Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-22, 23:12   #4471
sylllvia89
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

dobrze ze bliskich oni pocieszaja ale ja chce do Niego ;(

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 23:14   #4472
taila_s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nuestro_dulce_amor Pokaż wiadomość
U mnie z dnia na dzien jest lepiej myslalam ze bedzie gorzej. Kiedys przez rozstanie z facetem popadlam w trzymiesieczna depresje i lekomanie
nie wolno nie sa tego warci!!
taila_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 23:19   #4473
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Nie chcę tego, znaczy potrzebuję czułości, przytulenia, zainteresowania... dostaję to od kogoś kto mnie świetnie zna i kto też nie chce niczego więcej. Tkwiąc w tym układzie być może blokuję sobie nową furtkę (bo to koledzy bliscy), ale nie potrafię skończyć. Nie chcę związku, ograniczeń, kompromisów, motyli w brzuchu, rozterek emocjonalnych i zależności od kogoś... ale nie potrafię zrezygnować z czułości i takich tam.

A do tego wszystkiego nie wiem kompletnie co czuję

Oj tak, żeby to tak łatwo można było... Mam problem z punktem drugim
Oj zgubiłaś się, zgubiłaś... Chyba czas będzie rozwiązaniem. To jakaś trauma przed związaniem się na dobre z męzczyzną.. Trzym się , poukładaj sobie mysli. Jakoś to będzie. Nie rób nic na siłe!
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 23:32   #4474
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Oj zgubiłaś się, zgubiłaś... Chyba czas będzie rozwiązaniem. To jakaś trauma przed związaniem się na dobre z męzczyzną.. Trzym się , poukładaj sobie mysli. Jakoś to będzie. Nie rób nic na siłe!
Minęły dwa miesiące od rozstania, nie chcę się z nikim wiązać chociażby z tego powodu. Zawsze miałam problem z tym co czuję, z tym czego chcę, a teraz na dodatek mam traumę, bo związki kojarzą mi się ze wszystkim co najgorsze. A z drugiej strony ciągnie mnie...

Byłam dzisiaj dwa razy obok domu eksa, patrzyłam w jego okna... Mam strasznie mieszane uczucia, właściwie chyba nic nie czuję, żadnych emocji, ale ta pustka emocjonalna tak średnio mi działa na zdrowie Moja matka pewnie jak zwykle powiedziałaby że po prostu wyparłam emocje i po raz kolejny zrobiłam krok wstecz i nauczyłam się nie czuć. Całe życie się chyba będę borykać z tą obronną skorupą którą porastam gdy tylko mnie ktoś skrzywdzi lub czegoś się boję
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 23:43   #4475
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Wpakowałam się w 'coś' (naprawdę nie umiem określić w co) bez zobowiązań i nie potrafię tego skończyć chociaż wymaga to ode mnie tylko powiedzenia 'stop' A mój histeryczny post sprzed dwóch dni nabrał mocy. Tłumacząc na polski: nie wiem czego chcę i pakuję się w dziwne relacje
Biedna . Ja właśnie z całych sił walczyłam ostatnio o to, by się nie wpakować w "coś". Na szczęście u mnie się udało... Na szczęście, bo ja też totalnie nie wiem, czego na daną chwilę chcę.

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z Tobą. Prawda jest taka, że skoro dał się odbić, to nawet gdyby tej laski nie spotkał i tak by sie rozpadło, albo by trafił na inną która by go zauroczyła, albo by po prostu stwierdził, że związek sie wypalił i by odszedł. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, to on dał się odbić, bo nie kochał i mu nie zależało. Gdyby zależało, żadna inna kobieta nie byłaby w stanie go sobie przygruchać.
Dokładnie to mam na myśli. Tylko wiadomo, kobiety często popełniają taki błąd: wmawiają sobie, że winna wszystkiemu jest nowa dziewczyna, tymczasem... do tanga trzeba dwojga. Były wcale nie jest bezwolną istotą, którą można manewrować jak się chce. Siłą się faceta nie weźmie. No ale na pewno fajniej jest rozgrzeszyć kogoś, kto był nam bliski i zrzucić wszystko na obcą osobę .

Zresztą co ja tam wiem, mnie akurat nie porzucono dla kogoś, tylko tak po prostu .

Cytat:
Minęły dwa miesiące od rozstania, nie chcę się z nikim wiązać chociażby z tego powodu. Zawsze miałam problem z tym co czuję, z tym czego chcę, a teraz na dodatek mam traumę, bo związki kojarzą mi się ze wszystkim co najgorsze. A z drugiej strony ciągnie mnie...

Byłam dzisiaj dwa razy obok domu eksa, patrzyłam w jego okna... Mam strasznie mieszane uczucia, właściwie chyba nic nie czuję, żadnych emocji, ale ta pustka emocjonalna tak średnio mi działa na zdrowie Moja matka pewnie jak zwykle powiedziałaby że po prostu wyparłam emocje i po raz kolejny zrobiłam krok wstecz i nauczyłam się nie czuć. Całe życie się chyba będę borykać z tą obronną skorupą którą porastam gdy tylko mnie ktoś skrzywdzi lub czegoś się boję
U mnie zaraz będą trzy miesiące, ale nadal nie wyobrażam sobie bycia z kimś. Ciekawe, kiedy mi przejdzie... Mnie też ciągnie do facetów, ale właśnie z tego powodu, co Ciebie - potrzebuję kogoś bliskiego. Do niczego ogólnie.

Nie wiem, czy powinno mnie pocieszać, czy wręcz dobijać, że z byłym jest jeszcze gorzej.
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 23:49   #4476
Nuestro_dulce_amor
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taila_s Pokaż wiadomość
nie wolno nie sa tego warci!!
to byla pierwsza milosc ogromne przezycie. Wyszlam z tego bez niczyjej pomocy.

Dobrej nocy Moje Slodkie ;***

Zaczynam dbać o siebie. TYLKO O SIEBIE
Nuestro_dulce_amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 23:57   #4477
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Biedna . Ja właśnie z całych sił walczyłam ostatnio o to, by się nie wpakować w "coś". Na szczęście u mnie się udało... Na szczęście, bo ja też totalnie nie wiem, czego na daną chwilę chcę.

U mnie zaraz będą trzy miesiące, ale nadal nie wyobrażam sobie bycia z kimś. Ciekawe, kiedy mi przejdzie... Mnie też ciągnie do facetów, ale właśnie z tego powodu, co Ciebie - potrzebuję kogoś bliskiego. Do niczego ogólnie.

Nie wiem, czy powinno mnie pocieszać, czy wręcz dobijać, że z byłym jest jeszcze gorzej.
Ja się pakuję w 'cosie' i komplikuję sobie życie na własne życzenie, ale nie ułatwia mi też faktu, że kręci się koło mnie wielu facetów a jak to w pewnej fazie po rozstaniu nagle chce się czułości i pocieszenia... a ja nie umiem sobie tego odmówić. Na dodatek nie robię nic złego, nikogo nie ranię... chyba tylko poza sobą.

Ja wyobrażam sobie tylko z jedną osobą, ale wiem że to niemożliwe. Kiedyś się wyleczę

Chyba raczej pocieszać? Najlepszy kontakt z eksem to brak kontaktu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 00:13   #4478
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Ja się pakuję w 'cosie' i komplikuję sobie życie na własne życzenie, ale nie ułatwia mi też faktu, że kręci się koło mnie wielu facetów a jak to w pewnej fazie po rozstaniu nagle chce się czułości i pocieszenia... a ja nie umiem sobie tego odmówić. Na dodatek nie robię nic złego, nikogo nie ranię... chyba tylko poza sobą.

Ja wyobrażam sobie tylko z jedną osobą, ale wiem że to niemożliwe. Kiedyś się wyleczę

Chyba raczej pocieszać? Najlepszy kontakt z eksem to brak kontaktu
Koło mnie też się kręcą, ale staram się myśleć racjonalnie i widzę, że każdy kolejny jest gorszy od poprzedniego. Same typki spod ciemnej gwiazdy, popaprańcy i życiowi nieudacznicy, oczywiście o ogromnym uroku osobistym i z całym bagażem problemów. Zdaję sobie sprawę z tego, że jeśli do kogoś takiego coś bym poczuła, to miałabym nieźle przerąbane, delikatnie rzecz ujmując. Dlatego bronię się jak mogę, dopóki jeszcze mogę . Nie mam zamiaru angażować się z kimś, z kim wiem, że nie powinnam być na poważnie. Znowu angażuję się niestety dość łatwo, a jeszcze łatwiej biorę za innych odpowiedzialność. A jakbym już ją wzięła, to miałabym wielki problem z wyplątaniem się z tego.

Strasznie zagmatwane :/. Zresztą postanowiłam sobie, że mój ewentualny przyszły facet będzie przeciwieństwem byłego, a nie jego gorszą wersją, więc od moich aktualnych adoratorów muszę się trzymać jak najdalej .

Nie wiem, współczuję byłemu, bo strasznie się pogubił. A co prawda od 2 tygodni się nie widzieliśmy, ale kontakt mamy, bo regularnie dzwoni i opowiada mi o swoich podbojach .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 08:39   #4479
ilo16na
Zakorzenienie

Hej z rana

Cytat:
Wpakowałam się w 'coś' (naprawdę nie umiem określić w co) bez zobowiązań i nie potrafię tego skończyć chociaż wymaga to ode mnie tylko powiedzenia 'stop' A mój histeryczny post sprzed dwóch dni nabrał mocy. Tłumacząc na polski: nie wiem czego chcę i pakuję się w dziwne relacje
Hmm od siebie dodam..
Tez sie w takie cos wpakowalam na szczescie wiedzialam kiedy karuzele zatrzymac i ja zatrzymałam sama.. Tobie tez to radze..
Z takich znajomosci nic dobrego nie wychodzi(juz to wiem)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 09:22   #4480
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

cos dla Nas

http://demotywatory.pl/2976834/Pierw...kochiwania-sie

Spokojnych Świąt życze
Stary 2011-04-23, 11:03   #4481
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
cos dla Nas

http://demotywatory.pl/2976834/Pierw...kochiwania-sie

Spokojnych Świąt życze

tak i to-> http://demotywatory.pl/2516250/Zbyt-...-moich-myslach

http://demotywatory.pl/2959778/Ironia

W ogole demoty sa skarbnica zlotych mysli

Ale cisza

Edytowane przez ilo16na
Czas edycji: 2011-04-23 o 11:04

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 11:26   #4482
sheneedslove
Rozeznanie

no cisza, cisza.
wiecie co, ja już nie mam siły płakać.
Równy tydzień temu zadzwonił do mnie i gadaliśmy godzinę. Mówił, że jestem taka och ach, że się poprawi. A dwa dni później koniec. Nie rozumiem nic z tego.
Nienawidzę tych świąt. Rodzina mnie do szału doprowadza. Siedzę na kompie- źle; czytam książkę- źle; pomagam w domu też źle, bo za duży strumień puszczam podczas zmywania naczyń. Masakra takie święta. W mojej rodzinie są chyba tylko po to, żeby każdy każdemu grał na nerwach. Już wolałabym siedzieć sama jak palec w krakowie, przynajmniej nikt by się na mnie nie wydzierał co 5 min, że brzydko ułożyłam jajka w koszyku.
Mam nadzieję, że u Was lepiej.
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 11:30   #4483
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
no cisza, cisza.
Równy tydzień temu zadzwonił do mnie i gadaliśmy godzinę. Mówił, że jestem taka och ach, że się poprawi. A dwa dni później koniec. Nie rozumiem nic z tego.
Nienawidzę tych świąt. Rodzina mnie do szału doprowadza. Siedzę na kompie- źle; czytam książkę- źle; pomagam w domu też źle, bo za duży strumień puszczam podczas zmywania naczyń. Masakra takie święta. W mojej rodzinie są chyba tylko po to, żeby każdy każdemu grał na nerwach. Już wolałabym siedzieć sama jak palec w krakowie, przynajmniej nikt by się na mnie nie wydzierał co 5 min, że brzydko ułożyłam jajka w koszyku.
A ja tam zaluje ze nie siedze sama we wrocku
U mnie w swieta najwiecej klotni jest bo wszystko musi byc idealnie..
Klotnie o wszystko..
Bo co ludzie powiedza? Zamiast sie cieszyc swietami presja otoczenia.. bo co sasiadka z gory powie..:rolleye s: (a ja mam tam ja gdzies..)

Stary 2011-04-23, 12:04   #4484
Malla
Nie depcze krokusów

Hejka Zostawiłam w domu telefon, na który pisał, więc nie tracę czasu na zastanawianie się, czy dostanę życzenia wielkanocne
Zresztą, czego mogę mu życzyć? Niech wreszcie ma jaja?
Cytat:
Widzial ze jestem na gg i z taka bezczelnoscia to zrobil;/
Skąd ta pewność, że ma Cię wciąż na liście? Żartowałam. Wywal go, oszczędź sobie stresów
Cytat:
Czuję się głupia, brzydka i nudna.
Jesteś śliczna, inteligentna, ambitna i szalona. Masz wszystko to, o czym faceci marzą, a przejmujesz się jednym bucem, który woli, gdy panna jest przezroczysta i wysokoprocentowa, najlepiej butelkowana
Cytat:
Zawsze z eksem robiliśmy takie zakręcone rzeczy i to zwykle na spontanie i w środku nocy i zawsze mówił, że uwielbia taką spontaniczność moją. A tak po prostu mu się znudziłam... zaledwie po kilku tygodniach :<
Ja się znudziłam po 8 miesiącach. Byłam przy nim w radosnych chwilach, na wyjazdach, gdy stracił pracę, gdy miał dziwną chorobę... I co z tego. Miał prawo się odkochać.
Cytat:
Moj eks mi mowil zawsze ze jestem wyjatkowa, inna niz wszystkie, ze nigdy sie mna nie znudzi... Minelo zaledwie pol roku a znalazl sobie inna... Byla bardziej wyjatkowa czy jak?? Nie rozumiem co ona ma w sobie takiego czego ja nie mam... Zadna z niej chodzaca pieknosc nie jest. Kilogram pudru na ryju, mocno pomalowane oczy i mysli ze jest za✂✂✂ista bo komus faceta odbila
Gdyby mnie ktoś zostawił dla takiej, to bym się cieszyła, że już z nim nie jestem. Nie dla psa kiełbasa.
Cytat:
A i właśnie. Też chce Was zobaczyć na fejsie/nk. Malle już widziałam. Zupełnie inaczej ją sobie wyobrażałam
Niepodobna do avatara?
Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Przyszedł moment załamania Wysłałam dziś pozew o rozwód. Najgorsze że on chce przyjechać do małej w przyszłą sobotę, a ja nie chcę go widzieć...
Nie zabieraj dziecku ojca... Trzymaj się, Kochana
Cytat:
Moge/pasuje napisac eks chlopakowi zyczenia wielkanocne?(na ogol nikomu nie wysylam co najwyzej odpisuje ze dziekuje ale jemu strasznie mnie korci ) nie jestesmy razem 2 msc i praktycznie przez ten czas sie nie odzywalismy.. a wiem ze ma juz nowa dziewczyne... Nie wiem co mi dadza te zyczenia po prostu chce o sobie przypomniec ale znow nie chce zeby wyszlo jakos ze sie narzucam...
Weź pod uwagę, że ma już inną - czy Tobie by się podobało, gdyby była dziewczyna Twojego faceta do niego pisała, choć nie mają na co dzień kontaktu? Po co chcesz o sobie przypomnieć? Niestety, to będzie wyglądać tak, jakbyś tęskniła, a on się będzie cieszył, że 2 na niego lecą...
Skąd pewność, że odpisze? A jeśli nie odpisze? Tylko smutno Ci się zrobi Bo przecież tak go znałaś, a nagle może się okazać, że nie znasz go w ogóle...
Cytat:
Rozstalismy sie bo znalazl sobie inna(moja wersja) natomiast jego (przy rozstaniu) ze sie wszystko wypalilo ze sie czesto klocilismy i ze nasz zwiazek nie mial sensu...
Obydwa powody są sensowne, bo wynikają drugi z pierwszego.
Stary 2011-04-23, 12:05   #4485
pika87
Rozeznanie

Cytat:
no cisza, cisza.
u mnie też nerwowo było od rana, ale teraz już trochę lepiej tylko mnie jakoś tak smutno się zrobiło, ale wypiłam sobie meliskę i już trochę lepiej
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 12:13   #4486
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
u mnie też nerwowo było od rana, ale teraz już trochę lepiej tylko mnie jakoś tak smutno się zrobiło, ale wypiłam sobie meliskę i już trochę lepiej

Mnie tam meliska nawet nie pomagała jak się kłóciłam z eksem.

Wy się tak oglądacie na facebooku, ja tez chcę !
Ale słońce..pójde się opalac chyba
Stary 2011-04-23, 12:20   #4487
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

Ja sie podesle Tobie na priv

Stary 2011-04-23, 12:39   #4488
Yuuka
Rozeznanie

Ilona - masz ładną twarzyczkę Taką spokojnie miłą
Stary 2011-04-23, 12:42   #4489
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Ilona - masz ładną twarzyczkę Taką spokojnie miłą
Dziekuje
W ogole robisz projekt kiedys mojego bialego domku)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 12:54   #4490
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Dziekuje
W ogole robisz projekt kiedys mojego bialego domku)

Ohohooo Nie ma sprawy będziesz miała biały domek ;D Jeszcze duzo przedemną ale projektowanie to moja mocna strona jest :P

Na razie męczę się z inwentaryzacją.
Stary 2011-04-23, 13:03   #4491
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

ja tez chce Was zobaczyc
Stary 2011-04-23, 13:05   #4492
elvegirl
po drugiej stronie szafy

No to jedziemy z nadrabianiem

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
A dziewczyny zrobiły by mi wycieczke do lasu gdybym pojechała
Nooo

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
no ja na grilla to nie wiem kiedy pojadę a u mnie w mieście raczej nie ma opcji na takie rarytasy ;/
Arturówek? Stawy Stefańskiego?

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Zgłosiłam!

edit.
Zawsze mnie atrakcje ominą...

Cytat:
Napisane przez dewastacja Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić, że u mnie jest coraz lepiej. Dziś odwaliłam się jak szczur na otwarcie kanałów i poszłam z przyjaciółką na spacer i nie powiem miło było kiedy faceci z samochodów machali nam. Stwierdziłam, że nie jest ze mną tak źle. I postanowiłam żyć chwilą. Jeśli kiedyś się zejdziemy z eksem to dobrze a jeśli nie to też dobrze.

Cytat:
hej dziewczyny ;* mam do Was takie pytanie... Moge/pasuje napisac eks chlopakowi zyczenia wielkanocne?
Po co się chcesz przypomnieć? On ma inną, Ciebie już nie chce...

Cytat:
Nie wiem jak wy macie, ale ja osobiście mam tendencję do niezauważania tego, że ktoś się we mnie zakochuje, o ile oczywiście ja nie jestem tą osobą wzajemnie zainteresowana. Więc akurat według mnie powstrzymać zakochanie niekoniecznie się da. Zerwać kontakt? No jasne, można, ale jeśli np. lubi się tą osobę to taki kontakt zerwać jest trudno.

Jasne, można później nie odbijać komuś faceta. Straszne świństwo, sama nigdy bym się czyjegoś faceta nie tknęła. Chodzi mi tylko o to, że jeszcze gorszym świństwem jest DAĆ się odbić. Takiemu facetowi po prostu nie zależało, i tyle. Może lepiej, że pozbyłaś się go wcześniej, niż później.

Mam tak, mam...i tak samo myślę.

Cytat:
Tłumacząc na polski: nie wiem czego chcę i pakuję się w dziwne relacje
Wiosna...

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, to on dał się odbić, bo nie kochał i mu nie zależało. Gdyby zależało, żadna inna kobieta nie byłaby w stanie go sobie przygruchać.
I tyle. Facet to nie jest bezwolna istotka, myśli, czuje i podejmuje samodzielne decyzje.

Cytat:
no cisza, cisza.
Alkoholicy nie są od rozumienia.
Stary 2011-04-23, 13:33   #4493
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

A Wy nie macie co robić, tylko nowe posty klepiecie i klepiecie
Już mam dość tych świąt

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 13:50   #4494
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Już mam dość tych świąt
No właśnie

Ja dzisiaj skorzystałem z pogody i połączyłem przyjemne z pożytecznym. Poopalałem się, kosząc trawe Przy okazji zrobiłem zdjęcia kwiatom w moim ogrodzie, możecie zobaczyć na FB
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 13:53   #4495
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Już mam dość tych świąt
Ano, niektóre nie mają pana od pizzy...

Cytat:
Chyba mam to samo

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 13:54   #4496
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Nie mam zamiaru angażować się z kimś, z kim wiem, że nie powinnam być na poważnie.

A co prawda od 2 tygodni się nie widzieliśmy, ale kontakt mamy, bo regularnie dzwoni i opowiada mi o swoich podbojach .
Oooo, naucz mnie jak tak robić, bo ja się zawsze prawie angażuję w coś w co kompletnie nie powinnam się angażować

Widzę że Twój ex to trochę taki egzemplarz jak mój

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Hmm od siebie dodam..
Tez sie w takie cos wpakowalam na szczescie wiedzialam kiedy karuzele zatrzymac i ja zatrzymałam sama.. Tobie tez to radze..
Z takich znajomosci nic dobrego nie wychodzi(juz to wiem)
Eh, tylko jak powiedzieć temu stop, bo spotykać się z nim nadal będe, w towarzystwie i sam na sam, to w sumie komu szkodzą przytulanki i pocałunki (jak to komu mnie szkodzą!!! ale jestem durna!!!)

Cytat:
U mnie pierwszy raz święta są we dwójkę, trochę spięć jest, ale zażegnałyśmy sprawę kupując dużo ciasta :P

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Zresztą, czego mogę mu życzyć? Niech wreszcie ma jaja?

Cytat:

Też chcę

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Wiosna...
Właśnie dałaś mi wytłumaczenie na wszystkie głupoty które pewnie zrobię

Cytat:
Już mam dość tych świąt
Dlaczego?

Dziewczyny, ale mam zagwostkę, najlepsza moja kumpela od rozmów z facetami uznała, że powinnam jednak zawalczyć o starą miłość

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-04-23 o 13:55
Stary 2011-04-23, 13:57   #4497
taila_s
Raczkowanie

ja dopiero skonczylam sprzatanie dlatego cisza byla z mojej strony ale mozna powiedziec ze ja juz swietuje...

a po przeczytaniu dzisiejszych odpowiedzi nie mam zamiaru pisac zyczen ot co niech sobie nie mysli! dzieki ;*
Stary 2011-04-23, 14:00   #4498
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
No właśnie

Ja dzisiaj skorzystałem z pogody i połączyłem przyjemne z pożytecznym. Poopalałem się, kosząc trawe Przy okazji zrobiłem zdjęcia kwiatom w moim ogrodzie, możecie zobaczyć na FB

Ja tez miałam w planach się poopalać, ale za wietrznie u mnie...
Stary 2011-04-23, 14:03   #4499
taila_s
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez miałam w planach się poopalać, ale za wietrznie u mnie...
jeju gdzie Wy mieszkacie? Ja musze dzis w swetrze po dworze chodzic...
Stary 2011-04-23, 14:13   #4500
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
jeju gdzie Wy mieszkacie? Ja musze dzis w swetrze po dworze chodzic...

a to tak w lubuskim słoneczko grzeje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości