|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
.... ale za to mają tam też lody na gałki "domowej roboty" są pyszne ....![]() Nerolka brzuś jest piękny Natka super zdjęcia synka, piękna pamiątka .... ja też muszę swojego gina poprosić o takie 3d mi się właśnie kawa zbożowa parzy ... byłam w sklepie i tak mnie natchnęło |
|
|
|
|
#1532 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
meszsares, dzieki
![]() jesli to zwykle paski lakmusowe, to mam takie w domu ja wlasnie wstalam ![]() scielo mnie i musialam sie polozyc a teraz zjadlam i powoli zbieram sie do wyjscia, odbiore tzta z pracy i mamy w planie kino ![]() aha! teraz juz z obu piersi mi cieknie wkladam wiec platki kosmetyczne do biustonosza, bo normalnie mi mokro, alez mi sie wlaczylo...
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1534 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolina a na co sie wybieracie ? Bo ja tez mam ochote ale nie wiem jaki film wybrac ?
Ja juz siedze w poczekalni i stukam do Was z telefonu. Jeszcze 3 babeczki przede mna.
Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba ... Dominik Edytowane przez jacieeeee Czas edycji: 2011-04-20 o 16:39 |
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Już zażyłam ten prenalen. Tzt kupił, ale o chlebie to już zapomniał. ehh faceci..Brunetka dobry jest,pisałaś że okropny, czego Ci nie smakuje?
a tak mam ochotę na loda..wcięłam całą paczkę delicji. |
|
|
|
#1536 |
|
Zadomowienie
|
A propo kina to ja ostatnio z tż wybrałam się na Rytuał- film fajny, ale chyba nie w okresie ciąży (egzorcyzmy na ciężarnej
).Na dodatek w momentach kiedy się czegoś wystraszyłam miałam efekty specjalne w postaci mocnych kopniaków w żebra. ![]() Jeśli któraś ma ochotę wybrać się na ten film, to raczej radzę sobie odpuścić i wybrać coś o przyjemniejszej tematyce. |
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patik dziękuje na przeziębienie kazał mi leżeć przez 2 tyg, bez TV i internetu Oliweczka tak właśnie myślę, że jak mnie nie wysłała na THS tzn że nie było potrzeby.. Youyou widziałam, czytałam już nawet relacje z porodu to niesamowite, że mamuśki już mają koło siebie swoich brzdącówWczoraj czytałam jak właśnie dziecko kładą na brzuszek mamy i dzieciątko czuje się bezpiecznie, jak sobie tak wyobraziłam że mi dadzą takie maleństwo to aż się popłakałam Sweet mnie się pytała, nawet pamiętam że jeszcze dobrze nie siadłam na pierwszej wizycie to ona do mnie czy miałam problemy z tarczycą ![]() aż złapałam się za szyję, bo myślałam że coś jest nie tak,ale nie dała mi skierowania, pewnie uznała że nie trzeba.A boję się,bo moja mama miała zabieg na tarczyce ![]() Karolinee nie będę czytała, choć okropnie mnie korci tak się zastanawiam że się zestresowałam tym wynikiem, brzuch mnie zaczął boleć takie dziwne ukłucia mam, ale tak naprawdę nie wiem jakie mogą być powikłania związane z tarczycą i czy coś grozi dzidzi ![]() Carmela dziękuje mam ochotę aż jutro iść i zrobić te ft4![]() Dziubek najpierw czytam słowo "poronienie" a potem że w zaawansowanej ciaży nie ma większego znaczenia uff..Stampelka na pewno będę ją badała po porodzie, bo moja mama miała z nią problem ![]() Meszsares a te które jechałby by pociagiem? Ania to już zależy od tego gdzie ustalimy Nasze spotkanie Ja zapraszam w każdym bądź razie do Raciborza, zrobimy grilla, poplotkujemy,poleniuchuje my źle wpisane mam na wynikach Dziewczyny jesteście kochane! Już się mniej martwię, ale tak się zestresowałam że brzuch okropnie mnie zaczął boleć, chciałam iść z tatą na działkę, ale sobie odpuściłam, wziełam nospę i leżę. Mam ochotę na loda z biedrony, a kasiora na koncie ![]() Towar od super allegrowiczki doszedł
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam chwilkę na polu, ale dupsko mnie już bolało od siedzenia na ławce i wróciłam na kanapę do pozycji leżącej.
Wcięłam właśnie zupę pomidorową z kluskami, jogurta z płatkami czekoladowymi fantazję i 2 banany...a cukier się kłania.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
sygine a Ty masz daleko do Poznania?
byśmy mogły się spotkać marzenka może też by znalazła czas![]() ja dzisiaj jadłam kfc i jakiś napój lodowy czy coś kitket ![]() chcę ruszyć z M do Almy na zakupki świateczne
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie co prawda go nie ma,ale zjadłabym frytki z Mc'donalds
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Zadomowienie
|
Sygine, właśnie miałam pisać- ja też jestem z Poznania i na spotkanie na pewno znajdę czas.
![]() Ustawiłam sobie snajpera na jedną aukcję i zupełnie o niej zapomniałam. Teraz dostałam maila, że wygrałam nowy golf/sweter za 6,30. |
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=MRRtt...mbedded#at=112
Ja w to nie wierzę
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tam wcale nie przeszkadza smak tego syropu. Może drinka nie przypomina ale najgorszy też nie jest.
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niesamowite. Wczoraj gadałam z sąsaidką, ma miesięcznego synka, to mówiła ze po 3 tyg już się sam zaczyna na brzuch przekręcać, karuzela nad łóżeczkiem go interesuje. 3 tygodniowe!
|
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny ja mieszkam w centrum blisko dworca.Więc może byśmy się gdzieś tutaj umówiły bo do 15:30 nie mam co z małym zrobić a nie chce mi się z Nim jechać komunikacją ![]() Są dwie kawiarnie min Gruszecki i Sowa można by na jakiś deser uderzyć
|
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie umiałam tych znaków zapamiętać, a taki mały smyk który am 2 lata
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zadomowienie
|
no ja na ten przyklad jechalabym pociagiem. Nie mam pojecia jak dojechac z dworca PKP do Silesii, ale znalazlabym to w necie, pewnie tam jezdzi jakis tramwaj czy cus
![]() Ale czekamy na jeszcze jakies inne slaskie propozycje! a tak w ogole to jak na taki wieelki obszar to jest nas tu bardzo malutko
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"
|
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z resztą mnie na deser nie trzeba namawiać. ![]() Ciekawe co na to Sygine? |
|
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja kupiłam wczoraj lampę do pokoju maluszkowi, pochwalę się http://img06.allegroimg.pl/photos/or.../57/1559965752
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Zrób sobie dla spokoju i tak pewnie ci lekarz zaleci.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1552 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak miałam robione na samym poczatku ciazy
|
|
#1553 |
|
Wtajemniczenie
|
No to jestem.
Dzidziol waży ponad 900 gram i wsio jest ok Gin nie podejrzał czy dalej jest Dominikiem bo strasznie szalał ![]() Mamusia wyniki ma w normie, glukoza wyszła ok, poza tym przytyła tylko 2 kg w miesiąc ![]() Aaaa no i tylko ciśnienie miałam niskie, ale stwierdziliśmy z ginem że po porostu nie udzieliła mi się świąteczna gorączka
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby same takie były u nas na forum
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tym bardziej że teraz dworzec w Katowicach rozkopany i pociągi nie kursują tak dokładnie jak wcześniej ![]() a nie wiem jak autobusy,tramwaje. Ja tam tylko jeździłam na szkolenie, które było blisko pkp i nigdzie nie musiałam kursować. Ale chętnie odwiedzę Teranova :P Posiedziałam sobie na balkonie, cudownie grzeje! Dzisiaj idziemy z mężem na zakupki |
|
|
|
|
#1556 |
|
Wtajemniczenie
|
No mam nadzieję, że tak właśnie będzie
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Jaciee
wiedziałam że Dominik będzie dbał o swoją mamusie
|
|
|
|
#1559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wizyte i dobre wyniki
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze coraz pokaźniejsze wagi mają nasze maluchy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

.... ale za to mają tam też lody na gałki "domowej roboty" są pyszne ....

).
na przeziębienie kazał mi leżeć przez 2 tyg, bez TV i internetu
to niesamowite, że mamuśki już mają koło siebie swoich brzdąców
źle wpisane mam na wynikach 

"
zębole
Gin nie podejrzał czy dalej jest Dominikiem bo strasznie szalał