Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-22, 13:50   #1621
sygine
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Co to za szaleństwo??? Cieszę się że stary wizaż wrócił, ale gdzie wcięło wczorajsze posty??? I dzisiejsze od rana Kombinują jak koń pod górkę a i tak im z tego wyszła
Stary 2011-04-22, 13:52   #1622
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ktos podawal ale ja zapisalam sobie kiedys juz z forum bo ktoras dziewczyna podawala prosze:

składniki:
zupki chińskie (zielony vifon)
pierś z kurczaka
kapusta pekińska
por (to ja się wtrące pora najlepiej potraktować wrzątkiem tak koło 3 minut, potem pokroić posolić, wymieszać - delikatnie rozgnieść, odczekać 10 minut i odcisnąć wodę z pora - potem się nie beka )
kukurydza konserwowa
majonez (ja uznaję tylko kielecki ale do tej sałatki jest najlepszy bo jest taki trochę pikantny a inne są zbyt mdłe )

kurczaczka pokrojonego w kosteczkę smażysz z przyprawami ( do kurczaka złocistą, i paczkę przyprawy gyros i ten proszek z zupek chińskich)
kroisz kapustę i por drobno
makaron z zupek zalewasz wrzątkiem ale tylko tyle żeby napęczniał i zmiękł -ma zostać gęsty

na koniec wszystko mieszasz , doprawić można solą do smaku
ja podawałam i właśnie odszukałam sobie tego posta ale mnie ubiegłaś
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 13:53   #1623
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ktos podawal ale ja zapisalam sobie kiedys juz z forum bo ktoras dziewczyna podawala prosze:

składniki:
pierś z kurczaka
kapusta pekińska
por (to ja się wtrące pora najlepiej potraktować wrzątkiem tak koło 3 minut, potem pokroić posolić, wymieszać - delikatnie rozgnieść, odczekać 10 minut i odcisnąć wodę z pora - potem się nie beka )
kukurydza konserwowa
majonez (ja uznaję tylko kielecki ale do tej sałatki jest najlepszy bo jest taki trochę pikantny a inne są zbyt mdłe )

kurczaczka pokrojonego w kosteczkę smażysz z przyprawami ( do kurczaka złocistą, i paczkę przyprawy gyros i ten proszek z zupek chińskich)
makaron z zupek zalewasz wrzątkiem ale tylko tyle żeby napęczniał i zmiękł -ma zostać gęsty

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
któraś z Was (chyba Brunetka jeśli się nie mylę) chciała przepis na sałatkę z zupek chińskich więc wklejam przepis

składniki:
pierś z kurczaka
kapusta pekińska
por
kukurydza konserwowa

DZIĘKUJĘ BARDZO

Dostałam dzisiaj wezwanie do ZUs-u buuuuuuuuuuuuuuuu
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 13:53   #1624
zanetaa88
Zakorzenienie

Niech to szlak trafi
Nie mam ochoty pisać po raz 3 dokładnie tego samego,
bo zasrany wizaż robi sobie cyrki
Ale jestem wściekła!

Napisze tyle, że wczoraj miałam wizytę jak się wizaż unormuje
napiszę po raz 4 co było itd.
Bo NIE MAM SIŁY na niego!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 13:57   #1625
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
ja podawałam i właśnie odszukałam sobie tego posta ale mnie ubiegłaś
hehe a ja mialam na pulpicie wlasnie zapisane wiec tylko skopiowalam a niestety nie zapamietalam kto podawal

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Dziewczyny nie ma sie co zloscic, przeczytalam tamten watek techniczny i oni naprawde nie spali 72 godz, nie mogli wczesniej sprawdzic czy nowa wersja zadziala pod pelnym obciazeniem (a testowali ja przez 4 tygodnie). No cóz ja tam nie zaluje zmiany na stare forum z dwojga zlego (nowe forum czy zanik kilku postow) zdecydowanie wole stare forum

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 14:14   #1626
SweetAngel1984
Zadomowienie

co za popier......lona strona normalnie szlag czlowieka trafia.......

juz nie ch nic z tym nei robia!!!!!!!! i moja wiaodmosc o wizycie zniknela

a wiec jeszcze raz :

Wczoraj miałąm wizyte USG połówkowe

Igor pozostaje Igorkiem a na dowód mam fujarke i dwa okraglutkie jajeczka na filmiku i fotce

Igor to wykapany tatuś czarne włosy i ten okropny nochal po ojcu hehe

waga : 520 g taki ciezar juz nosze hehe chociaz ja k pojde do gina po swietach to przy wazeniu powiem zeby te pol kilo odliczyl bo to niunio tyle wazy

serduszko, zoladeczek, pecherz, kregoslup i glowka OK

termin porodu przesunął mi sie o cały jeden dzien na 22.08.2011

zanetko - fajnie ze moglam pomoc z tym all tez gratuluje wizytki i nie martiwaj sie bedzie dobrze z ta tarczyca

zanka, youyou, Vaniliova, Marina, aania, nerola, dziubek thx za gratki (te dziewczynki o ktorych zapomnialam przepraszam i )
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 14:54   #1627
BABONIK
Zadomowienie

dzień dobry

u nas lato

wpadam tylko życzyc PIĘKNEJ POGODY , WSPANIAŁEGO TOWARZYSTWA W ŚWIĘTA ORAZ ODPOCZYNKU

i do po świętach

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 15:01   #1628
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
dzień dobry

u nas lato

wpadam tylko życzyc PIĘKNEJ POGODY , WSPANIAŁEGO TOWARZYSTWA W ŚWIĘTA ORAZ ODPOCZYNKU

i do po świętach
- naj naj ......... mokrego brzusia w dyngusa
Stary 2011-04-22, 15:18   #1629
aania_20
Zakorzenienie

Wreszcie normalny wygląd wizażu

rano napisałam posta, poszedł się bujać, ale to już trudno
Dziś sprzątam, upiekłam dwa ciasta, zrobiłam sałatkę, teraz mnie wzięło i wyprałam pierwszą partię ciuszków
a rano pojechałam do Biedronki po owoce jak mi narobiłyście ochoty i w sklepie obok kupiłam naklejkę do pokoju Duża, 85x50 cm a kosztowała 8 zł więc się nie zastanawiałam

Zaraz mężuś przyjeżdża i zaczynają się święta Ale z życzeniami wpadnę jutro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S4034501.jpg (43,6 KB, 18 załadowań)

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 15:24   #1630
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
dakaro - ja mam skurcze łydek, mam brac wiecej magnezu i potas (chyba asparginian czy jakos tak)
Monia, a mogłabyś sprawdzić jaka to jest dawka magnezu? Kupiłam sobie 300mg i zastanawiam się czy wystraczy.
Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
waga : 520 g taki ciezar juz nosze hehe chociaz ja k pojde do gina po swietach to przy wazeniu powiem zeby te pol kilo odliczyl bo to niunio tyle wazy

gratuluję udanej wizyty. Masz termin na naszą rocznicę ślubu. Jeśli nasze dziecie nie wyskoczy 18 sierpnia (urodzinki mojego taty) to może poczeka na rocznicę.

Czuję się wspaniale, tydzień urlopu, już się nie mogłam doczekać. Dzisiaj odchodziła z pracy nasza współpracownica, druga idzie na macierzyńskie i jakoś tak melancholijnie się zrobiło...A jutro lecimy na Maltę.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 15:32   #1631
youyou
Zakorzenienie

Codziennie po mojej popołudniowej drzemce Wizaz mnie czymś zaskakuje
Myślałam że mi coś na oczy padło, ale nie... jest stary layout

Szkoda mi tych ludzi co nad tym pracują bo to ogromne przedsięwzięcie i na pewno wiele pracy ich kosztowało, pewnie dopracują nową wersję i za jakiś czas znowu wejdzie..

To bardziej kwestia bezpieczeństwa i odciążenia strony niż ładny wygląd więc muszą to zrobić

Cytat:
co za popier......lona strona normalnie szlag czlowieka trafia.......

juz nie ch nic z tym nei robia!!!!!!!! i moja wiaodmosc o wizycie zniknela

a wiec jeszcze raz :

Wczoraj miałąm wizyte USG połówkowe

Igor pozostaje Igorkiem a na dowód mam fujarke i dwa okraglutkie jajeczka na filmiku i fotce

Igor to wykapany tatuś czarne włosy i ten okropny nochal po ojcu hehe

zanetko - fajnie ze moglam pomoc z tym all tez gratuluje wizytki i nie martiwaj sie bedzie dobrze z ta tarczyca

zanka, youyou, Vaniliova, Marina, aania, nerola, dziubek thx za gratki (te dziewczynki o ktorych zapomnialam przepraszam i )
ja już Ci gratulowałam ale zrobię to z przyjemnością jeszcze raz super wieści
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 15:34   #1632
patik87
Zakorzenienie

jakieś jaja się tu dzieją. Wrócił stary wizaz hurrra, nie ma postów z wczoraj i dzisiaj, ale jakoś to przeboleje
juz rano pisałam ale powtórzę: ze mną dziś odrobinę lepiej, u lekarza nie byłam, nadal leżę w łóżku, osłabiona taka nie jestem, ale katar dokucza okropnie i głowa. Może do niedzieli mnie puści

zanetaa ja Ci rano odpisałam na Twojego posta po wizyce, nie wiem czy zdążyłaś przeczytać.Zrób jak najszybciej badania i umów się do endokrynologa, na nfz może być problem, nie wiem jak w Twoim mieście, ale jak powiesz ze w ciąży do u nas w szpitalu bez kolejki zapisują (dowiedziałam się o tym jak 2 razy poszłam prywatnie).

Sweet dla Igorka i mamy jego.

Wkurzają mnie święta z tego względu ze wszyscy kupują tonami a potem połowa do śmietnika idzie. Ile do cholery można zjeść przez te 2 dni świąt?Moja teściowa tez od garów nie odchodzi, a gośći żadnych raczej nie będzie, dzień my i 3 braci tżta z kobietami swymi i tyle. Sami swoi, dla kogo to szykować?
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 15:43   #1633
youyou
Zakorzenienie

oo właśnie doczytałam na tym wątku co Lilka dała że stara wersja zostanie na pewno , będą ją tylko podrasowywać kilkoma patentami z nowej
super

Edytowane przez youyou
Czas edycji: 2011-04-22 o 15:51
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 15:57   #1634
SweetAngel1984
Zadomowienie

aania - naklejka sweet

DaKaro, patik
- thx

youyou - a ja wiem czego ty mi tyle razy gratulujesz.......buziak chcesz prosze

ja w tym roku nie robie NIC oprocz porzadków.......mam pusta lodowke i nie mam zamiaru nic robic.......co roku najpierw sprzatalam u siebie i jzu od srody bylam u rodzicow i tam sprzatalismy i pomagalismy w gotowaniu pieczeniu itp wracalismy dopiero w poniedzialek.........ale w tym roku przez moja bratowa nigdzie sie nie ruszam....jade tylko w niedziel podzielic sie jajkiem i wracam do domu.........do tesciow nie jade bo nie lubie tam jezdzic........ mam w powazaniu te swieta i to wszystko.......

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-04-22 o 15:58
Stary 2011-04-22, 15:58   #1635
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
jakieś jaja się tu dzieją. Wrócił stary wizaz hurrra, nie ma postów z wczoraj i dzisiaj, ale jakoś to przeboleje
juz rano pisałam ale powtórzę: ze mną dziś odrobinę lepiej, u lekarza nie byłam, nadal leżę w łóżku, osłabiona taka nie jestem, ale katar dokucza okropnie i głowa. Może do niedzieli mnie puści

zanetaa ja Ci rano odpisałam na Twojego posta po wizyce, nie wiem czy zdążyłaś przeczytać.Zrób jak najszybciej badania i umów się do endokrynologa, na nfz może być problem, nie wiem jak w Twoim mieście, ale jak powiesz ze w ciąży do u nas w szpitalu bez kolejki zapisują (dowiedziałam się o tym jak 2 razy poszłam prywatnie).

Sweet dla Igorka i mamy jego.

Wkurzają mnie święta z tego względu ze wszyscy kupują tonami a potem połowa do śmietnika idzie. Ile do cholery można zjeść przez te 2 dni świąt?Moja teściowa tez od garów nie odchodzi, a gośći żadnych raczej nie będzie, dzień my i 3 braci tżta z kobietami swymi i tyle. Sami swoi, dla kogo to szykować?
Na NFZ nie liczę, do mojego miasta przyjeżdżają lekarze z Bytomia i chyba z Katowic, więc pewnie wybiorę się prywatnie.A jak dostanę nawet od internisty skierowanie to do takiego endo którego moja teściowa osobiście nie poleca,bo miała już z nią styczność.
Dziękuje

Jak nabiorę sił na nowo-stary wizaż napisze ponownie post itd.

Sweet cieszę się ze Igor nadal jest Igorkiem i chce zobaczyć siusiaka

Stary 2011-04-22, 16:03   #1636
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj wezwanie do ZUs-u buuuuuuuuuuuuuuuu

do ZUSu a z jakiej to okazji?

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 16:14   #1637
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
do ZUSu a z jakiej to okazji?
Chcą jakieś dokumenty, bo jestem na L4 i widocznie coś im się nie spodobało

aaa i przyszły mi gadżety z Lovela

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-04-22 o 16:17
Stary 2011-04-22, 16:18   #1638
SweetAngel1984
Zadomowienie

zaneta a masz Ty zboczenico

oto mój IGOREK w cąłej okazałości
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 006.jpg (49,7 KB, 71 załadowań)
Stary 2011-04-22, 16:21   #1639
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:

durny ZUS nie ma kogo sprawdzac tylko porzadne obywatelki noszace ich przyszlych chlebodawców............. a symulanci łażą dalej po miescie

mi jeszcze nie przyszły
Stary 2011-04-22, 16:21   #1640
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
BOSKI
Stary 2011-04-22, 16:22   #1641
patik87
Zakorzenienie

Cytat:

ale się rozkraczył hehe
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 16:22   #1642
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

No i wcieło wszystko

Ja tez nie wiem bo co tyle gotować. Moja teściowa tez cały czas w garach. A potem cały tydzień to jeść

Ja jutro upieke tylko sernik i murzynka i to bedzie moj wkład w święta

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 16:28   #1643
aania_20
Zakorzenienie

jaki przystojniak świetne zdjęcie

ja też święta na spokojnie, dwa ciasta tylko zrobiłam ale to akurat nie jakieś wielkie wydarzenie bo piec lubię i często to robię, jedna sałatka i luz. Ale jak widzę tych ludzi w sklepach - wózki wyładowane po brzegi, obłęd w oczach...to się zastanawiam czy ja mam nierówno czy oni... pół rzeczy potem wywalą bo się nie zdąży zjeść...ale jak święta, to MUSI zrobić 5x więcej niż zawsze...tak jakby na ten czas się włączało dodatkowy żołądek

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 16:31   #1644
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
jaki przystojniak świetne zdjęcie

ja też święta na spokojnie, dwa ciasta tylko zrobiłam ale to akurat nie jakieś wielkie wydarzenie bo piec lubię i często to robię, jedna sałatka i luz. Ale jak widzę tych ludzi w sklepach - wózki wyładowane po brzegi, obłęd w oczach...to się zastanawiam czy ja mam nierówno czy oni... pół rzeczy potem wywalą bo się nie zdąży zjeść...ale jak święta, to MUSI zrobić 5x więcej niż zawsze...tak jakby na ten czas się włączało dodatkowy żołądek
Ja tez tego nie rozumiem. Tym bardziej jak np. ludzie idą na cały dzień do rodziny.

Chociaż u nas to moja tesciowa gotuje wiecej, bo szwagiereczka ma przyjechać na święta i musi sobie wszytsko pozabierać (co mnie delikatnie mówiąc wkurza, bo większość na święta my kupiliśmy), więc jak tylko upiecze się mięsko to musze sobie do zamrażalnika schować, zeby mi nie zeżerli

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 16:38   #1645
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Zaraz z mężem wyjeżdżamy do rodziców na święta. Wracamy w poniedziałek albo wtorek.

Także chciałabym Wam życzyć zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 16:39   #1646
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:

ale świetne ujęcie super przystojniak !!!!

Cytat:

no faktyczne ich pogięło !!!!zamiast się zająć porządną robotą to biedną ciężarną ciągają!!skandal!!

a mnie wnerwia w ludziach przy takich świętach , majówkach itp panika,że muszą tak dużo kupować i że jeszcze im sklepy zamykają! nosz kurde przecież nikomu nikt nie umrze jak dwa dni nie pójdzie pospacerować po centrum handlowym tylko po parku tym bardziej, że małe sklepy są otwarte.
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 16:47   #1647
brunetka2000
Zakorzenienie

Ja też was popieram !!!!!!!! To głupota tyle kupować, gdy święta trwają 2 dni Teściowa poprosiła mnie żebym pojechała z nią na zakupy. Cały bagażnik zakupów przywiozłyśmy Poza tym chamstwo się strasznie szerzy!!! Na targu myślałam, że mnie stratują zamiast robić zakupy to ja brzucha pilnowałam, tak się wszyscy rozpychali A w markecie to już nie wspomnę !!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2011-04-22, 17:13   #1648
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:

O mój Igorek i ma duży sisiorek
Słodziak!

Scio Ja też tego nie lubię! Chowaj głęboko chowaj!

Madzia mokrego dyngusa

Chyba się lekko opaliłam na ogródku
Pięknie słoneczko grzeje!

Co do mojej wizyty!
To Emilia nadal jest Emilią
Waży mała królewna 878g , a mamusia 69,2
Wyniki są dobre, mała anemia.
No i ta tarczyca. Muszę badania zrobić w kierunku ft3 i antygen TPO

Jaka jest różnica między ft3 a ft4?

Dziewczyny które mają problem z tarczycą to co to tak naprawdę znaczy? Nie wgłębiałam się jeszcze w sprawę dokładnie,
ale chce mniej wiedzieć czego mogę się spodziewać?!

Dzisiaj mamy 26 tyd

Stary 2011-04-22, 17:27   #1649
SweetAngel1984
Zadomowienie

brunetka, aania, patik, dziubek - dziekuje dziekuje

zanetka - duzy siusiorek no no bo jeszcze zapoluje naEmilke i bedzie dopiero

ide troche odpoczac od kompa bo mi oczy wylizal bede wieczorem bye
Stary 2011-04-22, 17:40   #1650
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
a ja tam sioe ciesze bo udalo i sie was nadazyc

dakaro - ja mam skurcze łydek, mam brac wiecej magnezu i potas (chyba asparginian czy jakos tak)

zmalowana i marina - snilas mi sie dzisiaj (i jeszcze jakies brzuchate) ze sobie na spotkaniu gadałysmy

jutro jade do tesciow na swieta wiec juz wam zycze WESOLEGO ZAJĄCA!!!
hehe już widzę to nasze spotkanko

A ja wróciłam własnie z zakupów i zmęczyłam się trochę. Coraz większy i cięższy się robi brzuchol... Kupiłam w tesco po przecenie japonki gumowe za 6 zł, dobre pod prysznic do szpitala.

A tak poza tym to jakiś denny humor mam...problemy z ojcem (%) mam dziewczynki wielelgachne...
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości