|
|
#4861 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Madzik, jak ja kocham takie sytuacje
Człowiek się produkuje a wychodzi, że i tak jego wina Chyba idę spać. |
|
|
|
#4862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda życia na stresowanie i nerwy. Jak się uda załatwić fotelik, to super, jak nie to na pewno znajdziecie jakiś inny fajny sposób na spędzenie czasu Cytat:
Ty zrobiłaś wszystko jak trzeba. W takiej sytuacji zawsze jest przykro, ale może nie warto? Kumpel, któremu zależy na znajomości nie poddawał by w wątpliwość,że jesteś po jego stronie
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik
|
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Łooo, wpadam w podskokach przywitać Florcię
------------- Ómieram, alergia chyba mi dobije ostatni gwóźdź do trumny w tym roku... Wyglądam jak wściekły kjójik-zompie ze śluzowym gilem przy nosie Poza tym Gryszard to jest łoszóst i kłamczuszek, o!
|
|
|
|
#4865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() C'nie?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym wrócić na barowe łono, wkupiem się w łaski jakoś?
|
#4867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i współczuję alergii kutwa jak ja nienawidzę sprząać
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Musisz się nam odwdzięczyć - najlepiej w naturze ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() "Nalany Ryszard Kalisz" - mhm, akurat Gadaj ile dziś ważysz i jaki masz obwód w nadgarstku! ![]()
|
|||
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Tjaaaa...
A to taki sexy boy (Gryś, nie Ryszard K, ofkors)
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
No oczywiście, oczywiście
( <--- obciachowe trio emot użyte z premedytacją i w pełni świadomie )------- Wieeeecieee cooooo.......... Nie, nie kupiłam kolejnego mydła ![]() Wczoraj dla jajec i w ramach eksperymentu, spryskałam się na zakupy feromonami Ferre.... |
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4873 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To tak jak ja, za to kupiłam tort adwokatowy iwędliny bez konserwantów. Ale planuję sałatkę jarzynową i jaja w sosie musztardowo-majonezowym , ino zabra się nie mogę. To tak jak ja ![]() No, stosunek nadgarstka do oud amam nieciekawy - 12 cm contra 54 cm. Odebrałam wczoraj wynik rezonansu barku, cześci miekkie już OK, ale mam uszkodzoną głowę kości ramiennej ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
?
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-23 o 20:54 |
|||
|
|
|
#4874 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
kawał
![]() Przychodzi facet do lekarza: -Panie doktorze,jest problem.Mam małego jak noworodek! -To niemożliwe.Przecież jest pan dorosłym mężczyzną!To jest zupełnie wykluczone. -Panie doktorze,naprawdę!Proszę mi uwierzyć. -To proszę się rozebrać. Facet ściągnął spodnie.I co się okazało?Miał rację!3,5 kg żywej wagi...
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4875 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hello
![]() ficeu ze stary fisash frucil ![]() jak tam swieta? ja jusz mam dosc
|
|
#4876 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam,ze tak wyskakuje ale nie wiem gdzie o to zapytac.
Czy jest tutaj jakies miejsce gdzie mozna sie wymienic perfumami z innymi perfumofankami? Wiem,ze jest targowisko ale tam jest wszystko i nic a mi chodzi konkretnie o zapachy i od osob,ktore na tym sie znaja i nie bedzie trzeba przegladac np kosmetykow Avon oferowanych wzamian Wiecie o co chodzi )Wesolych Swiat
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - so siem stauo? Śfjenta się jeszcze nie zaczeły
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, knury też nie
Ale owa feromonalna woń sprawiła , że w pewnym sklepie wciśnięto mi kartę stałego klienta i dodatkowy 30% rabat na kolejne zakupy
|
|
|
|
#4880 |
|
Zadomowienie
|
a to na poprawe nastrojow swiatecznych
Facet ogląda Discovery. Spiker z ekranu: - Pandy mają ich 16, rekiny 100, a u czlowieka norma to 32 zęby. Facet podrywa się z fotela i wrzeszczy: - Ku*wa, jestem pandą!!! - Co się pan tak pchasz na chama!? - A bo to człowiek wie, na kogo się pcha? przychodzi baba do stomatologa - jestem ćmą - z tym to prosze do psychiatry - wiem ale u pana palilo sie swiatlo |
|
|
|
#4881 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nic sie nie stało...ale nudy i brzuch mnie jusz boli.......
nie lubieu byc nie u siebie
|
|
#4882 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ale 50 Budweiserów to mało. Chyba, że po50 na łeb liczysz. ![]() Wiem. Mam dziecko już od dobrych kilku lat. ![]() Cytat:
Inna sprawa, że jak Ci cycki nie opadają, to się ciesz. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4884 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Help!Czy mazurka powinnam trzymać w lodówce?Zrobiłam taki z masą kajmakową i bakaliami.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
A to zależy na jak długo się wybieramy
Ja ostatnio jestem ekonomiczna
|
#4886 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Florens, witaj!!!
Hurtem dziękuję wszystkim za życzenia i życzę wszystkim skaczącego jajka i mokrego zająca czy jakoś tak... Cytat:
![]() W tej sytuacji chyba nie ma dobrego wyjścia. Jak są skonfliktowani to każde będzie chyba miało żal nawet o minimalny kontakt utrzymywany z drugą stroną... Niestety, skądś to znam... ![]() Cytat:
Urlop zaklepany, kwatera zaklepana, karnety som. Nie mogę się doczekać Do wyglądu słonia brakuje Ci paru ton, wiesz? ![]() Cytat:
Łelkam bek!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Ja trzymam w lodówce. Przy szklance z mlekiem bo lubi wciągać zapachy, i rok temu miałam mazura ktry smakował kiełbachom
|
#4889 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Robiłam po raz pierwszy,zielona jestem
Chociaż to w sumie kruche ciasto z kajmakiem,jakby nie patrzeć
|
|
|
#4890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

Człowiek się produkuje a wychodzi, że i tak jego wina 

Wyglądam jak wściekły kjójik-zompie ze śluzowym gilem przy nosie

- mhm, akurat
( <--- obciachowe trio emot użyte z premedytacją i w pełni świadomie