|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cześć Flo
Red, mega tarapaty. I obawiam się, że nie do rozwiązania... |
|
|
|
#4682 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Może nie jest tak źle.Oj Flo-jakby nie pokasowali to pewne yntelygentne wypowiedzi na temat nowego wyglądu forum to były
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4683 | ||
|
Zakorzenienie
|
tulam Cytat:
Cytat:
dobra troszku nadrobiłam, a teraz spadam jakieś jadło przyrządzić
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Winter, Flo
|
|
|
|
#4685 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Trochę pomaga płukanie szałwią. Florek współczuję. Ostatnio to dość popularna dolegliwość. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Zapomniałam tulnąć Pinię
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Ves - nagle mnie coś wzięło
Czułam się fantastycznie. Przyszłam,zjadłam obiad i nagle jakoś tak mnie "rozebrało". Czuję niezdrowe "ciepełko" i jestem jakaś taka rozbita.Zajefajnie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Flo ![]() Jak już odsapniesz opowiadaj jak było i foty w kostiumie dawaj Tulę Piniu...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4688 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nick na dziś
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tak siekło z nienacka ostatnio. Jednego dnia czułam się dobrze, a dzień później leżałam z zapaleniem oskrzeli. Skończyłam antybiotyk, parę dni było ok i zaczęło mnie łupać gardło. I łupie nadal ![]() albo i bez kostiumu ![]() ![]() Idę se szałwi zaparzyć.
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Spo, Ves
Ves, a migdałki były wycinane? |
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Od dawna mam skierowanie na wycięcie, ale nie mogę się zebrać żeby coś w tym temacie podziałać
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4693 |
|
BAN stały
|
oj
![]() oesu mam nadzieję, że cyferki to nie data urodzenia... ![]() helołłł! nie ma czego żałować ![]() teza-mode on: Idę jeść szarlotkę ![]() edit: ale mam 16 w nadgarstku, to chyba nie powinnam, nie?
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-04-22 o 20:23 |
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
No nie bałdzo
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
fajny post
![]() u mnie w domu nie wolno kroić ciast ani nic śfiontecznego do niedzieli rano a sernik pachnie obłędnie jeszcze jutro po raz pierwszy ciacho Shrek robie, ojjj... ![]() Pin
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam kiedyś, dobry
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Pin - masz znowu świetny av
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4700 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dżizas, nie dość, że się ślinię do tego zielonego gorsetu, to jeszcze wypatrzyłam pierścionek z prostokątnym oczkiem w identycznym kolorze i chyba będą mi się nocami teraz śnić, jedno i drugie. No super, jak tak dalej pójdzie to nie dość, że zero wakacji, to i w Wie. zęby w ścianę. A propos wakacji: Czy lista wyjazdowa na CP jest już zamknięta, że tak spytam z ciekawości?
|
|
|
|
|
#4701 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ach, jak Ty się do nas słodko zwracasz. ![]() Witaj witaj i opowiadaj. ![]() Cytat:
![]() Nie strasz... Cytat:
6 kilo!
|
|
#4702 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
a ja wróciłam z rowerku (52km i prawie nie zmęczona - kondycha wreszcie zaczyna wracać) ![]() w Lidlu tyż byłam - promocja Budweiserów - 2,50zł za 0,5l flachę (zakupiliśmy 41szt i dobry bro odkryliśmy - Perlenbacher - też w Lidlu 2,19zł / 0,5l / 4,9% zaraz idę kotleta drobiowego se robić
|
|
|
#4703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bosko było ino gorącą, w Dolinie Królów i świątyni Karnak ponad 50 st. już myślałam, że tam zostanę w charakterze wyschniętej mumi i zaskutkowało to rezygnacją z wycieczki do Kairu, a tam akurat była znośna temp. i mało turystów hi Cytat:
moje koty mnie wzruszają, tak się cieszą, że wróciliśmy
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4704 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
będą: ja z chuopem, Mićka, Majka, znajomy z Wawy i znajoma z Wro
|
|
|
#4706 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Pin, coraz piękniejsze Twoje avki
Flo Madzik Cytat:
spać idę, nie będę dużo pisać bo w Białym mi pisanie jakoś nie idzie.. i jeszcze mam nieprzyjemną sytuacje w rodzinie i przykro mi choć to nie moja wina.. nienawidzę kłótni i obrażania się o pieniądze..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-22 o 21:20 |
|
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie nic po tobie nie widać
|
|
|
|
#4708 |
|
never say no to panda
|
kameno
czy ja Cię zapomniałam wpisać na listę, czy nie deklarowałaś się na kwaterę, bo ja mam sklerozę
|
|
#4709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy bym 10 km przejechała Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie ![]() A co im kupiliście?
|||
|
|
|
#4710 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
trzy kawy
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

Może nie jest tak źle.

Trochę pomaga płukanie szałwią. 

jeszcze jutro po raz pierwszy ciacho Shrek robie, ojjj... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)