|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. IX
Rzeszów
Byłam dziś w Naturze i potwierdzam, że limitki nie było a byłam popołudniu Jutro się niestety nie wybiorę ale na wieści czekamNie rozumiem tej polityki, wysyłają do kraju limitke i nie w całości czemu ma to służyć bo chyba nie zadowoleniu klientek...A tak chciałam te kolorowe kredki
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
No to super sytuacja w Krakowie. Ja myślałam, że Blossoms pojawią się 28 kwietnia, tak jak w gazetce i chyba się spóźniłam bo w Krakowie już nigdzie nie dostane kwiatkowego pudru ani niezapominajkowego lakieru... Chyba, że wiecie gdzie jeszcze w Krakowie mogę to dostać to jutro zaraz po święconce polecę do Natury
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzewam, że chyba nie nam oceniać politykę essence, my nie mamy rozumieć, my mamy wielbić chociaż nie można oprzeć się wrażeniu, że takie wybrakowane limitowanki to zwykłe resztki, ochłapy dla nas- klientek drugiej kategorii
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na odludziu można powiedzieć - jest przy pętli autobusowej Dla mnie ta N jest baaardzo dalekooo.... i dlatego rzadko w niej bywam - na wypad na Bródno muszę poświęcić minimum 3 godziny! O tej N wiedzą chyba tylko tubylcy i kursantki robiące PJ W każdym razie ja właśnie tak się dowiedziałam o istnieniu tej N
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że róże i pierścionki do nas nie dotrą. Tu jest link do bloga desti i mamy na nim zdjęcie standu: http://cosrocewokowpadnie.blogspot.c...-wrazenia.html . Widziałam też zdjęcie polskiego standu i nie ma w nim miejsca na róże i pierścionki.
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby Pani zgodziła się sprzedać Blossom musiałam gderać przez 10min. i prosić o telefon do kierowniczki z pytaniem 'czy może sprzedać' ![]() Ale udało się - mam kwiatkowy rozświetlacz, niezapominajkowy lakier i ciemniejszy błyszczyk
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze pierścionek, jak pierścionek, ale róż ![]() Trzeba napisać do dystrybutora, że co to za kwiatki
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
W Zabrzu są nowości, ale nie wyłożone, bo Panie nie miały czasu. Kazały zaglądnąć po świętach
)A jutro spotykam się ze znajomą z Niemiec która ma dla mnie różyk i puderek
|
#219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu w szale uwielbienia Essence zwiedziłam kiedyś wszystkie Natury w Warszawie. Dla mnie na końcu świata jest ta na Skoroszach, ale i tam raz dotarłam. ![]() A pętla to dla mnie plus, w godzinach niekorkowych z centrum można tam dojechać w pół godziny. Ale ja jestem przyzwyczajona do długaśnych wędrówek po mieście i to lubię.
|
|
|
|
|
#221 | |
|
keep calm and contour on
|
a ja zazdroszcze limitki...
![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
a tak serio to jak będę miała chwilę to się wczytam , poszukam na zumi i jakoś trafię
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw Elf się na nas wypiął, teraz Essence leci w kulki, no pięknie pięknie |
|
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
A co Elf zrobiło bo się nie orientuję.
|
|
|
#224 |
|
keep calm and contour on
|
wlasnie,wlasnie?
(lubimy sensacje, nie ma co
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to widzę, że zasłużoną robotę wykonałaś, a mi się udało z niej skorzystać, dziękuuję ![]() ja się zastanawiam nad błystkiem z blossoms ale czekam najpierw na Wasze opinie, bo wydałam dziś tyle pieniędzy na kosmetyki essence, że nawet nie chcę o tym myśleć
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#227 |
|
po prostu Em :)
|
Mnie błyszczyk bardzo się spodobał.
Napiszę jutro więcej.
|
|
#228 |
|
Rozeznanie
|
Mam już dosyć tego traktowania ze strony Essence. Zdenerwowałam się zwłaszcza jak zobaczyłam ile opakowań perfum jest u Desti. A w Polsce rzucili 3 żebyśmy się cieszyły. Chyba przestanę koczować na Essence.
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
a masz ciemniejszy, czy jaśniejszy?
|
|
|
|
#231 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Straszliwie jestem wkurzona, że nie ma różu, najbardziej mi na nim zależało, szczególnie, że kocham róże w płynie. Ja wróciłam do swojej rodzinnej miejscowości, ale limitka jeszcze nie wystawiona ;( zastanawiam się nad puderem z B. nieco się boję, że przy mojej tłustej skórze będę się świecić 3 razy bardziej. Tłuściochy jak to jest używacie rozświetlaczy ?
Kupiłam all about cupcake ( czy jak to się tam pisze ale pigmentacja straszna, miziam się po ustach i nic, jakbym przejeżdżała przezroczystym balsamem, zawiodłam się, ale mam za to pędzelek do smoka
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w ogóle to FOCH! Nie ma różu a liczyłam na niego. Głównie na niego. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
Ja obdzwoniłam wszystkie Natury we Wrocławiu i lipa
już się zastanawiam, czy sama się tam nie zatrudnię. To by było "trzymać rękę na pulsie"!
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest chyba z 6 butli :P
Cytat:
i powiem Wam moje drogie, że u mnie ani limitowanka ani nowości nie mają powodzenia... pękające lakiery wszystkie, kredki Mettalics tak samo, błyszczyków SWM też kupa, szminki to samo, no dosłownie nie ma chętnych na kupowanie tego ![]() z Blossoms wczoraj ok 19 brakowało 1 lakieru i 2 pudrów a wszystko inne stoi
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
ja z nowej limitowanki też niewiele kupię. Skoro nie ma kredek to zakręcę się jedynie obok pudru, chociaż nie wiem czy kupię bo mam już podobny z UB Catrice
|
|
#238 |
|
Przyczajenie
|
Ja wczoraj kupiłam sobie puderek
w naturze na głebockiej,niestety do nas nie dotarły kredki rózę i pierścionki wody toaletowe były trzy ale zapach utrzymuje sie długo aż jestem w szoku po nawet po kąpieli je czułam
|
|
|
|
#239 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
#240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki nam na pewno szybko uzyskasz miano pracownika miesiąca
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

Jutro się niestety nie wybiorę ale na wieści czekam
czemu ma to służyć
bo chyba nie zadowoleniu klientek...

Są dwie szafy, są nowości i w ogóle ta Natura jest kochana - niedawno upolowałam w niej pasiaka z ItW, ze dwa miesiące temu trąbiłam o pełnym standzie RtP. 
Na odludziu można powiedzieć - jest przy pętli autobusowej
Nakarm pieska...