|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
a napiszesz tutaj swoja listę? Tez mam swoja :- samoopalacz - pomadka nyx - jakiś róż - próbki podkładów z avonu - perfum (może pur blanca, na początku związku używałam i TZ był zachwycony zapachem -coś z nowej kolekcji essence - i coś licytacji allegro - kończące się licytacje
|
|
#842 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja też mam "listę"... Ale nie piszę tego, mam te wszystkie rzeczy w zakładkach I powoli kupuję. Tylko że ciągle znajduję też coś nowego |
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napiszesz nam swoją listę? Jestem jej ciekawa.
|
|
|
#845 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a ja dziś od rana na uczelni a taka piękna pogoda za oknem... ehh... dopiero wróciłam, zjem cos i pójdę pobiegać, potem jakieś małe spa i nauka , pisanie pracy itp... dziś przyjeżdza TŻ... a byłam dzis w naturze i oczywiście wydałam kase... kupiłam top coat z catrice
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie było mnie tu wczoraj i się za Wami stęskniłam Spędziłam wczoraj bardzo miły dzień z Tż i nie miałam jak wejść, a dziś od rana na zajęciach, z tym że były dni otwarte i naszym zadaniem było prezentowanie ustalonej wcześniej sali, ćwiczeń itp, mi przypadła sala do fizjoterapii ale na szczęście wielu ludzie nie było Później chciałam kupić sobie jakieś buty czarne na niewielkim obcasie eleganckie ale z tą moją nogą dodaja i Snow bardzo fajne zakupy ![]() tillavanilla 3mam kciuki abyście się pogodzili ![]() Snow masz bardzo łady kształt oczu ![]() party girl skoro masz zarekomendowane perfumy od osoby która je kupiłą i ejst zadowolona, to ja bym brała ![]() BlackSwann ja czasem lubię obejrzeć takie głupkowate komedie. Udało mi się oblukac druga połowę i nawet mi się podobał ![]() buahhot NO no to dobrze pamiętałam I jak jesteś zadowolona z zakupu? Mogłabym Cię prosić o Twoje zdjęcie w nich??![]() Czekoladowa pięknie wyglądasz
|
|
#848 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
jaka dziś piękna pogoda loluska i dodaja dziękuję ![]() ![]() tillavanilla będzie dobrze, trzymam kciuki ![]() Kalpana wooow 50 ? i to wszystko jest ci potrzebne? moja lista jest w porównaniu z twoją bardzo minimalistyczna ![]() - paletka sleek - pędzelek kulka do oczu - sztuczne rzęsy i klej - baza pod cienie e.l.f ciągle się waham czy jednak warto wydać na to kasę, jeśli nie będę potrafiła malować cieniami i będe je uzywac tylko raz na jakiś czas
|
#849 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
loluska, tak jak mowilam, nie mialam ich zalozonych na caly dzien, ale jutro zaloze to sie wypowiem
Kalpana az 50 co tam chcesz kupic, pokazuj liste ![]() a ja wlasnie zrobilam sobie mala przerwe w czytaniu na jedzonko
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wszystko jest mi potrzebne
Ale to są rzeczy, które chcę wypróbować, bo nie trafiłam jeszcze na swoje ideały. Na pewno wszystkiego szybko nie zrealizuję, ale powoli będę z niej kupować to, czego aktualnie brakuje w mojej kosmetyczce...Jutro ją wkleję, bo TŻ wrócił z pracy i wolę, żeby tego nie widział |
|
|
|
#851 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Czekoladowa ja od siebie polecam baze joko virtual- switna jest cienie trzymaja sie na niej caly dzien, bo elf mozna tylko dostac na all prawda? no chyba ze jest swietna to inna sprawa
![]() edit: a pedzelek kulka to cos takiego jak na tym zdjeciu podwojny? bo ja wlasnie go mam i ta jedna strona jest swietna do kresek 1.jpglast.jpg Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-04-18 o 18:51 |
|
|
|
#852 |
|
zawsze mam racje
|
Też chciałam ten pędzelek z h&m, ale się nie załapałam.
Ja z pielęgnacji na razie nic nie kupuję (no chyba, że będą masła kakaowe z ziaji w cnd) A tak to wszystko mam, do włosów także. Jedynie z kolorówki coś pokupuje (ale tutaj to już nie taka prosta sprawa z wyborem - na pewno jakiś trwałych szminek potrzebuje i trwałego podkładu)
|
#853 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Chociaz pedzle do pudru/rozu/brazera jeszcze widzialam w h&m jesli kogos to interesuje i ma niedaleko zeby zerknac |
|
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, to przy okazji proszę zrób zdj
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ poszedł coś zjeść, to mogę napisać. Od razu sprostowanie, że np. 2 razy jest korektor, ale kupię jeden i jeżeli mi podpasuje, to ten drugi sobie daruję, a jeżeli nie, to spróbuję ten drugi. Po prostu są to rzeczy wg mnie warte uwagi, ale czy wszystkie kupię, to szczerze mówiąc nie wiem, bo jest tego troszkę
No i pewnie nie wszystkie dostanę w moim miasteczku. A lista jest długa, ale raczej do niej nic już nie dopiszę, bo i nie ma co ![]() 1. Merz Spezial 2. Wax- ale jeszcze nie wiem który... muszę poczytać, ale wątku nie mogę znaleźć :/ 3. Biały cień z Vipery 4. Różowa maska z Essence 5. Korektor w płynie z Bell 6. Olejek babydream 7. Krem regenerujący włosy na noc- Dove 8. Puder sypki My Secret 9. Maseczka z Bielendy z białą glinką 10. Róż do policzków Wibo albo mineralny z Lovely (bo to chyba ten drugi mi polecałyście...) 11. Zestaw do stylizacji brwi Essence 12. Szklany pilnik 13. Maska z miodli indyjskiej 14. Fluid z pompką Ingrid 15. Maseczka do włosów z Biovaxa 16. Odżywka z olejkiem babasu 17. Woda brzozowa Isana 18. Odżywka do paznokci z Miss Sporty 19. Odżywka z Lorysa 20. Mineralny korektor w płynie Maybelline 21. Żel myjący 3w1 Garnier 22. Cienie z Inglota 23. Lakiery Golden Rose 24. Peeling myjący joanna Naturia 25. Maseczka słodkie migdały z Daxa 26. Kremowy olejek pod prysznic Nivea 27. Antyperspirant (jeszcze nie wiem jaki) 28. Pędzel do cieni 29. Maseczka z białą glinką "anti age" z Bielendy 30. Dermacol 31. Emulsja do włosów Gloria 32. Fluid SPF20 Pharmaceris 33. Maseczka z glinki Argiletz 34. Maseczka "Nocne życie" Dermika 35. Sypki cień z Vipery 36. Sypki cień Golden Rose 37. Sypkie cienie do powiek z Ingrid 39. Jedwab z Biosilka (na końcówki) 40. Baza pod cienie (???) 41. Pomadka (nie wiem jaki odcień, w sklepie się doradzę) 42. Żel do golenia dla kobiet Joanna Sensual 43. Tonik z Garniera 44. Puder sypki z Inglota 45. Morelowy peeling przeciwtrądzikowy St Ives 46. Odżywka Farouk 47. Szampon brzozowy Feromona 48. Pędzel do różu (Flat Top nie spisuje się zbyt dobrze w tej roli) 49. Korektor do brwi Delia 50. Grzebień drewniany z szeroko rozstawionymi zębami 51. Szczotka z włosiem 52. Pękający lakier 53. Balsam z drobinkami złota Venita 54. Serum wyszczuplające Eveline 55. Peeling antycellulitowy z Lirene 56. Regenerujący krem do rzęs L'biotica |
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dziś weszłam do Rossmanna sprawdzić, czy jest już ten kremik brązujący i wyszłam z maska do włosów Alterry i olejkiem do ciała Babydream fur Mama (jeszcze go nie testowałam ) |
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie znów nachodzi na krótkie włosy .... brrr
|
|
#858 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
5) widzialam go u mnie w naturze- maja cala szafe kosmetykow bell 7) krem nic a nic nie zadzialal na moje wlosy 11) polecam jak najbardziej 19) fajne i niedrogie w stosunku do pojemnosci 25) swietna maseczka 31) gloria- moja ulubiona odzywka 34) idealna dla osob, ktorym swieci sie strefa T a ktore w ciagu calonocnej imprezy nie chca poprawiac makijazu Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-04-18 o 19:19 |
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielu z tych produktów używałam, a niektóre mam na liście do kupienia ale staram się ograniczać i nie kupować po 10 odzywek it![]() podkreśliłam produkty które wypróbowałam
|
|
|
|
|
#860 |
|
zawsze mam racje
|
kalpana: ziołowe szampony farmony są super, dobrze oczyszczają i wolniej się po nich włosy przetłuszczają
|
#861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko super, tylko spodnie średnio mi się podobają ![]() wolę nie liczyć ile w tym miesiącu wydałam na kosmetyki... jeszcze w tym tyg odbiorę zamówienie z Ori i Avonu |
|
|
|
|
#863 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ten pędzelek to właśnie taki jak pokazałaś, ale też przez neta muszę zamówić bo u mnie h&m nie ma ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
jeśli chodzi o bazę pod cienie to podobno z kobo jest dobra i buahhot chwali jeszcze joko a waxa miałam do słabych i zniszczonych
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-04-18 o 19:39 |
||
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot dzięki za informacje na temat tych produktów
W sumie, to co do tego kremu z Dove nie jestem do końca przekonana, bo ta firma na włosy jakoś do mnie nieszczególnie przemawia, ale może na moje włosy akurat zadziała... Chociaż silikonów działaniem nazwać nie można...Fajnie, że miałyście produkty z mojej listy Mam nadzieję, że byłyście z nich zadowolone
|
|
|
|
#865 |
|
CABIN CREW
|
a mnie na farbowanie... przyciemnić chce i chyba kupie farbę i po świętach zrobie....
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
kaplana kiedy ty to masz zamiar kupić
?
|
#867 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny nie wiem na którą paletkę się zdecydować
1. original czy 2. storm ?
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowa dziękuję Kochana
![]() Miczka jak TŻ dostanie wypłatę Tyle raz miałam ochotę na np. balsam, ale nie wiedziałam który by był fajny, a teraz wystarczy spojrzeć na listę i już
|
|
|
|
#870 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
chyba napisala wyzej ze sukcesywnie bedzie kupowac? no skoro potrzebuje tych produktow to ja nie widze w tym zadnego problemu
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

I któraś z Was bardzo dobrze wypowiadała się na temat któregoś pilnika szklanego, który kosztował chyba ok. 22zł. Wydaje mi się, że Caate, ale teraz znaleźć nie mogę, a chciałam wiedzieć który to pilnik....
Bardzo szybko- mogłoby się zdawać, ale patrzę na kopertę, a tu polecony
Kredka była zabezpieczona taśmą i folią bąbelkową, a końcówka jest drewniana, tak jak obiecywał, więc jestem zadowolona póki co
a napiszesz tutaj swoja listę? 

Napiszesz nam swoją listę? Jestem jej ciekawa. 

moja lista jest w porównaniu z twoją bardzo minimalistyczna

No i pewnie nie wszystkie dostanę w moim miasteczku. A lista jest długa, ale raczej do niej nic już nie dopiszę, bo i nie ma co