|
|
#2191 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
p.s mam bardzo zle wspomnienia z tym fotografem i jedna z dziewczyn na watku tez .. mam nadzieje ze Was tak nie wystawi ![]() ![]() Cytat:
ale podejscie do klienta zerowe ![]() upss sorki juz zmienilam
|
|
|
#2192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem, że mieli jeszcze kilka terminów wolnych na ten rok (w Dworku Modrzewiowym). Z tego co widzę, to lokal na wesele można znaleźć wcale nie aż z takim wyprzedzeniem jak tu niektóre dziewczyny rezerwują. Warunek jest jednak taki, że trzeba być elastycznym w wyborze terminu. Jeśli ktoś się uprze na czerwiec czy sierpień, to pewnie rok wcześniej to trochę mało. Natomiast, jeśli ktoś sobie określi: wiosna, lato, jesień (albo zima, jeśli ktoś lubi), to terminy wcale nie są tak odległe. Zawsze jakaś sobota wolna w ciągu całej wiosny czy też jesieni się znajdzie. Ale to też na pewno zależy kto jakiego lokalu szuka i z jakim zapleczem, bo jednemu wystarczy sam lokal i wszystko organizuje sam, a ktoś inny musi mieć na miejscu hotel bo sporo gości z daleka, albo nawet zza granicy. W każdym razie....po prostu do nich zadzwoń i dowiedz się o dostępne terminy, jeśli nie zależy Ci na konkretnej dacie. zaaabcia...tym samym zgłaszam się do kalendarza. 17 września 2011, restauracja hotelu Cristal Park
|
|
|
|
|
#2194 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2195 | ||
|
Zakorzenienie
|
ee tam
![]() fajnie ze Ci sie podoba Cytat:
mozesz napisac jeszcze jaki macie zespol fot. kam. itp ![]() Cytat:
![]() bo nas ten pan wystawil
|
|
|
#2196 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie kieruj się moją opinią nie jestem zadna stylistja poprostu jak dla mnie są za bogate ale może masz racje że do twojej sukni bea pasować ja raczej lubie delikatną bizuterie ))
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! potrzebuję ładny, krótki wierszyk dla 5-letniego chłopca który powie go przed błogosławieństwem. Acha i żeby ten wierszyk nie był wzruszający
|
|
|
|
#2200 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2201 |
|
Zadomowienie
|
Że się tak zapytam, to od którego momentu robi Wam zdjęcia ? od kościoła i powiedzmy do 22 ?
|
#2202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). To da ok 3-4h czyli zostaje nam powiedzmy 3 godziny innego dnia na plener zaznacze że ślub mam w niedziele więc stawka może być troche niższa niż normalnie![]() Fragment maila od pana Bystrzanowskiego: "pakiet z plenerem innego dnia, strona www z internetowym slideshowem, zdjęcia na płycie DVD, przyjęcie do pierwszego tańca, czas pracy nie dłuższy niż 7,5 godziny = 1550 zł" ale jak już pisałam nie wiem co mój TŻ z nim ustalił wczoraj w przyszłym tygodniu powinnam znać już konkrety to mogę jeszcze napisać co i jak
|
|
|
|
|
#2203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Raczkowanie
|
Uff ... nareszcie zebrałam się w sobie i zamówiłam buty
do 2 tygodnii mają do mnie dotrzeć więc zobaczymy czego jest warte robienie ich na miarę ... koniec końcem doszłam do wniosku że nie będę wydziwiała z butami których i tak nie będzie widać więc postawiłam na wygodę ... zresztą do koloru mojej sukienki nawet u nich było ciężko cokolwiek wybrać Zamówiłam również opakowania na ciasto ... także lista rzeczy do załatwienia powoli się zmniejsza a tak w ogóle mam pytanie czy któraś z Was zamierza mieć jakieś ciekawe pudełko na koperty od gości znalazłam coś takiego na Allegro i w sumie wydaje mi się to nie głupim pomysłem ![]() http://allegro.pl/pudelko-na-koperty...551953022.html
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę,że spokojnie można takie zrobić samemu, jakiś ciekawy papier,flizelina, kokardki, perełki, pokombinować i gotowe
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
o widze wizaz wrocil do normalnosci
![]() ZYCZE WSZYSTKIM WESOLYCH SWIAT !!!
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
yenn_efer czy możesz zdradzic ile sobie życzy pan Padoł za fotografowanie?
|
|
|
|
#2209 |
|
Raczkowanie
|
Janek Padoł przesłał mi taki cennik:
OFERTA PAKIET I fotoreportaż zawiera: - krótkie przygotowania w domu Pani Młodej, - błogosławieństwo, - uroczystość w kościele/USC, - przyjęcie weselne 2 godziny od pierwszego tańca, - sesja plenerowa w dniu ślubu, w cenie pakietu: - 50 odbitek zdjęć w formacie 15x21cm wklejonych w album, - 350 zdjęć na płycie DVD gotowych do wywołania, dodatkowo w pakiecie: - własna galeria WWW na okres trzech miesięcy, koszt pakietu to 1500zł ewentualny plener w innym dniu przy tym pakiecie 400zł więcej na temat pleneru w dalszej części oferty. PAKIET II fotoreportaż zawiera: - krótkie przygotowania w domu Pani Młodej, - błogosławieństwo, - uroczystość w kościele/USC, - przyjęcie weselne do oczepin włącznie, - sesja plenerowa w dniu ślubu, w cenie pakietu: - 70 odbitek zdjęć w formacie od 10x15 do 20x30 wklejonych w profesjonalnym albumie, - zdjęć w formacie 20x30 może być do 50% zawartości albumu, - 500 zdjęć na płycie DVD gotowych do wywołania, dodatkowo w pakiecie: - własna galeria WWW na okres jednego roku, - oraz prezentacja zdjęć DVD, PC lub MAC. koszt pakietu to 1800zł ewentualny plener w innym dniu przy tym pakiecie 300zł więcej na temat pleneru w dalszej części oferty. PAKIET III fotoreportaż zawiera: - przygotowania w domu Pani Młodej, - błogosławieństwo, - uroczystość w kościele/USC, - przyjęcie weselne do oczepin włącznie, - sesja plenerowa w dniu ślubu, w cenie pakietu: - Profesjonalny FOTOALBUM ("fotoksiążka") 40 stron w formacie 30x30cm, - 600 zdjęć na płycie DVD gotowych do wywołania, dodatkowo w pakiecie: - własna galeria WWW na okres jednego roku, - oraz prezentacja zdjęć DVD, PC lub MAC. koszt pakietu to 2000zł ewentualny plener w innym dniu w tym pakiecie 300zł więcej na temat pleneru w dalszej części oferty. PAKIET IV fotoreportaż zawiera: - przygotowania w domu Pani Młodej, - błogosławieństwo, - uroczystość w kościele/USC, - przyjęcie weselne do godz. 1:00, - sesja plenerowa w dniu ślubu, w cenie pakietu: - Profesjonalny FOTOALBUM ("fotoksiążka") 50 stron w formacie 30x30cm, - Umieszczenie napisu na okładce albumu np. Wasze imiona - 700 zdjęć na płycie DVD gotowych do wywołania, dodatkowo w pakiecie: - własna galeria WWW na okres jednego roku, - oraz prezentacja zdjęć DVD, PC lub MAC. koszt pakietu to 2300zł ewentualny plener w innym dniu w tym pakiecie 200zł więcej na temat pleneru w dalszej części oferty. PAKIET V fotoreportaż zawiera: - przygotowania w domu Pani Młodej, - błogosławieństwo, - uroczystość w kościele/USC, - przyjęcie weselne do godz. 1:00, - sesja plenerowa w dniu ślubu, w cenie pakietu: - Profesjonalny FOTOALBUM ("fotoksiążka") 56 stron w formacie 30x30cm, - Dwa FOTOALBUMY ("fotoksiążka") dla rodziców 56 stron w formacie 20x20cm, - Umieszczenie napisu na okładce albumu np. Wasze imiona - 800 zdjęć na płycie DVD gotowych do wywołania, dodatkowo w pakiecie: - własna galeria WWW na okres jednego roku, - oraz prezentacja zdjęć DVD, PC lub MAC. koszt pakietu to 3200zł ewentualny plener w innym dniu w tym pakiecie 200zł więcej na temat pleneru w dalszej części oferty. Opcje dodatkowe: Sesja narzeczeńska. - termin i miejsce wykonania sesji narzeczeńskiej, nie ma znaczenia. Można ją podzielić na kilka etapów, oraz miejsc. Pamiętajcie że to wspaniała pamiątka. koszt sesji to 250zł - dodatkowe zdjęcia w albumie, - 30 zdjęć w formie elektronicznej, Fryzjer - makijaż. - sesja fotograficzna u fryzjera/makijażystki. koszt sesji to 100zł - dodatkowe zdjęcia w albumie, - 30 zdjęć w formie elektronicznej, Plener w innym dniu. - plener w innym dniu niż dzień ślubu - w wybranych miejscach przez Parę Młodą, bądź miejscach zaproponowanych przeze mnie. - dodatkowe zdjęcia w albumie, ilość uzgadniamy indywidualnie, szczegóły na spotkaniu, - dodatkowe 60 zdjęć w formie elektronicznej, koszt pleneru tak jak podałem w poszczególnych pakietach. Wyjątek stanowy wykonanie pleneru bez jakiegokolwiek pakietu. Koszt pleneru w takim przypadku 700zł + koszt albumu. Jeszcze jedna informacja. Plener możemy wykonać w każdym miejscu w Polsce i za granicą. Należy jednak wziąć pod uwagę ewentualne koszty dojazdu. Do 70 km, moim transportem jedziemy gratis. ALBUM TRADYCYJNY - W każdym pakiecie zamiennie lub dodatkowo można wybrać album tradycyjny. - Możemy sami zadecydować o układzie zdjęć na stronach oraz wielu szczegółach. Dzięki czemu album wygląda dokładnie tak jak chcemy. FOTOALBUM Albumy otrzymujecie Państwo według oferty zawartej w poszczególnych pakietach, można też zamówić dodatkowe, według poniższych kosztów: - 20 stron w formacie 30x30 - 350 zł, każde kolejne 2 strony ( jedna karta) 30 zł - Przy wykonaniu fotoalbumu ze zdjęć mojego autorstwa, projekt gratis. - Ostateczny wygląd albumu jest konsultowany. Końcowy efekt jest dokładnie taki jak chcemy. - Projekt ze zdjęć dostarczonych 50zł - Dodatkowy fotoalbum do pakietów od III do VII rabat 15% Maksymalnie 60 stron optymalnie 56 wtedy nie jest przepchany i się swobodnie zamyka. FOTOALBUM dla rodziców. - wspaniała pamiątka dla rodziców lub innej bliskiej osoby. Format oraz szczegóły uzgadniamy na spotkaniu. Cena zależna od formatu oraz ilości stron. Istotna informacja. Zdjęcia w formie FOTOALBUMU, to najwyższa jakość tego rodzaju usługi, wykonana na papierze fotograficznym . Często mylone z fotoksiążką która jest zupełnie inną, poligraficzną formą albumu. Dojazd: Przejazd na miejsce uroczystości nie stanowi dla mnie żadnego problemu. W promieniu 80km od Tarnowa mój dojazd nie wpłynie na zwiększenie Państwa kosztów. Dojazd do miejscowości Nowy Sącz, Krynica-Zdrój, Muszyna, Kraków, Jasło, Busko-Zdrój oraz przyległych, również nie wpływa na zwiększenie kosztów. Powyżej 70km – 1zł/km + ewentualny koszt noclegu. (dokładne informacje przy kontakcie ze mną) Pakiety są opracowana optymalnie na podstawie doświadczenia z poprzednich lat. Ostatecznie można je modyfikować. Pozdrawiam! Jan Padoł Mam nadzieję, że komplet informacji się przyda nie tylko Irmelin333
|
#2210 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkim życzę, miłych spokojnych świąt, zdrowia i szczęścia, a od Zmartwychwstałego Jezusa wielu łask,
nie przejedzcie się w te święta
|
#2211 |
|
Raczkowanie
|
Wesolych i spkojnych swiat
|
|
|
|
#2212 |
|
Przyczajenie
|
Zdrowych, wesołych, pogodnych i pysznych
Świąt Wielkanocnych.
|
|
|
|
#2213 |
|
Raczkowanie
|
Kochani! Życzę wszystkim zdrowych, pogodnych, szczęśliwych, pełnych miłości i spokoju Świąt Wielkiej Nocy
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych , rodzinnych , pięknych Świąt dla Wszystkich!!!!
|
|
|
|
#2215 |
|
Raczkowanie
|
Ja również życze wszystkim wesołych Świąt i naszej koleżance "ewka1368" udanych przygotowań ślubnych
|
|
|
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
Także przyłączam się do życzeń! Smacznego jajka i mokrego Dyngusa kochane !! całuje !!
|
#2217 |
|
Raczkowanie
|
Witam!!
Część żabciu !!! Sto lat a widze, że Ty tu dalej jesteś Za nie długo 2 rocznica ślubu, ale zleciało prawda? W sumie mnie tez mozesz dopisac Data: 05.09.2009 Lokal: Tuchów - restauracja "Agawa" kamerzysta i fotograf: MM Studio zespół: zespół p.Łepy - nie wiem czy mają nazwe drużba: K.Kaczor Pozdrawiam i podczytuje ! Wszystkim przyszłym mężatkom życze wytrwałości w tych pięknych przygotowaniach !! Wesołych świat !!
..::Nasz Ślub 05.09.2009::.. ..::Nasz Synek 26.08.2011 godz: 11:00, 3450 g i 52 cm ::.. |
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w lipcu minie juz 2 lata ![]() kiedy to zlecialo?! a pamietam jak dzis przygotownia do slubu ![]() co tam slychac u Ciebie? zaraz Cie dopisze do listy
|
|
|
#2219 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko teraz juz ok
![]() Rosne w oczach i brzusio rośnie :P Widze, że dalej walczysz na forum Ja już niestety nie mam tyle czasu ![]() W zeszłym roku zmarl nagle mój teść, nawet nie zdążyłam go dobrze poznać...A no i teściowa bardzo chora... Hmm teraz w lipcu ide na wesele kuzynki Tzn jak będe jeszcze w stanie sie w miare poruszać z brzuszkiem I już nie moge sie doczekać Te przygotowania były takie cudowne i nerwy z tym związane ;p
..::Nasz Ślub 05.09.2009::.. ..::Nasz Synek 26.08.2011 godz: 11:00, 3450 g i 52 cm ::.. |
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze ze rodzinka sie powieksza na kiedy masz termin? ![]() Walcze walcze jak tylko mam czas to zagladam ![]() a czasu coraz mniej bo druga prace niedawno zaczelam wiec ciezko nadrabiac wszystko ![]() Ojj zebys wiedziala nawet nie wiesz jak mi bardzo brakuje tych przygotowan , szukania info na necie itp ![]() to byl zdecydowanie dobry okres Przykro mi z powodu smierci tescia ![]() i jak najwiecej zdrowka dla tesciowej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

W przyszłym tygodniu mamy sie spotkać żeby ugadać szczeguły i podpisać umowe

Ślub 15 września 2012