|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kuchnia zarąbistaMam nadzieję że jednak uda Wam się jakoś to ogarnąć Aha i pisz pisz o wszystkim, ja tam wszystko lubię czytać ![]() Cytat:
Cytat:
czekamy teraz na oficjalne info.2. Gratki za zakupy ja mam podobnie - idę z zamiarem kupna butów i najczęściej okazuje się że nic mi się nie podoba i kupuję coś innego a kolejnym razem idąc po coś innego kupuje buty![]() Napisałam dzisiaj kolejne 3 strony pracy ![]() A w ogóle agawoo to tak ostatnio zabiegana że nawet mało co zagląda
|
|||||
|
|
|
#4112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() acelinka: To korzystaj z kazdej wolnej chwili na kuracje , bo wiesz , ze przeziebienie może sie łatwo zamienić w coś gorszego tfu tfu
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Przeraszam Ale nadrobię Was, obiecuję ![]() Dzisiaj tak przeleciałam szybko, więc nic nie wiem, co się dzieje A wstyd się przyznać, ale nawet bym nie zajrzała, bo niedawno wróciłam do domu i zabrałam się za pranie Ale Bezaczek napisała do mnie, czy wizaż działa i zajrzałam sprawdzić I faktycznie nie działał, ale już jest Zmykam spać, bo rano do pracy :/ Nie mam czasu na nic ostatnio, do swiąt nic w domu nie zrobione, dobrze, ze mama okna umyła :/ A firanki nie mam czasu powiesić od soboty Buziaki, postaram się jutro zajrzeć |
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I gratulacje za kolejne postępy w pracy ![]() A co do zakupów, to chyba muszę się wybrać po spodnie, to może wtedy wrócę do domu z płaszczem Trzymamy Cię za słowo Melduję, że umyłam wszystkie "wierzchy" w kuchni - drzwiczki od szafek, kuchenkę, zmywarkę, lodówkę. Jestem wykończona (bo szafki mamy bardzo stare i naprawdę ciężko się je myje), ale zadowolona, że wreszcie zrobiłam krok w kierunku ogarnięcia mieszkania na Święta
|
|
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
agawoo no ładnie, żebym to ja ciebie musiała do wizażu zaganiać
![]() cześć tak w ogóle. no nie było wizażu. jakieś dziwne napisy albo error. też tak miałyście? ale zdjęcia są i wszystko inne uff.sjoanna śliczna kuchnia acelinka a tobie się naprawdę należy dbaj o siebie...caprica zdrówka dla małej martoolka meldunek przyjęty
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-04-19 o 22:28 |
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Martoolka87 - za to ze poszlo dobrze
acelinka - dyrki tak maja - jeszcze te co sa bardziej roztrzepane Dobrze ze sprawdzilas ale cisnienie ci pewnie skoczylo. Jutro i ja biore sie za Wielkanocne sprzatanie. Takie wszystkie pracowite jestescie ze i ja musze Swietnie ze wam sie podoba ta kuchnia - choc ja nie jestem przekonana do koloru no i do tego polysku - podobno kazdy odcisk palca widac. Podoba mi sie bo jest zaokraglona ale duza wada tej kuchni jest to ze jest najdrozsza w tym sklepie. ![]() Raczej niestety nic taniej sie nie kupi - to jest chyba najtanszy sklep z meblami. Kazda robota jakiegos stolarza kosztuje tu krocie bo to reczna robota. A wloscy ''artysci rzemieslnicy'' cenia sie bardzo. Moze taniej byloby zamowic w Polsce i przywiezc do zlozenia w kawalkach jakas ciezarowka. ![]() A z przygod dnia codziennego to mialam dzisiaj nieprzyjemne zdazenie. O malo sama sie nie zabilam - szafki gorne w kuchni sa na takiej wysokosci ze glowa sie walisz centralnie w czolo, ale juz ponad poziomem wzroku. Mylam gary po wczorajszej kolacji i poszlam do stolu wziasc jeszcze szklanki ze sniadania. No i zamiast patrzec sie na szafke patrzylam na zlew i to co niose. Jak przydzwonilam to gwiazdy zobaczylam. Boje sie ze mi centralnie na czole do swiat sliwka wyskoczy bo latwo mi sie robia wszelkie siniaki. Lod przylozylam na pare minut. Jak dotad mam nieduze zaczerwienienie. Dobrze ze make upem moge cos niecos zakryc.
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Auuua... aż mnie zabolało jak sobie to wyobraziłam Mam nadzieję, że jednak Ci śliwa nie wyjdzie A jak wyjdzie to może awaryjną grzywkę sobie zrobisz
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
sjoanna ojoj, uważaj
![]() dobranocek. może w końcu uda mi się jutro oddać kieckę do czyszczenia
|
|
|
|
#4119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdyby to było 12 maja to pewnie musiałabym zrobić dzieciakom dodatową godzine zajęć bo inaczej widze ciemność ![]() Nieważne czy to 12 maja czy 24 i tak się boje czy te moje układy się spodobają, czy ktoś mnie nie wyśmieje ![]() za prace ja też bym musiała sie zabrac za pisanie pracy ![]() dbam dbam kochana, spokojnie nie dam zrobić krzywdy sobie a tym bardziej dzidziusiowi myślałam że to przeziębienie to ta ostrzej, ale tak jak mówiłam z rana mnie tylko gardło boli w dzień mam spokój i mały katar mama też tylko z rana czyli norma bo zawsze tak mam odkąd pracuje w przedszkolu ![]() Cytat:
![]() ojejku ja niekiedy zapominam zamknąć szafke nad zlewem jak zmywam i też nie raz tak się walne ze aż gwiazdki widze uważaj kochana na tą szafunie rzeczywiście drogie te meble, moze zorientujcie się ile by wyszło kupić gdzie indziej i przetransportować .. martoolka, super że zrobiłaś takie fajne zakupki za pierwsze sprzątanko. Ja też mam takie stare meble w kuchni, ale się trzymają tylko czyszczenie to też jest masakra
|
||
|
|
|
#4120 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() dziś juz środa a ja ciągle jestem w lesie z zakupami i sprzątaniem Nie zrobione jeszcze nic. Dzisiaj ostro zabieram się do pracy popołudniu juz chyba najwyższa pora.acelinko układ na pewno wspaniale wyjdzie także nie stresuj się kochana ![]() sjoanna no no kuchnia bardzo ładna tez mi się podoba ![]() bezaczek7 ja kiecki tez jeszcze nie oddalam do czyszczenia
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
ultra, ja tyle co kuchnie oagrnęłam ale wiadomo jak to kuchnia ciagle na nowo jest do sprzątania
dzisiaj też już się musze wziąć za pokoje bo normalnie masakra, w szczególności sypialnia ![]() moja suknia tez nie była wyczyszczona, dopiero jak ją teraz oddawałam do komisu to płaciłam za czyszczenie
|
|
|
|
#4122 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
kurcze piękne słoneczko i super cieplutko dzisiaj, a ja jakoś po tym kolosie nie mogę dojść do siebie i się z łóżka podnieść, co prawda, wiem, że jakoś specjalnie nie muszę rano wstawać, no ale mieszkanie samo się nie posprząta, a na dodatek mam dzisiaj lekcje angielskiego i później cytologię u gina... ehh, a już się stresuję jutrzejszego dnia, bo w pracy nie byłam 2,5 tygodnia przez tą naukę i mam nadzieję, że pamiętam co i jak ![]() Cytat:
super zakupy sama bym się na takie najchętniej udała, ale chyba dopiero po świętach, bo od piątku zaczynam przygotowywać święta no przynajmniej pomarynować mięso, upiec z babcią sernik, a resztę w sobotę...Cytat:
oby tak dalej, a jak się czujesz?caprica dużo zdrówka dla Ali agawoo wiem co to zarobienie, także zrób wszystko co masz zrobić i potem w chwili relaksu wracaj do nas acelinko zdolna jesteś, dzieciaki zapewne też więc dacie radę z tym układem, trzymam kciuki ![]() sjoanna bardzo fajna kuchnia, jestem zwolenniczką fioletowego a ta sytuacja z meblami to współczucia, musiało boleć
|
||
|
|
|
#4123 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeeejjjjjjjj
![]() dzisiaj mam jakiś kryzys, ziewam cały czas, boli mnie głowa i generalnie jakaś taka zmęczona jestem dziwne bo przecież cały czas siedzę w domku ale to może i przez to...ehh zakisiłam się normalnie.Miałam jechac dzisiaj do pracy odebrać talony na święta, ale tak się kiepsko czuję że nie pojechałam usiadłam do pisania pracy i się jakoś zebrać nie mogę totalnie nic mi sie nie chce....chyba się położę![]() Ale zamulam ![]() agawoo przytulam i oby szybko wszystko wróciło po staremu matroolka za pierwsze sprzątanko.sjoanna współczuję ![]() ultra no to dzisiaj po pracy do roboty certi dziękuje kochana nie martw się kochana na pewno w pracy bedzie ok, u gina też acelinko nie przemęczaj się, tak tylko pisze bo i tak wiem, że Ty wiesz ![]() bezaczku jak zęby? |
|
|
|
#4124 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nowoczesne kuchnie podobaja mi sie, ale w swoim domu chce miec taka w starym, rustykalym stylu i pewnie powiecie, ze jestem wariatka, ale chcialabym miec tez taki nieduzy piec kaflowy, na ktorym mozna gotowacAha dziewczyny musze sie pochwalic- pierwsza partia winka zrobiona!!! Stoi w baniakach i fermentuje, a za jakies 3-4 tygodnie bedzie gotowa do spozycia!!! Juz sie nie moge doczekac!!! Wczoraj odcedzalismy z tego winka kwiatki i troszeczke spobowalam i smakuje podobnie do kwasu chlebowego, naprawde pychota O tak to bedzie wygladac jak skonczymy http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠.com/4food/recipe...er-wine-recipeTak sobie myslalam, ze moze jak bede w wakacje w domu, to sie wybiore do Lublina Gospella i Certi, moze macie ochote sie spotkac na kawke?
|
||||
|
|
|
#4125 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki żeby z dokumentacją wszystko było ok i szybko poszło gratulacje ![]() U mnie to czarna d..a ![]() Cytat:
To Wy się znacie? Cytat:
![]() Ja okno już umyłam, duzej powierzchni do sprzątania tu nie mamy Jutro jedziemy już do rodziców to będę z mamami pichcićCytat:
A juz sobie wyobraziła, że będzie taka awaria jak kiedyś. 3 dni bez wizażu ![]() O slubnej mowa? Moja też cała brudna wisi Cytat:
|
|
#4126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do świąt to ja zbyt dużo nie przygotowuje, bo nie ma sensu - w niedziele idziemy do mojej mamy, a w poniedziałek pewnie do teściówki. Upieke tylko jedno ciacho i może jedną sałatke zrobie i tak pewnie dostaniemy od obu mam ejdzenie na wynos - jak zawsze jakoś damy rade, będziecie kciuki trzymać 24 maja ![]() Cytat:
![]() wiem, wiem i będe na siebie uważała, żeby się nie przemęczyć ![]() masz racje wypomne jej to we wtorek woda, zazdraszczam tego pysznego winka ![]() a na śląsk się nie wybierasz? Ja też bym się chętnie spotkała
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-04-20 o 15:08 |
||
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-04-20 o 15:32 |
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
woda
ale mi się poplątało
|
|
|
|
#4129 |
|
Wtajemniczenie
|
Ala i ja dziekujemy za zyczenia powrotu do zdrowia
U Was tez dzis taka ladna pogoda? U mnie jest czyste niebo i slonce Magolina jutro bedzie lepiej Asiulek super ze z dzidzia wszystko ok
|
|
|
|
#4130 |
|
Wtajemniczenie
|
A dziękuję!
![]() Taka piękna pogoda, a cały dzień w pracy A po południu mnie dopada zmęczenie i senność
|
#4131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() a my dziś zrobiliśmy zakupy za 307 zł ![]() magolinko nie bolą, jutro mam wizytę i do dwóch pójdzie plomba, a do trzeciego dalsze zatrucie mmmmmm znamy się z agawoo z nk zobaczyłam, że jest dostępna, to napisałam na nktalku, bo się przestraszyłam, że znów wizażu nie będzie ![]() jutro przed południem spowiedź, koło 15 dentka. w międzyczasie sernik chcę zrobić, pomyć w łazience i dokończyć fugi, bo nie skończyłam do teraz no i szafki w kuchni, pozamiatać i pomyć w pokojach. kurze, Bożydarowi zmienić trocinki, sprzątnąć mój kramik od dzindzibołków, bo leży na rogówce i nie ma gdzie usiąść jak goście przychodzą no ale mnie to już ma, jak co chwilę muszę to składać i rozkładać i znów składać, więc to zostawiam na dłużej, ale wtedy TŻ nerwowy suknia oddana, będzie za tydzień koleżanka mnie odwiedziła na kilka minut, ze swoim chłopem. on chyba jest z grecji, wiecie-ciemna karnacja, do tego kucyk ![]() idę dalej coś posprzątać. pochwalę się-dziś po raz pierwszy w życiu skosiłam trawnik ale ciężko to idzie, a że pełno kretowin i dziur po nornicach, to co chwilę było "chrzęst-łup" albo zapadałam się w ziemi |
|
|
|
#4133 |
|
Wtajemniczenie
|
woda to przywieź takie winko na degustację do LBN
ja się piszę na kawusię![]() to już się "postresowałam" jutrzejszą pracą pora na odpoczynek ah jak mi się nic nie chce dzisiaj...a meżuś na spotkaniu z kolegą 'jeju dziewczyny ale ten czas szybko leci
|
|
|
|
#4134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi udało się dzisiaj po powrocie z pracy powiesić w końcu firankę u nas w pokoju, skręcić mak i zrobić prasowanie Jutro mam w planie odgruzowanie szafy, bo nie mogę mieć przez święta szafy na pufie A w piątek może w końcu pójdę do fryzjera Hehe, Bezaczku, no widzisz do czego to doszło ?? Ale dobrze zrobiłaś ![]() Cytat:
Ale może nie będzie wielkiego sladu Magolina, dziękuję Cytat:
![]() Acelinko, ja juz trzymam, na wypadek gdybym zapomniała 24 maja ![]() mmmmmm, widzę, że Bezaczek Ci już odpowiedziała Na nk się zgadałyśmy Dziewczynki, zmykam spać
|
|||
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
agawoo właśnie mi przypomniałaś, co miałam zrobić, pamiętałam, że mam zrobić, ale nie pamiętałam co-pranie mi leży w pralce do rozwieszenia
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Jestem, żyję, ale nie mam siły nadrabiać. Może jutro przed pracą mi się uda coś skrobnąć, bo dziś cały dzień w biegu. No ale wnioski kredytowe złożone
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
hej
co jest z wizazem, wczoraj wieczorem byla strona 139 a teraz wyswietla mi sie jako ostatnia wiadomosc Martolki na str 138
|
#4138 |
|
Wtajemniczenie
|
wizaż się psuje
|
#4139 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj wizaz otworzył mi się w starej szacie
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo - tak jakby wczoraj nie istnialo - jakis powrot do przeszlosci czy dziura w czasoprzestrzeni?
![]() PS ja tez sie rano nie moglam zalogowac, ani nawet linkow z pierwszej strony otworzyc.
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2011-04-22 o 13:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

Ala miala trzydniowke, na szczescie goraczka juz spadla, teraz jest wysypka... musze ciagle jej pilnowac bo raczkuje i proboje wstawac, czasem sie przewroci i jest placz 

pisałam Wam już kiedys chyba że przygotowuje dzieciaki do konkursu tanecznego ... no i on był zawsze pod koniec maja, a dzisiaj mi dyrektorka wchodzi na zajęcia i mówi, że za tydzień chciałaby zobaczyć gotowy układ bo konkurs jest 12 maja
w tym przedszkolu chociaż skończyłam układ i zostaje tylko ćwiczyć żeby było równo no i żeby dzieciaczki zapamiętały co i jak, ale w drugim przedszkolu jestem jeszcze daleko w tyle ... teraz będzie masakra zeby to jakoś poskładać
normalnie stresidło mnie ogarnęło straszliwe 
ja mam podobnie - idę z zamiarem kupna butów i najczęściej okazuje się że nic mi się nie podoba i kupuję coś innego a kolejnym razem idąc po coś innego kupuje buty

Ale nadrobię Was, obiecuję

ja niekiedy zapominam zamknąć szafke nad zlewem jak zmywam i też nie raz tak się walne ze aż gwiazdki widze 

dziwne bo przecież cały czas siedzę w domku ale to może i przez to...ehh zakisiłam się normalnie.
stawiam wszystkim kolejeczke
O tak to bedzie wygladac jak skonczymy