Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 18:37   #4111
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Witajcie Babeczki, niestety ostatnio mam malo czasu na wizaz Ala miala trzydniowke, na szczescie goraczka juz spadla, teraz jest wysypka... musze ciagle jej pilnowac bo raczkuje i proboje wstawac, czasem sie przewroci i jest placz
Nawet nie mam kiedy poczytac co u Was Buziaki dla wszystkich!!
Zdrówka dla Ali

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość

nie przejmuj sie matoolka ja tak samoa tutaj to juz w ogole atmosfery nie czuc,dlatego jestem happy,ze jedziemy do Polski
Fajnie ,że będziesz w domku na święta

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Bylam dzisiaj z mezem w sklepie meblowym. Ogladalismy kuchnie i spodobala nam sie najbardziej ta http://www.mondoconv.it/Picture/?F=/....jpg&W=640&T=2

Doradzca zrobil nam rysunek prostrzej wersji ale jestem bardzo rozczarowana. Bo facet nie uwzglednil w swoich planach blatow do pracy. Walnal po prostu piekarnik kolo lodowki, potem kuchenke a zaraz za nia zlew. Za ta fuszerke wyliczyl ze koszt bedzie 3 tys euro. Nie doliczyl sprzetow oprocz ciezko drogiego wyciagu za prawie 1000 euro.
Nie doradzil nam jak w pomieszczeniu o wymiarach 4,41 na 2,97 (z wejsciem na wezszej scianie i oknem na przeciwleglej ale oba otwory prawie na rogach po przekatnej) najlepiej rozmiescic kuchnie. Nie jestesmy zbytnio zwiazani rozmieszczeniem wody, pradu czy gazu bo i tak wszystko bedzie do zmiany bo to jest zwykly pokoj teraz. Mogl poszalec - ale tu sie nic nikomu nie chce!
Czuje jakbysmy stracili tylko czas.

Glowa mnie boli jak zaczynam myslec o tej kuchni!
A co bedzie jak bedziemy musieli sie zdecydowac na cos? Nawet nie chce o tym myslec.
Sorki ze wam tak atmosfere psuje ale czasami trzeba sie wygadac.
Jak zrobie rysunek tej kuchni to poszukam pomocy na wizazu na Hobby - na watku zwiazanym z mieszkaniem.
Kochana nie dziwię się że się wkurzyłaś bo ja też bym była zła kuchnia zarąbista uwielbiam nowoczesne kuchnie i te kolory
Mam nadzieję że jednak uda Wam się jakoś to ogarnąć
Aha i pisz pisz o wszystkim, ja tam wszystko lubię czytać

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
dziewczyny dzisiaj w pracy prawie zawału dostałam pisałam Wam już kiedys chyba że przygotowuje dzieciaki do konkursu tanecznego ... no i on był zawsze pod koniec maja, a dzisiaj mi dyrektorka wchodzi na zajęcia i mówi, że za tydzień chciałaby zobaczyć gotowy układ bo konkurs jest 12 maja w tym przedszkolu chociaż skończyłam układ i zostaje tylko ćwiczyć żeby było równo no i żeby dzieciaczki zapamiętały co i jak, ale w drugim przedszkolu jestem jeszcze daleko w tyle ... teraz będzie masakra zeby to jakoś poskładać normalnie stresidło mnie ogarnęło straszliwe
Doczytałam że jednak do 12 maja to zgłoszenia ale znając Ciebie i tak byś dała radę.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

1. Dziewczynki juz możecie puścić kciuki Dziękuję Wam bardzo
TŻcik już jest po i poszło mu jego zdaniem bardzo dobrze, więc teraz tylko musimy poczekać na oficjalne wyniki, ale mam nadzieję, że to już tylko formalność

2. A tak poza tym zapomniałam Wam się pochwalić, że byłam dziś na zakupach i kupiłam sobie butki i 2 bluzeczki i majtochy (miałam kupić buty i płaszcz wiosenny, ale płaszczy ciekawych nie było, a natknęłam się akurat na likwidację sklepu, w którym wszystko za pół ceny sprzedawali, więc kupiłam co innego ) Chociaż u mnie to standard, że jak idę po coś konkretnego, to zawsze wracam z czymś zupełnie innym
1. no to super że dobrze mu poszło, jak zwykle wizażowe kciuki pomogły czekamy teraz na oficjalne info.

2. Gratki za zakupy ja mam podobnie - idę z zamiarem kupna butów i najczęściej okazuje się że nic mi się nie podoba i kupuję coś innego a kolejnym razem idąc po coś innego kupuje buty

Napisałam dzisiaj kolejne 3 strony pracy mała rzecz a tak cieszy

A w ogóle agawoo to tak ostatnio zabiegana że nawet mało co zagląda
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:35   #4112
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

Są są - mój tż. U niego nie ma problemu z dzwonieniem. Wszędzie, zawsze i o wszystkim. A już do konsultantów wyjaśniać i dopytywac sie o różne rzeczy to uwielbia
to tz jest nadzwyczajny

acelinka: To korzystaj z kazdej wolnej chwili na kuracje , bo wiesz , ze przeziebienie może sie łatwo zamienić w coś gorszego tfu tfu
Stary 2011-04-19, 22:02   #4113
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Przeraszam Ale nadrobię Was, obiecuję Raz, że mam malo czasu, a dwa, że złapałam doła i jakoś nie mam weny ...
Dzisiaj tak przeleciałam szybko, więc nic nie wiem, co się dzieje
A wstyd się przyznać, ale nawet bym nie zajrzała, bo niedawno wróciłam do domu i zabrałam się za pranie Ale Bezaczek napisała do mnie, czy wizaż działa i zajrzałam sprawdzić I faktycznie nie działał, ale już jest

Zmykam spać, bo rano do pracy :/ Nie mam czasu na nic ostatnio, do swiąt nic w domu nie zrobione, dobrze, ze mama okna umyła :/ A firanki nie mam czasu powiesić od soboty

Buziaki, postaram się jutro zajrzeć
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:20   #4114
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Gratki za zakupy ja mam podobnie - idę z zamiarem kupna butów i najczęściej okazuje się że nic mi się nie podoba i kupuję coś innego a kolejnym razem idąc po coś innego kupuje buty

Dzięki
I gratulacje za kolejne postępy w pracy
A co do zakupów, to chyba muszę się wybrać po spodnie, to może wtedy wrócę do domu z płaszczem

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Buziaki, postaram się jutro zajrzeć
Trzymamy Cię za słowo

Melduję, że umyłam wszystkie "wierzchy" w kuchni - drzwiczki od szafek, kuchenkę, zmywarkę, lodówkę. Jestem wykończona (bo szafki mamy bardzo stare i naprawdę ciężko się je myje), ale zadowolona, że wreszcie zrobiłam krok w kierunku ogarnięcia mieszkania na Święta
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:24   #4115
bezaczek7
Zakorzenienie

agawoo no ładnie, żebym to ja ciebie musiała do wizażu zaganiać
cześć tak w ogóle.
no nie było wizażu. jakieś dziwne napisy albo error. też tak miałyście? ale zdjęcia są i wszystko inne uff.
sjoanna śliczna kuchnia a pytałam dziś w żartach TŻta co w domu będziemy mieć fioletowe. chyba już wiem
acelinka a tobie się naprawdę należy dbaj o siebie...
caprica zdrówka dla małej
martoolka meldunek przyjęty
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-04-19 o 22:28
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:52   #4116
sjoanna
Zakorzenienie

Martoolka87 - za to ze poszlo dobrze
acelinka - dyrki tak maja - jeszcze te co sa bardziej roztrzepane Dobrze ze sprawdzilas ale cisnienie ci pewnie skoczylo.
Jutro i ja biore sie za Wielkanocne sprzatanie. Takie wszystkie pracowite jestescie ze i ja musze

Swietnie ze wam sie podoba ta kuchnia - choc ja nie jestem przekonana do koloru no i do tego polysku - podobno kazdy odcisk palca widac.
Podoba mi sie bo jest zaokraglona ale duza wada tej kuchni jest to ze jest najdrozsza w tym sklepie.
Raczej niestety nic taniej sie nie kupi - to jest chyba najtanszy sklep z meblami.
Kazda robota jakiegos stolarza kosztuje tu krocie bo to reczna robota. A wloscy ''artysci rzemieslnicy'' cenia sie bardzo.
Moze taniej byloby zamowic w Polsce i przywiezc do zlozenia w kawalkach jakas ciezarowka.

A z przygod dnia codziennego to mialam dzisiaj nieprzyjemne zdazenie. O malo sama sie nie zabilam - szafki gorne w kuchni sa na takiej wysokosci ze glowa sie walisz centralnie w czolo, ale juz ponad poziomem wzroku. Mylam gary po wczorajszej kolacji i poszlam do stolu wziasc jeszcze szklanki ze sniadania. No i zamiast patrzec sie na szafke patrzylam na zlew i to co niose.
Jak przydzwonilam to gwiazdy zobaczylam. Boje sie ze mi centralnie na czole do swiat sliwka wyskoczy bo latwo mi sie robia wszelkie siniaki. Lod przylozylam na pare minut. Jak dotad mam nieduze zaczerwienienie.
Dobrze ze make upem moge cos niecos zakryc.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:23   #4117
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka87 - za to ze poszlo dobrze
Jak przydzwonilam to gwiazdy zobaczylam. Boje sie ze mi centralnie na czole do swiat sliwka wyskoczy bo latwo mi sie robia wszelkie siniaki. Lod przylozylam na pare minut. Jak dotad mam nieduze zaczerwienienie.
Dzięki

Auuua... aż mnie zabolało jak sobie to wyobraziłam Mam nadzieję, że jednak Ci śliwa nie wyjdzie
A jak wyjdzie to może awaryjną grzywkę sobie zrobisz
Stary 2011-04-20, 00:57   #4118
bezaczek7
Zakorzenienie

sjoanna ojoj, uważaj
dobranocek. może w końcu uda mi się jutro oddać kieckę do czyszczenia
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-04-20, 06:31   #4119
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Doczytałam że jednak do 12 maja to zgłoszenia ale znając Ciebie i tak byś dała radę.

eh kochane chyba mnie przeceniacie
gdyby to było 12 maja to pewnie musiałabym zrobić dzieciakom dodatową godzine zajęć bo inaczej widze ciemność
Nieważne czy to 12 maja czy 24 i tak się boje czy te moje układy się spodobają, czy ktoś mnie nie wyśmieje

za prace ja też bym musiała sie zabrac za pisanie pracy

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
acelinka a tobie się naprawdę należy dbaj o siebie...
dbam dbam kochana, spokojnie nie dam zrobić krzywdy sobie a tym bardziej dzidziusiowi myślałam że to przeziębienie to ta ostrzej, ale tak jak mówiłam z rana mnie tylko gardło boli w dzień mam spokój i mały katar mama też tylko z rana czyli norma bo zawsze tak mam odkąd pracuje w przedszkolu

Cytat:
acelinka - dyrki tak maja - jeszcze te co sa bardziej roztrzepane Dobrze ze sprawdzilas ale cisnienie ci pewnie skoczylo.
Jutro i ja biore sie za Wielkanocne sprzatanie. Takie wszystkie pracowite jestescie ze i ja musze

Swietnie ze wam sie podoba ta kuchnia - choc ja nie jestem przekonana do koloru no i do tego polysku - podobno kazdy odcisk palca widac.
Podoba mi sie bo jest zaokraglona ale duza wada tej kuchni jest to ze jest najdrozsza w tym sklepie.
Raczej niestety nic taniej sie nie kupi - to jest chyba najtanszy sklep z meblami.
Kazda robota jakiegos stolarza kosztuje tu krocie bo to reczna robota. A wloscy ''artysci rzemieslnicy'' cenia sie bardzo.
Moze taniej byloby zamowic w Polsce i przywiezc do zlozenia w kawalkach jakas ciezarowka.

A z przygod dnia codziennego to mialam dzisiaj nieprzyjemne zdazenie. O malo sama sie nie zabilam - szafki gorne w kuchni sa na takiej wysokosci ze glowa sie walisz centralnie w czolo, ale juz ponad poziomem wzroku. Mylam gary po wczorajszej kolacji i poszlam do stolu wziasc jeszcze szklanki ze sniadania. No i zamiast patrzec sie na szafke patrzylam na zlew i to co niose.
nom i przez jej rozstrzepanie prawie zawału dostałam
ojejku ja niekiedy zapominam zamknąć szafke nad zlewem jak zmywam i też nie raz tak się walne ze aż gwiazdki widze uważaj kochana na tą szafunie rzeczywiście drogie te meble, moze zorientujcie się ile by wyszło kupić gdzie indziej i przetransportować ..

martoolka, super że zrobiłaś takie fajne zakupki za pierwsze sprzątanko. Ja też mam takie stare meble w kuchni, ale się trzymają tylko czyszczenie to też jest masakra
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:15   #4120
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hej

dziś juz środa a ja ciągle jestem w lesie z zakupami i sprzątaniem Nie zrobione jeszcze nic. Dzisiaj ostro zabieram się do pracy popołudniu juz chyba najwyższa pora.

acelinko układ na pewno wspaniale wyjdzie także nie stresuj się kochana

sjoanna no no kuchnia bardzo ładna tez mi się podoba

bezaczek7 ja kiecki tez jeszcze nie oddalam do czyszczenia

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:18   #4121
acelinka
Zakorzenienie

ultra, ja tyle co kuchnie oagrnęłam ale wiadomo jak to kuchnia ciagle na nowo jest do sprzątania dzisiaj też już się musze wziąć za pokoje bo normalnie masakra, w szczególności sypialnia
moja suknia tez nie była wyczyszczona, dopiero jak ją teraz oddawałam do komisu to płaciłam za czyszczenie
Stary 2011-04-20, 09:29   #4122
certina4
Wtajemniczenie

cześć,
kurcze piękne słoneczko i super cieplutko dzisiaj, a ja jakoś po tym kolosie nie mogę dojść do siebie i się z łóżka podnieść, co prawda, wiem, że jakoś specjalnie nie muszę rano wstawać, no ale mieszkanie samo się nie posprząta, a na dodatek mam dzisiaj lekcje angielskiego i później cytologię u gina... ehh, a już się stresuję jutrzejszego dnia, bo w pracy nie byłam 2,5 tygodnia przez tą naukę i mam nadzieję, że pamiętam co i jak

Cytat:
Ale skoro rano się kiepsko czułaś, to chyba jeszcze Ci nie przeszło No chyba, że się tak szybko regenerujesz

Dziewczynki juz możecie puścić kciuki Dziękuję Wam bardzo
TŻcik już jest po i poszło mu jego zdaniem bardzo dobrze, więc teraz tylko musimy poczekać na oficjalne wyniki, ale mam nadzieję, że to już tylko formalność

A teraz zbieram wszystkie dokumenty do teczki, bo jutro idziemy złożyć wnioski kredytowe

A tak poza tym zapomniałam Wam się pochwalić, że byłam dziś na zakupach i kupiłam sobie butki i 2 bluzeczki i majtochy (miałam kupić buty i płaszcz wiosenny, ale płaszczy ciekawych nie było, a natknęłam się akurat na likwidację sklepu, w którym wszystko za pół ceny sprzedawali, więc kupiłam co innego ) Chociaż u mnie to standard, że jak idę po coś konkretnego, to zawsze wracam z czymś zupełnie innym
bardzo się cieszę, że TŻtowi dobrze poszło, a kiedy mają być wyniki?

super zakupy sama bym się na takie najchętniej udała, ale chyba dopiero po świętach, bo od piątku zaczynam przygotowywać święta no przynajmniej pomarynować mięso, upiec z babcią sernik, a resztę w sobotę...

Cytat:
Zdrówka dla Ali

Fajnie ,że będziesz w domku na święta

Kochana nie dziwię się że się wkurzyłaś bo ja też bym była zła kuchnia zarąbista uwielbiam nowoczesne kuchnie i te kolory
Mam nadzieję że jednak uda Wam się jakoś to ogarnąć
Aha i pisz pisz o wszystkim, ja tam wszystko lubię czytać

1. no to super że dobrze mu poszło, jak zwykle wizażowe kciuki pomogły czekamy teraz na oficjalne info.

2. Gratki za zakupy ja mam podobnie - idę z zamiarem kupna butów i najczęściej okazuje się że nic mi się nie podoba i kupuję coś innego a kolejnym razem idąc po coś innego kupuje buty

magolinko gratulację, dzielna jesteś i idziesz jak burza z tą pracą oby tak dalej, a jak się czujesz?

caprica dużo zdrówka dla Ali

agawoo wiem co to zarobienie, także zrób wszystko co masz zrobić i potem w chwili relaksu wracaj do nas

acelinko zdolna jesteś, dzieciaki zapewne też więc dacie radę z tym układem, trzymam kciuki

sjoanna bardzo fajna kuchnia, jestem zwolenniczką fioletowego a ta sytuacja z meblami to współczucia, musiało boleć ja wczoraj przy robieniu zupy gulaszowej nieźle się skaleczyłam nożem w palca i lała się krew, a potem ciężko cokolwiek było mi zrobić

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:10   #4123
magolina
Wtajemniczenie

Heeeejjjjjjjj
dzisiaj mam jakiś kryzys, ziewam cały czas, boli mnie głowa i generalnie jakaś taka zmęczona jestem dziwne bo przecież cały czas siedzę w domku ale to może i przez to...ehh zakisiłam się normalnie.
Miałam jechac dzisiaj do pracy odebrać talony na święta, ale tak się kiepsko czuję że nie pojechałam
usiadłam do pisania pracy i się jakoś zebrać nie mogę totalnie nic mi sie nie chce....chyba się położę
Ale zamulam

agawoo przytulam i oby szybko wszystko wróciło po staremu

matroolka za pierwsze sprzątanko.

sjoanna współczuję dobrze że jak już to w czoło a nie w okolice oka dostałaś od tej szafki

ultra no to dzisiaj po pracy do roboty

certi dziękuje kochana czuję się ogólnie ok choć dzisiaj właśnie mam jakiś kryzys ale tak to spoko, nie mam żadnych mdłości, nie plamię, jest ok
nie martw się kochana na pewno w pracy bedzie ok, u gina też

acelinko nie przemęczaj się, tak tylko pisze bo i tak wiem, że Ty wiesz

bezaczku jak zęby?
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:21   #4124
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane Tęskniłam!!! W końcu, nareszcie odzyskaliśmy z TŻtem kompa i mogę wizażować Co słychać na naszym wątku? Jakie zmiany u moich PMek, jak życie małżeńskie? Ja jestem w 3 miesiącu ciąży, wszystko jest dobrze, po tych chwilach niepewności i lęku mogliśmy odetchnąć. Ostatnią wizytę miałam w środę, wszystkie wyniki były dobre, mój TŻ poraz pierwszy zobaczył dzidzię na usg, dostał zdjęcie którym wszystkim się chwali.
A ja nie wiedzialam, ze jestes w ciazy! Moje gratulacje!

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czas na stawiam wszystkim kolejeczke oczywiscie dla mam karmiacych i oczekujacych napoje bezalkoholowe

jak ten czas szybko leci, dokladnie rok temu o tej porze siedzialam na fotelu u fryzjera, fajne byly te cale przygotowania, tylko tak mysle ze pogode to mialam ladniejsza az sobie zdjecia musze obejrzec,
Naprawde czas szybko leci!

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Witajcie Babeczki, niestety ostatnio mam malo czasu na wizaz Ala miala trzydniowke, na szczescie goraczka juz spadla, teraz jest wysypka... musze ciagle jej pilnowac bo raczkuje i proboje wstawac, czasem sie przewroci i jest placz
Nawet nie mam kiedy poczytac co u Was Buziaki dla wszystkich!!
Mam nadzieje, ze juz wszystko w porzadku z mala

Cytat:
silvyetta - ja jeszcze po wlosku przez telefon nie rozmawialam.

Bylam dzisiaj z mezem w sklepie meblowym. Ogladalismy kuchnie i spodobala nam sie najbardziej ta http://www.mondoconv.it/Picture/?F=/....jpg&W=640&T=2

Doradzca zrobil nam rysunek prostrzej wersji ale jestem bardzo rozczarowana. Bo facet nie uwzglednil w swoich planach blatow do pracy. Walnal po prostu piekarnik kolo lodowki, potem kuchenke a zaraz za nia zlew. Za ta fuszerke wyliczyl ze koszt bedzie 3 tys euro. Nie doliczyl sprzetow oprocz ciezko drogiego wyciagu za prawie 1000 euro.
Nie doradzil nam jak w pomieszczeniu o wymiarach 4,41 na 2,97 (z wejsciem na wezszej scianie i oknem na przeciwleglej ale oba otwory prawie na rogach po przekatnej) najlepiej rozmiescic kuchnie. Nie jestesmy zbytnio zwiazani rozmieszczeniem wody, pradu czy gazu bo i tak wszystko bedzie do zmiany bo to jest zwykly pokoj teraz. Mogl poszalec - ale tu sie nic nikomu nie chce!
Czuje jakbysmy stracili tylko czas.

Glowa mnie boli jak zaczynam myslec o tej kuchni!
A co bedzie jak bedziemy musieli sie zdecydowac na cos? Nawet nie chce o tym myslec.
Sorki ze wam tak atmosfere psuje ale czasami trzeba sie wygadac.
Jak zrobie rysunek tej kuchni to poszukam pomocy na wizazu na Hobby - na watku zwiazanym z mieszkaniem.
Moim zdaniem jak maja takie olewcze podejscie do klienta, to pozniej bedzie jeszcze gorzej. Ja bym uciekala od tego sklepu jak najdalej Nowoczesne kuchnie podobaja mi sie, ale w swoim domu chce miec taka w starym, rustykalym stylu i pewnie powiecie, ze jestem wariatka, ale chcialabym miec tez taki nieduzy piec kaflowy, na ktorym mozna gotowac

Aha dziewczyny musze sie pochwalic- pierwsza partia winka zrobiona!!! Stoi w baniakach i fermentuje, a za jakies 3-4 tygodnie bedzie gotowa do spozycia!!! Juz sie nie moge doczekac!!! Wczoraj odcedzalismy z tego winka kwiatki i troszeczke spobowalam i smakuje podobnie do kwasu chlebowego, naprawde pychota O tak to bedzie wygladac jak skonczymy http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠.com/4food/recipe...er-wine-recipe

Tak sobie myslalam, ze moze jak bede w wakacje w domu, to sie wybiore do Lublina Gospella i Certi, moze macie ochote sie spotkac na kawke?
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:18   #4125
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
eh, dyrka mnie w lolo zrobiła, bo do 12 maja to są zgłoszenia a konkurs 24 maja teraz przeczytałam na necie ufff ... kamień z serca
No żeby kobietę w ciązy tak denerwować

Cytat:
Dziewczynki juz możecie puścić kciuki Dziękuję Wam bardzo

Trzymam kciuki żeby z dokumentacją wszystko było ok i szybko poszło

Cytat:
gratulacje
U mnie to czarna d..a

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dzisiaj tak przeleciałam szybko, więc nic nie wiem, co się dzieje
A wstyd się przyznać, ale nawet bym nie zajrzała, bo niedawno wróciłam do domu i zabrałam się za pranie Ale Bezaczek napisała do mnie, czy wizaż działa i zajrzałam sprawdzić I faktycznie nie działał, ale już jest
O To Wy się znacie?

Cytat:
Melduję, że umyłam wszystkie "wierzchy" w kuchni - drzwiczki od szafek, kuchenkę, zmywarkę, lodówkę. Jestem wykończona (bo szafki mamy bardzo stare i naprawdę ciężko się je myje), ale zadowolona, że wreszcie zrobiłam krok w kierunku ogarnięcia mieszkania na Święta
No to gratulacje
Ja okno już umyłam, duzej powierzchni do sprzątania tu nie mamy Jutro jedziemy już do rodziców to będę z mamami pichcić

Cytat:
[
no nie było wizażu. jakieś dziwne napisy albo error. też tak miałyście? ale zdjęcia są i wszystko inne uff.
Też Ale jakoś tak niedługo
A juz sobie wyobraziła, że będzie taka awaria jak kiedyś. 3 dni bez wizażu

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
bezaczek7 ja kiecki tez jeszcze nie oddalam do czyszczenia
O slubnej mowa? Moja też cała brudna wisi

Cytat:
Heeeejjjjjjjj
dzisiaj mam jakiś kryzys, ziewam cały czas, boli mnie głowa i generalnie jakaś taka zmęczona jestem dziwne bo przecież cały czas siedzę w domku ale to może i przez to...ehh zakisiłam się normalnie.
Miałam jechac dzisiaj do pracy odebrać talony na święta, ale tak się kiepsko czuję że nie pojechałam
No to odpoczywaj Kochana
Stary 2011-04-20, 14:53   #4126
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć,
kurcze piękne słoneczko i super cieplutko dzisiaj, a ja jakoś po tym kolosie nie mogę dojść do siebie i się z łóżka podnieść, co prawda, wiem, że jakoś specjalnie nie muszę rano wstawać, no ale mieszkanie samo się nie posprząta, a na dodatek mam dzisiaj lekcje angielskiego i później cytologię u gina... ehh, a już się stresuję jutrzejszego dnia, bo w pracy nie byłam 2,5 tygodnia przez tą naukę i mam nadzieję, że pamiętam co i jak

acelinko zdolna jesteś, dzieciaki zapewne też więc dacie radę z tym układem, trzymam kciuki
na pewno pamiętasz zdolniacho co i jak w pracy

co do świąt to ja zbyt dużo nie przygotowuje, bo nie ma sensu - w niedziele idziemy do mojej mamy, a w poniedziałek pewnie do teściówki. Upieke tylko jedno ciacho i może jedną sałatke zrobie i tak pewnie dostaniemy od obu mam ejdzenie na wynos - jak zawsze

jakoś damy rade, będziecie kciuki trzymać 24 maja

Cytat:
Heeeejjjjjjjj
usiadłam do pisania pracy i się jakoś zebrać nie mogę totalnie nic mi sie nie chce....chyba się położę
Ale zamulam

acelinko nie przemęczaj się, tak tylko pisze bo i tak wiem, że Ty wiesz
czasami są takie dni kochana, mimo że w sumie się nie przemęczasz to nie masz na nic siły. Tez tak mam, nic tylko trzeba sobie wtedy odpuścić, odpocząć i już

wiem, wiem i będe na siebie uważała, żeby się nie przemęczyć

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
No żeby kobietę w ciązy tak denerwować
masz racje wypomne jej to we wtorek

woda, zazdraszczam tego pysznego winka
a na śląsk się nie wybierasz? Ja też bym się chętnie spotkała

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-04-20 o 15:08
Stary 2011-04-20, 15:03   #4127
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:

masz racje wypomne jej to we wtorek
No koniecznie

edit.

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2011-04-20 o 15:32
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 15:07   #4128
acelinka
Zakorzenienie

woda ale mi się poplątało juz poprawiam
Stary 2011-04-20, 16:18   #4129
caprica6
Wtajemniczenie

Ala i ja dziekujemy za zyczenia powrotu do zdrowia Kochane jestescie
U Was tez dzis taka ladna pogoda? U mnie jest czyste niebo i slonce

Magolina jutro bedzie lepiej
Asiulek super ze z dzidzia wszystko ok

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 16:21   #4130
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
A ja nie wiedzialam, ze jestes w ciazy! Moje gratulacje!
A dziękuję! Zaniedbałam wizaż, mogłaś nie wyłapać tej informacji
Taka piękna pogoda, a cały dzień w pracy A po południu mnie dopada zmęczenie i senność
Stary 2011-04-20, 17:05   #4131
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak sobie myslalam, ze moze jak bede w wakacje w domu, to sie wybiore do Lublina Gospella i Certi, moze macie ochote sie spotkac na kawke?
no oczywiście, jestem za
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 19:48   #4132
bezaczek7
Zakorzenienie

cześć
a my dziś zrobiliśmy zakupy za 307 zł
magolinko nie bolą, jutro mam wizytę i do dwóch pójdzie plomba, a do trzeciego dalsze zatrucie
mmmmmm
znamy się z agawoo z nk zobaczyłam, że jest dostępna, to napisałam na nktalku, bo się przestraszyłam, że znów wizażu nie będzie
jutro przed południem spowiedź, koło 15 dentka. w międzyczasie sernik chcę zrobić, pomyć w łazience i dokończyć fugi, bo nie skończyłam do teraz no i szafki w kuchni, pozamiatać i pomyć w pokojach. kurze, Bożydarowi zmienić trocinki, sprzątnąć mój kramik od dzindzibołków, bo leży na rogówce i nie ma gdzie usiąść jak goście przychodzą no ale mnie to już ma, jak co chwilę muszę to składać i rozkładać i znów składać, więc to zostawiam na dłużej, ale wtedy TŻ nerwowy
suknia oddana, będzie za tydzień
koleżanka mnie odwiedziła na kilka minut, ze swoim chłopem. on chyba jest z grecji, wiecie-ciemna karnacja, do tego kucyk
idę dalej coś posprzątać.
pochwalę się-dziś po raz pierwszy w życiu skosiłam trawnik ale ciężko to idzie, a że pełno kretowin i dziur po nornicach, to co chwilę było "chrzęst-łup" albo zapadałam się w ziemi
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-04-20, 19:49   #4133
certina4
Wtajemniczenie

woda to przywieź takie winko na degustację do LBN ja się piszę na kawusię

to już się "postresowałam" jutrzejszą pracą pora na odpoczynek ah jak mi się nic nie chce dzisiaj...

a meżuś na spotkaniu z kolegą'

jeju dziewczyny ale ten czas szybko leci

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-04-20, 22:44   #4134
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymamy Cię za słowo

Uff, jestem, ale znowu na chwilę i ciemną nocą

Mi udało się dzisiaj po powrocie z pracy powiesić w końcu firankę u nas w pokoju, skręcić mak i zrobić prasowanie I w między czasie nastawić pralkę Jestem z siebie dumna

Jutro mam w planie odgruzowanie szafy, bo nie mogę mieć przez święta szafy na pufie

A w piątek może w końcu pójdę do fryzjera

Cytat:
agawoo no ładnie, żebym to ja ciebie musiała do wizażu zaganiać
Hehe, Bezaczku, no widzisz do czego to doszło ?? Ale dobrze zrobiłaś

Cytat:
Sjoanna, no to ładnie przydzwoniłaś Ale może nie będzie wielkiego sladu

Cytat:
agawoo przytulam i oby szybko wszystko wróciło po staremu
Magolina, dziękuję

Cytat:
Aha dziewczyny musze sie pochwalic- pierwsza partia winka zrobiona!!! Stoi w baniakach i fermentuje, a za jakies 3-4 tygodnie bedzie gotowa do spozycia!!! Juz sie nie moge doczekac!!! Wczoraj odcedzalismy z tego winka kwiatki i troszeczke spobowalam i smakuje podobnie do kwasu chlebowego, naprawde pychota O tak to bedzie wygladac jak skonczymy http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠.com/4food/recipe...er-wine-recipe

Woda, no to kiedy nas zapraszasz na to winko ??
Cytat:
jakoś damy rade, będziecie kciuki trzymać 24 maja
Acelinko, ja juz trzymam, na wypadek gdybym zapomniała 24 maja

mmmmmm, widzę, że Bezaczek Ci już odpowiedziała Na nk się zgadałyśmy

Dziewczynki, zmykam spać Dobranoc
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 22:54   #4135
bezaczek7
Zakorzenienie

agawoo właśnie mi przypomniałaś, co miałam zrobić, pamiętałam, że mam zrobić, ale nie pamiętałam co-pranie mi leży w pralce do rozwieszenia
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-04-20, 22:57   #4136
Martoolka87
Zakorzenienie

cześć
Jestem, żyję, ale nie mam siły nadrabiać. Może jutro przed pracą mi się uda coś skrobnąć, bo dziś cały dzień w biegu. No ale wnioski kredytowe złożone Teraz tylko musimy czekać na decyzję
Stary 2011-04-22, 13:19   #4137
metkaa
Zakorzenienie

hej
co jest z wizazem, wczoraj wieczorem byla strona 139 a teraz wyswietla mi sie jako ostatnia wiadomosc Martolki na str 138
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 13:31   #4138
ultraradiola
Wtajemniczenie

wizaż się psuje tez macie takie problemy czy tylko ja

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 13:33   #4139
certina4
Wtajemniczenie

dzisiaj wizaz otworzył mi się w starej szacie, ale w ogóle nie widzę wiadomości z wczoraj??? a rano w ogóle się nie otwierał

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-04-22, 13:44   #4140
sjoanna
Zakorzenienie

U mnie tak samo - tak jakby wczoraj nie istnialo - jakis powrot do przeszlosci czy dziura w czasoprzestrzeni?

PS
ja tez sie rano nie moglam zalogowac, ani nawet linkow z pierwszej strony otworzyc.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head

Edytowane przez sjoanna
Czas edycji: 2011-04-22 o 13:48
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości