|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. II
|
|
|
|
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
daj znać jak "Dzienniki rowerowe",bo też się na nie czaje...
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#634 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłyście kolejny tom Wielkich Biografii? U mnie juz czeka na półeczce na przeczytanie
bardzo bym chciała przeczytać. Szkoda, że na stronie już się nie pokazuje jakie tomy sie ukazały a jakie będą niedługo
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm co sie stalo z naszymi rozmowami miedzy 20,04 a dzisiejszym przedpoludniem?powcinalo posty
?wy tez ich nie widziecie czy tylko ja tak mam??byly tu zdjecia-wczesniej nie moglam ich obejrzec, pozniej strona sie nie ladowala a teraz zniknely mozecie wkleic jeszcze raz?
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
Hej i znow jest po staremu
![]() Wiecie co dostalam ksiazke 'fragmenty' i jestem oburzona faktem, ze przyszla do mnie listem zwyklym a nie poleconym... dziwne, ze po drodze nikt sobie jej nie wzial ![]() Ostatni raz zamowilam od osoby prywatnej na allegro ![]() ale jestem zla ![]() mysia82, tez nie widze ale pamietam, ze byly jeszcze wczoraj ... Edytowane przez fossa Czas edycji: 2011-04-22 o 15:57 |
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
nawiazujac do wczesniejszej rozmowy (ktora zniknela) o logowaniu sie na stronie kdc za pomoca nr karty ze śk, to mi tez sie to nie udaje. myslalam, ze jest to kwestia braku konta w sklepie internetowym sk (ja kupuje zawsze w ksiegarni stacjonarnej) ale po aktywowaniu konta nadal nie moge zalogowac sie w ten sposob na kdc (ani loginem ze str śk ani numerem karty)
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
|
#638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z prenumeraty zrezygnowałam. Póki co będę kupowała tylko te tomy, na których szczególnie mi zależy. A gdybym zachciała inne, to pewnie dostanę ja na Allegro lub w innym sklepie. |
|
|
|
|
|
#639 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też mam ten sam problem... Wczoraj w tej sprawie pisałam do Weltbild'a a dzisiaj dzwoniłam. Rozmawiałam z 3 osobami...Dwie kazały mi normalnie założyć konto od nowa na weltbild. Jak tak próbowałam, to wyłapywał mi dane męża na którego było konto na kdc...Pani mi powiedziała,że takiej sytuacji jeszcze nie mieli i nie wie co i jak Potem odebrałam pocztę a tam taka informacja: Szanowna Pani, Dziękujemy za korespondencję. W związku z łączeniem danych Świata Książki i Weltbildu przez najbliższe trzy dni mogą wystąpić problemy z logowaniem. Zapraszamy do podjęcia próby zalogowania we wtorek 26 kwietnia. W przypadku dalszych problemów zapraszamy do ponownego kontaktu. Druga odpowiedź, bo chciałam się upewnić,że mam się potem logować a nie zakładać nowe konto : Szanowna Pani, dziękujemy za korespondencję. Zgodnie z informacją zawartą w poprzednim mailu w związku z łączeniem danych Świata Książki i Weltbildu przez najbliższe trzy dni mogą wystąpić problemy z logowaniem. W zaistniałej sytuacji serdecznie zapraszamy do podjęcia próby zalogowania poprzez dane ze Świata Książki we wtorek 26 kwietnia br. W takim wypadku czekamy do 26 kwietnia A Panie na infolini to chyba błędne informacje mi podały...Dobrze,że tego konta nie utworzył ![]() Co do Wielkich Biografii, ja nadal prenumeruję, przez co jestem trochę w tyle z tomami
Edytowane przez Czarindia Czas edycji: 2011-04-22 o 15:55 |
|
|
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
ja odebrałam dzisiaj drugą część zamówienia w empiku
|
|
#641 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj byłam odebrać zamówienie z empiku. I od takiego miłego Pana dostałam Szwaję, mimo że zamawiałam z tą promocją 30 % przez neta. Więc jak gratis to wzięłam i nawet przeczytam a co mi tam
![]() Wklejam foto Edytowane przez jusssi Czas edycji: 2011-04-22 o 18:52 |
|
|
|
|
#642 |
|
Rozeznanie
|
A i zapomniałam tak piszecie o tych biografiach, że dzisiaj zaprenumerowałam.
Pierwsze dwie części mialam więc od trzeciej.
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
dziś odebrałam z empiku Igrzyska śmierci S. Collins i Karuzelę uczuć J. Picoult
|
|
|
|
|
#644 |
|
Rozeznanie
|
Same książki, które bym chciała. I zdecydowanie są to sprawdzone ksiązki na pewno Ci się spodobają. Za co pierwsze się bierzesz ?
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taka lekka kobieca literatura na relaksujace popołudnie przy kawce![]() Dziś byłam w lumpeksie i kupiłam Jodi Picoult ang. Songs of the Humpback Whale. Niestety z moim kulawym angielskim nie będę mogła jej przeczytać ale wystawiłam na allegro, może komuś innemu sie "przyda" a ja nie miałam serca jej tam zostawić
Edytowane przez ewusia81 Czas edycji: 2011-04-22 o 21:26 |
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie mam dylemat, bo wiem że każda jest fajna
![]() ale myślę, że w święta zacznę od "Kompozytora burz"
|
|
#647 |
|
Raczkowanie
|
i bym zapomniała... Przeczytałam już 3096 dni i baaaardzo mi się podobała
Musze przyznać, że tak mnie wciągała, że przenosiłam się do Nataszy, do tej piwnicy/bunkra. A w związku z tym, że jest to historia prawdziwa, tym bardziej podobała mi się cała jej historia
|
|
|
|
|
#648 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję Wszystkie książki zbierają same dobre recenzje Cytat:
Cytat:
![]() Wklejam jeszcze raz "zjedzone" fotki
|
|
|
#649 | |
|
BAN stały
|
Zazdroszczę Kompozytora burz i Zawsze przy mnie stój. Mam ogromną ochotę przeczytać te książki
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny nastraszyłyście mnie tym allegro. Też czekam na przesyłkę, w poniedziałek wpłaciłam pieniądze i cisza. Ani książki ani maila. Poczekam jeszcze, mam nadzieję, że po świętach paczka będzie już u mnie. |
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne stosiki
Moje zamówienie empikowe ma dotrzeć dopiero po świętach,a szkoda bo bym sobie teraz akurat sięgnęła po Picoult
|
|
|
|
|
#651 |
|
ćwir ćwir
|
O wow!!!!
Piękne stosy i świetne tytuły! ![]() Ja przeczytałam "Jeźdźca miedzianego" i kończę "Tatianę i Aleksandra". Mam bardzo mieszane uczucia. Z jednej strony zamysł jest piękny, ale coś w tym wszystkim jest takiego pospolitego, takim tanim romansem trąci. Te opisy seksu... Mogła sobie to darować, bardzo się dziwię, że nikt po drodze nie kazał jej tego wywalić- agent, wydawca, rodzina czy przyjaciele czytający brudnopisy Te tandetne kawałki są rodem z Harlequina Gdyby było trochę innym stylem to napisane, inny warsztat, bez tych romansidłowych motywów, gdyby ukazać taką czystą, piękną miłość bez scen seksu oralnego to mogłaby być naprawdę wielka trylogia, mająca szansę na dołączenie do wielkich tytułów, a nazwisko autorki mogłoby być wymieniane wśród tych najlepszych
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś wie czy w empiku jest ta promocja co kiedyś z okazji Międzynarodowego Dnia Książki (tzn. 3cia gratis) czy tylko ta że Szwaję dodają?
|
|
|
|
|
#653 |
|
BAN stały
|
Ćwirko niestety pani Simons lubuje się w takich opisach.
|
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
A myślałam,że tylko mnie tak raziły te opisy seksu u Simons.Cała trylogia bardzo mi się podobała,choć 'te' fragmenty najchętniej bym pominęła w czytaniu
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w zamian za: przy zakupie książek za minimum 20zł dostajesz popłuczyny, bardzo cieńkie p.Szwai w zamian za to Matras ma do końca miesiąca -25% na niektóre wydawnictwa |
|
|
|
|
|
#656 |
|
Konto usunięte
|
Czytała któraś z was "Maskę" Koontza?
Bo nie wiem, czy warto kupować, a szukałam w bibliotece w moim mieście i nie ma
|
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam, niezłe, ale nie jakoś rewelacyjne. Warto kupić tylko okazyjnie
|
|
#658 |
|
Zadomowienie
|
a na stronie selkara jest informacja, że w tym roku ŚDK będzie 27 kwietnia...
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" informacja z ich strony W tym roku tradycyjny Światowy Dzień Książki i Praw Autorskich wypada w Wielką Sobotę. Przychylając się do prośby P olskiego Towarzystwa Wydawców Książek, Stowarzyszenia Bibliotekarzy Polskich, Stowarzyszenia Księgarzy Polskich, Stowarzyszenia Wydawców Katolickich, Stowarzyszenia Wydawców Szkół Wyższych, Izby Księgarstwa Polskiego oraz Polskiej Izby Książki, postanowiliśmy przenieść świętowanie na 27 kwietnia 2011. Więcej informacji wkrótce." nie zdazyli przygotowac oferty "promocyjnej" bardziej chyba bo ta która jest w zadnym wypadku mnie na przykład nie interesujeach dziewczyny jak ja lubię, uwielbiam podziwiać Wasze stosy, jak one się pięknie rozrastają ) u mnie krucho póki co ale po wolnym zamierzam dećko nadrobić zaległosci. |
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na podstawie przeczytanych dotychczas książek Koontza stwierdzam, iż pisze on bardzo schematycznie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

bardzo bym chciała przeczytać. Szkoda, że na stronie już się nie pokazuje jakie tomy sie ukazały a jakie będą niedługo
?wy tez ich nie widziecie czy tylko ja tak mam??

też mam ten sam problem... Wczoraj w tej sprawie pisałam do Weltbild'a a dzisiaj dzwoniłam. Rozmawiałam z 3 osobami...Dwie kazały mi normalnie założyć konto od nowa na weltbild. Jak tak próbowałam, to wyłapywał mi dane męża na którego było konto na kdc...Pani mi powiedziała,że takiej sytuacji jeszcze nie mieli i nie wie co i jak 

Mogła sobie to darować, bardzo się dziwię, że nikt po drodze nie kazał jej tego wywalić- agent, wydawca, rodzina czy przyjaciele czytający brudnopisy
Te tandetne kawałki są rodem z Harlequina