|
|
#4771 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Hello
![]() Może kogoś wkurzę Czas lecieć po chlebek
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4773 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
fiecie co, kilogramy jednak nic nie pokazują, centymetry też nie, a oto dowód: kontrolnie sie dziś zważyłam i ważę mniej niż w ostatniej klasie podstawówki (ale więcej niż w ostatniej liceum) a obwodowo mam więcej niż i wtedy i wtedy.
co sie dziwisz, jak Florencja to Włoszka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a cebulowe jaja som piękne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i popieram lawendę Miciel
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#4774 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt.... u mnie jeszcze nie ma pąków ale rośnie se ładnie... tylko Wisteria mi chiba jednak przemarzła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4775 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale może to wina przestawionej wagi po wczorajszym pastowaniu podłogi, bo u mnie w pokoju krzywe stare dechy i w zalezności dzie postawię wagę, to inaczej pokazuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() so się foszy... sama kceu tera ffyglondać jak taki popapraniec - jak szaleć (raz do roku) to na maksa ![]() Skarbek, tysz mosz wisterię? u mnie posadził w ogródku wieki temu jakiś wujek i od kiedy pamiętam oplata ganek domu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-23 o 09:29 |
||||
|
|
|
#4776 | |||||||
|
BAN stały
|
Podejrzane
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Spadam do roboty
|
|||||||
|
|
|
#4777 | ||
|
Zakorzenienie
|
no mom, a raczej miałam Wisterię
![]() ale u mnie kurdeu tak wieje zawsze że przy tegorocznych mrozach to może nie dziwne że zdechła, choć myślałam że Clematisa nie utrzymam -a przeżył
|
|
#4778 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dzień dobry ![]() Cytat:
Cytat:
pudingi wszelakie (śmietankowy, waniliowy, czekoladowy, kawowy,chałwowy, migdałwy, jakieś owocowe), ni to budyń, ni sernik na zimno we wszysktkich smakach i kolorach, z kokosem, orzechami, owocami, tarty- sezamowa, orzechowa, jabłcowa i taka z cieniutkimi niteczkami chyba z cukru trzcinowego galaretki z soków owocowych pierdylion ciasteczek z ciasta filo pierdylion ciasteczek z ciasta francuskiego słodkie i słone pierdylion ciastek na biszkopcie z dodatkami wszelakimi torty, i takie lekkie śmietanowe i ciężkie maślane i nie pamiętam co jeszcze Cytat:
![]() dzień dobry piękną pogodę dziś mamy
|
|
|
#4779 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czymam za czad, który daliście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Życzę Wam bezstresowych, beztroskich i bez przytycia Świąt
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-23 o 18:04 |
||||
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Dziękuję wszystkim za kciuki Zrobiłam sobie świątecznie listę flaszek, które chcę. Wyszło 30, mam 11. Niedobrze, czekają mnie dwa lata zbieraniny... |
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
No już się gotuje.
może będzie śmierdzące- bo trochę się go boję ![]() wtedy mamy zwykłe, kurze, ale nie 32, bo strusie jest odpowiednikiem 32 kurzych [B] Cytat:
spooro- utrafiłaś z życzeniami jak nie wiem Ja przedwczoraj ważyłam 55,2- na nowej bateryjce od razu mi spadło 1,3kg ![]() Następne ważenie we wtorek ![]() I ponieważ nie wiadomo, kiedy się tu pojawię, składam NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE!!!! Żeby nigdy nie trzeba było wybierać, którą flachę kupić, bo żeby stać było na wszystkie oraz żeby perfumy się nigdy nie psuły i żeby już żadne nie były ofiarami reformulacji, i żeby każdy w Barze mógł sobie pozwolić na Amouage- jeśli chce
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo wiesz, że to zawsze bardzo późno puszcza i u nas tysz jeszcze suche badyle, zwykle dopiero w maju zaczyna puszczać ![]() edit: aż pojszłąm oblukać - oczywista suche badyle, ale w paru miejscach są zalążki pączków, więc żyje
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-23 o 10:45 |
|
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za życzenia i wzajemnie, wszystkiego dobrego I w ogóle wszystkim życzę samych wspaniałości i pomyślnego rozwoju wydarzeń w każdej sprawie |
|
|
|
|
#4784 |
|
never say no to panda
|
wnioski z dziś:
1. kurkumą nie barwi się ciasta (a już na pewno masy), bo nabiera paskudnego smaku :/ 2. dodanie zbyt dużej ilości aromatu waniliowego do masy sprawia, że nabiera ona smaku papieru 3. spieprzoną masę waniliowo-malinową można uratować aromatem pomarańczowym ![]() 4. dieta działa, bo wreszcie coś "drgnęło" i od początku ubyło mnie 18,2kg )poza tym jestem wkurzona na wszystko
|
|
#4785 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() e, na pewno nie, to tylko dowodzi bezsensu miarek i norm wszelakich
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja naszykowałam kosza i ideu świecić a później sałatka do zrobienia Wesołych Świąt Kochani bez klontf, odchudzania i innych temu podobnych, strasznych rzeczy odpoczywajcie!
|
|||
|
|
|
#4787 | ||
|
BAN stały
|
No piękną, piękną, ale uważam, że czerwiec w kwietniu to lekka przesada
![]() Taaaaak Cytat:
Cytat:
A ja chcę dodać troszkę do ciasta na dzisiejszą babkę ![]() --- Fkokufiłem się! Najpierw ketchup okazał się być lekko sfermentowanym (dobrze, że oblizałem nakrętkę zanim wmieszałem go do reszty składników; ale zbieranie go z wierzchu sałatki też fajne nie jest), później ojciec zapytał, czy będę łazienkę mył (nieee, wlałem wczoraj odkamieniacza do kibla i wystarczy, zasyfione lustro i zlew mogą zostać; poza tym przecież ja nigdy łazienki nie myję)
|
||
|
|
|
#4788 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
padam na pysk,choć powiem tak, wyjazd się udał, a ekipę miałam niesamowitą z częścią z nich widzę się za 3 tygodnie Na samo wspomnienie naszych wieczorów poprawia mi się humor choć właśnie musiałam przyjechać do pracy po świętach zrobię sobie badanie, czy mam jeszcze tego paciorkowca, który siedział na migdałkach. W ogóle u mnie obstawiam zatoki jako źródło wszelkiego zła, z tego co kojarzę, to tez miałaś problemy z zatokami tak?
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie usta wku**iają, znowu się wysuszyły, mimo, ze smaruję ciągle jakimiś g**nami
![]() Wezmę i wytnę paskudztwo! A, Ves, nie panikuj z tymi migdałkami, bo jak Ci pewnego razu tak spuchną, ze nie wytrzymasz z bólu, to i tak Ci wytną i to w trybie natychmiastowym i ze znieczuleniem miejscowym tylko... Dobrze radzę
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4790 |
|
BAN stały
|
Też mam takie durne wary, zima - źle, lato - jeszcze gorzej
![]() Idę do Polo reklamować ketchup, papaty
|
|
|
|
#4791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na długości Więc te skurczone centymetry się pewnie rozłażą na szerokość ![]() ![]() Cytat:
O taki dosałatkowy A może ten sałatkowy inny jest? Właśnie konserwowy albo coś? I w przeciwieństwie do surowego smakuje bosko ![]() Cytat:
Kurkumę do ciasta daję często i nie wpływa na smak. Może to zależy od ilości? Chyba pójdę do lasu na spacerek
|
|
#4792 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja już po święceniu jaj,po zakupach itp
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4794 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to jest za badanie na paciorkowca? Może też se zrobię ![]() Cytat:
Właśnie idę je zaleczać miodem z białym serem. Wiem jak to brzmi, ale wydryźdać razem po trochu miodu i twarożku i taką maziaję grubą warstwą na usta. Po 20 minutach zjeść nadmiar. Zazwyczaj po kilku dniach mam usta jak nowe Co do migdałków to pewnie najlepsze wyjście Sama się nie zdecyduję, zresztą terminy na koniec roku też średnio atrakcyjne. A tak, w razie poważniejszej awarii zrobią ciachu-ciachu w trybie przyśpieszonym ![]() Boję się tylko tego,że takie ropne, to sieją bakteriami po całym organizmie i robią kuku. Jednak nie idę jeszcze do lasu. Zapomniałam,że mam roladki ze schabu zrobić. Rozbity schabik, musztarda, ser pleśniowy zwinięte w roladki, a każda owinięta szynką szwarcwaldzką (z lidla oczywiście )A potem to już musowo-aparat i na spacer ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
|
|
#4795 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
może od firmy zależy - ja ciskałam resztkę Kamisa, bo tylko to wygrzebałam z pudełka z przyprawami
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko a miałaś wymaz z gardła ?
Paciorkowca tez stwierdza się z wymazu chyba , jeszcze gronkowca i inne takie. czynniki etiologicznye zapalenia moga byc podobne jak przy anginach – bakteryjne, wirusowe, grzybicze, pasożytnicze, pierwotniakowe, uczuleniowe
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-23 o 13:00 |
|
|
|
#4797 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zostałam poświęcona wraz koszyczkiem
Pogoda piękna,wary swoje lubię,wszystkie Chciałam piec babkę,mam wszystkie składniki oprócz foremki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego, pachnącego i nietuczącego na Święta
Hyvää pääsiäistä! ![]() p.s. na na pękające i suche wary całą zimę używałam Maści z wit. A. Kosztuje w aptece ze 3 złote, a u mnie lepiej wygładza i chroni niż jakiekolwiek balsamy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-23 o 13:15 |
|
|
|
#4799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie chciałam pytać, czy aby z rozpędu nie dałaś curry zamiast kurkumy ![]() W masie pewnie zachowuje się inaczej, ale smaku ciasta (głównie do babki daję) nie zmienia. Aha, ja mam jakiegoś noł nejma kupionego na jarmarku, na straganie z przyprawami. Może Kamis bardziej aromatyczny jest ![]() Aha, często dodaję też do wody, w której gotuję ryż i też nie zmienia smaku. Cytat:
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołego Jajca
![]() Byłam u chrześniaka z wizytą, teraz wskakuję w dresik i planuję nicnierobienie przez 3 dni
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

gotowania 

) W sałatce mocno go czuć?