|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI
Nie ma co się przejmować.
Ja mam serio tysiące pieprzyków. Na plecach mam kilkadziesiąt. Dosłownie. Pod setke chyba ta liczba podchodzi. ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Jak mnie zmasakrował ten peeling to dwa razy nałożyłam ten żel i była znaczna poprawa. Jak mi się zrobił syfek to nałożyłam aloes i drugiego dnia był znacznie mniejszy O ten - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ry-suchej.html |
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na kimś pieprzyki mi nie przeszkadzają. Lubię się opalać, nie chciałabym z tego rezygnować
|
|
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ile mam na ramieniu? Samym ramieniu - z 20. jeden na drugim. Ale moja mama też ma dużo. Też lubię się opalać i niewiem, co tu zrobić. Dermatolog mówi,że nie wolno mi się opalać, a jak już to smarując pieprzyki blokerem. Jednak jak ma się ich tyle co ja to ciężko tak to smarować. Właśnie policzyłam ile mam na łydce - niechcesz wiedzieć
|
|
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To znaczy przejmuje sie w sensie raka, Bo niektore naprawde dziwacznie wygladaja. sa prawie czarne i nieregularne, ale nic sie nie dzieje. Moje sa bardzo ciemne. Ale jasniejszych tez mam troche. I jeszcze maaasa takich czerwonych jakby naczynek. Przezkadzaja mi tylko takie wystajace, bo one fizycznie przeszkadzaja. Jeden mam pod pacha i kiedys sobie go prawie usunelam przy goleniu. Ale krew sie lala.
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z ciekawości policzyłam ile ja mam na jednej łydce i wyszło koło 30 ![]() Co do pytania w albumie, na ustach mam Sensique https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ume-shine.html kolor 304 + bezbarwny błyszczyk
|
|
|
|
|
#1386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego zacięcia - też miałam kiedyś taką przygodę z pieprzykiem w pachwinie. Kurcze, prawie go ucięłam i też krew mi się lała. Kocurzyca, a badasz regularnie te pieprzyki? Ja byłam na badaniu jakiś czas temu i dermatolog sporo pieprzyków kazała mi usunąć. Chirurgicznie, tak,żeby potem poszły do badania histopatologicznego. Problem w tym,że to sporo kosztuje ![]() Ale będę musiała to ogarnąć. Szczególnie te wystające, które są w "niebezpiecznych" miejscach (np. przy linii stanika, na szyi tam gdzie łańcuszek itp.) ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
Na jednej łydce mam 46pieprzyków. (nie liczyłam tych maleństw, ktore są ledwo widoczne) A co do szminki - to jest ta sama na tych dwóch zdjęciach? https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=87921 https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=88857 |
||
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
o boze stary wizaz
juz z rana widzialam, ale mama zaciagnela mnie do kuchni a potem przyjechal TZ po ponad tygodniowego niewidzenia siemiki ja mam podobne pieprzyki, nie chce ich wiecej ale nie sa moim kompleksem. Wiele osob mowi mi ze dodaja seksapilu, sa umiejscowione w takich miejsach hmm np na jednej piersi jak mam dekolt to go widac, ciocia nawet mowila ze nie moze odwrocic wzroku od mojego dekoltu, nastepny wiekszy kolo pepka , wiele osob "go" kompletowalo.Mam nawet 1 czerwony pieprzyk i TZ nazywa go żelką ogolem to mam najwiecej na rekach, pozniej nogi a tylko pare na torsie. Czyli jednak u mnie pojawiaja sie od slonca, na tych czesciach ciala najczesciej odslanianych |
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam po ojcu naczynka a pieprzyki to moje wlasne
![]() Cytat:
Mialam zamiar zbadac, ale pol roku trwalo doczekanie sie na wizyte u dermatologa i dostalam list o terminie akurat jak bylam na wakacjach. termin byl tez w trakcie moich wakacji. Wiec teraz musialabym czekac kolejne pol roku na termin. predzej zrobie to w PL. A moze znow sprobuje sie zarejestrowac. Bo jednak tu to wszystko mialabym za darmo.
|
|
#1389 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Ja też trochę pieprzyków mam. Chociaż nie jakoś ogromnie dużo. No i na szczęście są to raczej małe i płaskie pieprzyki. Takie mi nie przeszkadzają.
Cytat:
Sama dawniej używałam aloesowego Palomy. Jak wycofali go to zaczęłam stosować aloesowy GorVity, ale nigdzie go ostatnio znaleźć nie mogę
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie zdziwilam jak dermatolog ominela te najwieksze pieprzyki, zawsze myslalam ze to one moga stanowic problem, a ona przygladala sie tym malym. Ale na szczescie wszystkie sa ok i nie musze usuwac
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- a kocurzyco co do higieny intymnej to mialam bardzo czeste stany zapalne i moja nowa gin zabronila uzywac tych wszystkich zeli do mycia miejsc intymnych. Zwyklym mydelkiem, bezzapachowym, bez substancji koloryzujacych, nawet podala sklep naturalny gdzie ona sie zaopatruje. |
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale buzi lepiej służy Floslek. Gorvitę zamawiam z DOZu. |
|
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
ile naklikałyście
myślałam, że padnę w trakcie czytania ![]() ja mam ponad 30 pieprzyków na prawej ręce i ciągle przybywa, sporo na plecach, w tym jeden, który ciągle drapię po omacku bo myślę że to syfek, pod pachami, na dekolcie. Mój tata ma ich sporo na placach i rękach więc pewnie po nim to mam ![]() TŻ zachwycony nową sukienką wg to dowiedziałam się, że idziemy na komunię do jego kuzynki, macie jakiś pomysł na prezent? niedrogi, oboje się uczymy więc wiadomo. Padam na twarz. Dobranoc
|
#1393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, to ta sama Cytat:
Ja mam takie małe czerwone kropki z których prędzej czy później powstanie pieprzyk. |
||
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Elewyn,a dostaliście osobne zaproszenie?
Nie możecie podpiąć się pod prezent rodziców?---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Też mam trochę pieprzyków, ale jakoś nie ruszają mnie one. Bardziej wkurza mnie pla,a na ramieniu, po wczoraj. Czerwona, wymiary około 8cmx3cm.
|
|
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze,że nie musisz usuwać ![]() Mi kazała pozbyć się kilkunastu
|
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
miki fajne te na dekolcie
![]() ja na reekach tez bym chciala miec mniec, wkurzaja mnie takie co tworza linie prosta jak sie je poloczy albo trojkat ale nie bralam ich nigdy pod kategorie kompleksu, sa i juz na nogach nie mam duzo, zadnych sterczacych, moze takich malutkich jasnobrozowych bym sie naliczyla...no wiec rece sa najgorsze |
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko taki jeden wystajacy pieprzyk na linii stanika, tylko ze z boku. Chyba sie przejde do dermatolog, zeby obejrzala.
Mam jeszcze na malym palcu u reki, ale to znamie jest, tzw 'myszka'. Ogonie to ja pieprzykow nie mam, a jak sie pojawiaja to w wakacje - pewnie od slonca. I potrafia same zniknac
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...u-kocanki.html jejuś, jak to śmierdzi..
|
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobnego od dawna szukam, ale przeważnie są jednak zbyt czerwone lub zbyt malinowe. A ten wygląda idealnie! Muszę ją mieć. Może jutro będzie chwila,żeby podjechać do natury No widzisz - to masz pieprzyków o połowę mniej niż ja
Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-04-23 o 00:07 |
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
mam piegi, kiedys byly moim kompleksem, kupowalam w aptece masc rozjasniajaca i dupa nic mi nie usunela
teraz juz nie mam obsesji na ich punkcie, na szczescie sa jasne i podklad prawie je zakrywa. Jak poleze na sloncu to ujawniaja sie, ale po paru godzinach blakna
|
|
|
|
#1402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
woww
maly woz ciekawe jaki obrazek ja bym znalazla![]() ok ja ide spac, jutro pracowity dzien, dobranoc
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Latem, na nosie. Takie delikatne - ale je lubie.
I mi sie podobaja
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Mi się piegi utrzymują cały rok. Ale nie ma ich bardzo dużo i są jasne. Natomiast jak tylko wyjdzie słońce to po mnie od razu to widać - piegi wychodzą i są ciemniejsze. |
|
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Piegi pojawiają się u mnie latem ale nie jest ich dużo, są raczej jasne więc spokojnie ukrywają się pod podkładem.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapytałam się właśnie mojego TŻ jak myśli,czy jutro są czynne sklepy i galerie...
na co on: -a co, znów wypatrzyłaś jakiś kosmetyk do włosów i chcesz kupić? ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
Nigdy się nie przyglądałam dłużej ściance Sensique, przeważnie zgarniam kulki rozświetlające i idę dalej. |
|
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,dziękuję
Ja się żegnam, spróbuję zasnąć, chociaż mi się niechce ![]() Dobranoc ![]() Wstąpie jeszcze jutro,ale już teraz życzę Wam zdrowych i pogodnych świąt spędzonych w miłej atmosferze |
|
|
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj nałożyłam sobie ten kompres z joanny i mam takie miękkie włosy. ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Życzę Wam zdrowych i wesołych świąt. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

i taka fajna twarz jest teraz

Na kimś pieprzyki mi nie przeszkadzają. Lubię się opalać, nie chciałabym z tego rezygnować
- 82
15.04.2013
juz z rana widzialam, ale mama zaciagnela mnie do kuchni a potem przyjechal TZ po ponad tygodniowego niewidzenia sie

myślałam, że padnę w trakcie czytania
Nie możecie podpiąć się pod prezent rodziców?

Nieźle