|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
A co boisz sie tam sam iść? teziak weź no wstaw swoje zdjęcie w avek, bo ten obecny ... ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie się nigdy nikt nie bawił w farbowanie pisanek itp, tylko zawsze po ugotowaniu się obiera i takie święci, a potem je. I takie ugotowane jaje wrzucasz na patelnię na olej/masełko itp. obok kiełbachy i się ugrzeje, a w miejscach zetknięcia z patelnią robi się taka przypalona chrupiąca skorupka (jak na odsmażanych kopytkach )no, wykąpanam, można spać
|
|
#4744 | |
|
BAN stały
|
To Ty jeszcze nie wiesz?!
![]() Mnie przecież żywcem do nieba wezmą Proszę, jaka Flo światowa! ![]() Cytat:
![]() --- Skłotniauem
|
|
|
|
|
#4745 |
|
BAN stały
|
Tak.
Nie wiem, co z Holendrem W końcu się nie spotkaliśmy, ale wiem, ze był bardzo niedaleko ![]() 5 w porywach do 7 a po świętach będzie "za rok nie będę tyle robić, głupiego robota". i za rok znów to samo. później mi będą wpychać te ciasta do walizy. kufa, no nie da się mieć mniej niż 16 w nadgarstku w tym domu. |
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
zamiast się komponować i namaszczać, czytam bar, jestem na 138 str.
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
A nie możesz mieć jeszcze ładniejszego?
![]() Cytat:
![]() żebyś się wyrobiła do rana Znów mi się łoczy same zamykają , idę się myć i ...zaraz do Was jeszcze wrócę Rozbudzona
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
taśma metalowa pokazuje niecałe 15 cm, to dobsz, czy nie dopsz
![]() lecem na 143 str.
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Mam bardzo ładny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Idę spać
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4750 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
To tak, jak i u nas - 5 dorosłych i 2 dzieci ![]() Cytat:
Makowiec z Gwiazdki leżakował na balkonie do końca marca jakoś Cytat:
Jeszcze tylko 20! Cytat:
Topsz, ale pod warunkiem, że nie oszukujesz ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4751 | |||
|
Zakorzenienie
|
chyba tak
albo z plotkowego ![]() Flo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oglądam Allo Allo
|
|||
|
|
|
#4752 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
ad1. noooo
![]() ad2. ja, nie ![]() ad3. ad1. ad2. ja też , tzn se leci, a ja czytam bar, tzn. już się skończyło cheba pójdę spać brudna ![]() lecem na 145
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani
Jako,że jutro/dzisiaj jestem przy garach,chciałam już teraz życzyć wszystkim wspaniałych i słonecznych Świąt Wielkiej Nocy i mokrego śmigusa dyngusa Bawcie się wspaniale na łonie natury,bo pogoda ponoć będzie super |
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Może być
![]() Cytat:
Nie czeba było zostawić go już na Wielkanoc? Oj tam, do świąt jeszcze zdążysz się ukompać
|
|
|
|
#4756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Flo!!!!
Nareszcie! Bardzo mi Ciebie brakowało Cytat:
będę trzymać kciuki, aż mi palce zbieleją Cytat:
Bardzo mi miło dojdź do następnego i recenzji Polly Wielkim Postem się zasłaniasz? I nie mam plakatu na mysli no i dobrze- lepiej być brudnym, ale towarzyskim ![]() Cytat:
I żebyś częściej bywała- ba! żeby to można było nazwać bywaniem A my odwaliliśmy straszny kawał roboty- mianowicie pomaowałam w kuchni i w łazience białe CENTYMETROWE na szerokość fugi w podłodze, Wojtek zcyklinował dębowy parkiet z 1938r do żywego drewna i pokryliśmy go woskiem Oraz daliśmy czadu w temacie rozmnażania I jeszcze doszło Apparition Ungaro- o, nie. A flakonik taki piękny, szlag. Nie można to pięknych zapachów umieszczać w takich? Za to Mama dała mi próbkę Prady Tendre- testowałam nadgarstkowo i mnie urzekła. ciekawe, jak się będzie nosić- ale zakochałam się
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-04-23 o 00:38 |
|||
|
|
|
#4757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trochę się opłukałam ale namaszczać mi się nie chciało padam na cyc, urlop to jednak strasznie męczące zajęcie a, i mam przepięknie opalony śliniaczek a filtry były i chowałam się przed słońcem dobsz to palę i na pięterko, reszta zaległego baru jutro ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Justyna dojszłam a obraz bardzo na temat i mi się podoba Cytat:
![]() ad2. łłłłło to trzymam ![]() a ja po wyniki jadę i kolejne badania robić po świętach, mam złe przeczucia, ale nie myślę o tym cóż życie, a i tak nic nie poradzę
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja trzymam, Flo, za badania
Oraz Pinia ma przepiękny avek Wojtek dziś pożyczył wyrzynarkę- ponieważ bedziemy mieć na Święta jedno jajo, ale za to jakie! I mamy zamiar ugotować je na twardo i potem przerżnąć- a niczym innym się nie da- grubość skorupki 3 mm bedzie się działo
|
#4759 | |||||
|
BAN stały
|
Przeskoczyłaś 5 stron do przodu
![]() Cytat:
Zaczął się ruszać i wydawać dziwne dźwięki, aż któregoś dnia zniknął bez śladu (tzn. tylko blacha została) ![]() Cytat:
![]() Tak mnie jakoś z mamą naszło, żeby sobie ten dzień "food free" zrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hola, hola! Jeszcze psy w międzyczasie Cytat:
Edit: Ju Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-04-23 o 01:14 |
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4760 | ||
|
Zakorzenienie
|
wpadłam powitać Flo
jeeeju a ni wyjść na chwilę aleście nasiekali![]() Gryxiu zazdraszczam tych łososiowanych jajców... a ja machłam ładniusie pisanki , i sernik z truskawkami i sałatkę , jutro jeszcze machnę 2 ciasta , i posadzę moje roślinki booooooo uwaga uwaga mam już skrzynkę!!! 15 minut temu zostałam wniesiona do domu na tż barach, wielka i ciężka, i taka jak chciałam
|
|
#4761 | |
|
BAN stały
|
Zrób se też, Skrbtko
Cytat:
Jeszcze tylko klamki przykręcić i baranka zarzucić ![]() Btw - Co będziesz sadziła w tej mega skrzyni? |
|
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gratuluję jaja i gratuluję kszynki ![]() Gryxa mi nie zacytowało, ale jutro sprawdzę czy przeskoczyłam ![]() i gratuluję wyglądu to życzę kolorowych all
|
|
|
#4763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zrobie se ale bez łososia..... mam dużo jajóf
co nie? shoc, shock normalnie!!! wiecej się nie spodziewam, a skrzynią strasznie sie cieszę , jeszcze jest uściełana specjalną dachową folią parojakąś tam z membranami czy czymśtam..... full wypas W skrzynce głównym roślinem będzie chmiel japoński który już mi się gnie w małych doniczkach w domu, sadzę bo rośnie jak szalony i ładnie mi zacienia kratę na balkonie, ale myślę że coś niskiego jeszcze posadzę żeby było ładniusio, może maciejkę.... w taaaaakiej donicy to wszystko się utrzymie do tej pory sadziłam chmiel w małych doniczkach i wiatr mi go mocno podsuszał....... ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- oooo jest czego , powstawała w wielotygodniowych mękach i cierpieniach ![]() dobranoc Flo
|
|
#4764 | |||||
|
BAN stały
|
Przeskoczyłaś
Koniec. Kropka. Schluss ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I wszystko wraca do normy, jeeeeeah! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ja spadam spać, dobranoc wszystkim Edit: Skrbek, co zrobiłaś z ostatnim pomiarem wagowym?
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-04-23 o 01:40 |
|||||
|
|
|
#4765 | ||
|
Zakorzenienie
|
To nie ja
![]() nic nie groziłam, nawet słowa nie pisnęłam , samo się ![]() chmiel z płot to na piffo się nada ![]() wraca wraca do normy jak mam jaja to życie jest piękniejsze.... a jutro zrobię rafaello i zuzyje z 10 jaj
|
|
#4766 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)- czekoladowy i kajmakowy już zrobione. Babkę jogurtową, albo jeszcze jedną kolorową. I mam ochotę jeszcze na coś, ale nie bardzo wiem co Resztę robi mama.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
) W sałatce mocno go czuć?A co do tego lukrowego, co mi nie zacytowało, to ja taka obrażalska nie jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czy Ty skarbek aby nie przesadzasz? Ja jakieś -5kg ostatnio widziałam w podpisie ![]() Skrzyni gratuluję
|
|
#4767 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() wróciłam, nie wiem kiedy nadrobię Was ale na wszelki wypadek życzę wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Wielkanocnych ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
Vesenko - ja miałam termin latem, byłam na L4 w sumie 3 tygodnie ale nie radzę iść do kliniki, nie ma jak to szpital. Aaa i miałam w całkowitej narkozie. Powiem tylko tak: nadal mam ropę w gardle, już nie na migdałkach, tylko gdzieś tam na ściankach więc w moim przypadku niezbyt mi pomogło
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4768 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
ni, ja na kanapie
![]() bilety mam zamówione, jak przyjdą - dam znać, czy wszystko z nimi ok ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- foch ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() włoszkowi sieu nie dziwieu |
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę porządnego odpoczynku Z tymi migdałkami to już sama nie wiem. Mama miała usuwane dawno, ale mówi,że teraz jej się zbiera ropa na ściankach, zupełnie jak u ciebie. Myślałam,że może to pojedynczy przypadek, ale widać to się zdarza częściej. Może jednak nie warto? ![]() Dobra, idę wyciągnąć z piekarnika testową wariację na temat jajek ![]()
|
|
#4770 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
gotowania ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

przynajmniej smutno nam nie będzie

)

żebyś się wyrobiła do rana 

a filtry były 

My dodajemy jeszcze kukurydzę, albo czerwoną fasolę
) W sałatce mocno go czuć?