Ubrania z MOHITO - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-14, 15:52   #661
ckin2u
Zakorzenienie

Dot.: Ubrania z MOHITO

14 dni
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 17:36   #662
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki

jeśli kupiłaś w tą niedzielę, to do 24 kwietnia możesz oddać

(a, nie zczaiłam, że ckin2u odpowiedziała)
pudelkonakredki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 18:36   #663
gosica
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
a ile jest znizki?
standardowo - 20 %

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez pudelkonakredki Pokaż wiadomość
tak, 04/2011, tylko nie wiem, czy jeszcze gdzieś znajdziesz tą gazetę d: chociaż z drugiej strony u mnie w miasteczku widziałam jeszcze kilka egzemplarzy
u mnie w mieścinie jest ich pełno
gosica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 17:14   #664
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Byłam dziś rano na krótkiej wizycie w Mohito Pojawiło się u mnie sporo takich słodkich, dziewczęcych bluzek z detalami typu lamówki, kokardy, falbanki, koronki Bardzo spodobał mi się T-shirt z baletnicą (narysowany szkic postaci tańczącej dziewczyny + ubrana jest ona w "wypukłą" zwiewną spódniczkę z doszytego do bluzki kawałka tiulu). Nie oprę się i jutro też zawitam w mohitowe progi uzbrojona w kartę Glamour Biżuteria jest równie wspaniała, chyba skuszę się na jakieś kolczyki (mam ochotę na duże, wyraziste) Żałuje tylko, że nie ma ciekawych sukienek...
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 18:39   #665
pralinkax
Zadomowienie

A mnie zauroczyła torebka, beżowo brązowa, wzorowana na river island zapewne wiecie o którą chodzi

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:05   #666
Kasiulka22
Zakorzenienie

Ja również upolowałam Glamour i jutro pędzę do Mohito i innych sklepów, pewnie coś kupię i już się cieszę

Udanych łowów dziewczyny pochwalcie się jutro

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:48   #667
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Dziewczyny, we Wrocławiu Mohito jest tylko w g. Dominikańskiej?
Stary 2011-04-15, 19:58   #668
fikandra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, we Wrocławiu Mohito jest tylko w g. Dominikańskiej?
Niestety tak.
Stary 2011-04-15, 20:02   #669
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fikandra Pokaż wiadomość
Niestety tak.
dziekuje za odp
Stary 2011-04-15, 20:06   #670
Soph
Zakorzenienie

zdjęcia sweterka o ktorym pisałam zamieściłam w wątku zakupowym i na blogu

milych zakupów jutro

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Edytowane przez Soph
Czas edycji: 2011-04-15 o 20:32
Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:29   #671
gosica
Zadomowienie

ja też życzę udanych zakupów
i czekam na fotki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-16, 07:42   #672
Just Diana
Raczkowanie

Ostatnio byłam w Mohito i zaskoczyły mnie torebki, Niugdy wcześnej mi się tam żadne torebki nie podobały, a ostatnio wchodzę, patrzę - aż dwie świetne torebki Jedna kakierowana o ślicznym fasonie, takim klasycznym, jak... jakmnik, o! A druga z frędzlami, jak z dzikiego Zachodu
Just Diana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 14:57   #673
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Witam wszystkich Ja dzisiaj zrobiłam bardzo skromne zakupy Jedną ze zdobyczy jest sweterek w paski z kokardkami - fason jak na zdjęciu, tylko mój jest w kolorach czarnym i białym. Kupiłam też kremowy T-shirt z czarnym koronkowym serduszkiem na przodzie (39,99zł). Fotki będą po weekendzie, bo niestety nie mam przy sobie kabla od aparatu
Pochwalcie się dziewczyny swoimi zdobyczami, jestem bardzo ciekawa Waszych zakupów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sweterek kokardki.jpg (18,4 KB, 55 załadowań)
Stary 2011-04-16, 19:12   #674
Dotka81
Zakorzenienie

Ja nic nie kupiłam

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:22   #675
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Ja nic nie kupiłam
ja niestety też nie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-04-16, 19:27   #676
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ja niestety też nie
Przynajmniej nie jestem sama

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 20:14   #677
Mariah
Zakorzenienie

Ja kupiłam sweter z falbaną, jutro wstawię fotki
I upatrzyłam sobie kolejną kieckę
Stary 2011-04-17, 00:43   #678
gosica
Zadomowienie

a ja wymieniłam zepsutą torebkę na śliczną karmelową sukienusię
i kupiłam sweterek, byl przeceniony na 59 zł a ze zniżką z glamour wyszlo 47 zł.
jutro wkleję zdjęcia
Stary 2011-04-17, 13:02   #679
Mariah
Zakorzenienie

Przyszłam pokazać, co ostatnio kupiłam, co mi wpadło w oko + podpytać o parę rzeczy

Za kupony z facebooka/maila i Glamour nabyłam upatrzone wcześniej rzeczy, tj. sukienkę z kokardą oraz sweterek z falbaną, białe spodnie są zakupem spontanicznym Nigdzie nie mogłam znaleźć idealnych białych spodni na lato; każdy model, który mierzyłam miał coś, co mi nie odpowiadało - a to materiał nie taki, a to źle leżą, a to za krótkie, za długie.... Wchodzę do Mohito, patrzę a mój ideał wisi na wieszaku Po przymierzeniu odetchnęłam z ulgą, bo leżą tak jak powinny i jeden problematyczny zakup na lato mam już z głowy
Jeśli chodzi o sweterek to jest ten pierwszy z lewej na zdjęciu z sesji do Madame Chic (tylko modelka ma rozpięty) - jest piękny Na wieszaku wygląda smętnie i zupełnie nieciekawie, ale jak go założyłam, to przepadłam. Tylko chyba coś mi się pokićkało z ceną, bo byłam w 100% pewna, że dobrze ją zapamiętałam (99zł) a wczoraj przy kasie miałam niespodziankę, bo okazało się, że 119zł.... I teraz nie wiem, czy ja mam kłopoty z pamięcią czy Mohito w ramach dnia Glamour podwyższył pierwotne ceny...

Upatrzyłam sobie sukienkę w szare kwiaty z czarną górą (ciut na mnie za duża w biuście, następnym razem zmierzę rozmiar mniejszą) i mam teraz zagwozdkę - tę czy całą w szare kwiaty...

I zakochałam się na zabój w spódniczce w beżowo-brązowe kwiaty - zdjęcie robione telefonem, więc pozostawia sporo do życzenia i niestety zupełnie nie oddaje uroku spódnicy. No i totalnie przekłamuje kolory
Spódnica jest tak piękna, że wzięłabym ją bez namysłu nawet bez żadnych kuponów zniżkowych ALE ona ma z przodu takie 'zakładki' a tego typu spódnice nijak, ale to nijak nie chcą na mnie dobrze leżeć Figurę mam jaką mam i nie mogę nosić tego typu spódnic. A ta podoba mi się tak bardzo, że się w tej cholernej przymierzalni prawie się poryczałam z rozpaczy Jest jeszcze sukienka w ten wzór, ale bez ramiączek, co w moim przypadku też - jak na złość - odpada. Wyć mi się chciało. Może znajdę gdzieś w necie zdjęcie oddające kolory, to wstawię.

Zresztą spodobała mi się też koralowa spódniczka w białe kropki, ale także ma te dziadoskie zakładki z przodu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka Mohito.jpg (25,7 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spodnie Mohito.jpg (27,9 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweterek z falbaną Mohito.jpg (36,9 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mohito.jpg (112,5 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mohito dress szare kwiaty czerń.jpg (48,5 KB, 150 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mohito szara sukienka w kwiaty.jpg (76,2 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mohito spódnica brąz kwiaty.jpg (89,5 KB, 121 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 13:07   #680
Mariah
Zakorzenienie

Załączniki mi się już nie mieszczą

Więc powiedzcie mi jeszcze proszę, ile kosztują te rzeczy, jak z jakością, wykonaniem itp., bo ja na nie u siebie jakoś nigdy nie mogę trafić

Na pierwszym zdjęciu interesuje mnie środkowa sukienka w groszki z kokardą na biuście - czy ona jest dzianinowa czy z rodzaju tych sztywniejszych i nierozciągliwych?

Ten biały kardigan z czarnymi kwiatami po bokach to już u nas był?

Ile kosztuje ten pudrowy kardigan z falbankową lamówką i jak z jego jakością? Bardzo jest cienki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Mohito sukienki.jpg (83,2 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mohito biały kardigan.jpg (51,4 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mohito pudrowy kardigan z lamówkami.jpg (80,3 KB, 84 załadowań)
Stary 2011-04-17, 13:26   #681
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Przyszłam pokazać, co ostatnio kupiłam, co mi wpadło w oko + podpytać o parę rzeczy

Za kupony z facebooka/maila i Glamour nabyłam upatrzone wcześniej rzeczy, tj. sukienkę z kokardą oraz sweterek z falbaną, białe spodnie są zakupem spontanicznym Nigdzie nie mogłam znaleźć idealnych białych spodni na lato; każdy model, który mierzyłam miał coś, co mi nie odpowiadało - a to materiał nie taki, a to źle leżą, a to za krótkie, za długie.... Wchodzę do Mohito, patrzę a mój ideał wisi na wieszaku Po przymierzeniu odetchnęłam z ulgą, bo leżą tak jak powinny i jeden problematyczny zakup na lato mam już z głowy
Jeśli chodzi o sweterek to jest ten pierwszy z lewej na zdjęciu z sesji do Madame Chic (tylko modelka ma rozpięty) - jest piękny Na wieszaku wygląda smętnie i zupełnie nieciekawie, ale jak go założyłam, to przepadłam. Tylko chyba coś mi się pokićkało z ceną, bo byłam w 100% pewna, że dobrze ją zapamiętałam (99zł) a wczoraj przy kasie miałam niespodziankę, bo okazało się, że 119zł.... I teraz nie wiem, czy ja mam kłopoty z pamięcią czy Mohito w ramach dnia Glamour podwyższył pierwotne ceny...

Upatrzyłam sobie sukienkę w szare kwiaty z czarną górą (ciut na mnie za duża w biuście, następnym razem zmierzę rozmiar mniejszą) i mam teraz zagwozdkę - tę czy całą w szare kwiaty...

I zakochałam się na zabój w spódniczce w beżowo-brązowe kwiaty - zdjęcie robione telefonem, więc pozostawia sporo do życzenia i niestety zupełnie nie oddaje uroku spódnicy. No i totalnie przekłamuje kolory
Spódnica jest tak piękna, że wzięłabym ją bez namysłu nawet bez żadnych kuponów zniżkowych ALE ona ma z przodu takie 'zakładki' a tego typu spódnice nijak, ale to nijak nie chcą na mnie dobrze leżeć Figurę mam jaką mam i nie mogę nosić tego typu spódnic. A ta podoba mi się tak bardzo, że się w tej cholernej przymierzalni prawie się poryczałam z rozpaczy Jest jeszcze sukienka w ten wzór, ale bez ramiączek, co w moim przypadku też - jak na złość - odpada. Wyć mi się chciało. Może znajdę gdzieś w necie zdjęcie oddające kolory, to wstawię.

Zresztą spodobała mi się też koralowa spódniczka w białe kropki, ale także ma te dziadoskie zakładki z przodu
ceny podwyższyli już wtedy, gdy były kupony z FB
fajne zakupy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-04-17, 13:34   #682
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Mariah przepiękne zakupy Sukienkę z kokardą mam i bardzo ją sobie chwalę
Co do spódniczki... Czasem tak jest, że coś co nam się bardzo mocno podoba niestety nie leży dobrze. W takich sytuacjach ja rezygnuję z zakupu i pocieszam się czymś innym

Co do drugiego postu, niestety nie widziałam żadnej z tych rzeczy, a szkoda bo biały kardigan z czarną aplikacją wygląda interesująco
Stary 2011-04-17, 14:41   #683
redqueen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Załączniki mi się już nie mieszczą

Więc powiedzcie mi jeszcze proszę, ile kosztują te rzeczy, jak z jakością, wykonaniem itp., bo ja na nie u siebie jakoś nigdy nie mogę trafić

Na pierwszym zdjęciu interesuje mnie środkowa sukienka w groszki z kokardą na biuście - czy ona jest dzianinowa czy z rodzaju tych sztywniejszych i nierozciągliwych?

Ten biały kardigan z czarnymi kwiatami po bokach to już u nas był?

Ile kosztuje ten pudrowy kardigan z falbankową lamówką i jak z jego jakością? Bardzo jest cienki?

co do sukienki w groszki to nie pamiętam, ale sweter na 2 zdjęciu być może Ci umknął bo na żywo jest w kolorze kremowym- przynajmniej ja się tylko z takim spotkałam, jest już dawno w sprzedaży a właściwie to już prawie wykupiony kosztuje 99 zł i jest prześliczny, tylko guziki mu dopadają a są obszyte tym materiałem więc trzeba ich pilnować miałam go sobie nawet kupić ale źle się czuje w tym kolorze

ten ostatni widziałam tylko w wersji karmelowej ale nie robi wrażenia jakość średniawa, ceny nie pamiętam ale pewnie 79-99 zł

Edytowane przez redqueen
Czas edycji: 2011-04-17 o 14:43
redqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 18:13   #684
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Wstawiam foty moich zdobyczy, może komuś się przyda Szczególnie polecam sweterek z kokardkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mohito kokardki.jpg (98,6 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mohito serce.jpg (77,1 KB, 67 załadowań)
Stary 2011-04-17, 18:47   #685
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Wstawiam foty moich zdobyczy, może komuś się przyda Szczególnie polecam sweterek z kokardkami
przeboski ten sweterek

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 21:09   #686
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ceny podwyższyli już wtedy, gdy były kupony z FB
fajne zakupy
Wiedziałam
Ale wydaje mi się, że ceny tylko niektórych modeli wzrosły, bo np. sweter z falbaną upatrzyłam sobie właśnie podczas zakupów z kuponem z FB i wtedy był jeszcze po 99zł.
Czasami odnoszę dziwne wrażenie, że niektóre sklepy przed różnymi akcjami promocyjnymi robią mały research w sieci (m.in. na wizażu) i podpatrują na co jest popyt i wtedy ceny tych rzeczy podczas promocji automatycznie idą w górę.

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Mariah przepiękne zakupy Sukienkę z kokardą mam i bardzo ją sobie chwalę
Co do spódniczki... Czasem tak jest, że coś co nam się bardzo mocno podoba niestety nie leży dobrze. W takich sytuacjach ja rezygnuję z zakupu i pocieszam się czymś innym

Co do drugiego postu, niestety nie widziałam żadnej z tych rzeczy, a szkoda bo biały kardigan z czarną aplikacją wygląda interesująco
Już się pocieszyłam spódnicą z Zary Ale będąc w Mohito będę się rozglądać, bo może pojawi się jeszcze jakiś inny model spódnicy lub sukienki w ten beżowo-brązowy kwiatowy wzór...

Taaaa, nadzieja matką głupich...

Cytat:
Napisane przez redqueen Pokaż wiadomość
co do sukienki w groszki to nie pamiętam, ale sweter na 2 zdjęciu być może Ci umknął bo na żywo jest w kolorze kremowym- przynajmniej ja się tylko z takim spotkałam, jest już dawno w sprzedaży a właściwie to już prawie wykupiony kosztuje 99 zł i jest prześliczny, tylko guziki mu dopadają a są obszyte tym materiałem więc trzeba ich pilnować miałam go sobie nawet kupić ale źle się czuje w tym kolorze

ten ostatni widziałam tylko w wersji karmelowej ale nie robi wrażenia jakość średniawa, ceny nie pamiętam ale pewnie 79-99 zł
Dziękuję za info!
Kremowy mówisz? Hm... wolałabym śnieżną biel, ale kremem nie pogardzę... Potrzebuję coś takiego do pracy. Mam nadzieję, że u mnie ten sweterek gdzieś się jeszcze uchował

A skoro pracujesz w M. to zapytam o jeszcze jedną rzecz, bo będziesz pewnie najlepiej zorientowana Czy największy rozmiar to 40?
Pytam, bo mam duży biust i potężne ramiona i niestety sukienki z nierozciągliwych materiałów w rozm. 40 (większych nigdy nie widziałam) czasem są na mnie ciut za małe w biuście A będąc ostatnio w przymierzalni podsłuchałam jak kobitka obok mówiła do koleżanki, z którą przyszła, że mierzy coś w rozm. 42 - nie wiem tylko co mierzyła. Może jakąś bluzkę lub koszulę? Sukienek w rozm. 42 nigdy nie widziałam i nie wiem, czy nie trafiam na ten rozm. bo go wśród kiecek nie ma czy może akurat mam pecha, bo wszystko w tym rozm się wyprzedało?
Stary 2011-04-18, 11:19   #687
iampeaches
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! Mam do Was pytanko. Zauważyłam, że W Mohito np. w Złotych Tarasach pojawiają się już wieszaki z przecenionymi rzeczami (sukienki, swetry itd). Niby przeceny nie zawsze są jakieś szałowe, ale jednak.
Czy orientujecie się, kiedy można liczyć na jakaś przecenę spódnic/spodni? (oczywiście chodzi mi o te z obecnej kolekcji) Czy pojawią się jeszcze przed typowo letnią wyprzedażą, czy nie bardzo?
iampeaches jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 11:34   #688
ckin2u
Zakorzenienie

sweterk z kokardkami i bluzeczka z serduszkiem mega

a taka jak ta spodniczka w kwiaty mam sukienke - ten sam wzor
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:36   #689
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
sweterk z kokardkami i bluzeczka z serduszkiem mega

a taka jak ta spodniczka w kwiaty mam sukienke - ten sam wzor
Pokażesz się w niej?
Stary 2011-04-18, 16:40   #690
redqueen
Raczkowanie

Mariah z bluzek, T-shirtów, swetrów i niektórych sukienek (dzianinowych) największy jest rozmiar L. Nie ma w mht z niczego "XL"
Z koszul, spódnic, eleganckich sukienek, żakietów i spodni rozmiary kończą się na 42 czyli jeśli widzisz rozmiarówkę zapisaną w ten sposób (34,36,38,40 i 42 a nie XS,S,M,L) to na pewno znajdziesz z tego ten rozmiar

redqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości