|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Hej
Co tam u was ?
|
|
|
|
#1082 |
|
Zadomowienie
|
91moniaa161 ja po 2 godz wcale ich nie czuje , nie wiem dlaczego
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na chwilę jednak wpadłam do Was
Zapomniałam napisać, że odebrałam dziś z poczty tą tunikę czarną, trochę za długa ale może być, fajna bombeczka wychodzi jak ją ciut podciągne Soph planuję winogronowy krem na noc, matujący krem-żel na dzień,szampon na lato i maseczkę do wlosów z kokosem i mleczkiem ryżowym, ale zobaczę co rzeczywiście uda mi się zamówić Anastazja86 współczuję, duużo zdrowia
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i rozumiem bo sama mam takie buty i to skórzane za około stówę kupione jakieś 2 lata temu w których nie da się za bardzo chodzic, na małe odległości i na parę kroków jeśli już ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Lece już bo jutro nie wstanę Jeszcze raz dobrej nocy
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Snow tak czytam twojego bloga i dochodzę do wniosku że jesteś bardzo podobna do siostry mojej koleżanki
|
|
|
|
#1086 |
|
Rozeznanie
|
Hej
chyba Was na razie nie nadrobię, nie było mnie kilka dni ![]() Dbam dalej o siebie, na razie tylko podtsawa, ale muszę zabrać się za moje włosy, chyba sa przeładowane proteinami, czy coś, bo są jakoś suche, bez zycia, zobaczymy jutro... ![]() A i dojrzałam emulsje glorie i jutro pójde kupić
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale piszesz to na podstawie zdjęć czy może sposobu "mówienia"
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
do jutra
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Miczka21 dziękuję za komentarz
Odpowiem tu, nie będę pisać na blogu o wieku ![]() aaale w maju skoczy mi 23lata także już żaden młodzieniaszek ze mnie ale miło mi, że uważasz, że wyglądam na mniej
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
snow ze zdjęć
Nie masz przypadkiem jeszcze pięciu sióstr ? ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Jeśli jutro będzie tak ciepło, to pójdę się poopalać
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę opalania ![]() ![]() Kładę się już, dobranoc
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
oo, szkoda
Ja i tak mam jutro wolne Dobranoc wszystkim , poćwiczę i kładę się spać 20 kg nadwagi samo się nie zrzuci |
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
ja ją lubię, w ogóle lubię duże szczoteczki
|
|
|
|
#1094 |
|
BAN stały
|
Hej
Odkryłam dziś, że zacznę stosować tylko naturalną pielęgnację. Muszę zamówić olejek do mycia, hydrolat, glinkę, kwas hialuronowy itp... Może wreszcie zauważę poprawę mojej cery. Już się obawiam, że zbankrutuję Także teraz mnie czeka akcja zużywanie starych kosmetyków. Może macie jakieś sposoby na szybsze pozbycie się kosmetyków do twarzy/ciała/włosów/kosmetyków kolorowych?
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj mam dość moich włosów. Wczoraj myłam, a dzisiaj były już przylizane, szorstkie i ciągle mi się rozdwajają końcówki. Nie wiem co już z nimi robić. ![]() Dobranoc.
|
|
|
#1096 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
cos tutaj nie dziala dobrze, nie widze postow z wczoraj
jeden dzien wcięło... ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- info : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...25&postcount=8 Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-04-22 o 13:08 |
|
|
|
#1097 |
|
Wtajemniczenie
|
szkoda podobał mi się wczorajszy wygląd
zrobiłam znowu makijaż i zaraz wstawię go na mojego bloga
|
#1098 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
|
|
|
|
#1099 |
|
BAN stały
|
Hej, kombinują z tym forum jak nie wiem... No ale dobrze, że już mamy stary design
![]() Pogoda u mnie cudowna, gorąco jak w lato. A ja ciągle się słabo czuję, mam zawroty głowy, bóle głowy, chce mi sie spać. Też tak macie od jakiegoś czasu? Laptop mi zdechł Jak się wyłączył tak nie chce się włączyć... A nie mam kasy na nowego... Pojadę dziś do TŻta, to może mi naprawi.Już praktycznie skończyłam sprzątać mieszkanie, zaraz lecę kroić sałatkę. Ostro spamuje od wczoraj korzystając z pobytu w domu. Było (wczoraj wieczorem i dziś): -skakanka 10 minut - hh 30 minut - balsam antycellulitowy Eveline - balsam nawilżający Ziaja - bronzer Bandi - depilacja - peeling twarzy i ciała - lotion do twarzy Chantarelle - krem do twarzy Chantarelle - mycie włosów - olejek do włosów Loreal Professional - parafina na stopy i dłonie - bloker Ziaja + reszta podstawowych |
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() weszłam Was poczytać a tu wczorajszy dzień zeżarło ![]() jeśli chodzi o moją plamę na karku to powoli schodzi tzn jest jeszcze ale nie jest taka bordowa jak przedtem tylko różowa i już się tak nie łuszczy![]() wkurza mnie tylko ta maść bo mam od niej tłuste włosy z tyłu cały czas;/ dosłownie smalec no ale muszę przetrzymać![]() dzisiaj muszę sobie paznokcie zrobić bo mam zajechane straszliwie, dzisiaj była mama Tż u nas i miała pięknie zrobione paznokcie
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
No ja tam się ciesze że powróciliśmy do tego co było, bo jak był tamten design to mnie wywalało ciągle i się nawet zalogować nie mogłam Szkoda tylko że posty wczorajsze się usunęły, no ale nadrobimy ![]() Jak na razie jestem w trakcie przygotowań do świąt,ale w między czasie pofarbowałam sobie włosy szamponetką Marion Atłasowy brąz i jestem bardzo zadowolona, nie wyszło czarno, a przyciemniło mi mój naturalny, oby tylko nie zmyło się szybko. Mimo wszystko nie spodziewałam się tak fajnego efektu po szamponetce Jak uda mi się aparat uruchomić to Wam pokaże ![]() czekoladko bardzo fajnie się blog zapowiada, i bardzo dobry makijaż jak na 1 raz
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2011-04-22 o 13:54 |
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() co jest z postami z wczoraj oO? |
|
|
|
#1105 |
|
Wtajemniczenie
|
loluska dziękuję
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Soph razem z powrotem do "starego wizażu" zostały usunięte...
Czekoladko nmzc
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
fajny ten makijaż, liczę na więcej ciekawych propozycji
![]() ja nie umiem zrobić zdjęć moim aparatem w domu, probowałam obfocić kilka rzeczy na bloga i ciężkoo ![]() |
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowa proszę mi nie mówić, że nie umiesz robić makijaży, bo ten jest mega!!!!!
Będę często odwiedzać i czerpać
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już przeczytałam co jest grane
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowa bardzo fajny blog
Ja sobie popijam skrzypokrzywę i oglądam film Love Aaj Kal Wczoraj założyli nam nadajnik internetowy i mamy o wiele szybszy internet Żałuję tylko, że teraz nie mogę skakać na skakance, bo boli mnie brzuch przez @ ale może trochę później spróbuję poskakać, bo dzisiaj jest o wiele lepiej niż wczoraj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

Co tam u was ?

Zapomniałam napisać, że odebrałam dziś z poczty tą tunikę czarną, trochę za długa ale może być, fajna bombeczka wychodzi jak ją ciut podciągne

i rozumiem bo sama mam takie buty i to skórzane za około stówę kupione jakieś 2 lata temu w których nie da się za bardzo chodzic, na małe odległości i na parę kroków jeśli już
Jeszcze raz dobrej nocy 

Także teraz mnie czeka akcja zużywanie starych kosmetyków. Może macie jakieś sposoby na szybsze pozbycie się kosmetyków do twarzy/ciała/włosów/kosmetyków kolorowych? 
Jak się wyłączył tak nie chce się włączyć... A nie mam kasy na nowego... Pojadę dziś do TŻta, to może mi naprawi.
no ale muszę przetrzymać