|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
E tam, starzenie, phi. to ja już nie żyję- bo mnie nic nie boli ![]() Powiem Wam coś- naszkicowałam nastepny
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
To wydanie Baru jest mega chorobliwe
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4383 |
|
BAN stały
|
A ktush to teraz na tapecie?
![]() --- A ja się wku*wiłem ostro, gdyż po pierwsze - większość zdjęć z dzisiejszej wyprawy w plener "prześwietlona" (nie mam pojęcia, jak ja to zrobiłem ), a po drugie - nie umiem zdjęć zmniejszać! |
|
|
|
#4384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja wiem co to Tzn ręką mogę ruszać Przeszywa/rwie mnie takie cuś w środku i przestaje i potem znów ![]() Spróbuję się położyć spać ![]() Branoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4385 | |
|
BAN stały
|
Zapomniałem napisać o mojej mega guli usznej!
![]() Cytat:
Będzie topsz, troszkę nadziei, a wszystko się uda --- Pier***ony Windows!!!
|
|
|
|
|
#4386 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4387 |
|
BAN stały
|
Udało mi się zmniejszyć, ale na nośniku oryginalnym, czyli bezpośrednio w aparacie (zawsze to coś, ech...)
Pikczer z dzisiaj ![]() --- Edit: Dobrej nocy Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-04-20 o 01:56 |
|
|
|
#4388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
S czego Ty chcesz chuść? I jaka wersja będzie optymalna? ddd7524d7317ab7b.jpg ? czy taka ollie-roche16077239.jpg ? Przecież Ty bardzo dobrze wyglądasz tak jak jest No chyba,że się potajemnie schudziłeś i chfalisz rezultatem ?
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
I nie masz ani pół pryszcza, tylko gładką facjatę!
Mówiłam już żeś kłamolator? edit: to do Gryszarda, jakby kto pytał, bo mi się post rozdwoił.
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4391 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupie czas każdą ilość, cena nie gra roli :/
|
|
#4392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie czosnek![]() nie ma , normalny nie gróby Gryx jest , masz za kłamstfa ![]() motywacyjne lanie ![]() ja przesadzam... ja... to co o Tym powiedzieć ![]() Osz.. to kokiet jeden ![]()
|
|
#4393 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gryks jest chudy,ciągle Wam powtarzałam,że tylko marudzi i się użala ![]() A ja ostatnio jakoś mam mniejszy apetyt,wlazłam na wagę,jest 6 kg mniej od lutego ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boska, cudowna jest ![]() Dziękuję Zjadłam na śniadanie 20 dag żurawinek, łapczywie i teraz mnie brzuch boli... ![]() A w ogóle to pogoda piękna, słońce świeci, a ja po powrocie z pracy, każdego dnia: książki, ćwiczenia i nauka
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2011-04-20 o 09:14 Powód: ...a bo mi się linki pomieszały i cytat nieładnie zacytował :P |
|
|
|
|
#4395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u kobiety liczą się K I L O G R A M Y a nie wygląd, u facetów to inna sprawa ma być silny żeby nosić kobitkę na rękach
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo niby co z tego, że niby wyglądam dobrze, skoro kilogramowo nie jest tak jak chciałabym, żeby było Wraz z ubytkiem kilogramów, wzrasta dobry nastrój itd. ![]() A facet 55kg to w istocie chyba trochę za "lekki"
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to Miś Przeklinak był... ![]() przydadzą mi się klaski, bo kryzys odchudzeniowy mam - jem ile jadłąm, a od tygodnia waga stoi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-20 o 09:24 |
|
|
|
|
#4398 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
a niektóre zrobiły się za duże i mnie to nie cieszy I weź tu dogódź kobiecie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Gryx, no ja Cie przepraszam, ale co ja mam niby zobaczyć na tym zdjęciu, poza twoim opasłym, rozlewającym się na wszystkie strony brzuszyskiem??? Miej wstyd! ![]() Teraz ja se siadłam na enter
|
|
|
|
#4400 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co mi z tego że wyglądam " wmiarę" jak na pytanie ile ważysz mam powiedzieć :"... dziesiąt, kurde jeden ![]() Cytat:
rwaj trwaj, i rób tak jak robiłaś do tej pory , nie poddawaj się walcz! walcz! cistol czeka i gorset tyżLubieu Przekliniaka ![]() Cytat:
![]() mniejsza waga brzmi ładniej
|
|
#4401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do chudych facetów, to się zgadzam - duży i silny ma być. Grysiek, porozmawiajmy jak baba z chłopem - dla mnie facet ważący tyle co ja albo mnie jest od razu skreślony. Tak więc bez 70 kilo wagi nie masz nawet co o wiatroku marzyć, kpw? Cytat:
Cytat:
musiałam schuść w plecach, bo się zimą za nic w świecie nie kciał dopiąć a cycki mi nie chudną - co za niesprawiedliwość Ideu spszontać
|
|
#4402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do cyckóf jeszcze nie doszło... to spadanie
|
|
#4403 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja stawiam na Pin, skrb, Rejcz albo Maję Cytat:
Cytat:
Jakoś spałam, chyba nie czułam, że boli ale dziś znowu. A i to nie od spania, bo to naprawdę takie jakby reumatyczne ? Na zmianę pogody? Nie wiem, bo nigdy nie miałam reumatyzmu ani nie reagowałam na zmianę pogody ![]() ![]() No i gdzie Ci się ten tóószcz wylewa? Ile Ty w ogóle ważysz?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej to powód do radości raczej - wolałabyś zrobić się "płaska" duży biust jest w porządku Cytat:
Otóż to! Bo jak tu być zadowolonym ze swojego wyglądu, jak dać wiarę ewentualnym komplementom [przy czym wszelkie pochlebstwa i tak są beznadziejne, bo z reguły nieszczere], skoro w głowie zakodowane, że wskaźnik wagi jest ciągle nie w tym miejscu gdzie powinien...
|
|
|
#4405 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co komu do tego ile ważysz, jak wyglądasz super ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|||||
|
|
|
#4406 | ||||||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Z cycków zeszły mi 3 cm reszty nie mierzę.---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
||||||
|
|
|
#4407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...dziwna jestem ![]() A tzw. "coś z niczego" i "szukanie problemów na siłę" to niestety czasem moje dwie specjalności... ![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4408 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- ![]() Aż zgłodniałam od tej dyskusji
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() ...czegoś słodkiego mi się zachciało
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żebym se wreszcie mogła kupować te bluzki i sukienki, które mi się podobają, a nie być skazaną na te, w które się zmieszczę kurka, ale mi sieu nie kce spszontać, wnerwia mnie to sranie się, że święta idą to cza sprzątać, sprzątać całą chałupę okna, firanki, podłogi pastować! I takie sranie jakby to nie wiadomo co było, matka już od tygodnia drze się i panikuje ![]() I lany poniedziałek mnie wkułfia a raczej ten durny wiejski zwyczaj, że "kawalerka" ze wsi łazi od domu do domu i oblewa panny co innego, jakby przyejchało paru znajomych i urządzić bitwę na oblewanie, a nie jak w zeszłym roku łaziła taka hołota gówniarzy w wieku nastu lat i "wyjdź to cię oblejemy!" ani mi się śniło wyłazić, to stali tak ze 20 minut pod chałupą, aż wreszcie kilku wlazło do domu i mnie oblało jak w kuchni obiad gotowałam.Ha ha ha rozrywka i ubaw po pachy ![]() edit: aa, i jeszcze niby "eleganckie" oblewanie nie zwykłą wodą, a tanią wodą kolońską mnie wkułfia nie po to wydajeu majątek na starannie dobrane i wyselekcjonowane pachnidła, żeby potem jakimś badziewiem z kiosku śmierdzieć No to pomarudała i idzie spszontac dalij. Jak ja nienawidzę sprzątania
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-20 o 10:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

- górna część, reumatyzm czy chuuuuusteczka?
Ból w środku, za kwilę znika i potem znowu mi ramię przenika
I spać mi się chce, powieki same mi opadają 

walcz! walcz! cistol czeka i gorset tyż
...dziwna jestem 
ani mi się śniło wyłazić, to stali tak ze 20 minut pod chałupą, aż wreszcie kilku wlazło do domu i mnie oblało jak w kuchni obiad gotowałam.