Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-20, 17:27   #3211
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Hej

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ja mam lg cookie Fajny aczkolwiek tą zimę szwankował-chyba nie lubi mrozów
Dzisiaj nabyłam nowy nałóg-mazidłów do ust
Dzięki za opinię ...
A jakie to mazidła nabyłaś ?

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Szczęściara

A nauczyciele mają ostatni dzień pracy

Ja przejęłam ostatnio od taty (z niechęcią co prawda ) Nokie E51 - ładuję co tydzień. Dosłownie. A korzystam z tel bardzo dużo.

Przerobiłam ostatnio sporo telefonów, bo moja moto popsuła się definitywnie i nie wiedziałam, co dalej. Powiem Ci jedno - omijaj LG.

Zakochałam się tej xperii, ale ja za nią musiałabym dopłacić duużo więcej. Za 300 brałabym z pocałowaniem w rękę. A tak, musi poczekać na mnie

Trzymam mocno!

No dlaczego idziesz teraz spać, jak ja chciałam, żebyś nie szła
LG mnie nie interesuje Myślałam o tym SAMSUNGU : http://www.ceneo.pl/11050057 Samsung Chat z klawiaturą qwerty chowaną ale to nowy model na 2011 rok więc pewnie dużo opinii nie zdobędę o nim

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
o, tez jestem ciekawa. szukam telefonu z klawiatura qwerty i aparatem minimum 5.0 mpx

a co z otrebow robisz? ja lubie placuszki monia, a jaka Ty masz komorke? czuje w kosciach,ze faaajna

no czesto znajduje pieniadze zlotowka, 2, 5.. kiedys nawet 40 dolarow zwiniete na chodniku lezaly
Oj to spore masz wymagania co do aparatu

Cytat:
Napisane przez Paulyna Pokaż wiadomość
Żegnam się, jutro ostatni dzień w pracy, w czwartek rano wyjazd i wolne do 27 kwietnia

Mam nadzieję, że jasna Nancy będzie na mnie czekać

Poza tym dziękuję za skorzystanie z kodu o 17:44
Oby wpłynął rabacik
Miłego urlopu Dokąd się udajesz ?

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Witam

Ja mam SAMSUNGA AVIILĘ ponad rok,wzięłam ją,bo chciałam mieć dotykową klawiaturę,ale po dłuższym stosowaniu nie wiem czy bym się zdecydowała,lepsza chyba tradycyjna klawiatura Ale do jednego nie mogę sie absolutnie doczepić- bateria trzyma baardzo długo,nawet i 10 dni.A dodam,że często korzystam w ciągu dnia.

Wczoraj spacerowałam z córką całe popołudnie,miałam okna myć,ale totalnie olałam,nie chciało mi się a poza tym nie miałam zupełnie weny.Kto to wymyślił taką bzdurę,że okna muszą być myte na same Święta

Właśnie Avili nie biorę pod uwagę bo nie ma klawiatury normalnej tylko dotykową

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Buty dotarły, jedną parę zatrzymam, dwie odeślę dzisiaj, jedne balerinki są za ciasne i to dużo, mimo że mierzyłam dokładnie, a czółenka są okropnie wykonane, nie spodziewałam się cudów za taką cenę ale one są naprawdę okropne, ale z trzeciej pary jestem zadowolona, także nie jest tak źle

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Ja mam Samsunga Corby, jedyną jego zaletą jest to że bateria trzyma półtora tygodnia, więcej nigdy nie zdecydowałabym się na dotykową klawiaturę
A które czółenka takie okropne ? Podrzucisz link ze sklepu ? Żebym ja przypadkiem ich nie kliknęła ...A tym które zostawiasz zrobiłabyś zdjęcia ?

Cytat:
Mój nastrój nadal kiepski, wiesz co,
przemyślałam i jeśli nadal chcesz to Ci sprzedam tą pelaśkę.
Znowu obcięłam włosy
jesteś zadowolona ? duża zmiana?
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 17:57   #3212
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Dobra, powiedzcie czy słusznie zrobiłam że obcięłam włosy, bo mnie się wydaje że tak

Jak tak dalej pójdzie to niedługo będę łysa
Ładnie
Pasują Ci

Cytat:
Napisane przez Indecisive Pokaż wiadomość
Dzień Dobry,

był u mnie przed paroma chwilami pan kurier z etorebkowym pudłem a w środku
- szara Flavia
- kawowa Nancy
- czarna Aida

Jestem zadowolona, że Aidę dostałam tym razem całą ze skóry matowej, tamtej matowo-błyszczącej się pozbyłam
Kawowa Nancy ma prześliczny kolor, jest strasznym flaczkiem, ale można jej to wybaczyć patrząc na inne zalety
A szara Flavia większa, niż się spodziewałam, ma bardzo przyjemny, ciepły odcień, podoba mi się, choć nie wiem, czy nie wolałabym teraz mniejszej torebki..

Zdjęcia będę robić i wstawię jutro, nagrywałam dzisiaj filmiki moim zwierzakom i padły baterie w aparacie

Kolejnym celem jest beżowa (czyt. szara) Kristy

Fajne zakupy Za mną też Kryśka zaczęła chodzić od wczoraj Też ta beżowo-szara (czyżby to te zdjęcia z modelką )

Cytat:
Napisane przez kamelka33 Pokaż wiadomość
Kliknęłam w końcu: Simone, Brittany i Liyę posłałam im właśnie pieniążki przelewem Jest szansa, że dostanę przesyłkę jeszcze przed świętami?
Tak powinnaś dostać w piątek
Stary 2011-04-20, 17:58   #3213
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Hej

Dzięki za opinię ...
A jakie to mazidła nabyłaś ?

LG mnie nie interesuje Myślałam o tym SAMSUNGU : http://www.ceneo.pl/11050057 Samsung Chat z klawiaturą qwerty chowaną ale to nowy model na 2011 rok więc pewnie dużo opinii nie zdobędę o nim

Oj to spore masz wymagania co do aparatu

Miłego urlopu Dokąd się udajesz ?

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Właśnie Avili nie biorę pod uwagę bo nie ma klawiatury normalnej tylko dotykową

A które czółenka takie okropne ? Podrzucisz link ze sklepu ? Żebym ja przypadkiem ich nie kliknęła ...A tym które zostawiasz zrobiłabyś zdjęcia ?

jesteś zadowolona ? duża zmiana?
Mopsen
A to wszystko przez ciocię bo kupiła od jakiejś koleżanki z pracy jeden(taki hm cielisty ale ciemny, złoty prawie ale bez obciachu), na drugi dzień drugi(róż jasny) napisane na flaszce jest GO lip kiss ale oblębnie smakowicie pachną A wczoraj kupiłam z rimmela dwa odcienie różowego jeden ciemniejszy drugi jaśniejszy

LG fajne są Niedługo będę wymieniać swojego i wiem tylko jedna-ma mieć mega duży wyświetłacz
A takich mini klawiatur nie cierpię

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 17:59   #3214
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Indecisive Pokaż wiadomość
Dzień Dobry,

był u mnie przed paroma chwilami pan kurier z etorebkowym pudłem a w środku
- szara Flavia
- kawowa Nancy
- czarna Aida

Jestem zadowolona, że Aidę dostałam tym razem całą ze skóry matowej, tamtej matowo-błyszczącej się pozbyłam
Kawowa Nancy ma prześliczny kolor, jest strasznym flaczkiem, ale można jej to wybaczyć patrząc na inne zalety
A szara Flavia większa, niż się spodziewałam, ma bardzo przyjemny, ciepły odcień, podoba mi się, choć nie wiem, czy nie wolałabym teraz mniejszej torebki..

Zdjęcia będę robić i wstawię jutro, nagrywałam dzisiaj filmiki moim zwierzakom i padły baterie w aparacie

Kolejnym celem jest beżowa (czyt. szara) Kristy

Będziesz pierwsza z porządnymi zdjęciami kawowej Nancy W katalogu są tylko takie z komórki...
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 18:08   #3215
Indecisive
Raczkowanie

Cytat:

Fajne zakupy Za mną też Kryśka zaczęła chodzić od wczoraj Też ta beżowo-szara (czyżby to te zdjęcia z modelką )

Mnie modelka aż tak nie przekonywała, Kryśkowego kopa dostałam po obejrzeniu real zdjęć (chyba strona 101)

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Będziesz pierwsza z porządnymi zdjęciami kawowej Nancy W katalogu są tylko takie z komórki...
Dlatego miałam taki dylemat między jasną a kawową bo tej beżowej jest sporo zdjęć i przez to bardziej mnie przekonywała. Na dotychczasowych zdjęciach katalogowych Nancy wygląda zdecydowanie ciemniej, niż w rzeczywistości, ale dla mnie było to bardzo miłe zaskoczenie Cieszę się, że ją wybrałam

Indecisive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 18:17   #3216
kali765
Zakorzenienie

Mam coś dla was - klik

Prawie jak ta z Avka
Fashion

Edytowane przez kali765
Czas edycji: 2011-04-20 o 18:21
kali765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 18:46   #3217
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

cześć
zrobiłam sobie dziś rundkę po sklepach w centrum w celu poszukiwania spodni, nie jeansów. no i utknęłam w zarze, fajne modele mają... spodobały mi się takie granatowe, materiałowe, proste fasonowo. chyba po nie jutro wrócę.

gardło mnie boli, mam kaszel, katar i ogromne zakwasy. ale chociaż się wyśpię jutro

ide zobaczyć co napisałyście dziś
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 19:11   #3218
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Dobry Wieczór

W warunkach mini-remontu przedstawiam Wam moje nowe nabytki torebkowe
Reszta torebek, które miały znaleźć się na fotkach - tj tavi, alexa (spakowane do odesłania) i kopertówka w kolorze crazy pink zaginęły w akcji, tudzież pochowały się po kątach domu i znalezienie ich do sesji foto przekracza moje możliwości fizyczne, także może innym razem

Edytowane przez ankhax1
Czas edycji: 2011-12-18 o 22:09
ankhax1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 19:16   #3219
roxana222
Zakorzenienie

Hej
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 19:17   #3220
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

vivien II szara

większa od pierwszej wersji,
gładsza skórka,
kolor czysty szary jasny

zapraszam do skorzystania z mojego kodu rabatowego

Edytowane przez ankhax1
Czas edycji: 2011-12-18 o 22:09
Stary 2011-04-20, 19:24   #3221
kamelka33
Zadomowienie

Cytat:

Tak powinnaś dostać w piątek

Cieszę się, w takim razie czekam niecierpliwie
kamelka33 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 19:26   #3222
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

a w tej torebce zakochałam się od pierwszego wejrzenia

jak tylko zobaczyłam ją na stronie to

a jak przyszła dzis do mnie to

no i zarka na dokładkę - też jestem z niej bardzo zadowolona

przy takim zadowoleniu z zakupów nie martwię się nawet, że moja Kryśka chabrowa zejdzie za 56 zeta w aukcji

Edytowane przez ankhax1
Czas edycji: 2011-12-18 o 22:01
Stary 2011-04-20, 19:32   #3223
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Hej
cześć kochana
jak tam obiekt? coś się ruszyło?
Stary 2011-04-20, 19:37   #3224
martini.
Zakorzenienie

Bry jaki mam dzień do dupy to aż słów mi brak.

Cytat:
A tu się akurat nie zgodzę,że Avila jest awaryjna,przez 1,5 roku intensywnego użytkowego,bawienia się przez dziecko-nie doświadczyłam ŻADNEJ usterki.
Egzemplarz egzemplarzowi nie równy, wiadomo Ja mam znajomego serwisanta i za każdym razem, jak chcę kupić tel, pytam, na co mają najwięcej zwrotów

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
tak, mini pro. Nie wiem, to moze ja coś mam z nią nie tak ?
Już mnie zagiął fakt, że własnie w tym telefonie jest ta sama bateria co w K770i (moj poprzedni telefon). A przecież ten k770i kupiłam dwa lata temu! Powinni jakaś lepsza baterie dać ://

Co do aparatu, to mnie właśnie k770i rozpieścił, nigdy nic nie rozmazał, świetna ostrość itp., a tutaj mam czasem problemy :/

Ogólnie k770i najlepszym telefonem świata ;-))

Ale xperia też OK, tylko jak mowilam, przystosować się do ekranu dotykowego trzeba. Z baterią będę kminić, może mam włączone jakieś 'energożerne' funkcje? :conf used:
Może tak być, że masz coś poustawiane. A sformatowałaś ją dobrze?

Cytat:
Ja tylko e-mailowe... Kiedyś tradycyjne,dziś idę na łatwiznę
Ja też

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
oj dajcie spokoj, straszna chala
Takie zwykle najlepiej wkręcają się w mózg

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Ja uważam identycznie.
Nie ma dla mnie ważniejszych spraw, niż mój Synuś, na szczęście ja do pedantek nie należę i zupełnie nie rozumiem świątecznych porządków
Tzn tego całego chaosu i niewyspanych, zmęczonych i strudzonych życiem kobiet, dla których przygotowania do świąt sa masakrą.
Ale dojrzałam do tego, kiedyś też tak robiłam...

Gotowanie, sprzątanie, zakupy, wszystko ja. Później w święta- znów odgrzewanie, szykowanie, zmywanie.
O nie!
A ja akurat nigdy z tym nie miałam problemów
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 19:37   #3225
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
cześć kochana
jak tam obiekt? coś się ruszyło?
Hej Gabi

Piszemy tylko od czasu do czasu na GG. Dzisiaj go chyba w szkole nie było i nie miałam na kogo popatrzyć Może będzie miał ochotę spotkać się ze mną w któryś z tych wolnych dni

A u Ciebie jak ? Działo się dzisiaj coś ciekawego ?

Ps. Żeby Cię tylko jakieś choróbsko nie złapało
Stary 2011-04-20, 19:51   #3226
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Hej Gabi

Piszemy tylko od czasu do czasu na GG. Dzisiaj go chyba w szkole nie było i nie miałam na kogo popatrzyć Może będzie miał ochotę spotkać się ze mną w któryś z tych wolnych dni

A u Ciebie jak ? Działo się dzisiaj coś ciekawego ?

Ps. Żeby Cię tylko jakieś choróbsko nie złapało
Rozumiem, że czekasz na jakąś propozycję z jego strony - i dobrze .

A u mnie nic ciekawego. Trzecie klasy praktycznie do szkoły nie chodza, znaczy mój był, ale tylko raz go widziałam. Eeee, przeszło mi raczej . Raczej znowu jestem zainteresowana tym z równoległej klasy . ciągle wchodze sobie na jego profil na fb .
ooo, Roxi, jesteś na fb? daj mi znaka na pw, to wyślę Ci zaproszenie , hm?

no własnie . nie no, mam nadzieję, że nie. nie zamierzam siedziec w domu
Stary 2011-04-20, 20:09   #3227
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
vivien II szara

większa od pierwszej wersji,
gładsza skórka,
kolor czysty szary jasny

jakość wykonania wydaje się ok,
Że tak powiem, kocham te fałdki

Cytat:

przy takim zadowoleniu z zakupów nie martwię się nawet, że moja Kryśka chabrowa zejdzie za 56 zeta w aukcji
Superaśna ta givenchy

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-04-20, 20:09   #3228
maggie82
Zakorzenienie

Właśnie wyprałam firanki
A teraz zrobiłam sobie kawę i troszkę z Wami posiedzę

Cytat:
Mopsen
A to wszystko przez ciocię bo kupiła od jakiejś koleżanki z pracy jeden(taki hm cielisty ale ciemny, złoty prawie ale bez obciachu), na drugi dzień drugi(róż jasny) napisane na flaszce jest GO lip kiss ale oblębnie smakowicie pachną A wczoraj kupiłam z rimmela dwa odcienie różowego jeden ciemniejszy drugi jaśniejszy

LG fajne są Niedługo będę wymieniać swojego i wiem tylko jedna-ma mieć mega duży wyświetłacz
A takich mini klawiatur nie cierpię
No proszę - to się dałaś wkręcić Ja kocham pomadki cieliste i mam ich chyba z 30 sztuk (pomadek i błyszczyków ) Takie małe "zboczenie" Ale różowe pomadki też lubię - byle nie w stylu Barbie
I jeszcze Cię wyślinię na powitanie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Mam coś dla was - klik

Prawie jak ta z Avka
Fashion
Ale śliczna Tylko drogaaaaaa
Kali zamawiałaś kiedyś coś z New Looka ? http://www.newlook.com/
Chciałabym coś zamówić ale przesyłka 9 Funtów na mnie jedną mnie przerasta Może ktoś byłby chętny i byśmy razem coś kliknęły ?

Cytat:
Dobry Wieczór

W warunkach mini-remontu przedstawiam Wam moje nowe nabytki torebkowe
Reszta torebek, które miały znaleźć się na fotkach - tj tavi, alexa (spakowane do odesłania) i kopertówka w kolorze crazy pink zaginęły w akcji, tudzież pochowały się po kątach domu i znalezienie ich do sesji foto przekracza moje możliwości fizyczne, także może innym razem
Ale cudowna ta z Keiry Zakochałam się
Stary 2011-04-20, 20:23   #3229
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym coś zamówić ale przesyłka 9 Funtów na mnie jedną mnie przerasta Może ktoś byłby chętny i byśmy razem coś kliknęły ?
No troszkę droga
Nie, nie zamawiałam. Nigdy nie mogę tam znaleźć nic dla siebie ale mam dla Ciebie wiadomość - dostałam od nich maila że dziś wysyłka darmowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 20:23   #3230
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wyprałam firanki
A teraz zrobiłam sobie kawę i troszkę z Wami posiedzę

No proszę - to się dałaś wkręcić Ja kocham pomadki cieliste i mam ich chyba z 30 sztuk (pomadek i błyszczyków ) Takie małe "zboczenie" Ale różowe pomadki też lubię - byle nie w stylu Barbie
I jeszcze Cię wyślinię na powitanie

Ale cudowna ta z Keiry Zakochałam się
Nie cierpię cielistych Ale wyjątkowo mi się udalo trafić piękne kolorki z rimmela, nie mogę się napatrzeć na swoje pomalowane usta
Oj nie takich też nie cierpię, mam takie raczej w stronę koralowego koloru ale nie oczoebnego
Ależ śliń

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-04-20, 20:31   #3231
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
Rozumiem, że czekasz na jakąś propozycję z jego strony - i dobrze .

A u mnie nic ciekawego. Trzecie klasy praktycznie do szkoły nie chodza, znaczy mój był, ale tylko raz go widziałam. Eeee, przeszło mi raczej . Raczej znowu jestem zainteresowana tym z równoległej klasy . ciągle wchodze sobie na jego profil na fb .
ooo, Roxi, jesteś na fb? daj mi znaka na pw, to wyślę Ci zaproszenie , hm?

no własnie . nie no, mam nadzieję, że nie. nie zamierzam siedziec w domu
Czekam, czekam. Może kiedyś się doczekam

Pokaż mi jakieś jego zdjęcie Chętnie pooglądam

Wyślę Ci linka na GG

Herbatka i spać
Stary 2011-04-20, 20:42   #3232
farfalla
Zakorzenienie

Dziewuszki mojeeeee
ale się za wami stęskniłam
pokręcony jakiś ten tydzień i to niekoniecznie pozytywnie .... no ale cóż .. przynajmniej z lumpowych łowów jestem zadowolona
a teraz gran derbi + nadrabianie wątku
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 20:48   #3233
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
No troszkę droga
Nie, nie zamawiałam. Nigdy nie mogę tam znaleźć nic dla siebie ale mam dla Ciebie wiadomość - dostałam od nich maila że dziś wysyłka darmowa
Oooo jakie wieści miłe przynosisz
A dasz więcej info ??
Bo nie widzę na stronie ... Może to tylko dla UK?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 20:55   #3234
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo jakie wieści miłe przynosisz
A dasz więcej info ??
Bo nie widzę na stronie ... Może to tylko dla UK?
Maila skasowałam ale tu Ci pisze (zaznaczone na czerwono
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ssss.jpg (88,7 KB, 31 załadowań)
Stary 2011-04-20, 21:05   #3235
kali765
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2011-04-20, 21:26   #3236
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Nie cierpię cielistych Ale wyjątkowo mi się udalo trafić piękne kolorki z rimmela, nie mogę się napatrzeć na swoje pomalowane usta
Oj nie takich też nie cierpię, mam takie raczej w stronę koralowego koloru ale nie oczoebnego
Ależ śliń
a mnie ostatnio przełamało i kupiłam oranżową szminkę (a nienawidzę pomarańczowego )

Cytat:
Dobranoc
Dobranoc Kali
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 21:36   #3237
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:

jest cudowna to z etorebki jakos nie kojarze jej

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 21:38   #3238
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
jest cudowna to z etorebki jakos nie kojarze jej

jest z keiry
Stary 2011-04-20, 21:40   #3239
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:

jest z keiry
szkoda

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 22:19   #3240
Nija_
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam pytanie.

Czy zapięcie w Margo jest wygodne? Nie macie z nim żadnych problemów?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f0328ac1.jpg (40,2 KB, 1 załadowań)

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości