| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-04-20, 14:43 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Szczecin 
				 | Farbowanie i ścięcie - koszty

Witam wizażanki   ciemny brąz to mój naturalny kolor włosów niestety z ok. rok temu zapragnęłam rudego.   Zaczęły mi rosnąć odrosty więc pofarbowałam na brąz aby pokrył się z moim naturalnym kolorem żebym nie musiała więcej katować ich farbą ; ) Rosły, rosły a różnicy nie było widać, teraz jak przeglądam się w lustrze to niestety widać tę różnicę. Nie chcę wszystkich ścinać bo zostałabym z włosami do uszu a staram się zapuścić więc stąd moje pytania: - czy fryzjer dobrałby farbę tak, abym nie musiała nigdy więcej farbować? - pragnę też podciąć odrobinę końcówki i ściąć grzywkę. Ile to by tak mniej więcej kosztowało? Jak znajdę numer do fryzjera to się zapytam ale wolałabym już być przygotowana.   Dziękuję Wam bardzo : ) | 
|     |   | 
|  2011-04-20, 14:56 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Dot.: Farbowanie i ścięcie - koszty

Myslę, ze jeśli pracuja na dobrych farbach to zapłacisz ok 100zł ale zadzwoń i zapytaj    
				__________________ żona 2014   mama 2018   przyszła mama 2020  | 
|     |   | 
|  2011-04-20, 15:02 | #3 | 
				 | 

Byłam już tam kilka razy i ścinają całkiem, całkiem. Moja mama robi tam regularnie balejaż (nie wiem jak się pisze oprócz tego spolszczenia   ) i zawsze jest zadowolona. Ok. 100? To nie byłoby tak źle ze ścięciem i farbowaniem. Bo mam już dość tych włosów.  Dziękuję za odpowiedź, może ktoś jeszcze coś?  ) | 
|     |   | 
|  2011-04-20, 18:41 | #4 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

ja miałam też odrosty i dobieraną farbę do koloru naturalnego. razem robiłam też styling, więc nie wiem, ile za samo farbowanie, zależy też od długości włosów. na długie za farbowanie ze ścięciem u dobrego fryzjera, który pracuje na dobrych farbach, ok. 150zł. akurat w moim przypadku efekt był świetny! od tamtego czasu nie miałam pojęcia, kiedy farba "zeszła" z długością, do tej pory właściwie nie wiem, czy mam jeszcze jakieś "stare" włosy    | 
|     |   | 
|  2011-04-20, 22:22 | #5 | 
				 | 

[1=30766aa7dce2531e8b37b15  ae86c8847ef0755ae_5f137ef  245055;26476937]ja miałam też odrosty i dobieraną farbę do koloru naturalnego. razem robiłam też styling, więc nie wiem, ile za samo farbowanie, zależy też od długości włosów. na długie za farbowanie ze ścięciem u dobrego fryzjera, który pracuje na dobrych farbach, ok. 150zł. akurat w moim przypadku efekt był świetny! od tamtego czasu nie miałam pojęcia, kiedy farba "zeszła" z długością, do tej pory właściwie nie wiem, czy mam jeszcze jakieś "stare" włosy   [/QUOTE] Włoski mam tak za ramiona trochę. Nie chcę ich dużo podciąć, tylko odrobinę. Grzywkę chcę pocieniowaną, a tam, zaszaleję.  Czyli tak ok. 150 mam liczyć? Aby nie 200, ok. Dziękuję wam.   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.