|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
kończę się..... tak mnie ząb boli że nie mogę nawet buzi otworzyć
i jeszcze przeszło mi na gardło. czuję się koszmarnie!![]() jedno jest pewne- nie przytyję w święta ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- nadrabiam to szybko się rozliczyłaś! to pewnie z powodu jej gabarytów gratulujęCytat:
![]() a spróbuj mi tylko nie przyjść na spotkanie i powiedz od razu ile mam Ci kasy oddać, bo ja nigdy nie mam przy sobie gotówki więc zahaczę wcześniej o bankomatja też ![]() no jak pięknie a co takiego się wydarzyło hęeęęę?![]() a ta znowu!!!! przywieziesz mi trochę piasku? hej pewnie że tak a spotkanie jest jutro więc masz okazję przyłączyć się i w realu![]() poczułam potrzebę wyżycia się manualnie i choć nie miałam wcześniej zamiaru przygotowałam dla rodzinki i znajomych drobne upominki świąteczne takie śliczne duperelki ładnie przystrojone. ahhhh aż mi lepiej.w zeszłym roku miałam więcej czasu więc poszalałam i robiłam pisanki z wafla z masą, wyszły nie dość że smaczne to wyglądały jak prawdziwe kolorowe pisanki
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja wczoraj taka cały dzień obolała chodziłam, takie miałam zakwasy na tyłku, że szok ale widać, że BPU działa ![]() nie mówiłaś, ale będziesz miała okazje nie no teraz już nie mam jak się wykręcić muszę przyjść ![]() a ja w tym roku wogole nie czuję atmosfery świąt, także pisanek i innych dekoracji nie będzie w moim wykonaniu... tylko babkę upiekę i tyle moich świątecznych przygotowań z tym, że cały piątek jestem w pracy, to i tak nic w domu nie pomogę...
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaa WYGRAŁAM
chyba nigdy nic nie wygrałam, a tu właśnie dostałam maila że mam podać dane do wysyłki bo wygrałam zestaw kosmetyków joanna ![]() pozazdrościłam 6m i stwierdziłam, że też spróbuję wziąć udział w jakimś konkursie i może się uda- i proszę ale się cieszę!!!!! od razu ząb mnie mniej boli
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4175 | ||
|
Raczkowanie
|
Witaj
na pewno się odnajdziesz, jeśli tylko masz dużo czasu na czytanie, bo za nami sztuka nadążyć ![]() Cytat:
Cytat:
Chyba zacznę głosować i brać udział w konkursach ![]() Zazdroszczę uzdolnień artystycznych, ja zapału mam dużo, ale zwykle na tym się kończy Chociaż jak wczoraj wzięłam dupę w troki, to trochę zrobiłam... Jak tylko chłop wybędzie do pracy to Wam pokażę fotki Jeszcze muszę kupić torbę jajeczek czekoladowych albo czegoś w tym stylu dla uzupełnienia efektu
|
||
|
|
|
#4176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a to jakiś konkurs taki "na szczęście" czy potrzebna była kreatywność ?
|
|
#4177 |
|
Konto usunięte
|
a bo wczoraj miałam udane zebranie i miłe spotkanie
![]() Emilka, przywieź mi piasku
|
|
|
|
#4178 |
|
Copyraptor
|
Gratulacje
a mnie właśnie znowu auto się wypierdziało i nawet nie kombinowałam, tylko od razu pojechałam do warsztatu, zostawiłam, i poszłam piechotą do domu |
|
|
|
#4179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ostatnio rzadko zaglądam bo masakra ![]() Widzę, że z zamówieniami cienko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co zrobiłaś?I co masz z tym zębem? Cytat:
Jaka radośćKonkursów jest mnóstwo, ale ja teraz mam mało czasu na nie Ale ostrzegam, że to wciąga Te, które mają facebooka - na profilu Dove rozdają żele mini (50ml chyba), do 3 sztuk na jednego Do odbioru chyba w 10 miejscach w Krakowie
|
|
#4180 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() jak to pisanki z wafla? ja to nie wiem, w ogóle nie mam talentu ani pomysłu do takich manualnych rzeczy ![]() Cytat:
![]() to Wy sobie dajecie prezenty na Wielkanoc czy to taki jednorazowy miły gest? ![]() co do konkursów - nigdy nie mogę ogarnąć co gdzie i jak i w związku z tym nic nie wygrywam ![]() ps.Ineso - kiedy jedziesz do domu na święta? bo zastanawiam się czy nie dałabym rady zrobić sztafety w stylu: dam Twój stanik dziś wieczorem na przykład GG (mogę do niej podjechać jak się zgodzi), ona jutro na spotkaniu da np Cholerce, a Cholerka Tobie? bo nie wiem jak inaczej można to zorganizować jeszcze przed świętami, ja jadę jutro rano.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-04-20 o 14:44 |
||
|
|
|
#4181 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#4182 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj też mam BPU i mimo bólu zeba zamierzam iść- w końcu zębami nie biegam 2. no to na pewno powiem ![]() dziękuję ![]() Cytat:
ja z joanny uwielbiam peelingi i masła do ciała bo tak pięknie pachnąja własnie próbowałam wrzucić fotkę jajec ale nie mogę Cytat:
trzeba było napisać do jakiego owocu się jest podobnym/ się utożsamiam. machnęłam 2 zdania i jest![]() Cytat:
żeby tylko wywrotką nie przywiozła ![]() Cytat:
2. wychodzi mi 8mka i to jeszcze tak wrednie że mi ściska cały dolny łuk i 2lata noszenia aparatu idzie się gryźć:/3. ja się chyba wciągnę bo radość jest ogromna a co Ty znowu wygrałaś?![]() 4. chyba tylko dla tych konkursów założę sobie fb ![]() Cytat:
![]() 2. u mnie nie ma zwyczaju dawania prezentów, ale przyjaciołom, rodzinie zazwyczaj daje jakąś pierdółkę tak po prostu 3. GG się zgodzi tylko że w domu będę ok. 19-20.30 i potem dopiero ok. 24 więc musiałabyś się tak wstrzelić
||||||
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sympatycznie tak![]() 2. oj, ja już wiem co to problemy z 8, wspólczuję ![]() 3. dzisiaj przyszła torba-kosz plażowy, kalendarz (planer) i wygrałam te żele. Wczoraj maskara Loreal ta nowa 4. ja tak właśnie zrobiłam
|
|
#4184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to właśnie na jajka - u niego w zasadzie daje się tylko symbolicznie czekoladowe jajka wszystkim, u mnie zawsze się dawało prezenty, jednak skromniejsze niż na Boże Narodzenie. Obecnie mamy kompromis, tj. wypaśne jajo i/lub drobny prezent. Kupno jaja zleciłam mamie, bo by mi się pokruszyło w walizce, a prezent zrobiłam sama, kosztem ok 2zł wykokrzystując to, co miałam w domu ![]() Oto owoc mojej dłubaniny + te koraliki do pandory, które wczoraj upolowałam
|
|
|
|
|
#4185 |
|
Copyraptor
|
Rebe, dziś u Bąbelka było przeuroczo
Polecam placebo! 15 minut nam opowiadał anegdotkę bez żadnej puenty, zaczął od "bo ja sobie ostatnio powziąłem takie postanowienie, że będę wypowiadał sprzeciw nieuczciwej codzienności, ale że czasu mam mało, to się postanowiłem skupić tylko na NFZ". I dawaj dawaj, 15 minut historii o czekaniu z dziećmi u lekarza |
|
|
|
#4186 |
|
Nie depcze krokusów
|
Rejected - ale słodkie...
|
|
#4187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje jutro juz mnie nie ma w krakowie ale nastepnym razem jestem jak najbardziej za ![]() super pomysl z prezentem szkoda ze nie mzoesz zaladowac zdjec pisanek bo ciekawa sprawa Edytowane przez sylllvia89 Czas edycji: 2011-04-20 o 16:05 |
|
|
|
|
#4188 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluje!
Kusisz z 6^m tymi konkursami ![]() Dlatego ja sobie zamowilam 2 rzeczy na butiku...Niestety jedna tunika (sukienka) jest za duzaaa Muszelki tez?
|
|
|
|
#4189 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Może być taka sztafeta, ale też nie jest to takie pilne i może byc po świętach
|
|
|
|
|
#4190 |
|
Wtajemniczenie
|
buu, wypadłam z tematu
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie w Krakowie kupię materiałową opaskę na włosy? Taką najprostszą.
|
#4192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszedzie znajdziesz, idz do jakies galerii tam beda na tych stoiskach z gumkami spinakmi, w tunelach znajdziesz przy galerii, w h&m tez byly bo sama bralam |
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4194 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() domyślam się że jesteś jedną z tych osób pochodzących z Krakowa, wybacz ale ja automatycznie klasyfikuję wszystkich jako imigrantów ![]() Cytat:
![]() mnie też już zostaje tylko spakowanie się
|
|
#4195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja mam dół, pierwszy od dawna Zwykle sobie nie pozwalam na takie fanaberie...
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam fajny wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=465174&page=3
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4198 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Pierwszy dzień świąt było już tak źle, że wylądowałam na dyżurze i kanałówka....Dlaczego to fanaberia? |
|
|
|
|
#4199 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
lalaith, potrzebna mi na jutro
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

i jeszcze przeszło mi na gardło. czuję się koszmarnie!

dostałam zwrot podatku
gratuluję
i powiedz od razu ile mam Ci kasy oddać, bo ja nigdy nie mam przy sobie gotówki więc zahaczę wcześniej o bankomat

chyba nigdy nic nie wygrałam, a tu właśnie dostałam maila że mam podać dane do wysyłki bo wygrałam zestaw kosmetyków joanna