Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 18:40   #3961
Duszek2
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Duszku, jak masz ochotę na browarek, to wiesz, do kogo uderzać
Wiem Malla. Malla jest kochana....na razie sobie posmutkuje w samotności do tego wszystkiego znowu jestem chora

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
fakt, trudna sprawa, ale przynajmniej miał odwagę powiedzic prawde i nie wciskał ci kitów, jak większość facetów
Miała odwagę ale wcześniej zachował się bardzo chamsko...
Nie wiem jak to bedzie -głowny powod rozstania -jego wyjazd.Dobija mnie, że właśnie tkai jest powód jak gadalismy obu nam było smutno bo mysle ze to kiepska opcja..
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 18:41   #3962
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez sensiblee Pokaż wiadomość
Mam tak samo tylko że ja mam 5 miesięcy wakacji... nie wiem co ja będe robić sama przez ten czas.
A jeszcze kilka lat temu, cieszyłybyście się na te 5 miesięcy wakacji, a teraz smutasy. A znajomi, nikogo blisko mieć nie będziesz? A praca?

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Też mam 5 miesięcy wakacji
I wszyscy inni Ci zazdroszczą
Stary 2011-04-18, 18:43   #3963
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Najgorsze jest to, że moje wakacje trwają 5 miesięcy...

Oj tak te zakochane pary są wkurzające. Podczas spacerów muszę omijać niektóre alejki w parku, bo złośliwie siedzą i się obściskują

Ale mi facet aż tak bardzo potrzebny nie jest, choć jakby się trafił jakiś fajny, który by w moim brzuchu wywoływał motyle itp., to bym nie marudziła Bardziej potrzebne mi jest jakieś ciekawe towarzystwo, żebym się nie nudziła
Oj żeby jeszcze się kampili gdzieś w alejkach, a oni bezczelnie w autobusach, kawiarniach, na przystankach, na wydziale większość sparowanych. Okropność, w zimę ich tyle nie było. A teraz co lepszego gościa widzę, to zaobrączkowany

Siły wyższe, brońcie mnie przed takimi co mi motyle w brzuchu wywołują, zawsze jak mi się taki trafia to nic dobrego z tego nie wynika

Ja mogę zgarnąć kilka wizażanek-singielek moim mobilem i możemy gdzieś ścignąć gdzie jest dużo wolnych facetów
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 18:46   #3964
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość

I wszyscy inni Ci zazdroszczą
W sumie masz rację i większość by się pewnie chciała zamienić Musze pomyśleć nad czymś ciekawym do robienie przez wakacje, bo szkoda przeleżeć tyle czasu... Może poodświeżam jakieś kontakty?

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Oj żeby jeszcze się kampili gdzieś w alejkach, a oni bezczelnie w autobusach, kawiarniach, na przystankach, na wydziale większość sparowanych. Okropność, w zimę ich tyle nie było. A teraz co lepszego gościa widzę, to zaobrączkowany

Siły wyższe, brońcie mnie przed takimi co mi motyle w brzuchu wywołują, zawsze jak mi się taki trafia to nic dobrego z tego nie wynika

Ja mogę zgarnąć kilka wizażanek-singielek moim mobilem i możemy gdzieś ścignąć gdzie jest dużo wolnych facetów
O u mnie w szkole też ich pełno. Ale to zawsze na wiosnę się tak dzieje

Mi też jeszcze nic dobrego z tego nie wyszło, ale te motyle są takie faaaajne

Gdzie jest to miejsce? Ja tam się chętnie wybiorę

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 18:49   #3965
dewastacja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sensiblee Pokaż wiadomość
Mam tak samo tylko że ja mam 5 miesięcy wakacji... nie wiem co ja będe robić sama przez ten czas.
Ja też mam 5 miesięcy wakacji

dewastacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 18:50   #3966
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Jem tylko przy ludziach, wchodzi i nawet zostaje... Na wadze oficjalnie 38 kg.

Łzy łzami, ale na pewno nie są warci zawalenia naszej kariery!

Dżem... chodziłam po murawie, na której stawiali stopy na koncercie przed 15 laty...

Jako że przez 9 lat obracałam się w towarzystwie fizyków z UJ muszę stwierdzić, że masz bardzo przyjemne zajęcie

To sobie razem odpoczniemy

Dziewczyny, u mnie weekend zgodnie z powziętym tydzień temu postanowieniem był przełomowy. Minęły 2 schizofreniczne miesiące. O 2 miesiące za dużo. Pożegnałam go, nie życzę sobie kontaktu Wiem, że będzie ciężko, ale przejdzie.

Wykończyłam pożegnalnymi smsami do niego konto na prepaidzie, który założyłam specjalnie dla niego po jego namowach.
On jest niereformowalny, nie pomogę mu dorosnąć. Nie zmuszę do uczuć.
Wiem, że wyhacza solary w necie, tym żałośniejszy jest dla mnie. Uwstecznia się, a przy mnie tak bardzo ruszył do przodu...

Niewiele przed rozstaniem mówił, że kobieta jak ja to skarb i nie powinnam chodzić wolna po Ziemi, że jest niesamowicie szczęśliwy, że trafił na mądrą i ładną, która jest jego przyjaciółką, kochanką i rozumie go jak nikt.
Łudzę się, że ten skarb kiedyś doceni i przypomni sobie drogę do mnie, ale nie mogę go zatrzymywać siłą ani nie uchronię przed błędami czy niekorzystnymi wyborami. To jest jego życie i sam nim kieruje.
Własnego życia marnować na niego więcej nie zamierzam.
Malla, powiedz proszę, że 38 kg to nie jest Twoja waga! Mam koleżankę, która waży 42 kg przy wzroście 165 cm i... nie jest to zbyt dobra opcja, delikatnie mówiąc. Kurczę, głupio niby coś tak mówić, ale... robisz coś, żeby przytyć?

Niby faceci nie są warci zawalenia kariery, ale ja zawaliłam egzamin w zimowej sesji właśnie przez eksa. Kij mu w rzyć .

Kocham Dżem, ale tylko ten z Ryśkiem !

Na podstawie Big Bang Theory stwierdzam, że powinnam znaleźć sobie faceta - fizyka. Najlepiej takiego, jak Leonard, tylko żeby był wyższy . Byłaby to z pewnością spora odmiana w stosunku do tych zakichanych artystów wiecznie bujających w obłokach. Phi... nigdy więcej!

Ano odpoczniemy sobie, i jestem pewna, że na dobre nam to wyjdzie .

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
Nie wiem juz nic...
jest mi ciezko...
Wiesz co, metoda jaką zastosował Twój były (zakładając, że to prawda co Ci powiedział o wyjeździe) jest delikatnie mówiąc niehumanitarna. Zdecydowanie nie zrobił tym na mnie dobrego wrażenia. Zachował się jak głupek, albo co gorsza jak brutal :/.

Cytat:
Duszku, jak masz ochotę na browarek, to wiesz, do kogo uderzać
Ja mam ochotę na browarek! Ale strasznie daleko do Ciebie... No i ktoś mi chyba musiałby ten browarek postawić, bo strasznie krucho z kasą .

Cytat:
Mogę się Wam pożalić?
Przeraża mnie wizja skończenia szkoły. Jak jeszcze prawie do końca maja będę miała co robić tak potem nie wyobrażam sobie nie chodzić do szkoły Do tej pory ta szkoła mnie jakoś trzymała w kupie, a teraz zaczęłam za X tęsknić... Już trzeci dzień chodzę i sobie popłakuję po kontach, bo jest mi źle z tą świadomością, że nie wiem jak to będzie, że nie wiem czy będę miała się z kim spotkać czy nie
Mogę Cię pocieszyć: wyobraź sobie wizję skończenia studiów. Iście apokaliptyczna, no nie? Mnie w każdym wypadku przeraża .

A ja dzisiaj jestem zadowolona z siebie, bo co prawda dopiero co wróciłam z pracy, ale za to będzie podwyżka .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 18:55   #3967
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:

Ale mi facet aż tak bardzo potrzebny nie jest, choć jakby się trafił jakiś fajny, który by w moim brzuchu wywoływał motyle itp., to bym nie marudziła Bardziej potrzebne mi jest jakieś ciekawe towarzystwo, żebym się nie nudziła

A Ty to nie marudź, bo dziewczyny miały się o Ciebie bić w kisielu
Ja myślę, że towarzystwo do zabawy zawsze się znajdzie

O mnie się nikt nie miał zamiaru bić. Jak już to o mojego psa

Cytat:
No właśnie, kto by Cię chciał
Chociaż jedna osoba się ze mną zgadza
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 18:58   #3968
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Gdzie jest to miejsce? Ja tam się chętnie wybiorę
Jeszcze nie wiem, więc trzeba odwiedzić wszystkie pokolei i się dowiedzieć! 5 miesięcy powinno wystarczyć
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 19:01   #3969
sheneedslove
Rozeznanie

to już koniec, oficjalnie.
Masakra, czuję się strasznie.
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 19:07   #3970
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
W sumie masz rację i większość by się pewnie chciała zamienić Musze pomyśleć nad czymś ciekawym do robienie przez wakacje, bo szkoda przeleżeć tyle czasu... Może poodświeżam jakieś kontakty?
No i to mi się podoba już jakiś pomysł jest, odnów znajomości i poznawaj nowych ludzi

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez dewastacja Pokaż wiadomość
Ja też mam 5 miesięcy wakacji
Ja też chcę

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj jestem zadowolona z siebie, bo co prawda dopiero co wróciłam z pracy, ale za to będzie podwyżka .
Gratulacje

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Chociaż jedna osoba się ze mną zgadza
Bo Cię nie widziałam

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
trzymaj się

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Jeszcze nie wiem, więc trzeba odwiedzić wszystkie pokolei i się dowiedzieć! 5 miesięcy powinno wystarczyć
To może i ja do Was dołącze, skoro taka wycieczka się szykuje
Stary 2011-04-18, 19:15   #3971
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
Malla, powiedz proszę, że 38 kg to nie jest Twoja waga! Mam koleżankę, która waży 42 kg przy wzroście 165 cm i... nie jest to zbyt dobra opcja, delikatnie mówiąc. Kurczę, głupio niby coś tak mówić, ale... robisz coś, żeby przytyć?

Niby faceci nie są warci zawalenia kariery, ale ja zawaliłam egzamin w zimowej sesji właśnie przez eksa. Kij mu w rzyć .

Kocham Dżem, ale tylko ten z Ryśkiem !

Na podstawie Big Bang Theory stwierdzam, że powinnam znaleźć sobie faceta - fizyka. Najlepiej takiego, jak Leonard, tylko żeby był wyższy . Byłaby to z pewnością spora odmiana w stosunku do tych zakichanych artystów wiecznie bujających w obłokach. Phi... nigdy więcej!

Ano odpoczniemy sobie, i jestem pewna, że na dobre nam to wyjdzie .

Wiesz co, metoda jaką zastosował Twój były (zakładając, że to prawda co Ci powiedział o wyjeździe) jest delikatnie mówiąc niehumanitarna. Zdecydowanie nie zrobił tym na mnie dobrego wrażenia. Zachował się jak głupek, albo co gorsza jak brutal :/.

Ja mam ochotę na browarek! Ale strasznie daleko do Ciebie... No i ktoś mi chyba musiałby ten browarek postawić, bo strasznie krucho z kasą .

Mogę Cię pocieszyć: wyobraź sobie wizję skończenia studiów. Iście apokaliptyczna, no nie? Mnie w każdym wypadku przeraża .

Oczywiście nie mowie, ze jest super i nie udaje, ze nie zauważam jego debilnego pomysłu na to ze jak bedzie chamem to zaczne go nienawidziec i bedzie latwiej. Roxmawiamy normalnie ale ze siwadomoscia ze po swietach wyjedzie.
Co mnie dobija...
Stary 2011-04-18, 19:19   #3972
lily92920
Zakorzenienie

Dziewczyny, Siaaa mnie zabije, ale musze Wam napisać!

Napisała mi sms, że całowała sie z Pchnącym i on chce z nią byyyyć!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 19:22   #3973
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Co się stało? Rozmawialiście w końcu? Na trzeźwo?
Stary 2011-04-18, 19:22   #3974
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

Ja tę sięęęę kiedyś zabiję..

no ale no, nic tylko świętować!

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 19:24   #3975
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
Roxmawiamy normalnie ale ze siwadomoscia ze po swietach wyjedzie.
Co mnie dobija...
Mnie tam by dobijało, że w imię własnego spokojnego sumienia, życzył psu śmierci.

Btw, jak kudłacz?

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:

No, to by było na tyle, jeśli chodzi o jej trzymanie dystansu
Stary 2011-04-18, 19:27   #3976
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Apokalipsa

Cytat:
Ja myślę, że towarzystwo do zabawy zawsze się znajdzie

O mnie się nikt nie miał zamiaru bić. Jak już to o mojego psa
No nie wiem... Nie przepadam za swoimi koleżankami z klasy jeżeli miałabym się z nimi spotykać, to wolę zostać w domu Jedynie koledzy mi zostają

Aaaa no tak
Cytat:
Może lepiej stopem jechać, bo benzyna droga i poszukiwanie miasta pełnego wspaniałych facetów singli może być trochę trudne

Cytat:
No i to mi się podoba już jakiś pomysł jest, odnów znajomości i poznawaj nowych ludzi
A Tych nowych to gdzie się poznaje? Jacieeee czuję się jak jakiś odludek, bo do tej pory trzymałam się cały czas z moim klasowym towarzystwem

.
Stary 2011-04-18, 19:28   #3977
sylllvia89
Wtajemniczenie

Cytat:

czuje sie identycznie
szkoda ze nie jestes z krakowa to bym Cie zaprosila na jakies piwo
moze jest ktos z krakowa?
nie wiem co mam ze soba robic

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 19:34   #3978
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Dżem... chodziłam po murawie, na której stawiali stopy na koncercie przed 15 laty...
Dżem... Mój tato był na 4 koncertach, zawsze w pierwszym rzedzie... I raz odwołali koncert, bo Rysiek zaćpał i lipa

Cytat:
Mogę się Wam pożalić?
Przeraża mnie wizja skończenia szkoły. Jak jeszcze prawie do końca maja będę miała co robić tak potem nie wyobrażam sobie nie chodzić do szkoły Do tej pory ta szkoła mnie jakoś trzymała w kupie, a teraz zaczęłam za X tęsknić... Już trzeci dzień chodzę i sobie popłakuję po kontach, bo jest mi źle z tą świadomością, że nie wiem jak to będzie, że nie wiem czy będę miała się z kim spotkać czy nie
Masz wpier**l!
Jak mnie nie odwiedzisz na wakacjach, to sie chyba obraże... A może pojedziemy gdzieś na jakiś obóz razem?

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Ja tę sięęęę kiedyś zabiję..

no ale no, nic tylko świętować!
Ja sie ciesze, że fajny facet jej sie trafił

Widziałam zdjęcie, niezłe ciastuszko!

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

No, to by było na tyle, jeśli chodzi o jej trzymanie dystansu
Ale ona do mnie sms, że mam ją ratować, bo ona nie wie co ma mu powiedzieć, czy sie zgodzić na związek, czy nie... A to miałby być najszczęśliwszy związek na ziemi...

Cytat:
Napisane przez sylllvia89 Pokaż wiadomość
czuje sie identycznie
szkoda ze nie jestes z krakowa to bym Cie zaprosila na jakies piwo
moze jest ktos z krakowa?
nie wiem co mam ze soba robic
Malla jest z Krk...

A jeśli o mnie chodzi, to za 5/6 miesięcy idziemy na browara!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-04-18 o 19:36
Stary 2011-04-18, 19:35   #3979
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz wpier**l!
Jak mnie nie odwiedzisz na wakacjach, to sie chyba obraże... A może pojedziemy gdzieś na jakiś obóz razem?
Odwiedzę
Ooo tak, jedźmy razem!

.
Stary 2011-04-18, 19:44   #3980
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Odwiedzę
Ooo tak, jedźmy razem!
Ale ja mówie poważnie... Wykmińmy sobie jakiś niedrogi obóz, np. do Bułgarii czy coś i dawaj. Będzie nam zajefajnie! Może ktoś sie dołączy jeszcze...
Stary 2011-04-18, 19:45   #3981
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
Mnie tam by dobijało, że w imię własnego spokojnego sumienia, życzył psu śmierci.

Btw, jak kudłacz?
Kudłacz odgryzł sobie opatrunek po niecalych 2 dniach, teraz cały czas lize to miejsce gdzie ma szyte. I sie wkurza o byle głupote Ogolnie zrobil sie wrażliwy... Mam wielka nadzieje, że wszytsko bedzie dobrze.
Stary 2011-04-18, 19:45   #3982
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ale ona do mnie sms, że mam ją ratować, bo ona nie wie co ma mu powiedzieć, czy sie zgodzić na związek, czy nie... A to miałby być najszczęśliwszy związek na ziemi...
Jak nie wie i się boi konkretów, to na jaką cholerę się z nim całowała?

Ech, te baby
Stary 2011-04-18, 19:46   #3983
sylllvia89
Wtajemniczenie

Malla odezwij sie, please

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 19:48   #3984
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Dżem... Mój tato był na 4 koncertach, zawsze w pierwszym rzedzie... I raz odwołali koncert, bo Rysiek zaćpał i lipa
U mnie Dżem był w tamtym roku na dniach miasta
Stary 2011-04-18, 19:49   #3985
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Ech, te baby
Ja nie wiem co powiedzieć, wiecie, że nie popieram związków w klasie i na jednym roku w grupie, w pracy itp.
Stary 2011-04-18, 19:50   #3986
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ja mówie poważnie... Wykmińmy sobie jakiś niedrogi obóz, np. do Bułgarii czy coś i dawaj. Będzie nam zajefajnie! Może ktoś sie dołączy jeszcze...
Podoba mi się ten pomysł Trzeba się rozejrzeć za obozami, zobaczyć w jakich są cenach i w jakich terminach i możemy jechać

.
Stary 2011-04-18, 19:51   #3987
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie Dżem był w tamtym roku na dniach miasta
Ale to był nowy Dżem... A stary Dżem, z Ryskiem już nie wróci. Tzn. ja bym na każdy i tak poszła... A najbardziej mi sie marzy koncert Farben Lehre Boże, kocham ich i byłam na jednym koncercie i było mega!
Stary 2011-04-18, 19:53   #3988
dewastacja
Raczkowanie

Cytat:

Ech, te baby
Doszłam właśnie do wniosku, że w sumie dobrze się stało, że się z eksem rozstaliśmy, bo teraz będę mogła na nowo przeżywać te pierwsze pocałunki, motylki itd

dewastacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 19:55   #3989
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie wiem co powiedzieć, wiecie, że nie popieram związków w klasie i na jednym roku w grupie, w pracy itp.
Ja od pewnego czasu też nie popieram No ale cóż, że mi się nie udało, to nie znaczy, że związek Siaaa będzie klapą. Ważne żeby była szczęśliwa.
Stary 2011-04-18, 20:02   #3990
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi się ten pomysł Trzeba się rozejrzeć za obozami, zobaczyć w jakich są cenach i w jakich terminach i możemy jechać
No, może wybierzemy jakiś termin sierpniowo- wrzesniowy?
Mamy czaaaaaaaaas!!!

Cytat:
Napisane przez dewastacja Pokaż wiadomość
Doszłam właśnie do wniosku, że w sumie dobrze się stało, że się z eksem rozstaliśmy, bo teraz będę mogła na nowo przeżywać te pierwsze pocałunki, motylki itd
No, i oby z takim podejsciem iść dalej!

Cytat:
Ja od pewnego czasu też nie popieram No ale cóż, że mi się nie udało, to nie znaczy, że związek Siaaa będzie klapą. Ważne żeby była szczęśliwa.
Wiem. Ale jednak mam uraz po eksie...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości