|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZNOwu jestem głodna :D cz. 14 :D
Cytat:
![]()
![]() |
#3332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to ? gdzie to ? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
O kurde, to macie mało dni na spokojna naukę przed maturą. ![]() ![]()
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
babcia w Niemczech taki wielki park rozrywki, wesołe miastko, no co ty nie wiesz? : o
![]()
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
#3336 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
absolutnie
![]() pewnie piękniejsze od wawy ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- ja miałam 25 kwietnia zakończenie...więc podobnie |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nie pamiętam kiedy miałam zakończenie ![]() Wiem tylko, że maturę z polskiego miałam 4 maja w piątek czyli tak w środku weekendu majowego ![]()
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
ide gdzieś na dwór, chociaż źle się czuję. pa
![]()
![]() |
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie Patrysiowa ![]()
Antoine de Saint-Exupéry Dyplomowana Położna ![]() ![]() Cel: Być szczęśliwą i spełniać marzenia! ![]() ![]() Edytowane przez karo208 Czas edycji: 2011-04-19 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Dobra sprawdziłam, moja szkoła była lepsza
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
;*
Cytat:
![]() i ta matma.. nie zdałabym jej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra Kochane ja idę, może wejdę później ![]()
Antoine de Saint-Exupéry Dyplomowana Położna ![]() ![]() Cel: Być szczęśliwą i spełniać marzenia! ![]() ![]() Edytowane przez karo208 Czas edycji: 2011-04-19 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Konto usunięte
|
no bo mi się już spać nie chciało
![]() myślałam że jak się zdrzemnę o 18 to się obudzę tak na 21 ![]() a tu bach całą noc przespałam ![]() nooo ![]() wróciłam ![]() i zaraz a właściwie ok 16 zabieram się za porządki ![]() widziałam fajne spodnie za 60 zł.. takie na maturę ale.. nie wiem czy będę w nich dobrze wyglądać.. jutro się przejdę przymierzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to miłego popołudnia ![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26455827]no bo mi się już spać nie chciało ![]() myślałam że jak się zdrzemnę o 18 to się obudzę tak na 21 ![]() a tu bach całą noc przespałam ![]() nooo ![]() wróciłam ![]() i zaraz a właściwie ok 16 zabieram się za porządki ![]() widziałam fajne spodnie za 60 zł.. takie na maturę ale.. nie wiem czy będę w nich dobrze wyglądać.. jutro się przejdę przymierzyć ![]() hej ![]() co wy wszystkie tak sprzątacie święta idą czy co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Konto usunięte
|
nie no tylko już taki syf w domu i przez okna nic nie widać że by się przydało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
Wrzuciłabym Wam zdjęcie torebki i butów, ale nie mam karty do aparatu.
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26455972]nie no tylko już taki syf w domu i przez okna nic nie widać że by się przydało ![]() Skąd ja to znam ![]() teraz już mam czyściutko ![]() A Ty kiedy masz zakończenie roku szkolnego? ![]() Lecę gotować obiad. Dzisiaj mielone. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 |
Konto usunięte
|
ja mam 29
![]() ale i tak już nikt do szkoły nie chodzi także idę tylko na zakończenie zeby sobie świadectwo odebrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26456030]ja mam 29 ![]() ale i tak już nikt do szkoły nie chodzi także idę tylko na zakończenie zeby sobie świadectwo odebrać ![]() i najdłuższe wakacje w życiu ;D robię głupie notatki ze statystyki i nic z tego nie umiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
gdzie?
![]() czesc ![]() ale dzis pieknie ![]() ![]()
![]() |
#3353 |
Konto usunięte
|
dla kogo najdłuższe dla tego najdłuższe
![]() ja idąc na studium mam tylko do września ![]() bo nauka od września się zaczyna w studium ![]() ej ale mam problem ![]() sama nie wiem czego chcę ![]() czy dekorowanie wnętrz czy grafika komputerowa czy może fotografia ![]() nie wiem co ma większe perspektywy na zdobycie pracy a wszystko mnie interesuje i chciałabym każdego po trochu a na 3 kierunki naraz mnie zwyczajnie nie stać .. a po drugie każdy byłby w tym samym czasie ;( więc jak tu się roztroić ;( no i wgl.. to STUDIUM .. tytuł tylko technika ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26456525]dla kogo najdłuższe dla tego najdłuższe ![]() ja idąc na studium mam tylko do września ![]() bo nauka od września się zaczyna w studium ![]() ej ale mam problem ![]() sama nie wiem czego chcę ![]() czy dekorowanie wnętrz czy grafika komputerowa czy może fotografia ![]() nie wiem co ma większe perspektywy na zdobycie pracy a wszystko mnie interesuje i chciałabym każdego po trochu a na 3 kierunki naraz mnie zwyczajnie nie stać .. a po drugie każdy byłby w tym samym czasie ;( więc jak tu się roztroić ;( no i wgl.. to STUDIUM .. tytuł tylko technika ![]() skoro to tytuł technika to zacznij w takiej kolejności jak napisałaś jedno po drugim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Wtajemniczenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26456525]dla kogo najdłuższe dla tego najdłuższe
![]() ja idąc na studium mam tylko do września ![]() bo nauka od września się zaczyna w studium ![]() ej ale mam problem ![]() sama nie wiem czego chcę ![]() czy dekorowanie wnętrz czy grafika komputerowa czy może fotografia ![]() nie wiem co ma większe perspektywy na zdobycie pracy a wszystko mnie interesuje i chciałabym każdego po trochu a na 3 kierunki naraz mnie zwyczajnie nie stać .. a po drugie każdy byłby w tym samym czasie ;( więc jak tu się roztroić ;( no i wgl.. to STUDIUM .. tytuł tylko technika ![]() Ja bym wybrała grafikę komputerową... wydaje mi się, że po tym najłatwiej o prace. A czemu myślisz o studium? nie chcesz studiować?
#3356 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() nigdy nie wiedziałam co chcę robić w życiu.. i tak mnie olśniło po złożeniu deklaracji maturalnej dopiero że nie chciałabym pracować w kebebie czy w sklepie z ubraniami ![]() tylko coś no.. normalnego.. jakaś praca w sklepie z meblami.. może projektowanie pomieszczeń typu meble do kuchni czy coś takiego.. ale równie dobrze bym chciała fotografować czy coś robić na komputerze bo tylko w takich rzeczach się czuję w miarę dobra.. ![]() (porównując się do dziewczyn z mojej klasy które nawet nie wiedzą jak zlikwidować krosty na zdjęciach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- tylko boję się że będą lepsi ode mnie ![]() bo ja jakoś specjalnie utalentowana w tych sprawach nie jestem ![]() ale sprawia mi to przyjemność ![]() wolę takie coś niż jakaś denna psychologia czy inne studia ekonomiczne czy jakieś marketingi zarządzania bo to zwyczajnie nie dla mnie.. ja potrzebuję pracy takiej no.. żebym mogła coś po swojemu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Zakorzenienie
|
Też miałam jakoś tak późno.
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jutro będę sprzątać w mieszkaniu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26456525]dla kogo najdłuższe dla tego najdłuższe ![]() ja idąc na studium mam tylko do września ![]() bo nauka od września się zaczyna w studium ![]() ej ale mam problem ![]() sama nie wiem czego chcę ![]() czy dekorowanie wnętrz czy grafika komputerowa czy może fotografia ![]() nie wiem co ma większe perspektywy na zdobycie pracy a wszystko mnie interesuje i chciałabym każdego po trochu a na 3 kierunki naraz mnie zwyczajnie nie stać .. a po drugie każdy byłby w tym samym czasie ;( więc jak tu się roztroić ;( no i wgl.. to STUDIUM .. tytuł tylko technika ![]() Ja bym poszła na dekorowanie wnętrz. Ale patrzę pod kontem tego, co mnie by się najbardziej podobało. ![]()
![]() |
#3358 |
Wtajemniczenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26456731]dlaczego w takiej kolejności?
bo na studia się nie dostanę ![]() nigdy nie wiedziałam co chcę robić w życiu.. i tak mnie olśniło po złożeniu deklaracji maturalnej dopiero że nie chciałabym pracować w kebebie czy w sklepie z ubraniami ![]() tylko coś no.. normalnego.. jakaś praca w sklepie z meblami.. może projektowanie pomieszczeń typu meble do kuchni czy coś takiego.. ale równie dobrze bym chciała fotografować czy coś robić na komputerze bo tylko w takich rzeczach się czuję w miarę dobra.. ![]() (porównując się do dziewczyn z mojej klasy które nawet nie wiedzą jak zlikwidować krosty na zdjęciach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- tylko boję się że będą lepsi ode mnie ![]() bo ja jakoś specjalnie utalentowana w tych sprawach nie jestem ![]() ale sprawia mi to przyjemność ![]() wolę takie coś niż jakaś denna psychologia czy inne studia ekonomiczne czy jakieś marketingi zarządzania bo to zwyczajnie nie dla mnie.. ja potrzebuję pracy takiej no.. żebym mogła coś po swojemu ![]() Zawsze po studium może iść na studia jeśli któryś kierunek bardzo Cię zainteresuje. Niestety kierunek sama musisz wybrać, ja wybrałam kierunek o którym marzyłam a teraz mam problem z pracą, więc popatrz na necie po jakim kierunku najłatwiej o pracę.
#3359 | |
Konto usunięte
|
no właśnie mi też to dekorowanie się chyba najbardziej podoba ..
bo to takie związane z tymi meblami i "normalną" pracą.. ale "normalną" pracą byłaby również praca w studio fotograficznym jako fotograf czy ktoś kto retuszuje te zdjęcia.. ale boję się że nie będę w tym wystarczająco dobra.. że będą lepsi.. ![]() że np jak pójdę na to dekorowanie wnętrz to się okaże że mam płytką fantazję i słabe umiejętności manualne ![]() sama już nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
właśnie sobie myślałam że pójdę na to dekorowanie a później na architekturę wnętrz.. ale teraz już sama nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26456960]no właśnie mi też to dekorowanie się chyba najbardziej podoba ..
bo to takie związane z tymi meblami i "normalną" pracą.. ale "normalną" pracą byłaby również praca w studio fotograficznym jako fotograf czy ktoś kto retuszuje te zdjęcia.. ale boję się że nie będę w tym wystarczająco dobra.. że będą lepsi.. ![]() że np jak pójdę na to dekorowanie wnętrz to się okaże że mam płytką fantazję i słabe umiejętności manualne ![]() sama już nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- no wiem wiem.. właśnie sobie myślałam że pójdę na to dekorowanie a później na architekturę wnętrz.. ale teraz już sama nie wiem ![]() Ale to może zdarzyć się każdemu i na każdym kierunku ![]() ![]() Ja bym poszła na dekorowanie ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.