|
|
#361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Minetka
najlepsza forma sexu, o.
|
|
|
|
|
#362 |
|
Raczkowanie
|
--> facet na pustyni
Nie wiem, czy ktoś już o tym nie pisał, bo nie czytałam całego wątku, ale może spróbujecie seksu pod prysznicem? Poproś, żeby Twoja dziewczyna Cie umyła. Może nie skończy sie na mydleniu plecków. I nie naciskaj jej, bo jeszcze bardziej ją zniechęcisz. Pokaż, że szanujesz jej wybór, to może z czasem sama wyjdzie z inicjatywą. |
|
|
|
|
#363 |
|
Przyczajenie
|
OOooOOooOOO pod prysznicem jest extra! Niesamowite doznania...fajnie jest gdy z prysznica leci gorąca woda i ciała przylegają do siebie...jest mokro i ślisko...Co do pozycji to na początku fajnie jest poprostu na stojąco, ale nie zawsze to wychodzi, ze względu na różny wrost partnerów...Ja ze swoim mężczyzną kochamy sie na siedzącą...wtedy prosto na nas leci strumień gorącej wody, co jeszcze bardziej podsyca nasze namiętne pocałunki...mmm....EXTAZA !!! Polecam!
|
|
|
|
|
#364 |
|
Przyczajenie
|
W moim przypadku wszystko trochę dziwnie się potoczyło jeśli chodzi o minetkę, ale teraz cieszę się z tego, że tak wyszło i nieczego nie żałuję.... Moje Kochanie zawsze dawało mi do zrozumienia, że nie chce, abym obdarowywał ją tego typu pieszczotami. Sądziłem, że jest ona jedną z tych kobiet, która po prostu nie najlepiej się czuje jak ją tam dotykam nawet ręką, o języczku nie wspominając... Wiele razy chciałem tego spróbować, lecz Ona się opierała twierdząc, że to nie bedzie zbyt przyjemne dla mnie. Dziwiłem się bardzo dlaczego Ona tak myśli... Nie chciałem nalegać i zmuszać Ją do czegokolwiek, na co nie miała ochoty. Ale pomyślałem sobie, że zbliżają się wakacje, wspólny wyjazd, mnóstwo czasu tylko dla siebie...może to dobry czas żeby sie do siebie zbliżyć i spróbować czegoś nowego...i nie pomyliłem się. Pewnego dnia gdy całowałem po całym ciele moje Kochanie, zapragnąłem zejść niżej i ... ku mojemu zaskoczeniu mój Skarb powiedział, że jeśli chcę to mogę ją "tam" pocałować. Długo się nie zastanawiałem. Byłem bardzo ciekawy jak bedzie smakowała, czy jej sie to spodoba i jak zareaguje...nigdy wcześniej tego nie robiłem... Po paru chwilach okazało się, że jest to bardzo przyjemne zarówno dla mnie jak i dla Niej. Przyjemne to mało powiedziane...to jest coś niesamowitego... móc smakować Ją, czuć Jej wilgoć, ciepło i przyjemność jaką Jej daję. A najlepsze okazało się być dopiero przed Nami, gdy czułem drżenie całego Jej ciała i widząc jak oddycha i wije sie po całym łóżku, przeżywając orgazm...niesamowite wrażenie...
Tak więc Drogie Czytelniczki i Czytelnicy tego forum, zachęcam Was do rozpoczęcia tego typu pieszczot ze swoimi partnerami, przełamania barier wstydu, strachu, niepewności i ciekawości. To na prawde cudowne uczucie dla obu stron, które jeszcze bardziej zbliży Was do siebie, tak jak nas, prawda Kochanie? Pozdrawiam wszystkich wypowiadających sie w tym temecie... |
|
|
|
|
#365 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A co do pieszczenia językiem Twojego Peniska, to mnie też się to baaardzo podobało i wiedz, że też już dawno chciałam to zrobić...szkoda, że tak późno...BUZIAKI KOCHANIE MOJE!!! Ja i mój mężczyzna Piotr "Shamill" Zachęcamy naprawdę wszystkich do seksu oralnego, to naprawdę jest wspaniałe dla obu stron!!! |
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
no wiecie co, to chyba jakieś przegięcie żeby pisać takie rzeczy na forum:|
"A co do pieszczenia językiem Twojego Peniska, to mnie też się to baaardzo podobało..." kogo obchodzi penis Twojego chłopaka? nie odkryliście ameryki w oralu, nie można tego przezywac miedzy sobą intymnie? jestem zniesmaczona conajmniej
|
|
#367 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
sory Twoja odpowiedź nie trafia do mnie
pozdrawiam rownież
|
|
#369 |
|
Przyczajenie
|
Moze nie miało trafic do ciebie tylko do innych osób, które są ciekawe jak to wygląda od strony dziewczyny i chłopaka jednocześnie....niektórzy boją się poprostu robić tego typu doznania swoim partnerom, ich reakcji, wiec może własnie dzieki nam coś do nich trafi...do ciebie nie musi, skoro ty juz wiesz albo jestes przeciwna.Twoja sprawa...nie wnikam.
|
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
oj nie musisz sie już tak gęsto tłumaczyć
forum jest od wyrażania poglądów.a tak poza tym to jest oczywiscie ZA
|
|
#371 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie "od wyrażania swoich poglądów..." Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
Minetka jest cuuuuuuuudowna!!!Tylko zastanawiam sie dlaczego faceci tak za nią przepadają. Mój TZ za nią szaleje nie mniej niz ja.
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
OT A mi jakos tak dziwnie sie wydaje, ze Martynkammm i Shamill to jedna i ta sama osoba. Sadze po sposobie w jakim zostalu wszystki ich posty napisane. Sa ludzaco do siebie podobne
|
|
#374 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Tak już jest i podobno raczej nie ma facetów, którzy by tego nie uwielbiali![]() :PCytat:
Ale pozdrawiam A temat brzmi MINETKA o ile sie nie myle
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-12-28 o 23:31 Powód: Post pod postem. |
||
|
|
|
|
#375 |
|
Przyczajenie
|
Uwielbiam , dla mnie to gwarantowany orgaźmik
|
|
|
|
|
#376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli zauwazylas to na poczatku swojej poprzedniej wypowiedzi umiescilam dwie literki "OT", co na tym forum oznacza skrot "off topic". Jesli znasz angielski to wiesz, ze to oznacza 'poza tematem' (wiekszosc skrotow, ktorymi sie posluguja uzykownicy tego forum znajdziesz w forum 'plotkowe' w watku pod tytulem "wizazowe skroty..." link). Poza tym jak sama przytaknelas novakii "forum jest od wyrażania poglądów". BTW Zgadzam sie z wypowiedzia novakii: Cytat:
|
|
|
#377 |
|
Przyczajenie
|
no i kazdy niech wyraza swoje zdanie...masz racje....OT wiem co oznacza, tylko ty mnie nie zrozumiałas, chodziło mi o to zeby pisac juz o minetce a nie kłótnie jakies czy takie pierdoły...no ale niewazne juz..
|
|
|
|
|
#378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że nie musicie/nie musisz na forum wyrażać aż tak soczyscie swojej czułości. To jest wasze prywatne zycie, a ono uzytkowników forum mało interesuje. Proponuję też trochę przychylniejszy sposób wypowiedzi w wątkach, nie ma co się od razu obruszać... Cytat:
|
|
|
|
#379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale teraz juz wszystko jasne ![]() Pozdrawiam Dobrej nocy zycze, bo juz pozno ![]() Cytat:
A to tylko przypuszczenie Zdaje sobie sprawe, ze z czasem "kto z kim przystaje takim sie staje" Nawet jesli chodzi tu o podobienstwo w wypowiedziach
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-12-28 o 23:33 Powód: Post pod postem. |
||
|
|
|
|
#380 | |
|
Przyczajenie
|
-----> POMADKA
hehehe to zabawne, chyba po to jest to forum zeby wyrazac swoje odczucia, a to chyba lepiej jak ja powiem jak to widze i moj partner tez.Masz racje moze troche zbyt kontrowersyjna mogła byc moja wypowiedz....zbyt osobista...ale nie chciałam zeby została tak odebrana jak teraz...no cóż...chcieliśmy tylko pomóc innym przełamać takie bariery, no ale skoro odbieraja to wszyscy jako jakies "zniesmaczenie" to trudno...nic na to nie poradzimy...Pozdrawiam Cytat:
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-12-28 o 23:34 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Nie popadajcie w skrajności. Dajcie juz spokój jakimś tam domniemaniom i żle sformułowanym zdaniom. ![]() Cytat:
Zachęcam Was do dalszej bytności na forum, wymiany doświadczeń, wrażeń, ale bez prywaty, zwłaszcza na forum Seks. Wróćmy do meritum sprawy i po krzyku.
|
|
|
|
#382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Strasznie mnie to rozbawiło...
|
|
|
#383 |
|
Konto usunięte
|
Hmmm a ja na samym początku myślałam że to nie dla mnie ... takie za mało intensywne to było i myślałam że w życiu przez takie pieszczoty do orgazmu nie dojde :P ... myliłam sie oczywiście bo teraz to przy takich orgazmach odpływam
naprawde zwinny języczek czyni cuda No ale w sumie to nie zamieniłabym seksu zwykłego na oralny albo to i to albo tylko tradycyjny ... bo nie ma to jak czuć bliskość drugiej osoby....
|
|
|
|
|
#384 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, nie da sie tak określic<przynajmniej ja nie potrafie> ile czasu to trwa. .. to zalezy... przewaznie jest tak, że juz nie wytrzymuje i wskakuje na mojego Tzta
Jesteś dla mnie wszystkim, marzeniem, przyszłością... Jesteś całym światem, ogromną miłością!I choć będziemy na ziemi to chyba mówić nie trzeba, że stworzę specjalnie dla Ciebie taki malutki kawałek nieba .....................moje postanowienie noworoczne............... .: |
|
|
|
|
#385 |
|
Raczkowanie
|
Ja sobie nie wyobrazam seksu bez minetki... Oczywiscie nie musze miec orgazmu, ale lubie byc tam bardzo mokra ze wzgledu na przyjemnosc i komfort. Biore tabletki a do tego jeast to moj pierwszy facet w łózku, nigdy nie stosowalismy perezwatyw, od zawsze byly tabletki, a niestety od nich jestem dość sucha, wiec trzeba mnie jakos nawilzać a wole jego sline i usta a do tego przyjemnosc niz zel...
A co do trwania to różnie, zalezy to od tego czy dawno to robilismy czy dopiero przed chwilką ) A i nie lubie jak mi sie robi minetke po seksie... bo w koncu jak bez prezerwatywy to wszytsko ze mnie wycieka....<fuuj> |
|
|
|
|
#386 |
|
Wtajemniczenie
|
minetka fajna sprawa ale jakos tak nie wiem jak sie zachowywac jak koles ma twarz pomiedyz moimi udami dlatego z moim obecnym mężczyzną na to sobie nie pozwalam... troche uważamże to nie smaczne robic takie rzeczy
ale ogólnie... bardzo miłe doznanie i można szybko osiągnąć orgazm...
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, ja oststnio nie przezywam orgazmu podczas normalnego stosunku(dodam, ze miałam tylko łechtaczkowy), ale właśnie normalnie siękochamy, ale szczytuje dopiero podczas pieszczot jężykiem. Dlaczego? Troche mnie to niepokoi...
Mąż mówi, że ważne , że mam orgazm, a jaką drogą, to bez znaczenia, ale ja chciałabym znów przezywać rozkosz normalni podczas seksu...W jakich pozycjach łechtaczka jest najbardziej stymulowana?
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
hihih... wiesz co ja tez ne lubie tegoi okreslenia i znalazła inna nazwe z moim Ukochanym
jest co całowananko skarbu po prostu super uweilbiam to ;pp
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(on to wymyslil )
|
|
|
#390 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez uwielbiam,moje kochanie zawsze sie pyta czy chce lizu-lizu,juz wiem ze trzeba sie grzecznie polozyc i rozkoszowac
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

.. to zalezy...
Jesteś dla mnie wszystkim, marzeniem, przyszłością... Jesteś całym światem, ogromną miłością!
Mąż mówi, że ważne , że mam orgazm, a jaką drogą, to bez znaczenia, ale ja chciałabym znów przezywać rozkosz normalni podczas seksu...W jakich pozycjach łechtaczka jest najbardziej stymulowana?