąży chyba ze masz wegieljest nie grozny
a co zjadłaś????
Stary 2011-04-18, 16:35   #4590
Lolka1212
Zadomowienie

Eweska jeku.. tak właśnie o tobie myślałam.. co i jak.. a tu proszę!
A meżuś rzeczywiście niezły w przepowiedniach musi być Buziaczki dla Ciebie i chłopców

Kwiatecek
bidulka ciagle w oczekiwaniu.. Ciekawe co na KTG.. no i kiedy te "porządne" skurcze przyjdą?!

Moria
ale u Ciebie już bliziutko.. ale wam dobrzeee! Też tak chcemm.. a boisz się troszkę? czy totalny spokój?

Bassienka za wizytkę!

Aga.M widzę, że tobie też emocje mega się udzielają hehe Mam tak samo i prawie, że czuję dreszcze włączając kompa hehe
Ciekawe czy tylko przy pierwszym dzidziusiu tak.. czy za każdym razem będziemy tak przeżywać..

Camomile ale ładnie u Nadii

Mary zamień się kilogramami!! 12 kg?? Jajć! ale Ci zazdroszczę laseczko

Paulizia ale filmik Podrzucaj jeszcze

Siasiu ty nic nie rób, tylko odpoczywaj!!!

Matall dziewiata, dziewiata!! Zbydynienie heh
Zresztą z matematyka zawsze na bakier byłam

Catia88 kciukaski dla Ciebie i syneczka na jutro

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości