|
|
#4141 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXVI
to musialoby byc sfieze co sie samo lengnie i jezd niefidoczne
![]() np ten....no.....bawełnik czy cos..co kfiatki podzera i kokonki takie robi ![]() a gdzie sie patrzy jak to wyglanda? i gdzie sie kupuje? ![]() bo nazwa-odcien iaskowy poziom 8 nic mi nie mofi
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4143 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4144 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widziałam to zdanie napisane przez Ciebie tutaj wczoraj ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2 razy zamknęło mi przeglądarkę, jak chciałam zamknąć okno z emotkami? Teraz mam cały czas to okno otwarte i w ogóle wciągł mnie Kamelot Słucham i słucham
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-18 o 20:43 |
|||||||
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i niech te stare obleśne dziady przestaną sieu na mnie gapić na ulicach, głośno komentować i zaczepiać przez to takich kompleksów w wieku nastu lat dostałam, że sieu bałam po ulicach chodzić sama i do dzisiaj nigdy przenigdy nie wyjdę z domu w dzień w mini i bluzce z dekoltem i zakładam tylko takie, w których mój biust wygląda na mniejszy niż jest i broń borze liściasty coś obcisłego czy seksownego, najlepiej worek pod szyję ![]() Ideu oglądac film i spać ![]() Spoo, słusznie deja vu - było ale sieu szybko zmyło
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-18 o 20:46 |
|
|
|
|
#4146 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() takie trochę zatęchłe? ![]() śkunks!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4149 |
|
grozi wypollizowaniem
|
miła aluzja czytam ze to artego jest niesmywalne
|
|
#4150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie możesz go chociaż do lodówki włożyć? Tak ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4151 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
dokumenty lubię ale bez telewizora nie mam jak oglądać.. coś za coś Cytat:
i w glanach! sorry ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykład z mojego podwórka-jestem bardzo dobra w tym co robię (tak, wiem, ta skromność kiedyś mnie zgubi :pazurki) i moja praca przynosi firmie miesięcznie grubo ponad 100 tys zysku. Czy firmie opłaca się płacić mi więcej, czy wymienić mnie na kogoś kto zgodzi się pracować za 1,5 na rękę i zarobi dla firmy 10tys? I kurde, tak se teraz myślę,że jak na to co zarabiam dla firmy, to oni mi płacą strasznie mało Po jakim czasie od dostania podwyżki wypada się upomnieć o kolejną ![]() mnie tysz. Chyba mleko z miodem pójdę wypić ![]() Cytat:
hujawewsi A co do fińszczyzny, to przypomniało mi się jeszcze z okresu fascynacji skokami,że przecież umiem coś jeszcze po fińsku ![]() Olen Suomen kevein mies. ![]() i jeszcze En enää tahdo tavata, en tahdo koskaan palata. Anna anteeksi. czy jakoś tak ![]() a i jeszcze coś Suuria lupauksia Tyhjällä paperilla... Pimeässä huoneessa Maalaan pilvilinnoja... Kun katsot minua... Ja oot niin kaukana... Ajatuksia Veit minun yöni Veit minun ajatukseni Kun katsot minua... Ja oot niin kaukana... En tunne sinua... Ajatuksia albo bardzo podobnie ![]() więcej nie znam.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-18 o 21:03 |
||
|
|
|
#4153 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Popatrzeć można też w sklepie na 29 Listopada, jest w Krakowie jeszcze jeden ale nie pamiętam gdzie, bo ten mam bliżej ![]() Kolor wychodzi identyczny jak na palecie, niezmywalny, ale te są podobne do Twojego naturalnego, więcc odrostów nie będzie widac, poza tym mają też jakiś semipermanent gel, ale tego nie używałam więc się nie wypowiem Osobiscie jestem z tych farb megazadowolona, demonizowane przerabianie samodzielne brunetki na blondynkę okazało się bardzo proste ![]() Cytat:
Nie przejmuj się.Fiesz co, tak sobie pomyślałam, że mnie tak wkurza to co piszesz, a ponoć najbardziej irytują nas własne wady. I tak zgłębiłam ten temat i mam - byłam taką samą mendą jako 13-14latka Normalnie jakbym widziała te łzawe wpisy z pamiętnika, że mnie żaden facet nie zechce, bo są źli i fogle to lecą tylko na wysokie blondynki z dużym biustem Trzym się i nie dawaj ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-04-18 o 21:08 |
||
|
|
|
#4154 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ves-az boje sieu domyślać co robisz
ale fiesz-moze ja bym cie zatrudniła-skoro potrafisz generować taki zysk -dam ci nawet 20 tys miesiecznie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
skant ty masz takie wiadomości? gdzie ten sklep dokładnie? i mozna w nim zakupić? albo sie poradzić? i jesczze utleniacz osobno trzeba? skant mam wiedziec ile procentowy? , a są jakies farby drogeryjne nierude? łał-zarzuciąłam tru pytoniami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- palete jusz wyluczyłam-6.1 mi sie podobie ,ale nie fiem jakby to na łbie mym fyglondało
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic nie rozumiem Olen huonolla tulella. On kylmä talossa ![]() zimno w tej chaupie mi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-18 o 21:22 |
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4157 | |
|
|
Cytat:
Oksydant przy Twoim kolorze i tym co chcesz zrobić 3% Zakupić można spokojnie i bez problemu, panie Ci doradzą co i jak Sklepy są na 29 Listopada 121 i na Borsuczej 4.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POLLY- kto budzi w Tobie większą niechęć- kotki czy pieski? Jesli nie chcesz stracić twarzy, pisz na PW No dobra, będziesz czarna
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mowa była o czymś ciut innym - o sytuacji gdy jest wolny etat - nabór i powiedzmy ze nie ma wśród kandydatów synów, córek i zięcióf i firma ma zatrudnić kogos nowego - kogo jeszcze nie zna - są pracodawcy co wezmą takiego śmiałka - i ja bym tak kcciała żeby ino tacy byli - czujecie ten wyścig - kto powie więcej dostaje robote , ale som tyż tacy co na początek wybiorą kogos z niższymi oczekiwaniami - ot bywa różnie - a szkoda - powinien być trend zwyzkowy kto kce więcej zarabiać ten miszcz Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 21:24 |
|
|
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4161 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() tylko zależy, co się rozumie pod hasłem "normalna dieta", bo jeśli to jadłospis w stylu: śniadanie: McMuffin x 2 drugie śniadanie: drożdżówka zapita litrem Coli obiad: wielgachna shoarma z frytkami podwieczorek: pizza z piekarnika kolacja: 15 mini-kanapeczek grubaśnie smarniętych masłem dodatkowo litr browara i pełno słodziaśnych napojków to cudów nie ma, wagi nie utrzymam ja bardziej myślę o przeplataniu niektórych przepisów dukanowych (np. hamburgera, który jest po prostu mniamuśniasty) ze zdrowym żarłem (typu pełnoziarniste produkty zbożowe - ciemny / dziki ryż, kasza, kurczak w każdej postaci - w tym mój ukochany w sosie imbirowym, którego w dukanie nie moszna :[, warzywka na przeróżniaste sposoby i ogólnie w kierunku diety śródziemnomorskiej) oczywiście jak se od czasu do czasu wyskoczymy na obiadek w Macu albo ze znajomymi na pizzę to tragedii wielkiej nie powinno być (i, mam nadzieję, nie będzie ), ale żeby nie codziennie... jak to jeszcze parę miesięcy temu uskuteczniałąm :/*edit - aha, no i jeszcze dwie ważne rzeczy, które w czasie diety wchodzą w krew (przynajmnie mię weszły): 1. jak mnie nachodzi ochota na słodycze - ruszam dupę i se sama piekę wersje "light", które zupełnie mi wystarczają - tego akurat po skończeniu diety nie zamierzam porzucać (ale np. na tort urodzinowy Rodzicielki też się będę mogła skusić bez przesadyzmu)2. normalnie ześwirowałam na punkcie pichcenia bo to takie robienie czegoś z niczego
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-04-18 o 21:28 |
|
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() Cytat:
![]() jestem handlowcem, czyli branża przed którą większość barowiczek broni się wszelkimi kończynami. Z zamiłowania, bo z wykształcenia to jestem mgr inż. budownictwa lądowego ![]() Dobra, to co mam sprzedać?
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama poszukam na zaś, żeby nie zostawiac kasy fryzjerom - zapomniałąm o tym a kiedys mi podawałaś linka
|
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja tysz handlowiec jestem tzn byłem
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzmy, że postaci z obrazków kojarzę z dziewczynami z Baru- wszak typy charakterystyczne (autoportret, to jak ktoś sam siebie maluje)
|
#4166 | |
|
|
Cytat:
Nie wiem, czy chciałabym się wiązać z tym kolorem na tak długo, więc wybrałam po sąsiedzku bardzo jasny neutralny i jak już płaciłam to zauważyłam te śliczności Nic to, może nastepnym razem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale w przypadku, o którym pisałaś od początku-idziesz na rozmowę, gdzie nikt cię nie zna i nie wie co potrafisz-faktycznie najczęściej wezmą tego, kto chce najmniej
|
|
#4168 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym jesteś łoszóst, bo ja tam widzę klasyczne gładkomordzie - zero jakichkolwiek problemów cerowych ![]() O właśnie Piniu, jak tam Calina - łobleci czy szitowa? ![]() Nałóż sobie Veeta na jajka ![]() Kliknęłam Alfaparf'a Kiedyś już ją miałam - sama farba była very gut, ale strzeliłam sobie samobója kolorem.... Tzn. nie wiem, co mnie wtedy podkusiło, ale wzięłam 9.33 ( Gdyby nie to, że w takich odcieniach wyglądam jak sraka pomarchwiana byłoby sweet, bo kolor wyszedł prawie identycznie jak na próbniku Teraz wzięłam 9.21 i oksydant 9% (zobaczymy, czy zneutralizuje mój rosół na łbie ) Skbie, nie dobiegłam dzisiaj na pocztę... Ale jutro dotrę, chobym się miała zesrać Cytat:
![]() Cytat:
I taki |
|||
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
seriooooo? to co wy sprzedajecie ? Arrasy? |
|
|
|
|
#4170 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
----> pieski ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- ale fiesz...bo ja jestem uczulona na siersc sfierzencom
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

i gdzie sie kupuje? 

Widziałam to zdanie napisane przez Ciebie tutaj wczoraj
jutro jadę do skier chyba, to pobiegnę po elmexa 
na traktorze ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Osobiscie jestem z tych farb megazadowolona, demonizowane przerabianie samodzielne brunetki na blondynkę okazało się bardzo proste 
Nie wiem, czy chciałabym się wiązać z tym kolorem na tak długo, więc wybrałam po sąsiedzku bardzo jasny neutralny i jak już płaciłam to zauważyłam te śliczności
Nic to, może nastepnym razem
( sorry jaskre macie? ja tam nie wrzuciłam ani jednego łądnego zdjecia - mam jedno ładne ale tam fogle już nie wyglądam jak ja więce bez sensu)
a kiedyś live zobaczycie - radzeu pozdejmować soczewki