|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
a dlaczego wy te nadgarstki mierzycie
![]() Ja mam 12 cm
|
#4802 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
a ja będę miała gości na święta
myślałam, że siostra ze szwagrem po wspólnym urlopie mają naszego towarzystwa po kokardkęno i kutwa muszę na ścierce polatać a miało być tak pięknie
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4805 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
ale do mnie się po prostu przyjeżdza
a i samoobsługa funkcjonuje, niby niewiele tej roboty ale jednak ruszyć doope muszę
|
|
#4807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dałaś mi nadziejeł bo badyle same ale dosyć sprężyste, nie łamią się tempo , to może jest szansa że jeszcze coś puści![]() Pisankóf nie pokażę, sama tylko robiłam , normalnie lenistwo ludzkie nie zna granic nie mam wielkiego talentu jajecznegoale za to ciasto mnie się udało
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4809 | ||
|
Zakorzenienie
|
powodzenia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mnie też Ja już po święceniu, spacerze i zrobieniu wielkiej misy sałatki. Nie chce mi się już nic robić mama się coś tam kręci w kuchni (stresuje się bo jutro mój TŻ przychodzi, pierwsze święta z zięciem ) ale ja już siły ni mam
|
||
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę do szmatyyyyyyyyy......
Też bym se zmierzyła nadgarstek, ale mam tylko linijkę ... |
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4812 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli ktoś się zastanawiał kiedy będę mieć dość to dzisiaj. Od 7 do 12:21 musiałam karmić albo bujać żeby uspać bo chcieliśmy iść na spacer a przy okazji z jajkami. Co prawda zdążyłam w międzyczasie odkurzyć, poprasować pieluchy, zrobić szczątkowy makijaż i zjeść jedną ręką śniadanie. Jeszcze mnie wkurzyła nietoperzyca, bo zapraszała nas na jutro i zaproponowała 13 na co ja stwierdziłam, że się nie wyrobię - i wielkie oburzenie "jak to nie zdążysz, a co można robić do 13???" Kufa, można, np. bujać małe od 7 rano i nie mieć na nic innego czasu I niech ten TŻ idzie w cholerę do roboty bo tylko łazi i śmieci, pęta po się po chałupie w brudnych buciorach, rozstawia szklanki, talerze, zostawia wszędzie jakieś puste opakowania i papierki a jak gotował wczoraj kartofle to i garnek przypalił i cała kuchenka była do mycia. Chyba nie udźwignę ciężaru jego pomocy. Poza tym jestem zła bo nie chudnę, mieszczę się tylko w dwie tuniki, z czego w jednej przechodziłam całą ciążę i mam jej dość, a reszta jest zbyt opięta na brzuchu i cyckach ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- A, i jeszcze wkurza mnie kontrola TŻta bo się uczepił mojego żywienia i wciska mi np. ziemnioki i kurczaka. Albo teraz matki postanowiły napiec mi ciasta drożdżowego chociaż dziękowałam i odmawiała. Tak, niech tuczą moją dupę, może w dwie ostatnie tuniki też przestanę się mieścić. |
||||
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś, dziękuję
Red, ![]() Nie idź, tylko jej jutro jajcami drzwi i okna obrzuć, o! A TŻtowi kopa w d*pę ode mnie zasadź. |
|
|
|
#4814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale troche drożdzówego nie zaszkodzi , z uwagi na witamine D. kurczaka nie jedz. Co najwyzej troche indyka, mniej dziadostwa i tłuszczu w nim.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-23 o 15:02 |
||
|
|
|
#4815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie pomalowałam ścianę i chcę nic nie robić, a muszę po cyklinowaniu wszystko odkurzyć Dobrze, że Wojtek gotuje Ale mieszkanie JUŻ wygląda super z "nowymi" podłogami Cytat:
może coś pocyklinujesz? ![]() No nie wiem... Jak W wsadził JAJO do koszyka, to nic innego się nie mieściło, więc wysłałam Go do święcenia z dwoma koszykami Dobrze przynajmniej, że to duże nie śmierdzi- smród miąłby siłę 32 normalnych jajek ![]() wiertarką zrobił dziurę i wsadził szydełko- test pozytywny ![]() Red Rozpieściło Cię szybkie chudnięcie tuż po porodzie- ale spox, po momencie zastoju znów się zacznie A że dziecię uciążliwe- no trudno, zmuś tego swojego, żeby pomagał Ci się wysypiać, bo niewyspanie jest najgorsze, a ja swojego nie zmobilizowałam i wyglądałam jak zombie po krótkim czasie Wczoraj na spacerze z psami jak przestępca nacięłam Wojtkowi forsycji nożyczkami, bo dziś ma imieniny- znaczy dzi ś się zaczynają, bo trwają 4 dni
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałem dopiero
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dóh Śfjont ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4819 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Pandziuś, nie puszczaj!
![]() i cuś Pińkopodobnego |
|
|
|
#4820 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja się zastanawiałam jak szybko urwac trochę tych forsycji wieczorem, bom zapomniała żonkile kupic.Wezmę nożyczki - jakkolwiek to nie brzmi
|
|
#4821 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
To nie idź do szmaty. Ja se zaraz recenzję walnę. ![]() Owiń nadgarstek sznureczkiem i zmierz sznureczek linijką. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja własnie uświadomiłam sobie, ze ważę tylko 2 kg mniej, niż dzień przed porodem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Monsz jest bardzo pracowity
W końcu musimy za coś umeblować moje mieszkanie![]()
|
|
|
#4823 | ||
|
BAN stały
|
Mam nadzieję, że wyveetowane na gładziutko?
![]() Zinwigilowałem etykietę, ocet też siedzi w tej zalewie (ale odrobina zapewne, bo selerowe wiórki kwaśne nie są) ![]() O! Mam wielki sentyment do umlautów, ale tutaj to nawet i dla mnie przesada Tego się obawiałem Cytat:
![]() Cytat:
--- Ech... gyros wyszedł mi ciut rzadki Wuj z gyrosem Ale jak babka się <tfu! tfu!> nie uda, to się oficjalnie załamię ![]() A! Jaj z łososiem nie robię, bo pod moją nieobecność zrobiła je rodzicielka (nie do końca tak, jak chciałem, no ale cóż)... U mnie pada |
||
|
|
|
#4824 |
|
BAN stały
|
Udanych świąt Wam życzę!
Niech każdy spędzi tak jak lubi ![]() Ja już świętuję - z książką, która nie jest słownikiem ani historią USA, przy radiu i z szarlotką. I mam zamiar tak do wtorku. |
|
|
|
#4825 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja właśnie do piekarnika włożyłam taką babkę
Co to będzie,co to będzie
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4827 | ||||
|
BAN stały
|
Słyszymy!
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Grzmi!!!
|
||||
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
To ty się maluj a ja skoczę po zapasy alkoholowe
I walimy do Flo
|
|
|
#4829 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4830 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

myślałam, że siostra ze szwagrem po wspólnym urlopie mają naszego towarzystwa po kokardkę