![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Kochane a co dajecie rodzicom w prezencie/podziękowaniu?
Zastanawialiśmy się nad tym dla mam: http://chocolissimo.pl/do/item/0204-PLXXXX/ChocoGrande a dla tatusiów jakieś wypasione wina. |
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy znacie portale typu groupone, grouper itd? My mamy w planach upolować tam jakiś 2-3 dniowy wypoczynek dla rodziców np pierwsza z brzegu którą znalazłam 390zł za weekend w hotelu z basenem, sauną itp http://gruper.pl/x.php/1,2107/Manor-hotel-Olsztyn.html
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Wtajemniczenie
|
bardzo ładne
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Raczkowanie
|
też się zastanawialiśmy nad jakimś "GRUPONEM" ale jakoś tak dziwnie dawać wydrukowany kupon.
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Wtajemniczenie
|
tak wogóle to taki "wypad " dla rodziców to świetny pomysł im tez należy sie odpoczynek po całym weselnym zamieszaniu i napewno się ucieszą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałam kupić dokładnei to samo, ale jak zobaczyłąm jakie te skrzyneczki sa tycie... to teraz sama nie wiem... Sa jeszcze takei podłużne. Wiem, że ta skrzyneczka z szufladkami ładniejsza, ale sporo droższa, w szcególności licząc x2 +grawer.., a myślałam jeszcze nad jakimiś biletami na kolację lub do teatru i alkohol dla ojca TZ (mojego nei bedzie). Musze się w końcu zdecydować.
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-04-19 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Wtajemniczenie
|
właśnie do końca jeszcze nie wiem ile powinno być,pani w restauracji doradziła nam żeby kupić napoje w małych szklanych butelkach bo lepiej wygladają na stole (niż puszki czy. plastiki) wiec kupiliśmy w skrzynkach 2xcoca-cole 0,2l 1x sprite i 1x fanta w skrzynce są 24 butelki do tego narazie kupiliśmy 30l soków pomarańczowych, i musimy dokupić colę sok pomarańczowy jabłkowy i jeszcze jakiś inny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to prawda coca - coli schodzi podobno na weselu najwięcej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() melduję, że remont mieszkania zakończony ![]() ![]() sukni ciągle nie mam (jutro wybije miesiąc do ślubu ![]() ![]() W dodatku wzięłam się za organizację spotkania klasowego i teraz to jest ważniejsze niż mój ślub ![]() Rodzicom w prezencie dajemy albumy z naszymi zdjęciami - od ich ślubu do teraz (mamy w planie jeszcze sesję narzeczeńską) i zostawimy puste miejsca na zdjęcia ze ślubu, które dokleimy potem. ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- a jeszcze napoje: ja stosuję taki przelicznik: 3 litry na osobę= 1 litr wody (=0.5 gazowanej+ 0.5 niegazowanej)+1 litr soków (=0.5 l pomarańczowego+0.25 jabłkowego+0.25 czarna porzeczka)+ 1 litr gazowane (=0.5 coli+0.25 fanty+0.5 sprite). Woda niegazowana i soki będą w dzbankach, reszta w małych butelkach ![]() PS Oczywiście, nie mam jeszcze tych napojów, się kupi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Rozeznanie
|
A my wczoraj byliśmy spisać protokół
![]() Kolejna rzecz do przodu!! ![]() Ja się właśnie zastanawiam jak wyliczyć te napoje ![]() jak myślicie?? Będziemy mieć 130osób ( w tym ok 10 dzieci), wesele jednodniowe, a na drugi dzień śniadanio - obiad. Też chcemy te małe buteleczki coli, fanty i sprite i wody gaz. No i soki ( jakieś 3 rodzaje) i woda niegaz. w dzbankach. 3,5 litra na osobę wystarczy?? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#767 |
Wtajemniczenie
|
ja też myślę że wystarczy
![]() wiadomo jak jest pięna pogoda i bardzo ciepło to napoi schodzi dużo więcej, ja też planuje kupić wode gaz i niegaz w małych szklanych butelkach. |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Przed nami też kupowanie napojów i alkoholu. Soki i wodę mamy w cenie bez ograniczeń, także musimy kupić tylko napoje w szklanych butelkach. Kupowałyście w jakiejś hurtowni? Jak to wychodzi cenowo?
Mój tata dostał zadanie sprawdzenia cen wódek w hurtowni w Mikołowie, bo ma po drodze, chcemy porównać z Auchan, żeby się nie okazało, że nie opłaca nam się tam jechać. Już niedługo maj i pierwsza przymiarka mojej sukni ![]() Ale dzisiaj opiekunka pracy magisterskiej mnie zmartwiła, że do 17 maja promotor chce mieć na biurku wersję ostateczną, a ja jestem dopiero w połowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Wtajemniczenie
|
ja kupowałam w makro 1 skrzynka niecałe 30 zł + 12 zł kaucja za skrzynke.cola fanta sprite wszystko w jednej cenie,nie wiem tylko po ile jest woda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja znów z innej beczki.
Zastanawiam się nad prezentem dla rodziców. Jak już tu kiedyś pisałam, miał być weekend we dwoje w pradze, ale nie wyrobimy się z kasą, także kupujemy bilety do teatru ( chyba Korez w Katowicach) i potem chciałam jeszcze jakąś kolację zamówić. Stąd moje pytanie: gdzie w Katowicach jest jakaś fajna restauracja?? Bo ja niestety nie chodzę ![]() Czytałam gdzieś o "zakonnikach" przy pl. wolności. hmmm... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
Ej Baby nie piszcie tyle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście ładne, jak mamy lubią to czemu nie.
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#774 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzisiaj przyszły winietki zawieszki i pudełeczka na cukierki i jestem przeszczęśliwa bo są naprawde śliczne ![]() i byłam na ostatniej przymiarce,jestem zadowolona, wszystko tak jak chciałam ![]() ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110430040119.html http://www.suwaczki.com/tickers/mhsv3e5elv15wq8s.png Edytowane przez muminek82 Czas edycji: 2011-04-20 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Raczkowanie
|
kalaa83 czekoladki ladne ale mega drogie - moi by tego chyba nie docenili,niewiem,jakies tam czekoladki,a ceny nie nakleję
![]() Muminek-obowiazkowo suknie (ja mam odbiór 4maja) pokazac ! Kurcze Ty juz tak blisko,za niedlugo my bedziemy tak bliziutko ... Myske,ze w noc przedslubną będziesz spac a nie siedziec na forum ![]() A co do porzadkow to okna mam umyte,ale jescze sporo mi zostalo do sprzatania, jutro musze włączyc 5 bieg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zapomniałam dodać że dzisiaj mieliśmy 4 lekcje tańca, instruktorka wymyśliła nam takie podnoszenie z obrotem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
muminek82, jak jeszcze działała nowa brzydka wersja forum to widziałam, że napisałaś coś o paznokciach, nawet Ci odpisałam, ale wszystko wsysło
![]() Chcesz robić żele/tipsy czy zwykły manicure? Ja mam w Gliwicach sprawdzoną babeczkę, chodziłam do niej 2 lata temu i zawsze miałam ładne paznokcie, dobrze trzymające się. Idę do niej w najbliższą środę znowu, bo ostatnio zachciało mi się znowu żeli, poszłam do dziewczyny poleconej przez znajomą i teraz mam jakieś kluchowate brzydactwa na paznokciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a wogóle to super że wrócił "stary"wizaż ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z pazurków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Wtajemniczenie
|
dziękuje,napewno się pochwale choć nie chce nic spacjanego krótki french tylko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.