|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Co to za szaleństwo??? Cieszę się że stary wizaż wrócił, ale gdzie wcięło wczorajsze posty??? I dzisiejsze od rana
Kombinują jak koń pod górkę a i tak
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
[/COLOR]
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dostałam dzisiaj wezwanie do ZUs-u buuuuuuuuuuuuuuuu |
||
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Niech to szlak trafi
Nie mam ochoty pisać po raz 3 dokładnie tego samego, bo zasrany wizaż robi sobie cyrki Ale jestem wściekła! Napisze tyle, że wczoraj miałam wizytę jak się wizaż unormuje napiszę po raz 4 co było itd. Bo NIE MAM SIŁY na niego! |
|
|
|
#1625 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja mialam na pulpicie wlasnie zapisane wiec tylko skopiowalam a niestety nie zapamietalam kto podawal ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Dziewczyny nie ma sie co zloscic, przeczytalam tamten watek techniczny i oni naprawde nie spali 72 godz, nie mogli wczesniej sprawdzic czy nowa wersja zadziala pod pelnym obciazeniem (a testowali ja przez 4 tygodnie). No cóz ja tam nie zaluje zmiany na stare forum z dwojga zlego (nowe forum czy zanik kilku postow) zdecydowanie wole stare forum ![]()
|
|
#1626 |
|
Zadomowienie
|
co za popier......lona strona normalnie szlag czlowieka trafia.......
![]() ![]() ![]() juz nie ch nic z tym nei robia!!!!!!!! i moja wiaodmosc o wizycie zniknela a wiec jeszcze raz : Wczoraj miałąm wizyte USG połówkowe ![]() Igor pozostaje Igorkiem a na dowód mam fujarke i dwa okraglutkie jajeczka na filmiku i fotce ![]() Igor to wykapany tatuś czarne włosy i ten okropny nochal po ojcu hehe waga : 520 g taki ciezar juz nosze hehe chociaz ja k pojde do gina po swietach to przy wazeniu powiem zeby te pol kilo odliczyl bo to niunio tyle wazy serduszko, zoladeczek, pecherz, kregoslup i glowka OK termin porodu przesunął mi sie o cały jeden dzien na 22.08.2011 ![]() zanetko - fajnie ze moglam pomoc z tym all tez gratuluje wizytki i nie martiwaj sie bedzie dobrze z ta tarczyca zanka, youyou, Vaniliova, Marina, aania, nerola, dziubek thx za gratki )
|
|
|
|
#1627 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
u nas lato wpadam tylko życzyc PIĘKNEJ POGODY , WSPANIAŁEGO TOWARZYSTWA W ŚWIĘTA ORAZ ODPOCZYNKU i do po świętach
|
|
|
|
#1628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie normalny wygląd wizażu
rano napisałam posta, poszedł się bujać, ale to już trudno ![]() Dziś sprzątam, upiekłam dwa ciasta, zrobiłam sałatkę, teraz mnie wzięło i wyprałam pierwszą partię ciuszków a rano pojechałam do Biedronki po owoce jak mi narobiłyście ochoty i w sklepie obok kupiłam naklejkę do pokoju Duża, 85x50 cm a kosztowała 8 zł więc się nie zastanawiałam ![]() Zaraz mężuś przyjeżdża i zaczynają się święta Ale z życzeniami wpadnę jutro
|
|
#1630 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
gratuluję udanej wizyty. Masz termin na naszą rocznicę ślubu . Jeśli nasze dziecie nie wyskoczy 18 sierpnia (urodzinki mojego taty) to może poczeka na rocznicę .Czuję się wspaniale, tydzień urlopu, już się nie mogłam doczekać. Dzisiaj odchodziła z pracy nasza współpracownica, druga idzie na macierzyńskie i jakoś tak melancholijnie się zrobiło...A jutro lecimy na Maltę |
||
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Codziennie po mojej popołudniowej drzemce Wizaz mnie czymś zaskakuje
![]() Myślałam że mi coś na oczy padło, ale nie... jest stary layout ![]() Szkoda mi tych ludzi co nad tym pracują bo to ogromne przedsięwzięcie i na pewno wiele pracy ich kosztowało, pewnie dopracują nową wersję i za jakiś czas znowu wejdzie.. To bardziej kwestia bezpieczeństwa i odciążenia strony niż ładny wygląd więc muszą to zrobić Cytat:
super wieści
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
jakieś jaja się tu dzieją. Wrócił stary wizaz hurrra, nie ma postów z wczoraj i dzisiaj, ale jakoś to przeboleje
![]() juz rano pisałam ale powtórzę: ze mną dziś odrobinę lepiej, u lekarza nie byłam, nadal leżę w łóżku, osłabiona taka nie jestem, ale katar dokucza okropnie i głowa. Może do niedzieli mnie puści zanetaa ja Ci rano odpisałam na Twojego posta po wizyce, nie wiem czy zdążyłaś przeczytać.Zrób jak najszybciej badania i umów się do endokrynologa, na nfz może być problem, nie wiem jak w Twoim mieście, ale jak powiesz ze w ciąży do u nas w szpitalu bez kolejki zapisują (dowiedziałam się o tym jak 2 razy poszłam prywatnie). Sweet dla Igorka i mamy jego.Wkurzają mnie święta z tego względu ze wszyscy kupują tonami a potem połowa do śmietnika idzie. Ile do cholery można zjeść przez te 2 dni świąt?Moja teściowa tez od garów nie odchodzi, a gośći żadnych raczej nie będzie, dzień my i 3 braci tżta z kobietami swymi i tyle. Sami swoi, dla kogo to szykować? |
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
oo właśnie doczytałam na tym wątku co Lilka dała że stara wersja zostanie na pewno , będą ją tylko podrasowywać kilkoma patentami z nowej
super
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2011-04-22 o 15:51 |
|
|
|
#1634 |
|
Zadomowienie
|
aania - naklejka sweet
DaKaro, patik - thx youyou - a ja wiem czego ty mi tyle razy gratulujesz.......buziak chcesz ![]() ja w tym roku nie robie NIC oprocz porzadków.......mam pusta lodowke i nie mam zamiaru nic robic.......co roku najpierw sprzatalam u siebie i jzu od srody bylam u rodzicow i tam sprzatalismy i pomagalismy w gotowaniu pieczeniu itp wracalismy dopiero w poniedzialek.........ale w tym roku przez moja bratowa nigdzie sie nie ruszam....jade tylko w niedziel podzielic sie jajkiem i wracam do domu.........do tesciow nie jade bo nie lubie tam jezdzic........ mam w powazaniu te swieta i to wszystko.......
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-04-22 o 15:58 |
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() Jak nabiorę sił na nowo-stary wizaż napisze ponownie post itd. Sweet cieszę się ze Igor nadal jest Igorkiem i chce zobaczyć siusiaka
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
do ZUSu a z jakiej to okazji? |
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Chcą jakieś dokumenty, bo jestem na L4 i widocznie coś im się nie spodobało
![]() aaa i przyszły mi gadżety z Lovela
Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2011-04-22 o 16:17 |
|
|
|
#1638 |
|
Zadomowienie
|
zaneta a masz Ty zboczenico
![]() oto mój IGOREK w cąłej okazałości
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi jeszcze nie przyszły
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
No i wcieło wszystko
![]() Ja tez nie wiem bo co tyle gotować. Moja teściowa tez cały czas w garach. A potem cały tydzień to jeść ![]() Ja jutro upieke tylko sernik i murzynka i to bedzie moj wkład w święta
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
jaki przystojniak
świetne zdjęcie ![]() ja też święta na spokojnie, dwa ciasta tylko zrobiłam ale to akurat nie jakieś wielkie wydarzenie bo piec lubię i często to robię, jedna sałatka i luz. Ale jak widzę tych ludzi w sklepach - wózki wyładowane po brzegi, obłęd w oczach...to się zastanawiam czy ja mam nierówno czy oni... pół rzeczy potem wywalą bo się nie zdąży zjeść...ale jak święta, to MUSI zrobić 5x więcej niż zawsze...tak jakby na ten czas się włączało dodatkowy żołądek
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż u nas to moja tesciowa gotuje wiecej, bo szwagiereczka ma przyjechać na święta i musi sobie wszytsko pozabierać (co mnie delikatnie mówiąc wkurza, bo większość na święta my kupiliśmy), więc jak tylko upiecze się mięsko to musze sobie do zamrażalnika schować, zeby mi nie zeżerli |
|
|
|
|
#1645 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaraz z mężem wyjeżdżamy do rodziców na święta. Wracamy w poniedziałek albo wtorek.
Także chciałabym Wam życzyć zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
ale świetne ujęcie
![]() super przystojniak !!!!Cytat:
a mnie wnerwia w ludziach przy takich świętach , majówkach itp panika,że muszą tak dużo kupować i że jeszcze im sklepy zamykają! |
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też was popieram !!!!!!!! To głupota tyle kupować, gdy święta trwają 2 dni Teściowa poprosiła mnie żebym pojechała z nią na zakupy. Cały bagażnik zakupów przywiozłyśmy
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
O mój Igorek ![]() Słodziak! Scio Ja też tego nie lubię! Chowaj głęboko chowaj! Madzia mokrego dyngusa Chyba się lekko opaliłam na ogródku ![]() Pięknie słoneczko grzeje! Co do mojej wizyty! To Emilia nadal jest Emilią ![]() Waży mała królewna 878g , a mamusia 69,2 ![]() Wyniki są dobre, mała anemia. No i ta tarczyca. Muszę badania zrobić w kierunku ft3 i antygen TPO ![]() Jaka jest różnica między ft3 a ft4? Dziewczyny które mają problem z tarczycą to co to tak naprawdę znaczy? Nie wgłębiałam się jeszcze w sprawę dokładnie, ale chce mniej wiedzieć czego mogę się spodziewać?! Dzisiaj mamy 26 tyd |
|
|
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
brunetka, aania, patik, dziubek -
dziekuje dziekuje zanetka - duzy siusiorek ide troche odpoczac od kompa bo mi oczy wylizal bede wieczorem bye |
|
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wróciłam własnie z zakupów i zmęczyłam się trochę. Coraz większy i cięższy się robi brzuchol... Kupiłam w tesco po przecenie japonki gumowe za 6 zł, dobre pod prysznic do szpitala. A tak poza tym to jakiś denny humor mam...problemy z ojcem (%) mam dziewczynki wielelgachne...
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

Kombinują jak koń pod górkę a i tak 

prosze:

po ojcu hehe
taki ciezar juz nosze hehe chociaz ja k pojde do gina po swietach to przy wazeniu powiem zeby te pol kilo odliczyl bo to niunio tyle wazy 
)

i w sklepie obok kupiłam naklejkę do pokoju
gratuluję udanej wizyty. Masz termin na naszą rocznicę ślubu

zębole