|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zlituj się mój książę drogi i z pierścieniem padnij pod nogi! cz. 35
Psując humor, widziałyście premierowy odcinek Usta-Usta? Ja dziś obejrzę, ale wiem, że będę płakać (kumpela z pracy rekomenduje). Wiem też dlaczego (przy pierwszym sezonie czytałam, jak się ma kończyć serial). Bu.
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- też chyba wiem co się stanie. ale to już? szybko |
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee o Camon sawa słyszałam
"komsi komsi komsa.. " Gratuluję !!!Naj nie łap doła z powodu demota bo ja też złapię Naprawdę im się nudzi, już lepiej by porozwiązywały z polskiego. Albo zrobiły test gimnazjalny humanistyczny z tego roku Carmi (albo któraś z dziewczyn) masz sprawdzony przepis na ciastko czekoladowe? Bo każde które z mamą próbujemy nie wychodzi I Cieszę się że udało Ci się dojsc do kompromisu z Narzeczonym Powiedz, jak Ty to robisz? Gwizdak żebyś się kiedyś nie zdziwiła jak Ci na twoje zaproszenia na kilka dni do Warszawy przyjadę! A mężowi o podrywie to mówiłaś ? Opis aukcji genialny!!!Peach przykro mi z powodu psiaka, ja bym jednak zgłosiła to gdzieś. teraz o był pies, a następne może być dziecko... Justyna, dziewczyna z pierwszego linka o sukni ma w niej taki tyłek jakby sobie jaśka tam wsadziła. Ale sukienka jest śliczna. Facet orangutanowato wygląda Włosy przy kolejnej sukni są cudowne, aż sobie spróbuję zrobić coś podobnego na święta lub na wesele za tydzień I co to znaczy ze komentarze momentami aż nazbyt pozytywne? Justyna, ja to jestem dzieckiem swoich rodziców Stefka, Naj karuzelę nastrojową odnośnie zaręczyn też mam. Maya, a nie lepiej w lipcu u Gwizdki, a w styczniu kolejny u Ciebie? Znajdzie się dla mnie miejsce, prawda? ![]() Med jak Ci poszło kolokwium? Gotka, to przerażające z tym wypadkiem... Zwies, gratuluję sali ![]() Ilsa jest chyba tak że policja ma prawo Cię ukarać jak przechodzisz przez ulicę nie na pasach jeśli znajdują się one w odległości bliższej niż 100 metrów. Fajnie musiałaś wyglądać idąc od Mateusza Claris przykro mi z powodu wypadku taty. Bardzo mu ucięło? Szkoda że nie spróbowałaś jednak. Może akurat by się udało ... Osz, gratuluję zostania ciotką Stygmatek, fajne prezenty Smerfetka, szkoda że rozwalił Ci się pierścionek ![]() Wróciłam od fryzjera i z pracy, zjadłam obiad, nadrobiłam Was i pasuje zacząć się uczyć. ![]() Co do Cameltoe to miałam takie majki jakiś czas, ale jednak to wpijanie w srom nie było fajne, więc wywaliłam |
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Choji a jakie ciasta lubicie? Mokre? Suche? Lekkie? Ciężkie? Z kremem? Bez kremu ?
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, u mnie w domu każdy placek szybko znika
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam to: http://mojewypieki.blox.pl/2007/06/C...chocolate.html Tylko robię z dżemem malinowym. Dosyć mokre, ale nie gliniaste.
To też jest fajne: http://mojewypieki.blox.pl/2009/09/C...z-cukinia.html Oprócz tego brownie. To jest pyszne: http://mojewypieki.blox.pl/2007/03/S...-malinami.html Ja generalnie wolę mokre ciasta i najlepiej bez masy. |
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam się
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, ale mnie uswiadomiłas :P ja myslałam, ze camel toe to piptoły, wracam do Twojej wypowiedzi i...
ale ty mnie uswiadamiasz! dzieki tobie dowiedziałam sie, co to jest fap fap i camel toe :PCzodżi (piczka ) , ale nadrobiłas!!! a ja sprzatałam przez godzine, wyniosłam dwa worki smieci z pokoju! Ale zapusciłam pokoj.. masakra.. pełno chusteczek wszedzie, bo ponad tydzien juz katar mam. miałam korki i o 17.15 mam kolejne korki
A & Z "miłość się wreszcie stała ciałem, które chce trzymać nas za rękę" Edytowane przez crozee Czas edycji: 2011-04-20 o 16:47 |
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w pokoju nie jest źle, ale nie wiem co sobie zrobić na obiadek |
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
uuuu - a wie, że jesteś zajęta??? ![]() ![]() Cytat:
ja nie widziała z poprzedniego tygodni, a tego i może oglądniemy dzisiaj z TŻtem przyszły...pisałam wczesniej, ale ucięło mój post bo zaciął się net... teść kupił mi obrusik i 6 serwetek (komplet świąteczny) na stół śliczne |
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi zrób test
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Tak chciałam wtrącić, że ja tam wiedziałam co to camel toe
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście że Ty wiedziałaś, żono moja
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho? Ja już zdążyłam zakupy zrobić i do domu wrócic, a tu dopiero kilka postów.
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam sily was nadrobic wiec sie witam tylko
![]() jakos zyje, choc wszystko mnie boli...ale co tam...dam rade ![]() nie bede pisac jak minal dzien bo codziennie robie to samo czyli przesadzam, podlewam albo ustawiam na stolach kwiatki....
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
Konspekt mam zrobić po świętach bo babka nas zwolniła godzinę wcześniej i dostałam czekoladę od koleżanki![]() i mam WOLNE do 3 maja
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam was wcześniej, tuż po zajęciach, zdrzemnęłam się i nie pamiętam, co chciałam napisać. Ale przeglądać klubu i 6 stron wątku nie mam zamiaru ponownie
Crozee, gratki Choji, dziękuję, że pytasz. Napisałam, zdać powinnam. Niektóre pytania to nie wiem skąd się kobiecie wzięły, tak typowo na haczyk,a kilka było bardzo niesprecyzowanych. Ilsa, z tym wcięciem w gaciach publicznie to dałaś czadu I miałam dzisiaj względnie dobry dzionek. Poszłam się oddać, wyniki mam dobre w miarę (no, cholesterol przekroczyłam o 1 jednostkę ). Poszłam do Camaieu i kupiłam sobie żółty sweat tee shirt czy jak to się tam pisze. Wpadłam na genialny pomysł zestawienia go z groszkowym sweterkiem 3/4 kończącym się pod cycami z Bershki. Kupiłam też perłową i marmurkową farbę do jajek w Rossmanie i jestem zadowolona. Olka - przyłączam się do tego, że zakupy cieszą Jedynie zrobiło mi się smutno z powodu TŻ i weekendu majowego. Ja wiem, że jestem kaleka i po górach za nim nie nadążę i nie mogę biegać na trasach, które on chce przejść. Ale mi się przykro zrobiło, że chce mojego ojca namówić, żeby z nim jechał, takie ma parcie na wyjazd, a ja mam sama zostać w domu Bu bu bu... Już się poświęcę i nawet mogę jeździć te 30km dziennie rowerem i chodzić z nim na basen, ale żeby mnie chciał na te 3-4dni
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Med,ale kurde jak się jest razem to ustala się takie plany wspólnie. Ja też po górach nie chodzę, a TŻ mimo to chcę mnie zabrać. Nie jesteście ze sobą paru miesięcy i powinien pomyśleć o Tobie,a nie tylko o Sobie.
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem!
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Claris;26468091]hej Ale wczoraj był dzień woziłam mamę i tatę po lekarzach. Tato uciął sobie w pracy 2 palce i miał szyte, ale tyle skóry mu wyrwało, że nie wiadomo, czy się zrosną i być może będzie musiał mieć przeszczep skóry, masakra I jeszcze w aucie osłona od miski olejowej mu na dziurze się urwała i szoruje po ziemi, to go zawiozłam wczoraj do chirurga. [/COLOR]/QUOTE] Ojej...mam nadzieję że wszystko będzie dobrze z palcem... ![]() Cytat:
![]() To teraz ja Was rozwalę, bo nie wiedziałam co to PEEP TOE...
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem. Ale dlaczego jak ja mam czas to się chce szlajać po górach intensywnie, a jak nie będę mieć czasu (czyt. 28.05) to mi ten termin proponuje na wyjazdy wspólne
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Med Ale przecież moglibyście pojechać razem, on pochodziłby trochę mniej po górach żebyś Ty dała radę, ale spędzilibyście ten weekend RAZEM. Nie rozumiem Twojego TŻta.
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Ale no kurde on jest strasznym egoistą w tym momencie. Powinien chcieć spędzać z Tobą czas. Ja bym wtedy powiedziała,że w takim razie ja jadę sobie gdzieś bo w domu siedzieć nie będę.
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
I poczułam trochę bardziej to, że jestem beznadziejną dziewczyną do posiadania z nim wspólnej pasi
W góry jestem beznadziejna, na ściankę wspinaczkową jestem beznadziejna, wszędzie jestem beznadziejna, tylko nie tam, gdzie można leżeć i siedzieć, a co go nudzi. Jestem ciekawa czy uda mu się pojechać z moim tatą. Jak tata się nie zdecyduje i A. nigdzie nie pojedzie to chyba walnę focha i przez te 4 dni ani będę myśleć się z nim spotkać. Antii, w tym sęk, że on ze mną lajtowo po górach to sobie połazi tak na 2 dni, czy cóś. Pewnie w wakacje pomyśli, bo wtedy w maju co on chciał, to ja nie mogę. Ale TERAZ ON CHCE aktywnie, intensywnie. Co nie jest złe, ale biorąc pod uwagę termin - dobija mnie Chyba go nudzę edit. Idę się wypłakać i wyżyć na naczyniach (tzn. umyć je)
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-04-20 o 19:05 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

"komsi komsi komsa.. "
Naprawdę im się nudzi, już lepiej by porozwiązywały z polskiego. Albo zrobiły test gimnazjalny humanistyczny z tego roku
A mężowi o podrywie to mówiłaś ?
Znajdzie się dla mnie miejsce, prawda? 

13.03.2008