Minetka - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-08-07, 00:33   #361
asia^^
Zadomowienie

Dot.: Minetka

najlepsza forma sexu, o.
asia^^ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-10, 19:32   #362
kaska5
Raczkowanie

--> facet na pustyni
Nie wiem, czy ktoś już o tym nie pisał, bo nie czytałam całego wątku, ale może spróbujecie seksu pod prysznicem? Poproś, żeby Twoja dziewczyna Cie umyła. Może nie skończy sie na mydleniu plecków. I nie naciskaj jej, bo jeszcze bardziej ją zniechęcisz. Pokaż, że szanujesz jej wybór, to może z czasem sama wyjdzie z inicjatywą.
kaska5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-10, 23:00   #363
Martynkammm
Przyczajenie

OOooOOooOOO pod prysznicem jest extra! Niesamowite doznania...fajnie jest gdy z prysznica leci gorąca woda i ciała przylegają do siebie...jest mokro i ślisko...Co do pozycji to na początku fajnie jest poprostu na stojąco, ale nie zawsze to wychodzi, ze względu na różny wrost partnerów...Ja ze swoim mężczyzną kochamy sie na siedzącą...wtedy prosto na nas leci strumień gorącej wody, co jeszcze bardziej podsyca nasze namiętne pocałunki...mmm....EXTAZA !!! Polecam!
Martynkammm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-11, 01:58   #364
Shamill
Przyczajenie

W moim przypadku wszystko trochę dziwnie się potoczyło jeśli chodzi o minetkę, ale teraz cieszę się z tego, że tak wyszło i nieczego nie żałuję.... Moje Kochanie zawsze dawało mi do zrozumienia, że nie chce, abym obdarowywał ją tego typu pieszczotami. Sądziłem, że jest ona jedną z tych kobiet, która po prostu nie najlepiej się czuje jak ją tam dotykam nawet ręką, o języczku nie wspominając... Wiele razy chciałem tego spróbować, lecz Ona się opierała twierdząc, że to nie bedzie zbyt przyjemne dla mnie. Dziwiłem się bardzo dlaczego Ona tak myśli... Nie chciałem nalegać i zmuszać Ją do czegokolwiek, na co nie miała ochoty. Ale pomyślałem sobie, że zbliżają się wakacje, wspólny wyjazd, mnóstwo czasu tylko dla siebie...może to dobry czas żeby sie do siebie zbliżyć i spróbować czegoś nowego...i nie pomyliłem się. Pewnego dnia gdy całowałem po całym ciele moje Kochanie, zapragnąłem zejść niżej i ... ku mojemu zaskoczeniu mój Skarb powiedział, że jeśli chcę to mogę ją "tam" pocałować. Długo się nie zastanawiałem. Byłem bardzo ciekawy jak bedzie smakowała, czy jej sie to spodoba i jak zareaguje...nigdy wcześniej tego nie robiłem... Po paru chwilach okazało się, że jest to bardzo przyjemne zarówno dla mnie jak i dla Niej. Przyjemne to mało powiedziane...to jest coś niesamowitego... móc smakować Ją, czuć Jej wilgoć, ciepło i przyjemność jaką Jej daję. A najlepsze okazało się być dopiero przed Nami, gdy czułem drżenie całego Jej ciała i widząc jak oddycha i wije sie po całym łóżku, przeżywając orgazm...niesamowite wrażenie...
Tak więc Drogie Czytelniczki i Czytelnicy tego forum, zachęcam Was do rozpoczęcia tego typu pieszczot ze swoimi partnerami, przełamania barier wstydu, strachu, niepewności i ciekawości. To na prawde cudowne uczucie dla obu stron, które jeszcze bardziej zbliży Was do siebie, tak jak nas, prawda Kochanie?
Pozdrawiam wszystkich wypowiadających sie w tym temecie...
Shamill jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-11, 11:38   #365
Martynkammm
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Shamill
W moim przypadku wszystko trochę dziwnie się potoczyło jeśli chodzi o minetkę, ale teraz cieszę się z tego, że tak wyszło i nieczego nie żałuję.... Moje Kochanie zawsze dawało mi do zrozumienia, że nie chce, abym obdarowywał ją tego typu pieszczotami. Sądziłem, że jest ona jedną z tych kobiet, która po prostu nie najlepiej się czuje jak ją tam dotykam nawet ręką, o języczku nie wspominając... Wiele razy chciałem tego spróbować, lecz Ona się opierała twierdząc, że to nie bedzie zbyt przyjemne dla mnie. Dziwiłem się bardzo dlaczego Ona tak myśli... Nie chciałem nalegać i zmuszać Ją do czegokolwiek, na co nie miała ochoty. Ale pomyślałem sobie, że zbliżają się wakacje, wspólny wyjazd, mnóstwo czasu tylko dla siebie...może to dobry czas żeby sie do siebie zbliżyć i spróbować czegoś nowego...i nie pomyliłem się. Pewnego dnia gdy całowałem po całym ciele moje Kochanie, zapragnąłem zejść niżej i ... ku mojemu zaskoczeniu mój Skarb powiedział, że jeśli chcę to mogę ją "tam" pocałować. Długo się nie zastanawiałem. Byłem bardzo ciekawy jak bedzie smakowała, czy jej sie to spodoba i jak zareaguje...nigdy wcześniej tego nie robiłem... Po paru chwilach okazało się, że jest to bardzo przyjemne zarówno dla mnie jak i dla Niej. Przyjemne to mało powiedziane...to jest coś niesamowitego... móc smakować Ją, czuć Jej wilgoć, ciepło i przyjemność jaką Jej daję. A najlepsze okazało się być dopiero przed Nami, gdy czułem drżenie całego Jej ciała i widząc jak oddycha i wije sie po całym łóżku, przeżywając orgazm...niesamowite wrażenie...
Tak więc Drogie Czytelniczki i Czytelnicy tego forum, zachęcam Was do rozpoczęcia tego typu pieszczot ze swoimi partnerami, przełamania barier wstydu, strachu, niepewności i ciekawości. To na prawde cudowne uczucie dla obu stron, które jeszcze bardziej zbliży Was do siebie, tak jak nas, prawda Kochanie?
Pozdrawiam wszystkich wypowiadających sie w tym temecie...
PRAWDA KOCHANIE!!! Ja też jestem baaardzo szczęśliwa, że dajesz mi tyyyyle przyjemności...masz racje, to naprawdę coś niesamowitego!Teraz nie wiem jak mogłam "kiedyś" nie chcieć tego...ale cieszę się baardzo z tego, że tak się do siebie zbliżyliśmy...Uwielbiam jak mnie dotykasz, całujesz...i pieścisz swoim sprawnym języczkiem...mmm....już mam ochotę na Ciebie Skarbie!!! Sądzę, że do pewnych "rzeczy" trzeba dojrzeć, przełamać wstyd i niepewność...ja już mam to za sobą, tylko żałuje, że tak późno odkryłam ten "PIĘKNY ŚWIAT"...Kocham Cię Najbardziej na świecie...wiesz?
A co do pieszczenia językiem Twojego Peniska, to mnie też się to baaardzo podobało i wiedz, że też już dawno chciałam to zrobić...szkoda, że tak późno...BUZIAKI KOCHANIE MOJE!!!
Ja i mój mężczyzna Piotr "Shamill" Zachęcamy naprawdę wszystkich do seksu oralnego, to naprawdę jest wspaniałe dla obu stron!!!
Stary 2006-08-11, 20:47   #366
novakia
Zakorzenienie

no wiecie co, to chyba jakieś przegięcie żeby pisać takie rzeczy na forum:|
"A co do pieszczenia językiem Twojego Peniska, to mnie też się to baaardzo podobało..."
kogo obchodzi penis Twojego chłopaka? nie odkryliście ameryki w oralu, nie można tego przezywac miedzy sobą intymnie? jestem zniesmaczona conajmniej
Stary 2006-08-11, 21:04   #367
Martynkammm
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez novakia
"A co do pieszczenia językiem Twojego Peniska, to mnie też się to baaardzo podobało..."
kogo obchodzi penis Twojego chłopaka? nie odkryliście ameryki w oralu, nie można tego przezywac miedzy sobą intymnie? jestem zniesmaczona conajmniej
Piszę co myśle, a przez to co piszemy razem to może tylko pomóc innym w zbliżeniu się do siebie w taki sposób...Podaliśmy przykład z "życia wzięty" pokazujący jak nam udało się przełamać bariery wstydu i odkryć coś nowego...Pozdrowienia
Stary 2006-08-11, 21:05   #368
novakia
Zakorzenienie

sory Twoja odpowiedź nie trafia do mnie pozdrawiam rownież
Stary 2006-08-11, 21:10   #369
Martynkammm
Przyczajenie

Moze nie miało trafic do ciebie tylko do innych osób, które są ciekawe jak to wygląda od strony dziewczyny i chłopaka jednocześnie....niektórzy boją się poprostu robić tego typu doznania swoim partnerom, ich reakcji, wiec może własnie dzieki nam coś do nich trafi...do ciebie nie musi, skoro ty juz wiesz albo jestes przeciwna.Twoja sprawa...nie wnikam.
Stary 2006-08-11, 21:13   #370
novakia
Zakorzenienie

oj nie musisz sie już tak gęsto tłumaczyć forum jest od wyrażania poglądów.

a tak poza tym to jest oczywiscie ZA
Stary 2006-08-11, 21:17   #371
Martynkammm
Przyczajenie

No właśnie "od wyrażania swoich poglądów..." Pozdrawiam
Stary 2006-08-11, 21:33   #372
justys_555
Raczkowanie

Minetka jest cuuuuuuuudowna!!!Tylko zastanawiam sie dlaczego faceci tak za nią przepadają. Mój TZ za nią szaleje nie mniej niz ja.
Stary 2006-08-11, 23:14   #373
jaga_2001
Zakorzenienie

OT A mi jakos tak dziwnie sie wydaje, ze Martynkammm i Shamill to jedna i ta sama osoba. Sadze po sposobie w jakim zostalu wszystki ich posty napisane. Sa ludzaco do siebie podobne

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-11, 23:20   #374
Martynkammm
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez justys_555
Minetka jest cuuuuuuuudowna!!!Tylko zastanawiam sie dlaczego faceci tak za nią przepadają. Mój TZ za nią szaleje nie mniej niz ja.
No dokładnie...Mój Mężczyzna też za tym szaleje...To dziwne, ale On mi mówi, że go to baaadzo podnieca...cieszę się z tego... Tak już jest i podobno raczej nie ma facetów, którzy by tego nie uwielbiali:P

Cytat:
Napisane przez jaga_2001
OT A mi jakos tak dziwnie sie wydaje, ze Martynkammm i Shamill to jedna i ta sama osoba. Sadze po sposobie w jakim zostalu wszystki ich posty napisane. Sa ludzaco do siebie podobne
haha ja ja i mój facet możemy być jedna osobą?Najpierw sprawdz IP a potem sie wypowiadaj Ale pozdrawiam A temat brzmi MINETKA o ile sie nie myle

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-12-28 o 23:31 Powód: Post pod postem.
Stary 2006-08-11, 23:49   #375
Meredit
Przyczajenie

Uwielbiam , dla mnie to gwarantowany orgaźmik
Meredit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-11, 23:50   #376
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martynkammm
haha ja ja i mój facet możemy być jedna osobą?Najpierw sprawdz IP a potem sie wypowiadaj Ale pozdrawiam A temat brzmi MINETKA o ile sie nie myle
ja doskonale wiem jaki tytul ma ten watek, nie musisz mi tego uswiadamiac. Jesli zwrocilas dokladnie uwage to na ten temat juz sie wypowiedzialam.
Jesli zauwazylas to na poczatku swojej poprzedniej wypowiedzi umiescilam dwie literki "OT", co na tym forum oznacza skrot "off topic". Jesli znasz angielski to wiesz, ze to oznacza 'poza tematem' (wiekszosc skrotow, ktorymi sie posluguja uzykownicy tego forum znajdziesz w forum 'plotkowe' w watku pod tytulem "wizazowe skroty..." link). Poza tym jak sama przytaknelas novakii "forum jest od wyrażania poglądów".
BTW Zgadzam sie z wypowiedzia novakii:
Cytat:
Pozdrawiam

AV by jaga_2001
Stary 2006-08-11, 23:55   #377
Martynkammm
Przyczajenie

no i kazdy niech wyraza swoje zdanie...masz racje....OT wiem co oznacza, tylko ty mnie nie zrozumiałas, chodziło mi o to zeby pisac juz o minetce a nie kłótnie jakies czy takie pierdoły...no ale niewazne juz..
Stary 2006-08-11, 23:57   #378
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
PRAWDA KOCHANIE!!! Ja też jestem baaardzo szczęśliwa, że dajesz mi tyyyyle przyjemności...masz racje, to naprawdę coś niesamowitego!Teraz nie wiem jak mogłam "kiedyś" nie chcieć tego...ale cieszę się baardzo z tego, że tak się do siebie zbliżyliśmy...Uwielbiam jak mnie dotykasz, całujesz...i pieścisz swoim sprawnym języczkiem...mmm....już mam ochotę na Ciebie Skarbie!!! Sądzę, że do pewnych "rzeczy" trzeba dojrzeć, przełamać wstyd i niepewność...ja już mam to za sobą, tylko żałuje, że tak późno odkryłam ten "PIĘKNY ŚWIAT"...Kocham Cię Najbardziej na świecie...wiesz?
A co do pieszczenia językiem Twojego Peniska, to mnie też się to baaardzo podobało i wiedz, że też już dawno chciałam to zrobić...szkoda, że tak późno...BUZIAKI KOCHANIE MOJE!!!
Ja i mój mężczyzna Piotr "Shamill" Zachęcamy naprawdę wszystkich do seksu oralnego, to naprawdę jest wspaniałe dla obu stron!!!
Rozumiem, że TY i Shamill jesteście parą?

Myślę, że nie musicie/nie musisz na forum wyrażać aż tak soczyscie swojej czułości. To jest wasze prywatne zycie, a ono uzytkowników forum mało interesuje.
Proponuję też trochę przychylniejszy sposób wypowiedzi w wątkach, nie ma co się od razu obruszać...

Cytat:
Napisane przez jaga_2001
A mi jakos tak dziwnie sie wydaje, ze Martynkammm i Shamill to jedna i ta sama osoba.
Na razie to się nie potwierdziło.

Stary 2006-08-11, 23:58   #379
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
(...) ty mnie nie zrozumiałas, chodziło mi o to zeby pisac juz o minetce a nie kłótnie jakies czy takie pierdoły...no ale niewazne juz..
rzeczywiscie, nie zrozumialam, bo zle sprecyzowalas swa wypowiedz , ale teraz juz wszystko jasne
Pozdrawiam
Dobrej nocy zycze, bo juz pozno

Cytat:
Napisane przez Pomadka

Na razie to się nie potwierdziło.

tak, wiem, ale ja tylko pisalam co wywnioskowalam po wypowiedziach znajdujacych sie w obu postach A to tylko przypuszczenie Zdaje sobie sprawe, ze z czasem "kto z kim przystaje takim sie staje" Nawet jesli chodzi tu o podobienstwo w wypowiedziach

AV by jaga_2001

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-12-28 o 23:33 Powód: Post pod postem.
Stary 2006-08-12, 00:06   #380
Martynkammm
Przyczajenie

-----> POMADKA
hehehe to zabawne, chyba po to jest to forum zeby wyrazac swoje odczucia, a to chyba lepiej jak ja powiem jak to widze i moj partner tez.Masz racje moze troche zbyt kontrowersyjna mogła byc moja wypowiedz....zbyt osobista...ale nie chciałam zeby została tak odebrana jak teraz...no cóż...chcieliśmy tylko pomóc innym przełamać takie bariery, no ale skoro odbieraja to wszyscy jako jakies "zniesmaczenie" to trudno...nic na to nie poradzimy...Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez jaga_2001
tak, wiem, ale ja tylko pisalam co wywnioskowalam po wypowiedziach znajdujacych sie w obu postach A to tylko przypuszczenie Zdaje sobie sprawe, ze z czasem "kto z kim przystaje takim sie staje" Nawet jesli chodzi tu o podobienstwo w wypowiedziach
a co to przepraszam teraz beda wszyscy oceniac kto co pisze?Teraz to juz chyba przesada...

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-12-28 o 23:34 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać.
Stary 2006-08-12, 00:22   #381
Pomadka
Zakorzenienie

Dziewczyny!
Nie popadajcie w skrajności. Dajcie juz spokój jakimś tam domniemaniom i żle sformułowanym zdaniom.
Cytat:
-----> POMADKA
hehehe to zabawne, chyba po to jest to forum zeby wyrazac swoje odczucia, a to chyba lepiej jak ja powiem jak to widze i moj partner tez.Masz racje moze troche zbyt kontrowersyjna mogła byc moja wypowiedz....zbyt osobista...ale nie chciałam zeby została tak odebrana jak teraz...no cóż...chcieliśmy tylko pomóc innym przełamać takie bariery, no ale skoro odbieraja to wszyscy jako jakies "zniesmaczenie" to trudno...nic na to nie poradzimy...Pozdrawiam
Rozumiem, że TY i Twój chłopak chcieliście się podzielić swoimi odczuciami-super. Jednak napisałaś to w tak osobisty sposób, że trudno to było ominąć. Nie czuję się zniesmaczona, jedynie ci uświadamiam istote sprawy. Nieważne.
Zachęcam Was do dalszej bytności na forum, wymiany doświadczeń, wrażeń, ale bez prywaty, zwłaszcza na forum Seks.

Wróćmy do meritum sprawy i po krzyku.

Stary 2006-08-12, 00:51   #382
kama98
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001
ja też mam takie dziwne przeczucie, że tak jest....
Strasznie mnie to rozbawiło...
Stary 2006-09-02, 15:14   #383
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Hmmm a ja na samym początku myślałam że to nie dla mnie ... takie za mało intensywne to było i myślałam że w życiu przez takie pieszczoty do orgazmu nie dojde :P ... myliłam sie oczywiście bo teraz to przy takich orgazmach odpływam naprawde zwinny języczek czyni cuda No ale w sumie to nie zamieniłabym seksu zwykłego na oralny albo to i to albo tylko tradycyjny ... bo nie ma to jak czuć bliskość drugiej osoby....
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-02, 23:15   #384
**pysiaczek**
Raczkowanie

Wiesz, nie da sie tak określic<przynajmniej ja nie potrafie> ile czasu to trwa. .. to zalezy... przewaznie jest tak, że juz nie wytrzymuje i wskakuje na mojego Tzta
**pysiaczek** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-03, 22:20   #385
anapi
Raczkowanie

GG do anapi

Ja sobie nie wyobrazam seksu bez minetki... Oczywiscie nie musze miec orgazmu, ale lubie byc tam bardzo mokra ze wzgledu na przyjemnosc i komfort. Biore tabletki a do tego jeast to moj pierwszy facet w łózku, nigdy nie stosowalismy perezwatyw, od zawsze byly tabletki, a niestety od nich jestem dość sucha, wiec trzeba mnie jakos nawilzać a wole jego sline i usta a do tego przyjemnosc niz zel...

A co do trwania to różnie, zalezy to od tego czy dawno to robilismy czy dopiero przed chwilką )

A i nie lubie jak mi sie robi minetke po seksie... bo w koncu jak bez prezerwatywy to wszytsko ze mnie wycieka....<fuuj>
anapi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-04, 20:34   #386
niqska
Wtajemniczenie

minetka fajna sprawa ale jakos tak nie wiem jak sie zachowywac jak koles ma twarz pomiedyz moimi udami dlatego z moim obecnym mężczyzną na to sobie nie pozwalam... troche uważamże to nie smaczne robic takie rzeczy ale ogólnie... bardzo miłe doznanie i można szybko osiągnąć orgazm...
niqska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-05, 09:27   #387
Sovilo
Zakorzenienie

Wiecie, ja oststnio nie przezywam orgazmu podczas normalnego stosunku(dodam, ze miałam tylko łechtaczkowy), ale właśnie normalnie siękochamy, ale szczytuje dopiero podczas pieszczot jężykiem. Dlaczego? Troche mnie to niepokoi... Mąż mówi, że ważne , że mam orgazm, a jaką drogą, to bez znaczenia, ale ja chciałabym znów przezywać rozkosz normalni podczas seksu...W jakich pozycjach łechtaczka jest najbardziej stymulowana?
Stary 2006-09-08, 12:54   #388
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

hihih... wiesz co ja tez ne lubie tegoi okreslenia i znalazła inna nazwe z moim Ukochanym jest co całowananko skarbu po prostu super uweilbiam to ;pp
karaa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-08, 15:10   #389
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karaa86 Pokaż wiadomość
hihih... wiesz co ja tez ne lubie tegoi okreslenia i znalazła inna nazwe z moim Ukochanym jest co całowananko skarbu po prostu super uweilbiam to ;pp
a my to po prostu nazywamy pieszczotami ;P jak moj TZ mowi, ze mnie popiesci to juz wiem na co sie szykowac (on to wymyslil )

AV by jaga_2001
Stary 2006-09-09, 11:41   #390
Karolcia_Tomeczka
Rozeznanie

GG do Karolcia_Tomeczka

Ja tez uwielbiam,moje kochanie zawsze sie pyta czy chce lizu-lizu,juz wiem ze trzeba sie grzecznie polozyc i rozkoszowac

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości