|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szczotki Khaja
Witam.
Czy ktoras z Was, dziewczyny, jest posiadaczka szczotki do wlosow firmy Khaja? Ostatnio pojawil sie na Wizazu artykul o tej firmie. Czy ktos moze mi napisac, ile kosztuje taka szczotka i jak sie sprawuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: szczotki Khaja
podciągam, bo też chcę się dowiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez czytalam ten artukul, podciagam zapytanie o te szczotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
I ja też bym chciała się dowiedzieć, a na tej stronce nie ma cen
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dostałam maila z cennikiem szczotek, podzielę się nim z Wami
![]() CENNIK SZCZOTEK DO WŁOSÓW I MASAŻU: HELENA, ANNA, LENA 22,- NATALIA, MARIA 18,- EWA 14,- GRZEBYKI 12,- SZCZOTKI DO MASAŻU 15,- SZCZOTKI DLA DZIECI 15,- CENY NIE OBEJMUJĄ KOSZTÓW PRZESŁANIA TOWARU. hmm.....musze przyznać, że cena zachęcająca ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Super, dzieki wielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
A czy ktoras z Was uzywala moze tych szczotek?
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
uwazam ze sa to szcotki dobrej jakosci, i cena rowniez przystepna, sama uzywam kilku i jestem zadowolona!
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Grażynko, a mnie zastanowiło jedno w tym arytkule: sugestia, że szczotkowanie nie ma wpływu na tłuste włosy - otóż, jako posiadaczka bardzo tłustcyh włosków, mam zupełnie inne wrażenia - w moim wypadku szczotkowanie przyśpiesza przetłuszczanie głowy?
CO o tym myślisz? Ja szczotkuje włoski szczotką z włosia tylko przed myciem, inaczej robią się nieciekawie oklapnięte, ulizane i szybko obciażone? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() samo szczotkowanie nie powoduje nadmiernego wytwarzania loju,nie zwieksza go, ale oczywiscie , ze osoby ,ktorym sie szybko przetluszczaja wloski,podczas szczotkowania przenosza go na dlugosc, ico powoduje niechciany efekt, natomiast przy normalnym wytwarzaniu loju, szczotkujac wloski, przenosimy te naturalna odzywke na wloski, i efekt jest bardzo dobry, ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
no własnie, tak myślałam, a arytkuł sugeruje odnośnie przetłuszczających włosków coś nieco innego
![]() dziękuję bardzo za odpowiedź i rozwianie moich wątpliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a moglabys mi podac link do tego co Ty czytalas? bo ja chybama nie ten lub jak zwykle cos pominelam?
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Bardzo proszę:
http://www.wizaz.pl/images/fryzury/khaja/ chodziło mi o tę część artykułu: "Nie powinny obawiać się go (szczotkowania) osoby, których włosy mają skłonność do przetłuszczania się. Szczotka nie tylko rozprowadza wydzielane sebum, ale także usuwa jego nadmiar". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Grażyna napisał(a):
> a moglabys mi podac link do tego co Ty czytalas? bo ja chybama nie ten lub jak zwykle cos pominelam? > ![]() http://www.wizaz.pl/images/fryzury/khaja/ ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() to tez nie jest tak, bo szczotkujac rzeczywiscie (szczotka z wlosia)rozprowadzasz nadmierna ilosc loju na wloki, a czesc pozostaje na wlosiu,i nie powinno obciazac wlosa, i nadawac mu nieswiezego wygladu, osoby z nadmiernym pzretluszczaniem moga miec , byc moze problem, ale wtedy i tak myje sie wloski raczej czesto, i nie ma przy skorze nadmiernej jego ilosci,szczotki te mozna myc w wodzie mydlem,wiec zawsze czeszemy swieza ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
znalazlam jeszzce cos takiego na temat szczotkowania wlosow przetłuszczajacych sie
osoby majace skłonnosci do pzretłuszczania sie wlosów, nie powinny obawiac czestego szczotkowania wlosow, w szczególnosci szczotkami z włosia, gdyz pomagaja one w usuwaniu jego nadmiaru. Włosie bardzo skutecznie wchlania łój , nalezy ja po kazdym szczotkowaniu wymyc woda z mydlem szczotkowanie wplywa tez swietnie na lepsze ukrwienie glowy,a wiec i cebulek wlosowych,co je ozywia i pobudza. szcotkowac nie powinny stosowac osoby, ktorym wlosy sie przerzedzaja, sa slabe i cienkie. pozdrowka
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
dziękuję Grażynko bardzo serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() zawsze do uslug!
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Firma prowadzi sklep online
![]() www.khaja.com.pl Jej szczotki można również znaleźć na www.allegro.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: szczotki Khaja
Dziewczyny wygrzebałam stary wątek i zamówiłam właśnie szczotkę LENA, mam nadzieję, że szczotkowanie pomoze w codziennej pielegnacji, ostatnimi czasy mam bzika na punkcie stanu moich kudełków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Dot.: szczotki Khaja
Ja mam dwie szczotki z tej firmy: Helenę i większą.
Sprawują się znakomicie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.