|
|
#1201 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Cytat:
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
no masz schizofrenia? czy co?
a może myśli że nikt nie czyta Biedronkowej "kropki" albo czytają same 'przygłupie gospodynie'
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Konto usunięte
|
Z Kamila to się śmiałam pół odcinka :P Najlepszy jest
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Kamil mógłby być jednak milszy. Przynajmniej ze względu na Martę
|
|
|
#1205 |
|
Rozeznanie
|
streszczenia
![]() 1442 Maria wraca do domu bardzo poruszona Jest przekonana, że widziała na mieście Bogdana, swojego syna! Opowiada całą sytuację Włodkowi, ale ten niedowierza. Przecież Bogdan zniknął tyle lat temu Monika niewiele pamięta z dzieciństwa - wypytuje rodziców o to, dlaczego Bogdan uciekł wtedy z domu? W karierze malarskiej Filipa następuje przełom. Dzwoni do niego właścicielka galerii z informacją, że obrazy jego autorstwa zostały sprzedane. Konarski jest w szoku. Przecież żadnych swoich obrazów nie wystawiał na sprzedaż Iza podpytuje Szaleja o postępy w wyrabianiu dokumentów i kart kredytowych. Szalej na poczekaniu wymyśla historyjkę o opieszałych urzędnikach. Dociera do niego jednak, że nie jest już mile widziany u Dudków. Postanawia powiedzieć Edycie, że niedługo wyjeżdża Jak dziewczyna to przyjmie? 1443 Zimińscy zapraszają rodziców Piotra na obiad, by poznać się z nimi przed ślubem młodych. Ola wymiguje się od uczestnictwa w rodzinnym spotkaniu, ale w końcu ulega namowom siostry. Najmłodsza Zimińska bardzo liczy na to, że będzie z nią Daniel. Jednak młody Brzozowski na zaproszenie reaguje mało entuzjastycznie. Głowę zaprząta mu szukanie mieszkania dla Doroty. Dudkowie oddychają z ulgą, kiedy dowiadują się, że Szalej wraca do Danii. Tylko Edyta nie może się pogodzić z decyzją ukochanego! Pod naciskiem jej pytań Szalej w końcu zdradza, dlaczego tak naprawdę musi wyjechać Jak Edyta zareaguje na szokującą prawdę o Szaleju? Po nerwowej rozmowie z naczelnym na temat Sary Igor nie wytrzymuje! Postanawia powiedzieć dziewczynie co o niej myśli Dopada ją przed redakcją i nie przebiera w słowach... Świadkiem tej przykrej sceny jest naczelny, który decyduje się zainterweniować. Igor jest w szoku, kiedy dowiaduje się, jaka relacja łączy Sarę z jego szefem 1444 Kinga jest zdziwiona, kiedy kolejny raz zastaje w mieszkaniu WeronikiSebastiana! Daje przyjaciółce do zrozumienia, że za troskliwością Petrusa może kryć się coś więcej Roztocka bagatelizuje te insynuacje. Jednak wieczorem, przy winie, Weronika przestaje już być pewna intencji Sebastiana Edyta zapewnia ojca, że kocha Szaleja i nie zamierza go opuścić! Skoro jej ukochany nie jest mile widziany w domu Dudków, to ona wyprowadza się razem z nim! Jerzy, w złości, przyjmuje deklarację córki Ludwika informuje Rafała, że wybiera się z Henrykiem na łódki. Rafał stanowczo protestuje. Według niego taka wyprawa jest zbyt niebezpieczna. Agnieszka uświadamia Rafałowi, że powtarza błędy swojej matki - powinien dać starszej pani prawo do własnego życia. Po południu Agnieszka jedzie z Emilką do miasta. Nagle w ich samochód wjeżdża rozpędzony pirat drogowy! Dochodzi do poważnej kraksy Co z ciążą Emilki?! 1445 Po wypadku samochodowym Agnieszka z Emilką trafiają do dwóch różnych szpitali. Przy Agnieszce jest Rafał. Olszewska jest poturbowana, ma uszkodzony kręgosłup ale nie martwi się o siebie, tylko o Emilkę Tymczasem do dziewczyny jadą już Ludwika i Henryk. W szpitalu dowiadują się, że dziewczyna zaczęła rodzić! Daniel jest dumny, że może się wykazać przed Dorotą i pomóc jej w szukaniu mieszkania. Z tych emocji zupełnie zapomina, że miał towarzyszyć Oli podczas rodzinnego obiadu z rodzicami Piotra. Tymczasem Czubakowie okazują się być kompletnym przeciwieństwem Zimińskich. Ojciec Piotra to despota a matka jest totalnie przez niego zdominowana. Czy Gosia powinna wchodzić w taką rodzinę? Adam wraca z Paryża bardzo stęskniony. Nie zauważa dziwnego zachowania żony, jak również tego, że bardzo nerwowo reaguje na telefony od Sebastiana. Czy podczas nieobecności Adama wydarzyło się coś, o czym Weronika wołałaby zapomnieć? Edytowane przez spiniaa Czas edycji: 2011-04-20 o 23:03 |
|
|
|
|
#1206 |
|
Rozeznanie
|
spiniaa dzięki za streszczenia
Ciekawa jestem tych rodziców Piotra ![]() A ja tam trochę rozumiem Kamila, sprawa jest jeszcze "świeża", a Marta oczekuje, że wszyscy tak od razu zaakceptują i pokochają jej kochanka Jak by to mój brat przyprowadził do domu swoją kochankę i jej dorastającego syna, to też nie pałałabym entuzjazmem i mogłabym być troszkę "niemiła" (ale ja bywam złośliwa ). I mam nadzieję,że Michał wejdzie w ten interes z Laurą i straci duuużżooo pieniędzy,a Kinga od niego odejdzie. Za głupotę się płaci
|
|
#1207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec powinna sobie własnie najlepiej poradzić, przecież ona ma takie dobre podejście do młodzieży jak np. wyprowadziła Pawła na prostą drogę Co do Michała, to nigdy nie chciałabym poznać taką osobę z takim charakterem jak on Gość się już nie zmieni, taki jest i koniec Kinga mu może mówić, Iza, Andrzej ale on wie swoje bardzo dobrze niech Kinga go zostawi
|
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, okropny facet. Wieczny dzieciak, jak widzi kasę i "łatwy zarobek" to głupieje, mózg mu się wyłącza. Nie potrafi powiedzieć STOP. Po co ta Kinga do niego wracała? Już tamten z pracy był lepszy.
Jak mnie wkurza jak kombinuje za plecami Andrzeja i Izy... Czy oni z Kingą znów są małżeństwem? Bo jeśli tak to nie dostanie raczej kredytu bez jej zgody
|
|
|
#1210 | |
|
|
Cytat:
Kinga powinna go dawno kopnąć w tył
|
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Michał jest chyba najbardziej żałosną postacią w NW.
|
|
|
#1212 |
|
|
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Ok mam pytanie
bowiem nie ogladalam serialu jak byl ten watek ten:Emilka zaszla w ciaze swiadomie? czy zostala zgwalcona ze Czarna ja przeprasza i zaluje ze poznala go z jakims typkiem? |
|
|
|
|
#1214 |
|
Zadomowienie
|
ja ogladam raczejz "doskoku", co ochnasty odcinek, ale z tego, co pamietam, to ojciec dziecka Emilki miał byc jej "sponsorem" i Czarna ją namietnie namawiała na ten układ.
|
|
|
|
|
#1215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i ona jej poleciła tego facetajakoś tak to było
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Poszła świadomie z chłopem, ale to Czarna ją wciągnęła w zabawę w galeriankę. Chociaż czemu Emilka się na nią wścieka to ja nie wiem. Przecież swój rozum chyba ma i mogła powiedzieć, że ma spadać.
|
|
|
#1217 |
|
|
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie dlatego nie zrozumialam o co to halo
przeciez miala swoj rozum...swoja droga nie wiedziala ze trza sie zabezpieczyc? |
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są takie banki jak mój np. które oferują kredyt do konta na telefon jeśli masz dobre wpływy, jesteś dobrym klientem który z bankiem nigdy nie zadarł to dostaniesz kredyt bez problemu i bez zgody kogokolwiek a z tego co kojarzę to on dzwonił do banku się upewnić ile może wziąć, więc raczej dostanie skoro wszystko mu przez tel. powiedzieli
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki normalny facet idzie z pierwszą lepszą galerianką do łóżka bez głupiej gumki? Wątpię żeby ktoś był taki głupi, dlatego to mi się kupy nie trzyma.
|
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
a ten koles co na ta cala sytuacje?
nie wiedzialam ze ona taka jest... ta Emilka wygalda na kujonke ''cnotke niewydymke'' a odwalila takie cos?eee niemozliwe
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już rozmowa zeszła na Emilkę ... to fajnie jej brzusio zrobili . Ta, bardzo realnie wygląda *.*
|
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później raz spotkał Emilkę jak już brzuch duży miała to się głupio spojrzał i też nic nie zrobił
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
też zastanawiam się, jak Emilka wpadła, kurcze...
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez ono nie daje 100% pewnosci
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
ale szanse są niewielkie przecież. bezmyślni
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
czy Wam tez w odnosniku do naszego watku wyskakuje modowy watek zary?
od tych zmian na wizazu cos sie popierdzielilo.dopiero w google wyszukalam nasz watek...
|
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
Mi się wydaje, że Emilka jest złą na czarną, bo ona wtedy nagłośniła tę sprawę w szkole.... nie było czegoś takiego? co potem Emilka szla do dyrektora itd mi się coś takiego kojarzy
|
|
|
|
|
#1230 |
|
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Gość się już nie zmieni, taki jest i koniec