Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to:
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! 5 8,77%
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu 0 0%
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy 1 1,75%
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki 0 0%
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki 25 43,86%
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X 1 1,75%
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X 6 10,53%
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam 19 33,33%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-20, 09:05   #2251
lausanne
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

marronelle z maty też byłam super zadowolona. A zawsze ją można położyc na dywanie, bo ktos pisał że może być maluchowi zimno. Szkoda tylko że dzieci szybko wyrastają z zabawek.
Aż się boję na myśl, że trzeba wyjąc te wszystkie zabawki niemowlęce W zestawie z zabawkami synka będzie ich chyba z milion. A my mamy jakby jeden pokój Bo w sypialni stoi łozku, łożeczko i szafa i nic więcej sie nie zmieści
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:07   #2252
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
To nie od Ciebie zalezy co mu "dasz" tylko od niego, wiec jak juz to my mozemy miec na nich focha, że przodem puścili nie tego plemnika co trzeba

Ale oczywiście gratuluje wymarzonej parki
Wiem, wiem ale do niego to nie dociera gdyby był synio "obwiniał by mnie "

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:10   #2253
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
O masakra dzisiaj, nie moge spac od 2 w nocy i wszystko mnie boli, wczoraj TŻ zabral mnie na wieczorengo grilla nad Warte i sobie posiedzielismy pare godz, nie wiem czy mnie nie przewialo
aaaaaaaaa też bym sobie grilla zjadła

luassanne a jak się dzisiaj czujesz??uważaj na siebie kochana, nie przemęczaj się
anciaahk powodzenia w urzędachaale tam sami mili ludzie pracują
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:12   #2254
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anetika Pokaż wiadomość
Hej kobietki
Gratuluję wszystkich udanych wizyt! I gratuluję poznanych płci - i chłopaczków i dzieczyneczek Zazdraszczam, że już znacie płeć - ja dowiem się dopiero 10 maja - już nie mogę się doczekać tej wizyty!
Ja też mam kolejną wizytę 10maja Będziemy razem odliczały dni... Mam nadzieję, że poznasz płeć a u mnie będzie pewność na 100%

KOPNIACZKI AMELECZKI
Stary 2011-04-20, 09:13   #2255
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Jezusie, właśnie zadzwoniłam do USC i ile zabawy z tymi aktami urodzenia. Jeszcze jak na złość mieszkam we Wrocławiu a urodziłam się w Parczewie więc nawet nie wsiądę w auto i nie podjadę sobie. Tylko trzeba jakieś listy wysyłać, oryginały bla bla. Już mi sie odechciało

Idę na uczelnie, do 17 zajęcia, jak ja tyle wytrzymam to ja nie wiem
Trzymajcie się i nie gadajcie za dużo

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:13   #2256
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Kliknij w poście na słowa "o takie", tam jest ukryty link .

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Lausanne a ja się boję leżaczków, że dziecko się przyzwyczai do bujania i trzeba będzie bujać stale, bo inaczej nie zaśnie. Moja bratowa tak przyzwyczaiła i musiała specjalnie kupić wózek do domu do bujania. Podobno wszystkie dzieci na noc trzeba bujać, inaczej nie zasną.

ale ja nie bujalam na leżaczku, bo ja jestem trochę wyrodna a trochę leniwa po prostu mały sobie leżal i obserwował swiat. Zawsze to inna perspektywa nawet w sumie za bujaniem nie przepada, za to na noc musimy usypiać go na rękach małża (leży nieruchomo przytulony do ramienia tż a on musi stać) - przyzwyczajenie z okresu noworodka kiedy miał refluks niemowlęcy i nie mógl odbić tylko ulewał więc po jedzeniu spędzął na rękach duuuużo czasu... Ale najbardziej uwielbia usypiać koło mnie, wtulony w moje ramię. I trzyma mnie mocno żebym nie mogła uciec. Sam w lożeczku nie zaśnie neistety
Stary 2011-04-20, 09:14   #2257
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
marronelle z maty też byłam super zadowolona. A zawsze ją można położyc na dywanie, bo ktos pisał że może być maluchowi zimno. Szkoda tylko że dzieci szybko wyrastają z zabawek.
Aż się boję na myśl, że trzeba wyjąc te wszystkie zabawki niemowlęce W zestawie z zabawkami synka będzie ich chyba z milion. A my mamy jakby jeden pokój Bo w sypialni stoi łozku, łożeczko i szafa i nic więcej sie nie zmieści
tylko ze ja nie mam dywanu i jeszcze na parterze mieszkam wiec zawsze troche ciagnie z podłogi wiec pomyslałam ze lezaczek z mojego punktu widzenia by sie lepiej sprawdził
jakbym mieszkała wyzej to bym napewno mate kupiła

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 09:17   #2258
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

No nadrobiłam wszystko coś niecoś odp. i zmyam Miłego dnia

KOPNIACZKI AMELECZKI
Stary 2011-04-20, 09:17   #2259
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Jezusie, właśnie zadzwoniłam do USC i ile zabawy z tymi aktami urodzenia. Jeszcze jak na złość mieszkam we Wrocławiu a urodziłam się w Parczewie więc nawet nie wsiądę w auto i nie podjadę sobie. Tylko trzeba jakieś listy wysyłać, oryginały bla bla. Już mi sie odechciało

Idę na uczelnie, do 17 zajęcia, jak ja tyle wytrzymam to ja nie wiem
Trzymajcie się i nie gadajcie za dużo
powodzenia na uczelni i wracaj szybko co tam bedziesz do 17 siedziec

ja ja sie chiałam pochwalic zaliczyłam 2 egzaminy "0" wiec mi z sesji wypadaja mam nadzieje ze z reszta tez pojdzie dobrze i nie bedze miała jakiejs poprawki na wrzesien

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
Stary 2011-04-20, 09:20   #2260
DzastaW
Zadomowienie

tusia gratuluje zaliczeń =))) =*
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:29   #2261
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaa też bym sobie grilla zjadła
marta grilla czy mięsko z grilla?

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
luassanne a jak się dzisiaj czujesz??uważaj na siebie kochana, nie przemęczaj się
dziś jest ok, dzięki. Siedzę na tyleczku i przeglądam forum, więc się za bardzo nie męczę a z synkiem jest siostra tż

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 09:35   #2262
anetika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
ja ja sie chiałam pochwalic zaliczyłam 2 egzaminy "0" wiec mi z sesji wypadaja mam nadzieje ze z reszta tez pojdzie dobrze i nie bedze miała jakiejs poprawki na wrzesien
Jak zazdroszczę! Ja właśnie załatwiam wcześniejszą sesję i od 9 maja zacznie mi się istny hardcor I jeszcze 5 maja mam oddać całość magisterki, a jestem nieco ponad połową, a obrona albo 6 albo 15 czerwca Jak to wszytko pogodzę ze sobą to chyba będę tydzień leżeć do góry brzuchem i się lenić

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Ja też mam kolejną wizytę 10maja Będziemy razem odliczały dni... Mam nadzieję, że poznasz płeć a u mnie będzie pewność na 100%
Oj mam nadzieję, że poznam w końcu płeć - chociaż podświadomie czuję, że to będzie Niunia Ciekawe, czy moje przeczucie się sprawdzi

A i pochwalę się jestem już pewna, od ponad tygodnia wyraźnie czuję ruchy dzieciaczka - jestem już na 100% pewna, że to on mi tak szaleje w brzuszku W końcu i ja się doczekałam

Razem
Ślubowaliśmy
Dzidziuś
anetika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:38   #2263
spa82
Raczkowanie

Hej dziewczynki
Ale miałam wczoraj intensywny dzień że nawet nie zajrzałam do Was wcale a wcale. Dzisiaj mam dzień piekności i na 12 uciekam do fryzjera-nareszcie! Nadgoniłam narazie to co naskrobałyscie wczoraj. A więc parę słów ode mnie:

Cytat:
W ogóle ginka przepisała mi żelazo i zgubiłam kartkę z nazwą, ale chyba każde się nada co?
Jeśli nadal kartki nie znalazłaś to polecam Ci "FemiFeral" jest to typowe żelazo dla kobietek w ciąży dodatkowo zawiera pare innych witaminek (pisałam o nim kiedyś). Koszt u mnie to 20zł za 30kapsułek.

Cytat:
Aa2 jeśli nie musisz, to lepiej nie jedź. Mój gin jest zdecydowanym przeciwnikiem jazdy samochodem w ciąży, za każdym razem mi to podkreśla.
O kurcze naprawde? A mówił dlaczego? Mój nie miał zadnych przeciwskazań wspomniał tylko żeby raz na 1,5-2h robić przerwę przejść się rozprostować itp. Ja w połowie marca przejechałam za kierowanicą 3000km (do Włoch do mamy i z powortem) i odpukać tfu tfu nic mi się i maluszkowi nie stało. Oczywiście z noclegiem po drodze bo takiego hardcoru nam bym nie zafundowała
A poza tym a właściwie przede wszystkim gratki za udaną

Aa2 plis plis plis puść mi priorytetem (może być za pobraniem) z 10 szt.tych piergów ach zazdroszczę Wam tych zdolności kulinarnych jesli chodzi o mączne sprawy-ja jakoś nigdy do tego nie miałam siły tj.robienie ugniatanie ciasta itp.

AgnesD, Minio, Kaileight gratuluje chłopaczków
Agnieszka0605 a Tobie małej księżniczki

Kurcze miałam dzisiaj okropny sen Śniło mi się że miałam w domu taki detektor do mierzenia tętna dzidziusia w brzuszku no i wzięłam go żeby namierzyć zmierzyć i...nic cisza kręciłam tą głowicą po całym brzuchu góra dól żeby i nadal nic!...i sie obudziałam. Oj strasznie się zmęczyłam tym snem obudziłam się strasznie zmęczona i zestresowana...okropieńst wo
No nic uciekam idę wstawić jeszcze jedno pranie i zmykam do fryzjera...wieczorem nadgonię dzisiejszy dzień. Papa
spa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:39   #2264
DzastaW
Zadomowienie

anetika zazdroszczę ruchów dziecka =)
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:46   #2265
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Jak zazdroszczę! Ja właśnie załatwiam wcześniejszą sesję i od 9 maja zacznie mi się istny hardcor I jeszcze 5 maja mam oddać całość magisterki, a jestem nieco ponad połową, a obrona albo 6 albo 15 czerwca Jak to wszytko pogodzę ze sobą to chyba będę tydzień leżeć do góry brzuchem i się lenić

Oj mam nadzieję, że poznam w końcu płeć - chociaż podświadomie czuję, że to będzie Niunia Ciekawe, czy moje przeczucie się sprawdzi

A i pochwalę się jestem już pewna, od ponad tygodnia wyraźnie czuję ruchy dzieciaczka - jestem już na 100% pewna, że to on mi tak szaleje w brzuszku W końcu i ja się doczekałam
zobaczysz zdasz wszystkie egzaminy a prace tez napiszesz
w sumie to ja licencjata w 2 tygodnie napisałam jak narazie do magisterki tylko plan i liste ksiazek musze babce przygotowac wiec nie ma zle

gratulacje ze juz czujesz malenstwo jak ci w brzuszku skacze no i oczywiscie zazdroszcze tego uczucia ja tez chce juz!!!

Stary 2011-04-20, 09:47   #2266
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Kliknij w poście na słowa "o takie", tam jest ukryty link .

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Lausanne a ja się boję leżaczków, że dziecko się przyzwyczai do bujania i trzeba będzie bujać stale, bo inaczej nie zaśnie. Moja bratowa tak przyzwyczaiła i musiała specjalnie kupić wózek do domu do bujania. Podobno wszystkie dzieci na noc trzeba bujać, inaczej nie zasną.

Juz mam, juz mam ale sa sliczne nooo...anciaahk, a bylabys zla gdybym sobie takie przytulila?
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:54   #2267
anetika
Rozeznanie

Cytat:
gratulacje ze juz czujesz malenstwo jak ci w brzuszku skacze no i oczywiscie zazdroszcze tego uczucia ja tez chce juz!!!
Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
anetika zazdroszczę ruchów dziecka =)
dzięki dziewczynki I Wy się doczekacie, ja już się stresowałam bo tak czkałam, czekałam tu na forum kobietki już czuły tak wcześnie a ja nic i nic - ale się w końcu doczekałam- nic ma co wariować (jak ja) jedna z nas poczuje szybciej inna wolniej, ale każda w końcu poczuje

Razem
Ślubowaliśmy
Dzidziuś
anetika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:55   #2268
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez spa82 Pokaż wiadomość
O kurcze naprawde? A mówił dlaczego? Mój nie miał zadnych przeciwskazań wspomniał tylko żeby raz na 1,5-2h robić przerwę przejść się rozprostować itp. Ja w połowie marca przejechałam za kierowanicą 3000km (do Włoch do mamy i z powortem) i odpukać tfu tfu nic mi się i maluszkowi nie stało. Oczywiście z noclegiem po drodze bo takiego hardcoru nam bym nie zafundowała
A poza tym a właściwie przede wszystkim gratki za udaną
Jakby usłyszał o 3000 km to chyba by zemdlał. Szczerze powiem, że nie pytałam dlaczego, ale prowadził też ciążę mojej znajomej, która 2 razy w tygodniu robiła wyjazdy po ok 350 km każdy i z tego powodu wysłał ją na zwolnienie.
U mnie też m.in. to był jeden z powodów do zwolnienia L4.
Tak jak jest przeciwnikiem picia kawy w ciąży, to tak i prowadzeniem samochodu - jest może bardziej wyczulony na wszelkie możliwe zagrożenia. Ten ginekolog to specjalista od leczenia niepłodności, u niego prowadzone są ciąże tzw. "wystarane", nieraz latami po trudnej walce. Skoro więc doprowadzi do CUDU to pewnie chce, by ten cud trwał i ominęły go możliwe komplikacje. Przy zdrowych ciążach może nie ma takiego zagrożenia, nie wiem.
Jak komuś mówię, do kogo chodzę, to większość od razu wie dlaczego.
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Juz mam, juz mam ale sa sliczne nooo...anciaahk, a bylabys zla gdybym sobie takie przytulila?
Oczywiście .

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:05   #2269
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby usłyszał o 3000 km to chyba by zemdlał. Szczerze powiem, że nie pytałam dlaczego, ale prowadził też ciążę mojej znajomej, która 2 razy w tygodniu robiła wyjazdy po ok 350 km każdy i z tego powodu wysłał ją na zwolnienie.
U mnie też m.in. to był jeden z powodów do zwolnienia L4.
Tak jak jest przeciwnikiem picia kawy w ciąży, to tak i prowadzeniem samochodu - jest może bardziej wyczulony na wszelkie możliwe zagrożenia. Ten ginekolog to specjalista od leczenia niepłodności, u niego prowadzone są ciąże tzw. "wystarane", nieraz latami po trudnej walce. Skoro więc doprowadzi do CUDU to pewnie chce, by ten cud trwał i ominęły go możliwe komplikacje. Przy zdrowych ciążach może nie ma takiego zagrożenia, nie wiem.
Jak komuś mówię, do kogo chodzę, to większość od razu wie dlaczego.

Oczywiście .
To ja oficjalnie chce podziekowac za ta stronke bo maja świetne te ciuszki dla mam i pewnie cos tam sobie zamowie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 10:23   #2270
anciaahk
kosmitka

Zobacz czy nie mają sklepów w Poznaniu, bo ja kupowałam w normalnym stacjonarnym sklepie .

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:31   #2271
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no nie ja przylazłam to wszystkie wymiotło
śpicie juz?
a jak ta laseczki przed świetami? duzo bedziecie szykowac czy raczej gdzieś bedziecie wybywac?
ja planuje do tesciów i mamy wiec dwa dni świąt i obiady z głowy hehe
My w niedziele idziemy do teściów a w poniedziałek do babci tż Ale jakieś drobne zakupy trzeba zrobić bo trzeba coś jeść. Chociaż mój tż uważa, że całe święta będzie się odżywiał tylko święcelnikiem

Cytat:
Mój też nie chciał, ale dopytałam, u nas te wymiary w większości wyszły na 21 tydzień, poza kością udową, która wyszła na 23 tydzień. Śmieją się, że będzie miał długie nogi po mamie.
U mnie ta kość też tak wyszła A ani ja ani tż wzrostem nie grzeszymy

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
no właśnie tam w Merkurym stoi, pięknie wygląda na żywo, co nie? cenowo 1500 tak jak pisałam wyzej Tylko sie boje, że niedługo pół miasta będzie z takim jeździło, wiadomo jak to z wózkami tako ... teraz to nowość i na mieście nie widziałam takiego ani jednego, ale za pół roku to sie może diametralnie zmienić
Od razu mi się rzucił w oczy Cena całkiem całkiem. U mnie na wsi raczej nie ma tego ryzyka, że będą się wózki powtarzać

Cytat:
dziewczynki co myslicie o takim leżaczku dla dziecka http://allegro.pl/fisher-price-lezac...561755046.html
Fajny, jeśli go nie dostanę w prezencie to na pewno kupię Dużo osób ma i sobie chwali

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:07   #2272
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Zobacz czy nie mają sklepów w Poznaniu, bo ja kupowałam w normalnym stacjonarnym sklepie .

Właśnie wyczaiłam, ze w galerii Malta maja dziekuje, jestes najlepsza!

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
dzięki dziewczynki I Wy się doczekacie, ja już się stresowałam bo tak czkałam, czekałam tu na forum kobietki już czuły tak wcześnie a ja nic i nic - ale się w końcu doczekałam- nic ma co wariować (jak ja) jedna z nas poczuje szybciej inna wolniej, ale każda w końcu poczuje

Dokladnie, na wszystkie przychodzi czas ja mam wizyte w piatek teraz i nie dam sobie wmowic ze mi sie jelitka przesuwaja, nie, nie, nie
Stary 2011-04-20, 11:43   #2273
Caltea
Zadomowienie

Anuska_s witaj

Cytat:
A co do magnezu to chciałam kupić, ale skoro mówicie że lepiej skonsultować to poczekam. Dzisiejszy skurcz to była masakra, tym bardziej że sposób na podwijanie palców w ogóle nie zadziałał i musiałam poczekać aż samo puści a później mnie tak noga bolała .
Poza tym jak klękam to coraz bardziej dają mi się we znaki kolana, łokcie, wszystko to co się zgina. Masakra. Aż ciężko uwierzyć że maleństwo tak ciągnie z mamy już
Chodzi o >TE<?
Cotynato, współczuję skurczu. Jeśli mogę coś doradzić od siebie, to mnie pomagał tylko mocny masaż. No i koniecznie zapytaj gina, bo może Ci brakować niekoniecznie magnezu, ale raczej wapnia

A majtki te. Sama zamówiłam i czekam na przesyłkę.

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-m...562397968.html co myślicie o tej sukience? Tylko czy ja bym weszła w nią bez problemu pod koniec lipca na wesele...
Mnie się bardzo podoba, tylko ja nie lubię wiskozy. Wiem, wiem, fajna na ciążę, bo się rozciąga, ale osobiście wolę bawełnę. Ale krój ma zajefajny

Archinta
, grunt, że z dzidziolem wszystko O.K. A że taki tajemniczy? To pewnie po kimś to ma
Minio, Keileight gratuluję synków
Anciaahk, chłopaczek, brawo. I to jaki wielki
Agnieszka0605 a u Ciebie "towar" deficytowy na tym forum, Calzedonia. Gratuluję Amelki

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
A świąteczne obiadki też mam z głowy, bo w niedziele do mojej rodzinki a w poniedziałek do teścia jedziemy (9 km od nas nad fromborski zalew)
O nie, Frombork:love :. Moje ukochane polskie miasto. Zostawiłam tam kawałek serca i pieruńsko ciągnie mnie na Warmię. Może na starość.... Póki co, zazdraszczam Ci Anusko i proszę, pokłoń się ode mnie duchowi Pana Kopernika

Cytat:
dziewczynki co myslicie o takim leżaczku dla dziecka http://allegro.pl/fisher-price-lezac...561755046.html
Tusia, IMHO leżaczek super rzecz. U mnie się sprawdził i zaopatrzę się na pewno.
Gratuluję zerówek, gwiazdo

Cytat:
Super
Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:02   #2274
Caltea
Zadomowienie

To ja się pochwalę, że dzisiaj zaczynamy z synusiem 5 miesiąc!!!
Niestety od jutra nie będę już miała możliwości klepania, dlatego:

Niech Wam, Miłe, będzie wiosennie, słonecznie, świątecznie!
Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki.
Niech się w Śmigus Dyngus woda na Was leje,
A wielkanocny zając przyniesie Wam radość i nadzieję.

Wam wszystkim, kochane brzuchatki, Waszym Rodzinom i Maleństwom, życzę zdrowych, prawdziwie rodzinnych i najwspanialszych Świąt Wielkanocnych.
I nie szalejcie z jedzeniem, cobyśmy się poznały na nowych fotkach

Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:19   #2275
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość

Wam wszystkim, kochane brzuchatki, Waszym Rodzinom i Maleństwom, życzę zdrowych, prawdziwie rodzinnych i najwspanialszych Świąt Wielkanocnych.

KOCHANA WRACAJ DO NAS SZYBKO i również życzę radosnych i spokojnych świąt
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:22   #2276
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:

ale super, to czas tak leci, ehhh również weslych i smacznych świąt i wracaj szybciutko
Stary 2011-04-20, 12:24   #2277
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Witajcie kochane!!

Po 1 bardzo serdecznie dziękuje za gratulacje księżniczki
(kasiuleczka - zgadza sie bedzie Amelka - tak samo jak Twoja maleńka, cotynato -warkoczyki masz zaklepane jak w banku)
Mój M ma na wizycie taką poważną i skupioną minę, ze gin się mnie potem pytał czy M jest zawiedziony, ze ma córkę a nie syna Po czym ze smiechem odparł, ze ma co sam zrobił (kasiuleczka - więc ja nie chce słyszć, ze gdyby był znów facet obwinaiłabyś sie, że nie "dałaś" mężowi tego co chciał, choć oczywiscie gartuluje parki!)
Śmiać mi sie chciało, bo jeszcze nie weszlismy do gabinetu, a tesciu dzwonił i pytał czy może małeś "coś" urosło między nóżkami z mężem prowadzą firmę, typowo męską i następca byłby mile widziany. Ale ja sobie wymarzyłam księżniczkę i mam - zresztą kto jak nie ja, skoro mam takie układy w niebie

WSZYSTKIM MAMUŚKOM, GRATULUJE SYNKÓW!! Było ich aż tylu, że pzrepraszam, ale nie jestem w stanie wymienić wszytskich

aa2 - gratulacje za pierogi moje choć kupne to się rozwaliły w garnku wrrrr Jeśli chodzi o wyjazd - wykręciłabym sie z niego stanowczo.

lausanne - życzę wytrwałości w postanowieniu oszczędzania siebie i gratulacje dla męża, że poczuł maleństwo. Mój nie ma ciepliwości, kładzie rekę na brzuchu i chciałby, zeby mała od arzu go kopała. A to najprawdziwsza kobietka jest - kopie sobie kiedy ma ochotę, a nie kiedy tata (czyt. facet) tego chce

tusia872- leżaczek b.fajny, ale ta mata też ciekawa. Ja rzczej skuszę sie na matę, bo łożeczko będe chciała z funkcją kołyski
http://allegro.pl/24-klups-radek-ii-...563818261.html
ale jeśli u Ciebie zimno na podłodze - to zainwestowałabym w leżaczek
OGROMNE BRAWA ZA ZDANE EGZAMINY - zazdroszczę

Caltea - gratulacje za 5 miesiąc i dla ciebie również same najlepsze zyczenia na święta

doszła do nas nowa mama - witaj

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:31   #2278
aa2
Zakorzenienie

agnieszka jak napisałas ze masz układy w nienbie to mnie natchneło i własnei sie skapłam ze moje dziecie przyjdzie na świat w okolicach urodzin mojego taty(nie żyje od dwóch lat) ja mam termin na 10 października a tata był z 13
zawsze jak chodze do niego na cmętarz to mówiłam ze ma tam pogadać zeby udało mi sie zajść w ciąże a potem mówiłam ze ma tym razem pilnowac naszego dzieciątka aby udało mi sie urodzic):
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:47   #2279
agnieszka 0605
Zakorzenienie

aa2- a widzisz! Nic nie dzieje się bez przyczyny, a wszystko ma swój cel. Ja jestem pewna, że nie raz "góra" mi pomogła. Zresztą nie wiem jak ty, ale ja po śmierci mamy miałam naprawdę dziwne, prorocze sny. Może to dla niektórych śmieszne, ale raz właśnie ta "góra" uratowała mnie od wypadku. W nocy śniło mi sie niebo.... Oprowadzali mnie, pokazywali co i jak, obiecali wreszcie spotkanie z mamą, która już na mnie czekała. Nagle pojawiła się kobieta, wypchnęła mnie, spadałam w dół ... obudziłam sie całą spocona w łóżku. Rano jadąc do pracy - zza zakretu w ostatniej chwili zobaczyłam wypadek. Jechałam b.szybko. Chciałam ominąć drugim pasem - ale jechał samochód z naprzeciwka. Zamknełam oczy i nacisnęłam hamulec, choć byłam pewna, ze nie zdąze wyhamować. Zatrzymałam sie przed samym rozwalonym samochodem.... I nikt ani nic mi nie pzretłumaczy, ze sen i to zdarzenie miały ze sobą zwiazek. A ... i nie dodałam najważniejszego - ze to miało miejsce, kiedy pzreżywałam cieżkie chwile, kiedy nie chciałam już żyć i modliłam się, zeby mama mnie do siebie zabrała. Od tego zdarzenia zrozumiałam - że to nie mój czas...

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:50   #2280
tusia872
Zadomowienie

Cytat:

gratuluje 5 miesiaca
wracaj szybko do nas a ja mam zamiar jesc i jesc moze mu brzusio wybije

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości