![]() |
#4531 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Rozeznanie
|
wodki!
po maturze chyba sie zniszcze. nie pije od 2 miesiecy! ![]()
#4533 |
Wtajemniczenie
|
jakos tak smetnie chodze po tym domu, wiecej mysle o nim bedac u rodzicow niz u siebie w domu ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
eh chyba miesiaczka mi sie zbliza bo dalal masowego zalapalam jakos i mysle i mysle o nim ;( a juz myslam ze sie pogodzialam z tym wszystkim ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Heeej. Ja mam dzisiaj dobry nastój. Ciekawe kiedy mnie złapie na smutanie... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
o maj gad
![]() wysłalam mu tradycyjnie zyczenia na święta. NIE ODPISAL ![]() padne ![]() ![]()
#4537 |
Rozeznanie
|
Yyyy..
Dziewczyny.. Wlaśnie weszłam na gg i dostałam wiadomość od kumpla byłego. " Malwina, daj sobie spokój, niech się chłopak bawi.. Jakoś zaczął stawać na nogi , to nie jest facet dla Ciebie a Ty nie jesteś dla niego. On nie będzie z Tobą z przymusu. Narka " ... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
si będę ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was ,jestem tu nowa,tylko i wyłącznie dlatego,że dziś zaliczyłam kolejne rozstanie z tym samym facetem,ale zaraz powoli,wszystko opowiem.
Z moim chłopakiem jestem niecałe 2 lata,no kurde jestem czy byłam... sama nie wiem ja kto nazywać.Wszystko było ok,nawet można powiedziec,ze byłam z nim szczęsliwa.. Jego wielkim problemem były narkotyki i nie mówie tu tylko o trawie ktora codziennie pali,wciąga tez białe,codzienne spija sie jak jakis pijaczek spod sklepu.Przez długi czas to tolerowałam,sama czasem paliłam (juz nie pale i cholernie dumna jestem z tego),pozwalam mu na wyjscia z kumplami,takimi samymi jak on.Ale ok nie w tym rzecz. Ile razy z nim zrywalam? Nie wiem 10?20? trudno powiedziec.I to nie było takie dziecinne zerwanie,na powaznie sie rozstawalismy,tz. ja tak tylko myslalam,on jak zwykle przyjezdzałsobie po paru dniach ,buziaka dawał "kotek" co tam u Ciebie,i jak gdyby nigdy nic bylismy razem,ja potem juz tez dawałam temu spokoj. I dzis tak samo.Pojechałam do niego,wchodze do jego domu,a on zjarany jak swinia na kanapie lezy! Smieje sie do mnie jak dupek jakis cholerny dziad ! W✂✂✂✂iłam sie strasznie,polozylam obraczke na stól ,powiedzialam,ze dluzej nie potrafie,życzyłam mu tylko WESOLUTKICH Świąt i wyszłam. Przez cały dzien sie nie odzywał,nie zrobił nic,mowil tylko,a kotek przestan,kotek zostan,nie przestałam nie zostałam,pojechałam do domu.Nawet nie raczył przyjechac,a byl u mojego sąsiada,nawet dupek jeden nie wszedl do mnie na 5 minut ,✂✂✂any narkoman do cholery... Potem ja mu jakiegos sms napisałam,zeby sie u mnie nie pokazywał i ma sie isc leczyc,a on do mnie :"Kotek masz pozdrowienia od tego i tego,buziaki" ,napisałam "że jak sie pojawi u mnie to wszystko powiem jemu ojcu co wyprawia" Nie odpisał juz,ale ja wiem jak to bedzie. On przyjedzie kiedys tam,znow da buziaka i nie dociera do niego ,ze to koniec,a ja nie bede potrafila odmowic i dalej bedziemy razem,jeju jak mnie to wkurza,ze ja nie umiem sie tego pasozyta pozbyc... ja juz tak nie mam siły... |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Brak mi słow, wściekłam się a teraz rycze. Napisałam ze złości do byłego ale nie odpisał. A mówił, że zrobi wszystko żeby stanąć na nogi , że robi to przede wszystkim dla nas... Leczy się.. On chyba musi trafić do psychiatry a nie psychologa. Zreszta czekam czy coś odpisze, być moż eto jego "kumpel" chce go miec dla siebie. Jezuuuuu... jakas paranoja.. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niepotrzebnie pisałaś... To nic nie zmieni... Sama widzisz , że spływa to po nim jak po kaczce ... ![]() z resztą robiłam tak samo i tylko się w✂✂✂✂iałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Wtajemniczenie
|
to jest takie trudne dla mnie... tyle razy próbowałam,ale on przyjezdza,prosi,ladne oczka zrobi ,probuje gdzies wyciagnac na spacer,ja wierze,ze on sie zmieni i znow sie koło obraca,ale tym razem nie,chociaz sie postaram...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeżeli nie podołasz, nie czujesz, że wygrasz z tym sama - podbuduj się psychicznie u psychyloga. Mam nadzieję, że to pomoże. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy Ty nie jesteś mną? Przeczytaj "Trzepot Skrzydeł " . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dostaniesz zaraz relacje na priv... ![]() Cytat:
A co do... niej, to miałam takie swoje powiedzonko, którego używałam w towarzystwie. I raz na lekcji coś było, jakaś akcja i ona go użyła... Powiedziałam pod nosem "Pff, mój tekst". Chyba usłyszała... ![]() Cytat:
![]() Przede wszystkim przestańcie rozmyślać nad tymi beznadziejnymi typami! ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestes silna kobita! Dasz radę! Tylko musisz znalezc w sobie siłę żeby sie do niego uwolnić! Ja też.. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Wtajemniczenie
|
Chciałabym miec w sobie tyle siły psychicznej,ze jak przyjdzie jutro to po prostu dosłownie i w przenosni kopne go w dupe !On teraz sie pewnie swietnie bawi a ja znow w domu przed kompem,smutna..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
za dużo myślisz, pewnie się bawi - leży zbakany na łóżku i rechocze jak jakiś debil ![]() żałuję , że przestałam chodzić na teakwondo. złapałabym go gdzieś na mieśćie i uzyla mojej siły! Zła! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I do tego ta jego cholerna zaborczość,ta wariacka zazdrość... Zabraniał mi przez 2 lata wszystkiego,ostatnio sie rzucał o szefa z którym czasem na gg piszę i to wcale nie tylko służbowo,ale o tym on nie wiedział,i sie nie dowie.Niech spada na drzewo. No ale widzisz Yuuka jak tylko napisałam,ze o wszystkim dowie sie ojciec to juz przestał pisać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Haha, oj biedny chłopczyk boi się tatusia ![]() Ja nie chciałam być kablem nigdy ale gdy po raz kolejny jego mama zadzwoni do mnie z pytaniem czy jest w szkole, czy chodzi do szkoly to powiem jej prawdę. I już nie dostanie na prawo jazdy.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak zrób,a ty jestes ze swoim czy tak jakby? U mojego esk/chłopaka sama nie wiem jak go nazywać,niech bedzie eks jest sytuacja taka,ze gdyby sie dowiedział jego ojciec o tym ,ze cpa firma ojca,ktora jest przepisana na eks'a automatycznie zniknie z testamentu na jego rzecz. Dlatego tez tak sie boi ojca,i tego,ze ojciec sie dowie o wszystkim.Bo co w przyszlosci ma zostac bez niczego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aaaaa takie buty, no to rzeczywiście ma się o co bać ![]() Ja definitywnie dzisiaj po tym wszystkim stwierdzam iż nie ma u mnie szans , koniec. Finito. Lily - i sernik też zagląda z kuchni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzis też powiedziałam dość,ale nie pamiętam już nawet który raz,ale nie ,nie tym razem się nie dam,będę twarda,a niech tylko przyjedzie,chyba,ze sie bardzo przestraszył utrata "byc albo nie byc: w przyszłosci to na pewno nie przyjdzie.
Na szczescie od tygodnia pracuję,i nie biegam za nim tak jak wczesniej.Byłam na kazde jego skinienie. Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-04-23 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Rozeznanie
|
Ale mam głupią chęć zadzwonić. Ale wiem, że mnie odrzuci, a wtedy będę się czuła jeszcze gorzej. A szczytem desperacji byłoby dzwonienie z jakiegoś obcego numeru. W ogóle co miałabym mu powiedzieć? ,,cześć, to ja. eeeeee....?'' Porażka ;/
Malla nawet jesteś podobna do tego ludzika z avataru ![]() Ale mi się coś ubzdurało, że jesteś blondynką. Kurcze, co ja mam z tymi blondynkami~ Jakiś sprawdzony sposób na nie-myślenie o eksie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
po drugiej stronie szafy
|
Zajęcie się czymś, co wymaga myślenia o czymś innym.
#4560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie myslenie o eksie? Ojj trudna sprawa,trudna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.